Sexy høst – 5 tips til hva du kan kose deg med denne høsten

Sexy høst – hvordan skape seg den ultimate høstkvelden når det frister mer å være inne enn ute?

Selv om kveldene blir litt mørkere og kulda sniker seg på, er det ingen grunn til å bli deprimert. Mange sliter med depresjoner om høsten. Sommeren her til lands er så alt for kort, og mange føler de ikke rekker over alt de planla før kulda setter inn.

sexy høst
Foto: Pixabay

Sexy høst – slik skaper du den

Men høsten kan lett forvandles til en sexy årstid om man går inn for det. Høsten har så utrolig mye flott å by på. Her er mine sexy høsttips til deg:

1. Nyt råvarene høsten har å by på!

Høsten er tid for, ja, høsting! Naturen bugner over av gratis sopp, frukt og bær, og drivhusene strutter stolt av virile grønnsaker. Visste du for eksempel at tomater er kjempebra for menns prostata? En varmende tomatsuppe gjør dessuten underverker for både kropp og sjel en kjølig høstkveld.

Men blant de beste råvarene høsten har å by på så har vi sopp! Kantareller, steinsopp, risker, kremler, piggsopp, fåresopp … men hold deg unna fluesoppen 😉 Soppen kan du smørsteke i panne med salt og pepper til den blir lett karamellisret og crunchy. Da kan du spise den som den er, eller ha den på en pizza – eller i en herlig fløtesaus som passer til alt!

sexy høst
Foto: Pixabay

2. Drikk rødvin!

Rødvin er høstens og vinterens drikk. Du kan jo prøve å lage en varm rødvinsdrikk? Gløgg behøver ikke bare nytes i julen, den passer like godt en hvilken som helst kjølig høstkveld – og smaker vidunderlig! Rødvin er virkelig elskovens drink – og det er bevist at litt rødvin gjør oss både kåte og yre! Men nyt med måte, for høy promille har aldri vært en vinner når det gjelder erotisk akrobatikk 😉

sexy høst
Foto: Pixabay

3. Levende lys og peiskos

Kanskje er du ikke så heldig at du har en ekte peis du kan fyre opp med levende og sprakende flammer. Men visste du at det fantes elektriske peiser som ser helt ekte ut, og som avgir varme? I tillegg er dette årstiden for å tenne masse levende lys – det både varmer og skaper romantisk stemning!

Foto: Pixabay

4. Sexy halloween

Halloween er ikke så veldig langt unna – hvorfor ikke planlegge et skikkelig sexy antrekk i år? Enten du skal på party med mange, eller bare være hjemme med din kjære … bruk begivenheten som et påskudd for å handle inn et ultrasexy antrekk 😉

Foto: Pixabay

5. Nyt innekveldene med inspirerende aktiviteter

Nyt innekveldene med en inspirerende aktivitet sammen med venner eller kjæreste. Om sommeren nyter vi mesteparten av tiden utendørs (så sant været tillater det). Men når det blir litt kjøligere ute må man gjerne være litt mer kreativ. Nå er tiden inne for å nyte en romantisk (eller sexy) film sammen, eller hvorfor ikke et erotisk spill for voksne? Eller hvorfor ikke lage ditt eget erotiske spill?

Ikke la høsten lure deg inn i en mørketidsdepresjon. Den varer ikke evig, og byr på fantastiske muligheter om du lar kreativiteten bestemme. Tenn lys, fyr opp i peisen, skjenk deg et glass rødvin og nyt de romantiske kveldene 🙂

sexy høst. sexy høst. sexy høst.

Kommentarer

kommentarer