Hei igjen til dere som følger meg på bloggen, det er ikke så himla gøy å leve sammen med en som jobber med data, det kommer mye fra hans munn og hva han og kolegaene jobber med. Som server rom, der er det mye som er jævla viktig, for er ikke det i orden ja da kollapser mye av det vi mennesker jobber med. Jeg tenker koffert, og vil gjøre noe sexy i server rommet, men det passer seg ikke i real life, og er forståelig. 😉

 

Viktig informasjon

Ok, teknologi er viktig og ja vi trenger folk som vet hva de driver med så man ikke blir hacket og får virus. Mistenksomme e-poster holder man seg unna. Et tips er å ha en privat som ingen andre vet om som man bruker til jobbsøknader, familie og venner, og så kan man ha andre for spam, virus og reklame.

Jeg har blitt mata med dette, og det er kjedelig, hehe, men godt at mannen i huset vet og forstår dette, jeg er priviligert.

Ja hva har datafruen gjort i dag, jo jeg har gått ned til sentrum for å stemme for landet vårt, som jeg håper alle andre har gjort også, det er jævla viktig, så dro jeg innom Vinmonopolet og kjøpte en kartong rose vin for å feire at jeg har lagt igjen en stemme for landet vårt, og så tok jeg på noe sexy antrekk for mannen min så hvis han hadde problemer på jobben så forsvant det fort da han kom hjem 😉 En annen ting er å komme seg bort fra alt som handler om valg, det kan vi lese og høre om i morgen tirsdag 12 sepetember 😉  Skål og godt valg 🙂

Kommentarer

kommentarer