Hei følgere av bloggen, ja det er lenge siden sist. Ja hva har Datafuen holdt på med siden sist, jo de vanlige 50 talls husmor jobbene som består av orgasmiske måltider, husrengjøring, måking i vintertiden og trening, man må se bra ut for mannen i huset og vi blir ikke yngre. 😉

Ja hva har jeg fått med meg fra nyhetene, mye dritt spør du meg, man lurer på om de som kommer etter oss, klarer å holde stand naturen og kan leve uten søppel, med ren luft og at alle lever fredelig uten krig og fattidom. Vi har ikke barn, men jeg bryr meg for det. Mennesker ødelegger for seg selv, vi dreper alt vi ikke liker av dyreliv, tilslutt dør vi mennesker ut, men jordkloden vil alltid være her. Det blir som da dinosaurene levde, og en dag døde de ut på grunn av en astroide, men det slutter ikke der, andre dyr kom frem og jordkloden bølget av liv og det vil også skje når vi en dag dør ut!

Beklager dette svarte, men det er mye vi kan gjøre hvis man gidder, så brett opp armene og do some action!

Våren er på vei, når man våkner med masse fuglekvitter, herlig å bo på landet. Datafruen vil være mye i hagen blant urter, blomster, insekter og dyr. Ser så fram til når ting begynner å spire og den herlige naturlukten som sprer seg utover hagen. Masse gode smaksoplevelser vil det bli både ute og inne av urtene og grønsakene fra drivhuset og grønsakshagen. Ønsker dere en herlig vårtid og så hører dere fra meg når jeg gidder, hehe 😀

Kommentarer

kommentarer