Eieren fra spisestedet lagde denne til oss som vi fikk med hjem, utrolig hyggelg.
Foto: Linn Woodward

Mandag 28 november, hadde vi 30 år bryllupsdag, som vi feiret på vår lokale favoritt restaurant, thai og norsk mat, Jacys Bistro, og der nøt vi mat og drikke. Vi startet med en brooklyn øl, halvliter, jævla god .

Foto: Linn woodward
Foto: Linn Woodward

så var det forrett, pakora av potet og løk og en digg mint dipp

hoved rett, ris kokt i kokkosmelk og tomater, kongereker og tørket fisk blandet med stekt aubergin med en curry saus, namme nam

Foto: Linn Woodward

og dessert, fruktsalat, med kanel og pisket krem, den var vanvittig god!

Foto: Linn Woodward

avsluttende med en irish coffie for meg og en indisk kaffe for herren som han ville prøve seg på. Det består av sukker og melk vispet inn i kaffen, som han synes var god for han pleier å drikke svart kaffe.

Foto: Linn Woodward

Ellers så er ikke verden så jævla hyggelig lengre, fortsatt ødeleggelser i Ukrainia, mye jævelskap i muslimske land, global oppvarming, høye avgifter, moms og pris på alt, jeg vet a faen hva året 23 vil bringe oss, vi får håpe på noe positivt og endringer fra i fjor!

Ønsker dere alle en rolig og herlig jule desember måned og et godt nytt år!

Foto: Beautiful Free Images & Pictures | Unsplash

Kommentarer

kommentarer