Hei, kommer innom en tur i bloggen, hva har datafruen holdt på med nå? Sist gang jeg var innom var på forsommeren. Så da tenkte jeg måtte komme innom den siste måneden av året. Har fått høstet inn grønsakene fra drivhuset og fra kjøkkenhagen, mye godsaker der. Godt med innetid når man ikke kan være så mye ute. Ser frem til våren og sommeren, håper den blir bedre enn den vi hadde i år.

Foto: Linn Woodward

28 november hadde jeg og gubben bryllupsdag, som nå er 27 år, da var vi på vår lokale restaurant La Perla og spiste god mat med mye godt i glasset.

Foto: Linn Woodward

Da er vi i den siste måneden av året, og vi feirer ikke den julen mange andre gjør, så denne måneden er lik alle andre måneder. Vi kaller det desemberfest, med god mat og drikke, levende lys, fyr i vedovn/peis, blomster og rød duk, man trenger farger når det blir så fort mørkt. Godt å slippe all stress og mas og heller bare slappe av og nyte innedager med film og gammelsdagse spill, som kort og annet. Er det ski vær da er vi ute. Så da ønsker jeg følgerne en herlig yule desemberfest og et godt nytt år.

Foto: Foodie factor

Kommentarer

kommentarer