Sensommeren er her og høsten ikke langt unna. Både jeg og gubben har fått dobbeldose med vaksine, bruker fortsatt maske og spriter henda, på grunn av masse mutasjoner, det er snakk om senskader, så selv om man er vaksinert og skulle bli smittet, hva skjer?

Har forhånd stemt. Jeg stemte Venstre og håper fortsatt på borgelig regjering!

Sommerferien her, har vært med mye fysisk arbeid på tomta, vi har fått oss et fantastisk uterom, vedbod, carport og en bod. Med hus og tomt blir det mye å gjøre, men det er verdt det, det blir jo så bra. Ellers har vi vært på Glomma med båten og nytt været.

Plommetreet er fult med frukter, smaker vidunderlig, masse godsaker i kjøkkenhagen og i drivhuset. Rognebær treet har masse røde bær som man kan bruke til pynt eller i mat og drikke. Agurk, chilli, paprika og tomater fra drivhuset og i kjøkkenhagen er høsta inn.

Foto: Linn Woodward

Poteter, gulrøtter, pastinakk og jordskokk skal høstes inn, markjordbær , plommer og solbær som plukkes rett fra bærbuskene smaker herlig. Det er bare å nyte ute dagene, for plutselig blir det kaldt.

Kommentarer

kommentarer