Hei, da er vi i desember og her er avlingen som jeg har høstet inn fra kjøkkenhagen. Poteter, pastinakk og gulerøtter, det smaker så godt når man gror det selv!

Foto: Linn Woodward

Hele November måneden har jeg drevet med hus rengjøring, støvsuge tak og vegger, vaske skap, bokhyller, kjøleskap både innvendig og utvendig, vaske gardiner, fyfaen, for en jobb, men dritt jobben må gjøres, den gjør ikke av seg selv, men hele desember måneden kan jeg kose meg og slappe av. Jeg skal lage marsipan og pepperkaker i knekkebrød størrelser, så man kan smøre og ha på deilige oste smaker, nam. 🙂

Vi hadde bryllupsdag den 28 november 29 år, og da bestilte vi digg indisk mat fra https://www.amraj.no/ restaurant i Jessheim, kan virkelig anbefale maten derfra, namme nam!

Foto: Linn Woodward

Jula her blir som vanlig, uten presanger, pynt og stress, her slapper vi av med god mat og drikke og varme fra vedovnen, med så dyre strømpriser må man fyre med ved. varmende-flammer God Jule og godt nytt år!

Kommentarer

kommentarer