Kommer innom bloggen igjen, for en oppdatering. Da er alt ute i drivhuset og som det vokser, samme i kjøkkenhagen. Vi startet året med et virus som kom i mars, så hverdagen har vært annerledes for mange. Hos oss har det gått greit, mannen har hjemmekontor og datafruen er hjemmeværenede og uten jobb, men mye å holde fingrene i, siden vi bor i et hus med en stor hage. Det vokser og er så grønt overalt som jeg liker godt, mye godlukter fra naturen, gleder meg til å høste inn alt som jeg har fått sådd.

Foto: Linn Woodward

Sommersolverv var den 20 juni, da ble det bål med pølser i flammene, men det ble veldig kort for plutselig kom regnet, men vi fikk reddet alt før det ble for sent.

Foto: Linn Woodward
Foto:
Linn Woodward

Her blir ferien hjemme på landet, med båtturer på innsjøene og treningsturer i skogen, så det blir nok en toppers sommer for oss begge. 🙂

Ønsker følgerne en herlig sommer og kos dere hvor dere enn er og husk hold 1 meters avstand og vask hender, bruk antibakk der hvor man ikke kan vaske seg med såpe og vann. Eneste måten og få ned viruset på!

Kommentarer

kommentarer