Naturen, alt av insekter og dyreliv trenger vi menneskepattedyr for å leve. Vi trenger mat og hvem er det som forsyner oss med det, jordkloden med sine flotte jord marker hvor man dyrker selvforsynt mat.

Har man hus med bra tomtplass, burde man sette opp kjøkkenhage, drivhus, pallekasser, dyrk alt man kan og legg til rette for alle insektene så de kan leve, bo, å ha det jævla godt i hagen din, fordi det vil hjelpe deg som menneske å kunne spise og ikke sulte.

Et fint bosted for insekter. Gamle stubber er også et bra husrom for insekter.

Legg ut vann til insektene

Skjærer og andre større fugler må kunne kjøle seg ned i varmen

Matstasjon med drikkevann til småfugler og mat om høsten, vinteren, tidlig vår.

Tørke er ikke greit og alle husker 2018, og det var litt sånn tidligere i år også, men nå har det regnet en del. Så hvorfor ikke fikse vanntønner og samle på regnvann, alle kommuner og privat personer burde kunne samle på vann til vanning, slukke branner, vasking, etc.

Har man husdyr, legg ut skåler med vann i som man ser på bildet, andre villdyr som kommer på besøk kan også drikke, vann er noe av det beste man kan drikke for tørsten for alle levende.

Kommentarer

kommentarer