Hei, da har vi kommet til midten av oktober, fortsatt med covid 19 viruset som vi alle må forholde oss til siden det blusser opp igjen. Jeg og gubben har det fortsatt bra, med hjemmkontor, holde avstand, bruke munnbind hvis det trengs og vaske og sprite hender.

Da har alt fra drivhus og kjøkkenhage høstet inn.

Foto: Linn Woodward Små gullerøtter og løk
Foto: Linn Woodward Rødbeter
Foto: Linn Woodward Poteter
Foto: Linn Woodward Chilli og noen tomater

Så har jeg en trist nyhet igjen, vår herlige døve katt Sky, måtte avlives i august, hun fikk blodpropp og mistet all følighet i bakbena og de var så kalde, det hendte sent på kvelden, men vi fikk henne til en veterinær som ikke kunne fikse henne, så da måtte hun bli avlivet der og da. Helt for jævlig. Vi har fortsatt en katt igjen og det blir med det.

Sky 8 og 1/2 år

Siden jeg er datafrue, så har jeg fått med meg noen tips om hvordan man skal passe seg for ikke å bli hacket. For man e-post fra familie, kjente og ukjente og det følger med en lenke du skal trykke på, så kontakter man de man har fått det fra og spør om de har sendt dette til dere. Ikke trykk på linken før du vet at det er greit! Ikke vær naiv og stol på folk, det er da du kommer deg unna ubehageligheter!

Ønsker følgerne en herlig høst og vinter sesong og en god Jule og et godt nytt år når den tiden kommer. Håper på en vaksine snart og at vi mennesker kan leve som vi gjorde før dette drite kom til oss!

Kommentarer

kommentarer