Hei, siste gang dere hørte fra meg var ifjor høst, sånn er det bare, men nå fikk jeg lyst til å skrive et nytt blogg innlegg. Gubben og jeg er ateist, så vi har en vinterfest i desember uten gaver, tre og pynt. Levende lys, blomster som farger i vintermørket, masse god mat og drikke. Skigåing på dagtid hvis det er snø, fyr i vedovnen når det trengs, en herlig tid uten stress og mas.

Vi lager mat sammen, så her ble det deilig ribbe med svor, hjemmelagede medisterkaker og saus, kjøpe pølser, og masse gode grønnsaker. Aqevitt og hjemmelaget øl, namme nam.

Januar måneden er her, ikke lenge til februar. Mye frø er i gang av grønnsaker og krydre som skal i drivhuset til våren og denne gangen skal jeg få det til, masse godsaker til maten vi skal grille til våren, sommeren og høsten.

Det er fortsatt innevær , så hver søndag morgen lager vi en stor engelsk frokost med filterkaffe hvor bønnene er kvernet, et godt måltid å starte dagen på.

Engelsk frokost

Kommentarer

kommentarer