Hei følgere,

Ja hva har datafruen gjort i sommer, jo her har man bretta opp armene og gjort utejobber på tomta. Vi har fiksa frontpartiet, gjorde innkjørselen bredere og ikke minst fiksa en kjøkkenhage så vi er veldig fornøyde. Kjøpte oss 3 vannbøtter for å samle inne regnvann, som man kan bruke til vanning, det er ganske sykt at man bruker drikkevann for å vanne og i år var det så tørt at man fikk ikke bruke slange, men vannkanner. Fikk også satt inn 3 nye vinduer, men det var det noen andre som fiksa for oss, man kan da ikke gjøre alt selv. 😉

Ellers ble det litt sorg da vi måtte avlive den ene katten våres som ble 17 år, hun ble syk og det var ikke mulig å redde henne. Vi har to katter, og det hjelper på sorgen.

Det har jo vært en vannvittig deilig og herlig sommer i år. Ble mye grilling av godskaker på gassgrillen og det å kunne sitte ute å spise i solen er jo bare herlig.

Foto: Linn Woodward
Foto: Linn Woodward

Nå er høsten her og jeg fått høsta inn poteter, gulerøtter og rødbeter som smaker så mye bedre fra jorden enn fra butikken. Fra drivhuset ble det lite.  Prøvde meg på rosenkål, men den ble spist opp av insekter. Snart kan jeg begynne å så inne igjen til å ha i drivhuset til våren, ser frem til det og håper vi for masse grønsaker. Nå som dagene blir mørkere og kjøligere, da er det så mye bedre å være på kjøkkenet og lage godsaker. Ønsker alle en fin høst. 🙂

Foto: Linn Woodward Kjøkkenhagen

Kommentarer

kommentarer