Sliter du med tørrhet nedentil? Eller andre plager, som soppinfesjon eller utflod? Et godt tips kan være å sjekke hva slags vaskerutiner du bruker. For det går faktisk an å blir for renslig når det gjelder intimhygene.

Den kvinnelige skjeden renser seg selv og trenger i prinsippet ikke noe ekstra. Men trange klær, lange dager, svette, parfyme og andre kjemikalier kan forstyrre den naturlige bakteriefloraen, og vi kan bli både tørre, såre og få illeluktende utflod. En behagelig  vask for daglig intimpleie kan være Lactacyd. Dette er en såpe som ikke forstyrrer pH-nivået i skjeden.

Lactacyd Intimvask er en flytende såpe som gjør den lett å bruke i den daglige intimpleien. Den inneholder melkesyre som hjelper til med å beskytte og bevare den naturlige pH-balansen i intimområdet. Dokumentert mild. pH 3,5. Uten parfyme.
Jeg bruker den og er så fornøyd, ingen kløe eller sårhet. Parfymerte produkter er ikke bra å bruke nedentil, hvor man er mer sårbar en resten av kroppen. Det beste tipset når det gjelder intimhygiene er å bruke naturlige inngredienser fra kjøkkenskapet,  som oljer, urter, krydder, biola yoghurt og lignende: biola-youghurt/

 

Lagre

Kommentarer

kommentarer