Jeg var så heldig å være med i Venusboken som kom ut i 2005 med novellen sex-parken/  og bilde av underlivet.

Venus, norske kvinner sett nedenfra er en bok om det kvinnelige kjønnsorgan og norske kvinners seksuelle fantasier. Dette er en bok som pirrer, provoserer og opplyser. Boka omfatter intimfotografier av 49 ”helt vanlige” norske kvinner og presenterer hvilke seksuelle fantasier kvinner i Norge faktisk tar med seg hjem i sengen. Blomsten er en av metaforene som har vært brukt om kvinnekjønnet. Forfatterne foreslår ordet Venusblomst om det kvinnelige kjønnsorgan og påpeker likheten mellom botanikken, kjønnslepper og klitoris. Kvinner som masturberer har et bedre sexliv enn kvinner som ikke gjør det. Det samme gjelder for kvinner som har et rikt, seksuelt fantasiliv. Boka er en oppfordring til alle kvinner om å utforske og bli kjent med sitt eget kjønnsorgan.

Her ble jeg intervjuet: 🙂

http://www.dagbladet.no/magasinet/2005/11/12/449115.html

Lagre

Lagre

Kommentarer

kommentarer