Hender det du har kløe i underlivet? Da kan det godt hende bakteriefloraen din har gått litt bananas. Du kan få respetfrie produkter på apoteket som kurerer dette, men visste du at det finnes helt naturlige ting du kan bruke i stedet? Les videre, så forteller jeg deg hva!

Biola har en frisk og god smak av frukt og bær, og i tillegg får du en i naturell versjon. Biola innholder en kombinasjon av nøye utvalgte melkesyrebakterier, A+B og LGG, som gir Biola sin unike konsistens og smak. Biola er i tillegg beriket med vitamin D. Som del av et aktivt liv med sunt kosthold, bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon.

Et tips angående denne youghurten, naturell, er å smøre den nedentil hvis man føler det klør eller svir, og etter sigende skal da ubehaget forsvinne. Jeg har benyttet meg av det flere ganger, og kan bekrefte at det hjelper.

Hvordan forebygge soppinfeksjon i underlivet

Når først infeksjonen har kommet, så er det ikke stort annet å gjøre enn å behandle den og vente til det går over. Men det er mye du kan gjøre for å forebygge for å unngå infeksjoner i fremtiden

  • Soppinnfekjson er ikke en kjønnsykdom, og den er ikke smittsom, men den kan være særdeles ubehagelig.
  • Skift undertøy hver dag, og vask truser på minst 60 grader. Unngå alt for tettsittende klær, og bruk gjerne skjørt og kjoler.
  • Hva du spiser har også en del å si. Spis mye yoghurt og mat med gode bakterier.
  • Unngå stress, det er ofte en medvirkende årsak til infeksjoner.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Kommentarer

kommentarer