Keanu Reeves writes.. “My friend’s mom has eaten healthy all her life. Never ever consumed alcohol or any “bad” food, exercised every day, very limber, very active, took all supplements suggested by her doctor, never went in the sun without sunscreen and when she did it was for as short a period as possible- so pretty much she protected her health with the utmost that anyone could. She is now 76 and has skin cancer, bone marrow cancer and extreme osteoporosis.

My friend’s father eats bacon on top of bacon, butter on top of butter, fat on top of fat, never and I mean never exercised, was out in the sun burnt to a crisp every summer, he basically took the approach to live life to his fullest and not as others suggest. He is 81 and the doctors says his health is that of a young person.
People you cannot hide from your poison. It’s out there and it will find you so in the words of my friend’s still living mother: ” if I would have known my life would end this way I would have lived it more to the fullest enjoying everything I was told not to!”
None of us are getting out of here alive, so please stop treating yourself like an after thought. Eat the delicious food. Walk in the sunshine. Jump in the ocean. Say the truth that you’re carrying in your heart like hidden treasure. Be silly. Be kind. Be weird. There’s no time for anything else.”

Keanu Reeves skriver .. “Mammaen til vennen min har spist sunt hele livet. Har aldri drukket alkohol eller” spist dårlig “mat, trent hver dag, veldig aktiv, tok alle kosttilskudd foreslått av legen, gikk aldri i solen uten solkrem, og da hun gjorde det, var det i så kort periode som mulig – så stort sett beskyttet hun helsen sin så godt som noen kunne. Hun er nå 76 og har hudkreft, beinmargskreft og ekstrem osteoporose.

Min venns far spiser bacon på toppen av bacon, smør på toppen av smør, fett på toppen av fett, aldri og jeg mener aldri trente, var ute i solen og ble brent hver sommer, han tok i utgangspunktet tilnærmingen til å leve livet til hans fulle og ikke som andre antyder. Han er 81 og legene sier at helsen hans er til en ung person.
Mennesker du ikke kan stole på. De er der ute, og det vil du finne i ordene til min venns fremdeles levende mor: “Hvis jeg hadde visst at livet mitt ville ta slutt på denne måten, hadde jeg levd det mer til det fulle av å nyte alt jeg fikk beskjed om å ikke gjøre!”
Ingen av oss kommer levende ut herfra, så vær så snill å slutt å behandle deg selv som en ettertanke. Spis deilig mat. Gå i solskinnet. Hopp i havet. Si sannheten du bærer i hjertet ditt som en skjult skatt. Vær teit. Vær snill. Vær rar. Det er ikke tid til noe annet. “

Kommentarer

kommentarer