Det var en herlig kveld i slutten av juli. Mads var ute på sin vante joggetur. Det var deilig i Nordmarka med en sommervarme man ikke kunne huske man hadde hatt på lenge og mye fuglekvitter som kom fra trærne. Mads nærmet seg Sognsvann og tenkte hvor godt det kunne være med en svømmetur. Han stoppet og tok noen bøyninger og så utover vannet. Han følte seg så glad og måtte smile da han tenkte på Anders som hadde fått ham til å se lyst på livet. Han snudde seg da noen merkelig lyder nådde fram til ham. Mads gikk mot lyden og kom til en slette der det sto fire personer med lange kapper og hetter over hodene. De sto og messet. Det virket som de var i en slags transe. Det var et bål imellom dem. Den ene snudde seg, bøyde seg ned og løftet opp noe.

Mads stirret forskrekket da han så et lite barn bli løftet opp i luften. Det kom ikke noen lyder fra den og heller ikke da personen kastet barnet på bålet. Mads ble så sjokkert at han løp frem og ropte: Politi, hva i helvete er dere driver med?

Mennene snudde seg rundt og stirret hatsk på ham, hvor den ene gikk raskt mot Mads og slo til ham så han segnet om på bakken. Ingen sa noe da de dro Mads mot Sognsvann og kastet ham uti.

Merete vannet blomstene og buskene i hagen og smilte tilfreds da hun så seg rundt på tomten de hadde kjøpt. Det var et hus fra 1940 tallet som trengtes en del oppussing. Men Merete elsket å drive med det så hun så frem til å fikse det opp til drømmehuset.

Det var en stor hage med epler og pæretrær. Et par prydbusker og en del blomster. Merete sto der naken med høyhælte sandaler og med håret hengende nedover ryggen. Hagen var det neste de måtte døpe så hun ventet på Kristoffer som fikset noe kveldsmat. De hadde elsket i alle rommene i huset så nå var det hagen sin tur. Hun sugde på pekefingeren og gled den mellom brystene mot navlen og roterte litt rundt. Så fortsatte hun mot det våte underlivet. Det var så vått og glatt så fingeren skled lett inn. Merete gled fingeren ut og inn. Det var så godt at hun lukket øynene og pustet tungt.

– Jasså begynner du før meg sexy?

– Hva! Merete snudde seg rundt og så Kristoffer stå der naken foran henne med et brett med deilig spekemat, loff, salat og hvitvin.

– Hehe, mmmm, jeg måtte bare og gliste.

Kristoffer satte ned brettet og tok henne inntil seg og kysset henne ømt og intenst.

Merete klemte seg inntil ham og kysset ham inderlig mens hun klemte rumpa hans. Han kysset henne nedover haken, halsen og nedover mot brystene og tok den ene brystvorten i munnen og sugde. Merete stønnet og strøk ham i håret og bøyde seg bakover og kjente leppene og tungen som lekte seg nedover magen mot den våte og etterlengtede fitta. Da hun kjente tungen inni seg presset hun seg mot munnen og tungen hans og stønnet ut. Kristoffer slikket og ertet henne og fikk henne til hikste og da det gikk for henne presset han tungen så langt inni henne som han kunne og merket hvordan kroppen hennes skalv av behandlingen hans.

– Wow det var utrolig elskling og smilte kjærlig til ham.

– Mmmm du smaker utrolig sexy, og tok henne inntil seg og kysset henne.

– Nå er det min tur til å smake på saftene dine elskling og kysset ham nedover magen mens hun klemte rumpa hans. Da hun kom til den deilige stive pikken tok hun et slikk fra roten og opp mot tuppen et par ganger før hun tok hele i munnen og sugde opp og ned mens hun masserte rumpa hans.

img-thing

Kristoffer stønnet og strøk henne i håret mens han skled ut og inn av munnen hennes. Merete lekte med ballene og sugde mens hun så mot ham og blunket ertende. Det ble for mye og han merket hvordan det bygde seg opp og stønnet ut da den deilig orgasmen kom.

Merete reiste seg opp og smilte kjærlig mot ham.

– Mmmm du suger så utrolig jenta mi.

– Godt å høre vennen min og gikk inni armene hans og kysset på den deilige hårete brystkassen hans.

Da Mads kom under vann kom han fort til bevisstheten. Han holdt pusten og svømte seg oppover til vannoverflaten og da han kom opp kunne han puste ut. Han svømte rolig mot land og satte seg på en stein og roet seg ned og tenkte på det han hadde sett. Hva kunne det være? En slags sekt som minnet om Ku Klux Klan med noe satanvirksomhet? Mads ristet oppgitt på hodet. Han ville sjekke stedet og reiste seg opp for å gå. Da han nærmet seg sletten var det stille. Han kunne ikke se noe bål plass, alt var ryddet bort.

Mads jogget fort hjemover.

På sex klubben SOHO var det snart åpningstid for medlemmer. Eierne som besto av et par, sjekket om stedet var i orden før de kunne åpne. Her kunne par og single utfolde seg i sine forskjellige sex lyster. Kvinnen gikk inn til et rom som ble brukt til japansk bondage. Hun stoppet brått da hun så en kvinne ligge på massasjebenken som sto midt i rommet bundet rundt hender og føtter. Men det som fikk henne til å rope ut var det stramme tauet rundt halsen og et sverd som sto midt i navlen og blodet som hadde laget en dam på gulvet.

Mannen kom løpende da han hørte ropet.

– Hva er det? Men stoppet brått da han kikket inn. Han tok seg sammen og lukket døren og låste den.

– Jeg ringer politiet. – Hvordan i huleste kunne dette hende her? Han knyttet neven da han gikk med raske skritt mot resepsjonen.

Mads låste seg inn i leiligheten og gikk mot stuen. Der sto Anders og malte en kvinnelig nakenmodell som lå på en sauskinnfell med en stor drueklase mot munnen, hvor kvinnen forsynte seg med druer og spiste sensuelt med rødmalte lepper.

Mads gliste og nikket til begge og sa: – Jeg må ta en telefon og forsvant inn på soverommet og tastet nummeret til Kristoffer.

Da Kristoffer avsluttet telefonsamtalen med Mads ringte telefonen igjen, det var sjefen som fortalte om mordet i SOHO klubben. Kristoffer fortalte om hendelsen med Mads, og lurte på om det kunne være en sammenheng. Han avsluttet samtalen med sjefen og pustet oppgitt. Han hadde drukket og måtte vente på Mads.

Han holdt Merete inntil seg og sa: – Beklager vesla, men det har skjedd et mord.

– Helt i orden vennen min, jeg visst hva jeg giftet meg inni og ga ham et kjærlig kyss på munnen. Kristoffer smilte og klemte henne hardt inntil seg.

Merete sto på trappen og vannet en petunia da hun hørte en bil. Hun snudde seg og så Mads parkere. Hun vinket og smilte. Hun ropte inn i huset: – Kristoffer, Mads er her!

Hun smilte da Mads kom mot henne og ga ham et kyss på kinnet og sa:

– Husk hvis dere trenger en til å jobbe under cover vet dere hvor jeg er. Hun gliste.

– Hehe, få se hva Kristoffer sier til det!

– Hei! Kristoffer nikket til Mads og kysset Merete på munnen, så gikk han og Mads bortover grusen til bilen.

Eierne av klubben satt begge i hver sin stol mens Mads og Kristoffer sto og avhørte dem.

Mannen ristet på hodet mens han snakket: – Jeg forstår ikke dette, hvem vil drepe noen her, dette er et sted for sex og elskov, ikke mord!

– Har noen noe imot dere?

Kvinnen ristet oppgitt på hodet og utbrøt: – Vi har et menighetshus som nabo men vil de gjøre noe sånt? Kvinnen himla med øynene.

Mads så mot kvinnen og spurte: – Hva med den drepte kvinnen, vet dere noe om henne?

Begge ristet på hodet og mannen svarte: – Nei bare at hun alltid var her i helgene og at hun likte å leke herskerinne.

Kristoffer nikket mot paret og sa: – Vi trenger en liste over alle medlemmene, kan dere ordne det?

Mannen kremtet: – Vet ikke om medlemmene ville like det.

Kristoffer gikk mot mannen og tok et tak i skjortekraven hans og sa sint:

– Nå for du samarbeide, dette dreier seg om mord og vi driter i hva medlemmene deres vil føle, så gi oss listen!

– Jøsses mann, hva er det med deg a? – Greit dere skal få listen.

Etter at de var ferdig med paret gikk de ut og der møtte de patologen, en blondine med høyhælte røde sko og en drakt som besto i et langt sort kjørt med splitt og en kort rød utringet jakke med gullknapper. Håret var satt opp i et topp og leppene var røde. I hendene holdt hun en lang hvit frakk som hun brettet sammen og la i en bag. Hun satte de knallblåe øynene i Kristoffer og sa: – Kvinnen døde av knivstikket, og døden inntraff rundt midnatt i går. Tauet rundt halsen er satt på etterpå, ikke noe spor av kvelning. Jeg tar henne med meg og sjekker for mer spor og ringer dere! Hun smilte oppgitt og gikk mot bilen.

Mads måtte le da han stirret etter henne. – Forstyrret vi henne i noe?

– Hehe, skulle ikke forundre meg, svarte Kristoffer leende.

De satt seg inni bilen og kjørte.

Dagen derpå sto Helene i dusjen og stønnet. Bak henne sto mannen som hun hadde hatt et hett stevnemøte med før hun fikk den fryktelige oppringningen om en død kvinne. Mannen hadde vært utrolig tålmodig og ventet i leiligheten hennes, så da hun endelig kom hjem hadde hun falt i armene hans hvor han hadde båret henne inn på soverommet. Der spiste de og utforsket hverandre til de sovnet utmattet i hverandres armer.

Men nå sto de i dusjen hvor han tok henne bakfra. Han kjørte den deilige stive pikken inni henne. Ut og inn i sakte tempo, det var så utrolig og hun var så kåt selv etter nattens elskov.

-Åhh, jaa ta meg hardt jeg kommer snart stønnet hun ut.

Mannen holdt rundt hoftene hennes og pumpet inn og ut og måtte bite henne i skulderen da hun skrek ut.

Han følte den deilige følelsen og stønnet inni øret hennes da han sprutet inni henne.

Helene klemte Roger hardt inntil seg da de sto på Oslo S.

– Jeg ser deg til helgen, sa han på sine deilige trønderdialekt.

– Ja, det gleder jeg meg til svarte hun og kysset ham på munnen.

Han gikk inn på toget og vinket til henne.

Hun vinket tilbake og da toget forsvant småløp hun til bilen. Hun tenkte på den døde kvinnen som lå og ventet på henne.

Helene stirret stumt på liket og måtte riste av seg den triste følelsen. Hun elsket jobben sin, men fikk alltid vondt inni seg. Disse døde menneskene hun jobbet med skulle ikke ligge her de skulle leve livet, ikke være kalde og døde. Hun avsluttet jobben og skrev ned notatene. Hun tok av seg hanskene og fant mobilen og ringte.

Kristoffer og Mads satt i kantinen og spiste lunsj da mobilen til Kristoffer begynte å ringe. Han satte ifra seg kaffekoppen og svarte: – Ja du snakker med kriminaletterforsker Karlsen.

– Hei det er Helene, den døde kvinnen dere etterforsker har vært gravid og det er ikke lenge siden hun har født.

-Å faen, takk skal du ha, noe annet?

– Ja, hun var døende da hun ble flyttet til SOHO klubben.

– Takk skal du ha Helene og avsluttet samtalene.

Mads så på ham.

Kristoffer fortalte ham hva patologen hadde sagt.

– Herregud, hva for slags mennesker er dette?

– Ja du sier noe.

Den natten blåste det hardt. Du hørte vinden hyle rundt husveggen. Mads lå i sengen og vred på seg, han fikk ikke sove. Han snudde seg og så Anders sove søtt. Han bøyde seg over ham og kysset ham forsiktig på munnen og sto opp. Han tok på seg morgenkåpen og gikk ned til kjøkkenet. Der lagde han seg en kopp kakao. Han ble stående å se ut av vinduet.

– Mads hva er det? Han snudde seg og så Anders.

– Jeg fikk ikke sove. – Tenker på jobben.

– Ok, er det noe mer av den kakaoen? Han smilte kjærlig.

Mads smilte og nikket og fant frem en kopp og helte i varm kakao.

De satt seg ned ved bordet. Anders så på ham. – Noe ubehagelig denne gangen?

– Ja jeg får en ekkel følelse ut av dette. Han sukket og klemte hånden til Anders. Han smilte og strøk Mads i nakken.

Kristoffer kysset magen til Merete og smilte henrykt. – Skal jeg bli far?

Merete måtte le og strøk ham i håret. – Jeg tror det, men vi vil vite mer i morgen for da får jeg kjøpt meg en graviditet test. Håper ikke det er mensen som er forsinket denne gangen. Men over til noe annet. Jeg hjelper gjerne til med etterforskningen vet du og gliste.

– Nei Merete ikke hvis du er gravid.

– Men Kristoffer da, jeg er ikke syk, jeg kan fortsatt drive med ting.

Kristoffer tok henne inni armene og kysset henne ømt og sa: La oss vente til i morgen ok?

– Mmm ok, svarte Merete og kysset ham sulten tilbake.

Merete sto utenfor SOHO klubben i en trang politiuniform kjole som rakk ned litt over knærne. På bena hadde hun lange sorte lakkstøvletter som krøp oppover lårene. På hodet hadde hun en politihatt. Hun var sminket og neglene hennes var lange med den samme røde fargen som på leppene. I hånden hadde hun en sort lang kølle og i beltet hang det håndjern.

Kristoffer hadde ikke villet at hun skulle ta oppdraget siden testen viste positivt men Merete hadde greid å overtale ham. Så nå var hun klar for litt action og gikk inn døren.

Det var fult med mennesker og en aroma av elskov som hang i luften. Merete gikk bort til baren og bestilte en iste. På en scene danset en stripper rundt en stang etter musikken fra Motley Crue. En blondine med grønne øyne fulgte Merete med blikket og smilte lurt. Hun hadde vært der en stund og vært nede i kjelleretasjen, men tatt seg en tur opp til baren og fått øye på en kvinne i politiuniform. Kvinnen gikk mot Merete.

– Hei, vakre kvinne kan jeg få holde deg med selskap?

Merete snudde seg rundt og stirret inni noen glitrende grønne øyne. Hun smilte og nikket anerkjennende. Kvinnen satte seg ned på barkrakken.

– Jeg la merke til deg får det er noe ved deg, noe som gløder.

– Hehe, jeg skal fortelle deg en hemmelighet, jeg er gravid og blunket ertende.

– Ohh, så herlig da svarte kvinnen og bøyde seg frem og kysset Merete på kinnet. – Du er en kvinne som må være med i en klubb jeg driver. Vi er fire kvinner og fire menn som har vår hekse tro. Har du hørt om wicca?

Merete nikket. – Ja har lest noe om det på nettet. Interessant.

– Godt, da sier vi det, møt meg her i morgen klokken 20:00 og jeg skal ta deg med til gruppen.

– Det høres flott, svarte Merete og blunket. Akkurat da ringte mobilen til kvinnen så hun nikket til Merete og reiste seg opp.

Merete stirret etter henne der hun forsvant mot trappen. Det var noe med kvinnen som fikk henne til å grøsse. Hun ble sittende å lure på hva det kunne være.

– Ja, hei! Jeg har noen gode nyheter, i morgen får vi et nytt offer til sabbaten og ikke bare det, hun er gravid og det passer utmerket. Denne kvinnen er utrolig sexy.

Kvinnen lyttet og nikket.

– Ja, jeg skal møte henne her klokken 20:00 og ta henne med meg.

Ok, vi snakkes.

Hun brøt forbindelsen og snudde seg mot baren og så Merete gå

mot toalettet og inn døren. Kvinnen gikk ned trappen til kjelleretasjen.

Da klokken nærmet seg 01:00 satt Merete og gjespet. Hun gled ned fra bar stolen og gikk mot utgangen da hun støtte på kvinnen med de grønne øynene. – Hei på deg, da har vi en avtale i morgen ikke sant?

Merete smilte og nikket. – Vi sees klokken 20:00 i morgen. Hun kunne merket blikket i ryggen fra kvinnen og det var ikke noe god følelse.

Da Merete kom ut måtte hun trekke pusten inn og ut et par ganger. Hun gikk et stykke bortover veien og stoppet ved en bussholderplass og ringte Kristoffer.

Presis klokken 20:00 neste dag sto Merete ved baren i sex klubben SOHO. Hun hadde på seg en lang rød kjole med splitt og utringing. På bena hadde hun røde sandaler med hæler. Håret var satt opp i en topp. Hun hadde lange øreringer. Sminken var sminket på en diskré måte.

Kristoffer hadde vært vanskelig og hun forsto ham godt, men hvis disse menneskene hadde noe med mordene å gjøre så var det en god ide å følge opp.

Politiet ville følge etter henne i sivil.

Så nå var det bare å ha alle sansene åpne og trå til. Der så hun kvinnen komme inn gjennom døren. Merete vinket da hun så til hennes kant. Kvinnen vinket tilbake og kom imot henne. – Nå er du klar?

Merete nikket og fulgte kvinnen ut av klubben og mot en rød porsche. De satte seg inn og kvinnen startet bilen og gliste. – Jeg elsker motorlyder og begynte å le.

– Så enig der, svarte Merete, spesielt Harley og blunket ertende.

Kvinnen nikket og lo mot henne.

De kjørte inn en grusvei og stoppet ved en sti som gikk innover i skogen. Kvinnen stoppet bilen og sa: – Vi må gå et lite stykke innover for å komme dit.

Merete nikket og lurte på hvor assistansen var.

Et par meter innover i skogen sto de foran en stor sort jernport og bak der igjen ruvet et gammelt stein slott. – Jøss, litt av et sted utbrøt Merete.

– Ja ikke sant, her har vi det som plommen i egget som man sier og gliste.

– Ingen forstyrre oss og det er det vi liker og smilte lurt.

Jernporten hylte da de åpnet den, det gikk kaldt nedover ryggen til Merete. Hva var det hun hadde begitt seg ut på.

De sto utenfor en stor dør laget av eik med et sort jern håndtak. Kvinnen åpnet og den samme lyden av hyling kom fra hengslende. Kvinnen gikk først inn med Merete etter. Døren ble lukket og kvinnen tok henne med seg bortover en lang gang til de sto utenfor enda en dør. Kvinnen åpnet den uten at den lagde lyd og trådde inn med Merete etter. Det var et varmt og intimt rom med en stor peis og tykt hvitt teppe over det hele. Et rundt glassbord og en hjørne sofa i skinn sto foran et stort vindu. Foran vinduene hang det lange tykke mørke røde gardiner som var trukket for og som stengte ut kveldslyset. I sofaen satt det tre kvinner med langt blondt hår. De hadde på seg lange keltiske kjoler i en mørk rød farge. Alle hadde grønne øyne. De smilte til Merete og reiste seg opp en etter en og ga henne en klem.

Så satte alle seg ned. Inni peisen hang det en sort gryte med en tre fjøl oppi. Kvinnen som hadde tatt med seg Merete sto foran gryten og rørte og ba en annen om og hente fem glass.

Fem glass sto på bordet og alle tok hvert sitt glass og skålte før de tok en stor slurk. Etter et par minutter ble Merete rar og svimmel. Hun lente seg inntil sofa ryggen og tok seg til pannen og pustet tungt. – Hva er det som skjer med meg, visket hun. Hun glippet med øynene og ble borte på et blunk.

Kvinnene reiste seg opp og en gikk bort til et langt tau og dro i den fire ganger. Ikke lenge etter kom det inn fire menn ikledd kapper og hetter. Imellom seg hadde de en båre laget av tre. De løftet Merete og la henne oppå. Alle de åtte personene gikk sakte bortover gangen og ned til en kjeller bærende på Merete mens de messet på en bønn.

I rommet var det lange trestykker med flammer som brant rundt et stort rundt gulv. Det var et alter der med et kors på veggen. Korset hang opp ned. De la Merete ned på gulvet og tente røkelser hvor en tung og en erotisk lukt kom sigende rundt dem. Så løftet de Merete mellom seg og la henne på alteret. De rev av henne klærne så hun lå der splitter naken. Alle pustet tungt med et kåt og morderisk blikk.

Den ene kvinnen tok frem et sverd og la det over Merete med skaftet på hodet og bladet mot underlivet. Den ene mannen tok frem en liten kniv og begynte å snitte noen kutt på bena og armene hennes så blod begynte å renne ned på altere og laget en liten dam. Så tok en annen mann frem sin stive pikk og stilte seg over Merete og begynte å runke. Mannen pustet fort og ikke lenge etter sprutet sæden hans over ansiktet og brystene hennes og lagde en liten elv som rant ned til navlen og ned på alteret og blandet seg med blodet.

Så lagde de en ring rundt Merete og messet høyt.

En dør åpnet seg i murveggen og en mann rundt to meter kom inn. Han hadde på seg den samme kappen og hetten. Han stanset foran Merete og gliste rått da han spriket bena hennes og så rett inni fitta hennes. Han slikket seg rundt munnen og løftet sverdet så det pekte nedover mot navlen hennes.

Merete hadde våknet men følte seg beruset og glippet med øynene.

Hun skrek høyt da hun så det spisse bladet på et sverd komme sakte imot magen. Mannen skvatt og falt bakover og ble liggende så lang han var. Sverdet laget et spetakkel da det landet på gulvet ved siden av mannen.

De andre skrek da de løp bort til ham. Da brølte det ut i rommet. – Ingen rører seg, dette er politiet og dere er omringet.

Det ble et spetakkel av slåsskamper med rop og skrik.

Kristoffer løp bort til Merete og løftet henne ned fra altere og holdt henne hardt inntil seg. Han bar henne vekk, ut fra det heslige stedet.

Etter en ukes opphold på sykehuset satt Merete i hammocken og drakk en kopp urte – te. Hun hadde mistet det som skulle bli til en utrolig opplevelse og følte seg mørbanket etter opplevelsen i slottet, hun som trodde hun var så sterk. Hun hadde grått sine tårer men visste at det ville komme flere sjanser til å bli gravid igjen.

Kristoffer satte ved siden av henne og klemte henne hardt inntil seg.

– Hvordan går det vennen min og kysset henne på hodet.

– Mmm det går sånn passe, og så lenge jeg blir holdt rundt av deg føles det bedre. Sånn ble de sittende utover kvelden.

Neste dag satt Merete og Kristoffer rundt et bord på en veranda hos Mads og Anders. Denne gangen hadde Mads laget en deilige lammestek med hvitløk. Ved siden av hadde de poteter, grønsaker og mint gele med en hjemmelaget sjampinjong og kantarell saus til.

De drakk Lindemanns rødvin til maten. Det luktet godt i hele huset og ute på verandaen. Det var en deilige sommerkveld med en liten bris og herlig varme.

Mads skålte mot Merete og spurte: – Nå Merete, går det bra med deg?

Merete smilte og nikket. – Ja jeg har en herlig mann som spirer opp hverdagen og blunket skøyerarktig, også har jeg dere to og skålte tilbake.

– Hey hey hey, sånn skal det være, ropte Anders og blunket til Merete.

– Vet du hva jeg må male et portrett av deg Merete.

Merete smilte overrasket. – Det høres stilig ut, den er jeg med på.

– Hvem var disse folkene? Hun så spørrende på Mads og Kristoffer.

Mads svarte: – En gruppe mennesker som ofret personer til satan og måten de gjorde det på var å drepe offeret og ha sex med hverandre mens liket lå på altere. Det var deres gave til Satan.

– I helvete så jævlig utbrøt Merete, og hun som sa hun tilhørte Wicca. De er noe helt annet, de driver ikke med drap. Uff, godt de ble tatt.

– Ja skål på det, sa Mads og nikket til Merete.

– Men hva med den drepte kvinnen i Soho klubben?

Kristoffer ristet oppgitt på hodet. – Alle de mistenkte var medlemmer i klubben og de hadde fortalt det samme til denne kvinnen som de hadde fortalt deg og fått vite at hun var gravid. Gruppen ville bruke babyen og moren som offer til sabbaten deres.

Mads ristet på hodet. – Syke mennesker!

Merete nikket enig og utbrøt: – Ja hver sin smak, men det der er bare grotesk.

Alle nikket enig.

Det hadde gått et par uker og Merete sto og vannet blomster på terrassen. Hun så på Kristoffer som vasket bilen i bare bokseren. Hun så sulten på kroppen hans og stønnet. Musklene som jobbet og svetten som rant nedover ryggen og ansiktet, gjorde henne opphisset.

Merete hadde på seg en lang tynn sommerkjole uten noe under så da hun gikk mot Kristoffer kjente hun hvordan brystvortene stivnet til. Da hun var like bak ham utbrøt hun: – Mmmm hei kjekken hvorfor ikke vaske meg også.

Kristoffer snudde seg og stirret overrasket på henne men måtte glise. Han tok slangen og siktet seg inn og sprutet henne ned. Merete tok av seg kjolen og sto der naken i høy helte sko og tok i mot strålen. Kristoffer fikk slått av vannet og tok henne inntil seg og ga henne et langt kyss.

Merete smilte med øynene lukket og sa: Bær meg opp i sengen, jeg vil elske med deg!

Kristoffer gliste og hadde ikke noe imot å gjøre som hans kone befalte…..

Lagre

Kommentarer

kommentarer