Snøen lavet ned utenfor kontoret til Kristoffer Karlsen. Han satt ved kontorpulten og var ganske frustrert, det hadde vært seks minibank ran og ingen vitner. Han så ut av vinduet, snøen virvlet rundt og gradestokken viste minus 15 grader. Kristoffer sukket, det var lillejuleaften og alle hadde pyntet til jul. Han ville heller være hjemme hos den deilige kvinnen sin og elske med henne. Han stirret på papirene han hadde foran seg.

Merete sto foran speilet naken og så på seg selv. Hun lukket øynene halvveis og slikket seg rundt munnen. Hun lo mot speilbildet og tenkte med seg selv, han vil sikkert like ideen min. Merete fant fram antrekket og tok det på seg.

Det var mange mennesker ute som handlet julegaver. De løp inn og ut fra butikker og storsentrer. Plutselig hørtes en hylende alarm.

Merete gikk i andre tanker da hun nesten ble slått overende. Hun snudde seg rundt og så en nisse med en sekk over ryggen som løp bortover veien. Hun ble stående å se nissen løpe mot en varebil. Den var sort med mørke vinduer. Merete snudde seg og fortsatte å gå. Hun tenkte ikke noe særlig over hendelsen. Hun hadde andre ting i tankene.

Kristoffer hadde fått en telefon. Han bannet høyt, enda en minibank. Ingen vitner denne gangen heller. Da hørtes en lyd, noen låste døren hans. Han så opp og sperret opp øynene. Rett foran ham sto en kvinnelig nisse. Han kjente henne igjen.

– Merete, hva er dette?

Hun smilte og begynte å knappe opp mens hun gikk sakte imot ham.

– Jeg tenkte du ville ha en av julepresangene på forskudd.

Kristoffer følte hvordan pikken hans vokste.

Merete sto foran ham i en sort blonde truse og bh. Hun slikket seg rundt munnen.

– Jeg er så kåt, og så på ham med et hett blikk.

Kristoffer trakk pusten et par ganger og sa: – Du er ikke riktig klok, det kan komme folk.

Merete smilte. – Døren er låst, så ingen kommer inn. Hun satte seg overskrevs Kristoffer og kjente hvor klar han var.

– Mmm, så hard du er. Hun kysset ham grådig på munnen.

Kristoffer tok av behåen og la den ene hånden over brystet hennes og klemte til. Så masserte han brystvorten med fingrene og hørte henne stønne.

4a8c2ef9d1cc419ccce8a892b893aabc

Han løftet henne av seg og tok av henne trusen og la henne på skrivebordet. Han begynte med å kysse og små bite henne oppover lårene. Merete stønnet høyt. Han fortsatte opp mot underlivet hennes og ertet henne ved å slikke og små bite.

Merete sa stønnende: – Vær så snill og spis meg.

Merete følte at underlivet hennes slukte tungen hans og endelig kom den deilige orgasmen. Kristoffer var skikkelig kåt der han satt foran henne. Da hun roet seg ned reiste han seg opp og smilte til henne mens han rev av seg klærne.

Han sa: – Snu deg så jeg kan ta deg bakfra.

32729eed18f6defa5a9fed7db9f4d5fe

Hun kjente hvordan pikken gled sakte inni henne. Hun stønnet høyt. Han begynte å pumpe først forsiktig og så raskere. Merete kjente hvordan enda en orgasme bygde seg opp. Kristoffer merket at han var like ved å komme da han hørte Merete hyle ut.

Merete hadde snudd seg og lå naken over bordet og smilte tilfreds. Kristoffer måtte le.

– Nå ser du ut som en katt som har fått i seg deilig fløte.

Merete lo skøyeraktig og blunket. Hun reiste seg opp og strakte seg som en katt.

Kristoffer kom bort til henne og løftet henne opp i armene sine og sa: – Du vet hvordan du kan tilfredsstille en mann, jenta mi. Han kysset henne på munnen. Hun svarte ham sultent.

Merete så ham inni øynene. – Du vet du kan få mer.

Kristoffer lo. – Vi får ta det senere, jeg har noen bankranere jeg må ta meg av.

Merete så spørrende på ham, mens hun tok på seg nissedrakten.

– Syv minibanker har blitt ranet.

Merete husket hva hun hadde sett, og sa: – Jeg så en nisse med en sekk over ryggen som løp mot en sort varebil med mørke vinduer. Jeg fikk til og med bil nummeret, CV 34567.

Kristoffer stirret på henne. – Hvorfor sa du ikke dette før?

Merete ristet på hodet. – Beklager men jeg var mer opptatt av og ha sex med deg.

Kristoffer ristet på hodet, men måtte smile til henne.

– Takk for at du er så observant. Kan du si noe mer om personen?

Merete tenkte seg om. – Han var lang og tynn med skjegg og hadde på seg nissedrakt og lue.

Kristoffer nikket. – Det er i hvert fall noe. Det er mange nisser der ute så det blir ikke lett å finne raneren.

Merete nikket. – Skal jeg hjelpe deg? – Jeg mener, jeg kan gå kledd ut i dette her og spionere?

Kristoffer ristet på hodet og sa bestemt: – Nei, jeg vill ikke at det skal skje deg noe. Merete så på ham med et hett blikk og gikk bort til ham og kysset ham ømt på munnen.

Kristoffer klemte henne inntil seg og kysset henne sulten tilbake.

Hun kom seg ut av favnene og så på ham. – Du kan stole på meg, jeg har med meg mobiltelefonen og lover å ringe hvis jeg ser noe mistenkelig.

– Ok, men lov å vær forsiktig.

Merete nikket og forsvant ut av døren. Hun ville hjem først og ha en dusj før hun skulle leke detektiv.

bdf30c403b46543148a071093b3936f6

Merete var kledd ut som en nissefrue og gikk rundt med en kurv full av sjokolade, marsipan og frukt. Hun delte det ut til barn og voksne. Hun smilte søtt og lo en skøyeraktig latter til alle hun møtte. Folk ble veldig smittet av henne og smilte med en latter tilbake. Men hun var på vakt og merket seg alle hun gikk forbi.

Merete hadde kommet inni en sidegate og stoppet brått. Der så hun varebilen. Hun så seg rundt og sneik seg fort bort til bilen og kjente på dørhåndtaket, den var åpen. Like ved sto det en nisse og tømte enda en minibank. Merete tenkte fort og krøp inn. Da hylte plutselig alarmen. Døren ble åpnet og en sekk ble slengt inn og så ble døren slått igjen med et brak. Bilen startet og kjørte i full fart. Merete hadde gjemt seg under en presenning da sekken med pengene ble slengt inn. Etter en halvtimes kjøretur stanset bilen. Hun hørte de åpne døren og ta ut sekken. Så smalt døren igjen. Merete ventet litt, så reiste hun seg opp å så ut av dør vinduet. De sto parkert foran en liten bygning. Hun kom seg ut av bilen og sneik seg bort til et av vinduene og kikket inn. Der ved et bord lå det masse penger og to menn satt og telte dem og la dem i kofferter. Merete funderte på hva hun skulle gjøre da en av mennene reiste seg opp og begynte å gå. Hun hørte en dør bli åpnet og så mannen komme mot bilen. Merete smilte kaldt og begynte å gå mot mannen. Hun knappet opp de tre første knappene og gikk med en sensuell gange.

Mannen stoppet da han så en kvinnelig nisse foran seg.

Hun smilte et sensuelt smil. – Jeg har ingenting under denne drakten. Hun befølte seg selv på brystene mens hun slikket seg rundt munnen. Mannen ble stående å stirre og merket at han ble hard. Så lå han plutselig på bakken med kvinnen over seg. Hun satt opp på brystkassen hans.

Plutselig ble alt mørkt rundt ham. Merete hadde gitt ham en blackout. Et lite trykk ved nakken. Han ville våkne om et par timer. Hun bandt hendene og føttene og la ham inni bilen. Så gikk hun mot bygningen og åpnet døren og kom inn i en gang og fortsatte nedover til hun kom til en hall hvor den andre mannen satt. Hun gjentok den samme behandlingen med han og dro ham ut og inni bilen. Så ringte hun Kristoffer.

Etter en halvtime var stedet fullt av biler med blinkede lys. Kristoffer så ned på Merete som satt i en stol. Han var sint, han hadde kjeftet på henne. Merete så ned i gulvet. Kristoffer satte seg ned på huk og heiste opp haken hennes så de så hverandre inni øynene.

– Det kunne ha hendt deg noe. Du er ikke noe etterforsker.

Merete heiste på skuldrene og la hodet på skakke. – Beklager, men du vet at jeg liker å leke detektiv og jeg ville så gjerne hjelpe til.

Kristoffer ristet på hodet og smilte skjevt til henne. Han kysset henne ømt på munnen. – Ok, jeg tilgir deg denne gangen.

Merete smilte skøyeraktig tilbake.

Pengene og ranerne ble tatt hånd om. Kristoffer satt av Merete foran leiligheten hennes og dro til stasjonen.

Peisen var tent, Merete og Kristoffer lå på gulvet nakne på en saueskinnsfell. De så hverandre inni øynene mens de drakk sjampanje.

Kristoffer satte ifra seg glassene og dro henne inntil seg og begynte å kysse henne på øynene, nesen og så munnen. Merete klemte seg inntil ham og besvarte kysset sulten. Han fortsatte nedover halsen, begge skuldrene og ned til brystene. Han hørte henne stønne. Han sugde på brystvortene og strøk henne på ryggen og nedover over rumpa. Så kysset han magen og nedover mot navlen og stakk tungen nedi og roterte rundt. Så fortsatte han nedover til underlivet. Han små bet og stakk tungen inni henne og ertet henne. Merete stønnet og presset seg ned i ansiktet hans og kom i en utrolig orgasme. Da den hadde gitt seg la han seg ved siden av henne og kysset henne på munnen. Hun kunne kjenne smaken av seg selv. Så begynte Merete å kysse ham nedover magen og ned til pikken. . Hun slikket hodet og nedover til ballene. Så tok hun pikken i munnen og sugde ham først langsomt men så fortere og raskere til han kom i munnen hennes.

Da han roet seg ned, smilte hun ertende og slikket seg rundt munnen. Kristoffer lo mot henne og tok henne i armene og små bet henne i øret og nedover igjen. De elsket lenge ut, julenatten.

De våknet av at solen skinte gjennom vinduet. Kristoffer så ned på Merete og blåste henne forsiktig i ansiktet og kysset henne på nesen.

Han så alvorlig på henne. – Du er en deilig kvinne. Hva med å flytte inn til meg? Jeg vil så gjerne våkne opp med deg hver morgen.

Merete strøk ham over arret han hadde i ansiktet. – Jeg trodde aldri du skulle spørre, og det vil jeg gjerne.

Kristoffer klemte henne inntil seg og Merete sukket henført……..

Lagre

Kommentarer

kommentarer