Det var en deilig dag med sol fra en skyfri himmel. Han satte stigen på plass ved soveromsvinduet og klatret opp. Det siste vinduet skulle vaskes. Han hadde vasket nesten alle vinduene og følte seg utslitt. Da han nærmet seg vinduet fikk han et glimt av en kvinne på en seng og da han var ved toppen ble han stående og stirre som forstenet. Hun var jo den skapningen. En sjokolade brun kvinne med langt svart hår. Hun var naken og smurte seg inn med body lotion. De lange røde neglene gikk oppover låret, magen og brystene. Han merket hvordan pikken reagerte og hvordan den prøvde å komme seg ut av buksa. Kvinnen smurte seg inn på en sensuell måte. Han tenkte på is med sjokoladekrem over og ville spise henne og kjøre pikken inni fitta hennes både forfra og bakfra og bare pumpe inn og ut.
Han stønnet og følte hvordan blodet raste gjennom kroppen hans. Plutselig så kvinnen på ham. Han trodde han skulle falle av stigen da. Hun stoppet opp med smøringen og ga ham et hett blikk. Så reiste hun seg opp og gikk som en panter som siktet seg etter sitt bytte og ga ham et sensuelt smil.
– Mmm, gutten min, du trenger en pause.
Han snappet etter pusten.
– Det er bare å komme inn.
Han klatre inn gjennom vinduet.

Hun dyttet ham på sengen og krøp over ham og smilte sensuelt. Så ga hun ham et kyss. Han slo armene rundt henne og kysset henne grådig tilbake. Hun stoppet brått og blunket.
– Bli liggende, befalte hun og forsvant ut av soveromsdøren. Han ble liggende og lure. Ikke så lenge etterpå kom hun inn med to par håndjern. Han stirret forskrekket på henne. Kvinnen måtte ha sett utrykket for hun begynte å le ertende. Hun kom imot ham og startet med å knappe opp skjorta hans og fikk den av ham. Hun gjorde det samme med buksa og underbuksa. Så tok hun på ham håndjernene og sveipte over ham med blikket. Han følte seg hjelpeløs og litt skremt.
– Jeg liker å ha kontroll, sa hun og smilte. Hun så på pikken hans som lå oppover magen. Han var skikkelig kåt der han lå. Hun slikket seg rundt munnen og bøyde seg ned mot pikken, tok den i munnen og sugde opp og ned som om pikken skulle være en is pinne.
– Åhhhh herregud så deilig, utbrøt han og stønnet. Hun fortsatte og suge sakte, men etter hvert gikk farten raskere. Like før han følte det skulle gå for ham stoppet hun og smilte ertende. Han pustet fort og stirret på henne. Hun reiste seg opp og forsvant ut av døra igjen.
– I helvete, visket han for seg selv. Han var så utrolig kåt og kunne ikke gjøre noe med det. Det tok tid og han lurte på hvor i helvete hun hadde blitt av. Da døren åpnet seg og han fikk øye på henne følte han hvordan det banket i pikken. Der sto hun med høyhælte lange sorte lakk støvletter som krøp oppover lårene. Hun hadde på seg en sort blondetruse med fransk åpning og en sort blonde bh du kunne åpne foran. Hun slikket seg rundt munnen og gliste mot ham. Det føltes som om hjertet skulle fly ut av kroppen. Som det dunket. Den samme følelsen hadde han i pikken, han var sikker på at han ville sprute når som helst. Hun var jo den foxy dama. Hun kom imot ham og krøp over ham så hun ble sittende over fjeset hans hvor hun befalte ham og bite av henne trusa. Han gjorde som hun sa og kunne lukte deilig kåt kvinne. Han stakk ut tungen men hun hadde visst andre planer for hun skled nedover brystkassen hans til hun kom til den stive pikken. Hun satt seg opp i en ridestilling og gled rett ned på pikken til hun var på plass. Det var en vanvittig følelse og være inni henne. Hun var så våt og trang. Hun red i en sakte bevegelse en liten stund men etter hvert gikk farten raskere.

-Jeg kommer snart, visket han. Hun bare fortsatte og ri og der kom den deilige følelsen som begynte i pungen og ut i pikken. Hun stønnet og farten ble enda villere og han kjente musklene hennes melke pikken så han ikke greide å holde igjen. Han pumpet og pumpet og skrek ut i ekstase da det gikk for ham.
Hun falt oppå ham.

– Jeg vil så gjerne ta deg bakfra i dusjen? Han så spørrende på henne. Hun låste opp håndjernene og sa: – Bare følg meg!
De sto inni dusjen. Det var litt av en dusj, det var sikkert plass til fire personer der inni og dusjen hadde flere dusjhoder spredt oppover stangen, så du kunne bli massert av strålene. Kvinnen skrudde på et håndtak og vannet sprutet over hele kroppen hennes. Hun så spiselig ut der hun sto. Hun ga ham et såpestykke så han kunne vaske henne. Hun stønnet høyt når han masserte brystene. Han fortsatte nedover magen og ned mot fitta og stakk en finger inni henne. Hun var fortsatt våt og glatt. Han satt seg ned på huk og kysset henne i sprekken. Han ertet opp og ned i sprekken og stakk så tungen inn og drakk saftene hennes. Hun smakte så himmelsk. Han merket hvordan hun presset seg ned i ansiktet hans. Han sugde seg fast og spiste henne. Hun hylte ut da hun kom igjen.

Han reiste seg opp og ga henne et hett kyss. Hun kysset ham sulten tilbake. Så dyttet hun ham inntil dusjveggen og satte seg ned på huk og tok pikken i munnen. Hun små kløp ham i ballene mens hun sugde.
– Åhhh herregud så deilig du suger, sa han hest. Hun bare fortsatte med behandlingen. Det var så digg, han stønnet og pumpet inn og ut av munnen hennes.
– Åhhhh, nå kommer jeg ropte han ut. Åhhhh jaaa, Åhhhhh!
Da orgasmen debet ut, slapp hun pikken og slikket seg rundt munnen og gliste. Hun så ut som en katt som hadde fått i seg fløte. Han gliste tilbake.

Han sto bak henne og masserte brystene og kysset henne i nakken. Hendene hans befølte henne nedover magen mot fitta. Han masserte henne i sprekken og støtet inn og ut et par ganger og merket hvordan pikken vokste da hun stønnet. Så kjørte han pikken inni henne og pumpet ut og inn varsomt mens hun gjorde en slags magedans. Det var en utrolig opplevelse og plutselig skrek hun til. Wow, han trodde han skulle falle oppå henne, men tok et godt grep rundt hoftene og presset henne inn mot veggen. Hun fikk litt av en orgasme igjen. Han merket at han snart ville få enda en han også. Åhhhh der, han pumpet og pumpet. – Åhh jaaa som jeg kommer, skrek han ut i ekstase.
De sto lent inntil dusjveggen pustende. Han kysset henne i nakken og tenkte, for en kvinne.

– Hei du, har du tenkt å bli ferdig med vinduet eller? Han skvatt og så ned fra stigen. Der sto det en mørk fyr med afro hår og stirret opp mot ham.
– Ehhh jo da, jeg er straks ferdig. Fyren så en annen vei og der kom hun. Hun hadde på seg en lang utringet rød kjole og høyhælte sorte sko. Hun gikk med en vuggende gange rett i armene på fyren og kysset ham ømt på munnen før de så gikk arm i arm bort fra ham.
– I helvete var det bare en drøm? Jeg må ha fått solstikk, mumlet han. Han gjorde seg ferdig med vinduet og klatret ned. Pikken hans var skikkelig hard. Han måtte rette litt på utstyret, og tenkte at han måtte komme seg fort hjem og få gjort noe med den stive pikken som var så ubehagelig i buksa….

Lagre

Kommentarer

kommentarer