Robert våkner opp, gjesper og strekker den muskuløse kroppen sin. Han merker at han er hard. Han tar hånden ned i boksershortsen og kjenner på pikken og tenker på den deilige nabokvinnen. Robert har hatt den samme våte drømmen igjen om henne. Den måten han tar henne hardt bakfra og hvordan hun hyler når hun får orgasme. Synd det bare er en drøm. Han reiser seg opp og ser ut av soveromsvinduet. Wow, der står hun og henger opp klær i hagen. Hun har på seg en lang hvit utringet kjole. Han lurer på om hun er naken under kjolen. Han puster fort og kjenner hvordan pikken banker. Han er så kåt, han ville ha henne nå!

Robert er en ung mann på tyve år. En mørk kort manke på hodet, blå øyne, slank og veltrent. Han liker å holde kroppen i form. Han får musklene sine av å trene vekter. Han liker det når kvinner snur seg etter ham. Da føler han seg så herlig innvendig. Nabokvinnen er en høy blondine men som er noen centimeter lavere enn ham selv. Langt lyst tykt hår, blå øyne og en slank og smidig kropp. Neglene hennes er lange, malt med en rød neglelakk. Hun har en sexy gange når hun går. Hun heter Kristine og hennes alder er førti. Robert syns hun er rå sexy. Han bryr seg ikke noe om at hun er tyve år eldre enn ham. Han må bare ha henne. Hun gjorde ham så kåt hele tiden. Hans feil selvfølgelig, for han måtte jo spionere på henne. Han stirrer på henne gjennom vinduet. Plutselig ser hun rett på ham, hun smiler og vinker. Han blir ganske paff, men vinker og smiler tilbake. Så snur han seg fra vinduet og går mot badet.

Han står under dusjen og runker og tenker på den blonde kvinnen. Han er så jævla kåt. Robert drar i pikken og merket at han ville komme raskt. Herregud som han ville ha henne, han spruter utover dusjveggen og fantaserer at hun står der foran ham mens han spruter henne ned med sæd.

Robert sitter i en solseng midt i hagen. Det er en knall blå himmel og solen varmer godt. Det eneste han har på seg er en sort shorts. Han har ikke noe under den. Han drikker kaffe og leser i avisen. Han er helt oppslukt i tanker så han hører ikke henne komme. Han skvetter da han hører en kvinnelig stemme han drar kjensel på.
– Hei du, jeg trenger så sårt hjelp med musa mi, kunne du ha sett på den?
Robert stirrer på nabokvinnen og merker at han blir rød, hva mener hun?
– Jobber ikke du med data? Hun ser spørrende på ham.
Om han føler en lettelse eller skuffelse, viser han ikke, men han tar seg sammen og smiler.
– Selvfølgelig jobber jeg med data. Jeg skal hjelpe deg.
Han syntes Kristine smiler så sensuelt når hun sier: – Bare kom når du har tid. Så vrikker hun seg bort fra ham.

Robert blir sittende og stirre etter henne lenge selv etter at hun er forsvunnet. Hjertet hans banker som en dampmaskin og han føler seg varm. Pikken er så hard at det kommer safter ut fra hodet og han føler seg så kåt. Han går inn i stuen og finner en T-skjorte og sandaler. Så går han bort til den blonde sexy kvinnen. Han ringer på døren og like etterpå blir den åpnet av henne. Pusten hans går fort, han føler seg egentlig litt flau og lurer på om hun ser hvor kåt han er. Hun vinker ham inn og tar ham med seg opp til andre etasje. Han følger etter henne og glaner på rumpa hennes og er sikker på at hun er truse løs under kjolen. Han vill så gjerne ta henne der i trappen. Men han følger henne opp til et lite rom der hvor dataen står på et databord.
Hun peker på musa. – Jeg vet ikke hva som er i veien med den, den virker ikke idet hele tatt.
Robert kremter. – Jeg skal kikke på den jeg. Så setter han seg i stolen.
Kristine står og ser på ham en liten stund. Så spør hun: – Vil du ha en kopp kaffe?
– Ja, takk hvis det ikke er til bry.
Hun smiler et herlig smil og rister på hodet og forsvinner ned trappen. Robert føler det som om han skal eksplodere, tenk han er i hennes hus. Han finner ut at det er noe galt med kontakten på ledningen. Hun trenger en ny en. Da hun kommer opp igjen med to kopper kaffe forteller han henne det.
Hun smiler og sier: – Jeg har en mus til, og blunker. Så snur hun seg og bøye seg forover og åpner en skuff.
Han stirrer rett på baken hennes og er så klar for henne. Hun snur seg rundt og gir ham en eske. Han tar imot og åpner esken og tar ut musa. Så fikser han den mens hun står og ser på. Han merker blikket hennes i ryggen. Han skjelver der han sitter. Endelig er han ferdig. Han reiser seg opp og smiler.
– Nå virker det!
Hun smiler til ham og går bort til skjermen og prøver seg frem. Det er måten hun holder den på, akkurat som om hun beføler musa mens hun klikker på den.

– Takk skal du ha Robert, det var virkelig snilt av deg. Hun snur seg og gir ham et hett blikk. – Jeg tenkte du kanskje ville like takkegaven for jobben.
Han står der med en stiv en og stirrer på henne da hun nærmer seg ham og tar et tak i hodet hans og legger det mellom brystene sine. Han føler han drukner i dem. Han lurer på om han drømmer dette her. Så dytter hun ham på sengen og setter seg over ham.
– Mmm så hard du er, og slikker seg rundt munnen.
Robert stirrer på henne med store øyne og er sikker på at han ville sprute i shortsen. Hun biter av ham shortsen og smiler lurt og legger seg ned mellom bena hans og begynner å suge pikken som om det skulle være en is pinne. Han stønner høyt og merker at han vill komme med en gang.
– Jeg kommer, visker han hest.
Hun bare fortsetter med å suge og tilslutt spruter han inni munnen hennes. Da orgasmen dabber av, slipper hun pikken hans og slikker seg rundt munnen og smiler ertende.
– Mmm så deilig du smaker, sier hun. Hun reiser seg opp og får av seg kjolen på en elegant måte. Hun bøyer seg så kjolen faller nedover ryggen og ned på gulvet. Hun står foran ham splitter naken med sorte høyhælte stiletter. Robert snapper etter pusten, hun er jo så nydelig og sexy. Han merker hvordan pikken hans vokser igjen. Hun stirrer på pikken og smiler sensuelt.
– Mmm, jeg elsker harde pikker. Hun slikker seg rundt munnen og legger seg oppå ham. Hun gir ham et langt hett tungekyss. Robert kysser henne grådig tilbake mens han holder rundt henne. Det virker som om pikken vet hvor den skal for han kjenner hvordan den glir inni henne. Hun er jo så våt og glatt inni der. Hun stønner når han løfter henne opp og ned på pikken. Han holder rundt hoftene hennes og pumper inn og ut. Hun utstøter plutselig et hyl da det går for henne. Herregud så godt det er. Han fortsetter og pumpe og pumpe og må bite henne i skulderen når det går for ham.

Han ser henne inni øynene og svelger. Her lå han med den deilige blondinen over seg. Tenk at hun ville ha ham!

– La meg gjør noe godt med deg, sier han.
Hun smiler sensuelt og reiser seg så pikken hans glir ut av henne. Hun legger seg ned ved siden av ham og stryker ham over brystkassen. Han stønner, de neglene er så sexy. Så begynner han og kysse og suge brystvortene. Han hører henne stønne. Han gir brystene hennes en voldsom behandling. De er så deilige og myke. Han kysser henne nedover til navlen og roterte rundt med tungen.
– La oss gå inn i dusjen, hører han henne si. – Jeg vil at du skal ta meg bakfra.
Robert reiser seg opp og merker at pikken er hard igjen. Utrolig hvordan den kvinnen får pikken hans til å stå rett ut hele tiden. De går inn i dusjen.

Hun står under vannspruten og vannet renner nedover brystene og magen hennes. Hun gir ham et såpe stykke og ber ham vaske henne. Han gjør som hun sier. Han vasker brystene og nedover magen. Hun stønner hele tiden. Så tar han dusjhodet og spyler henne inni fitta, da stønner hun enda mer. Han stikker en finger inni henne og roterer rundt. Som hun stønner, han blir jo så kåt av det. Så setter han seg ned og begynner å spise henne nedentil. Han stikker tungen inni henne og merker hvordan hun spenner kroppen sin og klemmer seg mot ansiktet hans. Hun smaker så godt og hun er så utrolig våt. Han drikker saftene hennes. Kristine maserer hodet hans med de lange neglene sine. Hun hyler og presser underlivet ned i ansiktet hans når det går for henne. Han føler han drukner der han sitter. Så stopper hun og puster fort.
Han reiser seg og tar henne i armene sine og kysser henne. Hun kysser ham sulten tilbake. Robert snur henne rundt og bøyer kroppen hennes forover. Han holder henne på hoftene og kjører pikken inni henne. Som hun hyler. Han er sikker på at hele nabolaget hører henne. Det virker som om han har truffet punktet hennes for hun får visst en skikkelig orgasme til. Robert blir så kåt av å høre på henne og merker at han ikke greier å holde seg lengre. Han pumper og pumper og der. – Åhhh herregud så deilig roper han ut.

De ligger begge i sengen, de hadde fortsatt med mer deilig sex, det virket ikke som hun fikk nok av ham. Kristine bet ham i skuldrene når Robert knullet henne. Herregud for en kvinne. Hun var jo så sexy. Nå lå de side om side. Hun stryker ham over brystkassen og smiler sensuelt til ham.
– Mmmmm så utrolig du var. – Husk på det Robert, blir du kåt, vet du hvor du finner meg.
Robert sperrer opp øynene. – Takk for det, jeg trodde kanskje du syntes jeg var for ung for deg.
Kristine smiler og små klyper ham i ballene.

Robert stønner høyt.

– Du er deilig og alder er bare tall, svarer hun og kysser ham midt på magen.

Senere den kvelden sitter Robert ut i hagen og drikker øl og føler seg god og mett og vet hvor han kan gå hvis han blir kåt igjen……

Kommentarer

kommentarer