erotisk

– Faen. Kristine satte på plass støtdemperne på en grå metallic Mazda. Hun var sint på broren, han måtte alltid ødelegge noe på bilen.

– Der, hun så på jobben hun hadde gjort og smilte for seg selv. Så satte hun på dekkene og heiste bilen ned. Hun så mot broren som så på henne med et forventningsfullt blikk.

– Ta det med ro, jeg vet hva jeg gjør.

– Takk skal du ha, settes spris på, svarte han.

– Kom, sett deg inn og la oss ta en prøvetur.

Han nikket.

Etter en liten kjøretur parkerte Kristine i garasjen. Hun snudde seg mot broren og sa: – Jeg håper jenta di ikke rir deg for hardt, jeg gidder ikke å skifte støtdempere flere ganger. Ok!

Thomas rødmet og så ned.

Kristine klappet ham på kinnet. – Du skal ikke være flau, alle har jo sex.

Thomas så opp. Hun blunket skøyeraktig.

Han begynte å le. Kristine ristet på hodet.

– Jeg skal passe på støtdemperne. Han gikk ut av bilen. Kristine gjorde det samme. Thomas satte seg i føresetet og startet bilen.

– Takk igjen, jeg skylder deg et par øl.

– Greit det. Hun vinket da han dro.

Hun satte seg på en Harley og startet den. Det kom en deilig grom lyd fra sykkelen. Hun gliste da hun gasset bortover veien. Hun elsker fart. Hun ble så kåt av det. Det var noe med vinden som sveipte over en når man kjørte.

Kristine stoppet ved et tjern som lå i en skog. Det var et herlig sted med syngende fugler. Det var som å høre det i stereo. Hun lente seg tilbake på sykkelen og tenkte på det hete som hendte i dusjen på brannstasjonen med brannsjefen etter all den deilig sexen på panseret.

Hun sto lent mot veggen i dusjen mens vannet rant nedover kroppen. Kristine så mot Andre’ brannsjefen som kom imot henne naken med et brett fylt med to champagne glass, en champagne flaske, en kurv med jordbær og en flaske krem.

Hun stirret på ham med vidåpne øyne og stønnet. Det virket så opphissende.

Han gliste da han satte det ifra seg på gulvet.

Hun sugde på pekefingeren mens hun stirret på ham med et hett blikk.

Han stønnet da han så fingeren gli nedover magen mot skrittet.

Kristine støtet fingeren inn og ut et par ganger og stønnet.

Hun tok den ut og pekte fingeren mot ham.

Andre’ tok fingeren i munnen og sugde og slikket den ren. En herlig smak av kvinne, tenkte han.

Kristine stønnet igjen, den tungen hans var noe for seg selv.

Han slapp fingeren og tok begge hendene rundt hodet hennes og så henne dypt inni øynene før han ga henne et langt tungekyss.

Kristine presset seg inntil ham. Hun kjente den harde pikken hans mot magen. Hun ble så utrolig kåt der hun sto og kysset ham intenst.

Han ga henne et glass. Han åpnet flasken med et smell og helte champagne i glasset hennes og til seg selv.

Han la et jordbær i glassene og så skålte de.

Hun smilte ertende.

Han gliste.

– Mmmm deilig, utbrøt hun og tok et par slurker og fikset opp jordbæret med tungen og spiste det.

De kysset og tok hverandres jordbær med tungen som de puttet inni munnen på hverandre en etter en. Han kysset så utrolig, hun spiste ham, ville bare ha ham inntil seg og kjenne den deilige kroppen hans.

Kristine tok frem kremflasken og sprayet på den stive pikken og ballene.

– Åhhh så deilig stønnet han da hun begynte å slikke av kremen. Tungen gikk ertene opp og ned. Det var en så sinnssyk følelse. Da ballene ble rene for krem, var det pikken sin tur.

– Åhhh som du suger, stønnet Andre’. Hun slikket og sugde pikken opp og ned flere ganger og hørte at det ikke var lenge til han ville sprute. Han stønnet høylytt mens han holdt hodet hennes.

– Nååååå hylte han mens han støtet inn og ut av munnen hennes så sæd og krem rant ut fra munnviken.

Da han roet seg ned slikket hun seg rundt munnen. – Mmmmm sæd blandet med krem er en deilig kombinasjon. Hun blunket ertende.

Han gliste mot henne da han tok henne i armene sine og kysset henne grådig.

– Nå er det min tur, sa han, da han satt seg ned på huk og sprøytet krem inni skrittet hennes og puttet også et par jordbær inn. Det var en vanvittig følelse og kjenne jordbærene og kremen inni seg. Han blunket og begynte å slikke henne oppover begge lårene mot skrittet.

– Åhhhh så deilig stønnet hun og det gikk en sjokkbølge da hun kjente tungen hans. Det var så utrolig deilig. Han roterte rundt og små bet og sugde seg fast. Hun presse seg ned i ansiktet hans mens hun lente seg inn mot veggen. Det var en så utrolig sexy følelse. Hun stønnet høyere og høyere og kjente hvordan orgasmen bygde seg opp. – Nååå kommer jeg, ohhhhh så utrolig, skrek hun ut.

Han slikket i seg kremen og saftene sammen med jordbærene.

Da hun roet seg ned slikket han seg rundt munnen. – Mmmm enig med deg, en deilig kombinasjon.

Hun lo mot ham og bøyde seg ned og ga ham et hett kyss.

De sto foran den nye brannbilen. Rødfargen skinte som et speil så man kunne speile seg i den.

Andre’ tok hånden hennes og førte henne bort til passasjersetet og ba henne gå inn. Han gikk til føresetet og klatret opp og satte seg inn.

Han smilte til henne og sa: – Vi må døpe bilen.

– He he he, jasså, du vil ha en ridetur?

– En utmerket dåpsgave det, svarte han og gjorde plass så hun kunne sette seg oppå ham.

Kristine gliste og slikket seg rundt munnen mens hun kom seg over skrevs og satt seg rett på den harde staken. Hun gled forsiktig nedover og nedover til hun var på plass. Hun så ham inni øynene mens hun roterte rundt. Han tok et godt grep rundt hoftene og løftet henne opp og ned på pikken. Øynene hennes ble slørete mens hun slikket seg rundt munnen og små stønnet.

Det var så vanvittig deilig å bli ridd av henne. Pikken ble hardere og hardere. Han stønnet og farten gikk i galoppfart.

– Åhhhhh nå er det like før jeg kommer stønnet hun ut. – Åhhh jaaaa nååååå. Hun red i en utrolig fart og da hun roet seg ned lente hun seg inn mot pannen hans og puste ut.

– Mmmmm så utrolig deilig Andre’ .

– Godt å høre jenta mi. Han tok et nytt grep rundt hoftene mens Kristine satt seg godt til rette og begynte på en sakte galopp opp og ned, opp og ned.

– Åhhh herregud så deilig Kristine, ja kom igjen ri meg hardt, ohhhhh.

Han merket at det ikke var lenge til nå, hun var så våt og glatt der inne og det var en utrolig deilig følelse å ha pikken sin inni henne.

– Nåå er det like før her, stønnet han. – Nååååååå. Han løftet henne opp og ned mens sæden sprutet langt inni henne.

– Wow, det var en utrolig ridetur.

Hun bøyde seg mot munnen hans og kysset ham. Han klemte henne inntil seg og besvarte kysset sultent.

De sto i dusjen og vasket hverandre.

Kristine slo opp øynene der hun lå henslengt på Harlyen. Mobilen hennes vibrerte. Hun fisket den frem fra innerlommen på kjøredressen.

– Ja, du snakker med Kristine.

– Hei sexy! Hørte hun brannsjefen si i den andre enden.

– Hei på deg hingst, sa hun og måtte le.

– Er på Gardermoen nå. – Har du tid å hente meg på Harlyen?

– Selvfølgelig, og gjett hva jeg vil gjøre med deg på den etterpå!

– Herregud jente, du gjør meg hard!

– He he he, det var det som var meningen. – Ser deg snart gutten min! Hun la mobilen tilbake i lommen, satte på hjelmen og vrei rundt nøkkelen.

Hun blunket til speilbildet sitt og gasset bortover veien mot Gardermoen…

Kommentarer

kommentarer