Hun kommer feiende inn på Restauranten et kvarter for sent. Kåpen er kneppet helt opp og kinnene er blussende røde. Tre hårstrå har forvillet seg ned i ansiktet hennes og får henne til å se hektisk ut. Hun vet at jeg hater å vente. Vet at jeg selv alltid er ute i god tid.

En smilende kelner viser henne veien til bordet. Hun dumper ned i stolen mens de frodige brystene truer med å sprette opp av utringningen. Hun legger i vei på en lang tirade med unnskyldninger om hvorfor hun kommer for sent og ber om tilgivelse for sitt sommel. – Slapp av, sier jeg. – Riktignok er du sen, men jeg har bare ventet i et kvarter. – Det er ingenting å engste seg for. – I kveld skal vi kose oss, og dessuten så er jeg helt sikker på hvordan jeg skal straffe deg senere.

Man kan tydelig se og ikke minst høre hvordan hun svelger den siste unnskyldningen. Da det jeg har sagt går opp for henne så rødmer hun kledelig og begynner hektisk å bla i menyen. – Den kan du bare legge vekk, sier jeg. – Jeg har allerede bestilt for oss begge. Trygg på at jeg vet hva hun liker, har jeg tatt meg den frihet å bestille måltidet med vin i sin helhet på forhånd. I dag har jeg tatt føringen, og jeg akter å holde på den lenge. I dag skal jeg plukke den selvsikre forretningsdama sønder og sammen. Om hun bare visste hva som kommer.

Forresten så ser det ut som hun har en anelse. Hun forsøker å være litt underdanig, men jeg kan se et lekent glimt i øyekroken hennes. Tydligvis har hun forstått at det er jeg som bestemmer hva som skal skje i kveld.

Etterhvert som vin og mat blir servert så leder jeg samtalen over på hverdagslige ting. Spør om alt og ingenting. Hun svarer så godt hun kan og stiller høflige spørsmål tilbake. På avstand ser vi antagligvis ut som et velkledd ungt ektepar som nyter en stille middag langt borte fra arbeid og ungemas.

Når måltidet nærmer seg slutten kan jeg ikke la være å gi henne komplimenter for hår og påkledning. Det ville simpelthen vært umulig å la være, for hun har virkelig gjort seg flid med utseendet i kveld. Lang, trang sort kjole som fremhever hennes kvinnelige former ypperlig. En dråpeformet stein i kjede har lagt seg nydelig til rette akkurat der hvor kløften begynner. Sminken er pent lagt, kraftig uten å virke billig. Har jeg sett henne med sminke før i det hele tatt? I så tilfelle må det ha vært veldig lite og diskrét.

Jeg strekker hånden ut og stryker forsiktig på hennes der den ligger på bordet. Lar pekefingeren gli over håndbaken og ned mellom hennes peke- og lang-finger. Den observante tilskuer kan ane at hun gir fra seg et ørlite grøss. Selvtilliten min vokser når jeg ser reaksjonen hennes, og det er vanskelig å la være å tirre henne litt til. Men i kveld har jeg kontrollen, og jeg bestemmer hvert minste lille skritt vi tar.

Vi avslutter måltidet, betaler regningen og går ut i vinterkvelden. Storbyen ser egentlig ganske øde ut. Stort sett tomme utesteder overalt, men jeg har gjort leksen min og funnet det perfekte stedet for oss i kveld. Et lite og intimt lokale hvor det er såpass mye mennesker at vi kan forsvinne litt i mengden. Klientellet er voksent og musikken er av en sånn type som innbyr til tett stille dans.

Vi tar oppstilling ved bardisken og bestiller hver vår drink. Det er såpass folksomt der at jeg fint kan stille meg tett inntil henne uten at det vekker oppsikt. Det er tydelig at hun nå har forventninger til at det skal skje noe. Jeg velger å bli stående inntil henne uten å gjøre noe spesielt en stund til. Forsøker å videreføre samtalen vi hadde på restauranten, men det begynner å bli vanskelig for meg. Pikken har tydligvis registrert en økning i blodomløpet og har begynt å strekke litt på seg. Nå må jeg sørge for at den forræderen ikke avslører meg. Da er all den kontroll jeg har tilegnet meg borte på et blunk. Denne dama lar seg ikke be to ganger!

Jeg vrir underlivet litt bort fra henne og begynner å stryke henne forsiktig fra kneet og oppover låret. Hun begynner umiddelbart å skjelve på hendene og jeg ser at hun griper hardere rundt glasset. Hånden beveger over på fremsiden av låret hennes, fortsetter vandringen opp til magen, svinger ut til siden og er såvidt borti brystet hennes på vei opp til armhulen. Hun lukker øynene og bøyer seg fremover, og jeg ser at det går en skjelving gjennom bena hennes.

Nå stiller jeg meg bak henne og legger hendene mine på bardisken, en på hver side av henne. Fanger henne liksom inn og markerer at hun er min. Jeg lener meg frem og begynner å hviske henne i øret hva som venter henne på hotellet etterpå. Stor seng, levende lys, rolig musikk. Jeg kysser henne lett i nakken, tar rundt henne med den ene armen min og trykker underlivet mot den deilige enden hennes. Når hun får kjenne at jeg ikke er helt upåvirket selv så trykker hun enden mot meg og vrikker aldri så lite på den.

Hun trykker seg ennå litt nærmere og hun formelig gnir pikken frem og tilbake, opp og ned. Kontrollen er nok en gang i ferd med å forsvinne fra meg, og i et realt tak trekker jeg henne helt inntil meg så hun må holde den deilige enden i ro. – Du trodde du skulle overta nå, hvisker jeg i øret hennes. – Det er lov å prøve, svarer hun. Hun har ikke mer enn svart før jeg legger hånda mellom lårene hennes og trykker den varsomt, men bestemt oppover. Hun svarer med å bli myk som fløyel i armene mine. Kontrollen er gjenopprettet.

Hun har tydelig gitt opp nå. For jeg fortsetter å stryke henne over kroppen, kysse henne i nakken og småbite litt i øreflippene, Samtidig som jeg hvisker hva jeg har tenkt å gjøre med henne etterpå. Hun lukker øynene og tar imot hvert minste lille kjærtegn fra meg. Nå er hun som gele i armene mine, og jeg kan se bartenderen lurer på om han skal nekte henne servering hvis hun bestiller noe mer.

Jeg vurderer et øyeblikk å ta henne med ut på dansegulvet, men finner ut at det er lettere å gjøre det jeg gjør med henne ved disken. Fingrene mine er på vei opp mellom bena hennes. De finner veien til fugtigheten og begynner å sirkle rundt trusen. Hun stønner lavt og forsøker å få tak pikken bak ryggen. Jeg lar henne få klemme litt på reisningen min før jeg tar vekk handa hennes og leder henne ut av lokalet. – Nå reiser vi til hotellet, sier jeg bestemt før vi kaster oss inn i nærmeste drosje.

Hun skjelver i armene hans der de sitter i drosjen, hun er så vannvittig kåt og vil ha denne deilige mannen ved hennes side. Hun klemmer seg inntil ham der han kysser henne lekent på munnen og leker med tungen hennes. Hun stønner lavt i munnen hans og kjenner hendene hans som stryker henne opp og ned på ryggen. Det er så pirrende og sexy alt sammen og der stopper endelig drosjen ved hotel inngangen. Han betaler drosjesjåføren som tar det imot med et glis om munnen. Han forsto nok hvilke situasjon de er i.

Mannen geileder henne gjennom døren og rett inn i heisen. Der blir hun klemt inntil veggen av han hvor han begynnerå smbite henne i halsen og beføler henne oppover lårene mot trusen som er så våt av saftene hennes. Han tar trusen til siden og stikker to fingre inni henne. Hun stønner høyt og klemmer seg ned på figrene hans. Han fingrer henne så utrolig at hun hikster høyt og like før hun kjenner den etterlengtede orgasmen slutter han. Hun utbryter et utolmodig klynk og kysser ham grådig på leppene.

Der åpnet heisdøren seg og mannen smiler til henne og blunker ertende før han så fører henne til hotelrommet.

Før hun får gå inn tar han frem et silke sjerf fra jakkelommen og binder det rundt øynene hennes og visker i øret at hun skal få seg en deilig overraskelse. Hun grøsser deilig og må stønne der han fører henne inn gjennom døren til rommet.

Hun får beskjed om å stå rett opp og ned hvor hun hører smålyder og kjenner at hjertet banker i hundre og saftene som renner nedover bena hennes.

Så kommer det noe rolig musikk ut fra høytalerne. Mannen står foran henne og tar henne inni armene sine hvor de danser tett rundt på gulvet.

-Hvordan har du det sexy?

-Mmmm deilig, visker hun tilbake og presser seg inntil kroppen hans og kysser ham i halsen. Der kjenner hun hendene hans gå nedover ryggen mot kanten av kjolen hvor han tar et tak og drar den av henne. Hun skjelver lett når han biter av henne brystholderen og begynte å maserere brystene hennes. Det er så vannvittig deilig å kjenne hendene hans på brystene. Hun stønner høyt mens han kysser seg nedover magen til han sitter på kne og drar av henne truse med tenna så hun må løfte opp bena for å få den av, og der kjenner hun tungen hans. Hun skvetter og gisper der han tar et tak rundt rumpebalene hennes og suger seg fast i fitta. Hun jukket og roterer mot tungen hans og rir på den.

-Åhh herremin skriker hun ut, jeg kommer og som jeg kommer.

Han kjenner hvordan hun rister da orgasmen jomer gjennom kroppen hennes og må holde henne fast så hun ikke faller oppå ham.

Da den har debbet ut tar han henne inntil seg og visker i øret:- Likte du det?

-Åhh jaa. Hun ville ha mer av ham og smiler da han tar henne bort til sengen og ber henne om å legge seg ned hvor han møysommlig binder armer og ben med silkeskjerf festet til sengestolpene. Så ligger hun der fastbundet og lurer på hva som vil skje nå.

Han står foran henne og sluker henne med blikket der hun ligger splitter naken utenom de høyehælte sorte skoene. Hun er et syn for øyet. Han er så drit kåt og ville bare kjøre pikken inni henne og høre henne skrike i ekstase under ham.

Hun hører lyder av klær som faller av og plutselig kjenner hun han oppå seg. Han tar av henne bindet og hun ser rett inni hans blåe øyne. Hun smiler ertende til ham med en liten skjelving i underleppen. Han smiler ømt til henne og kysser henne på munnen, et langt og dvelende et. Så glir han unna og da må hun gispe, rundt sengen er det store lystaker med grønne lys i og alle er tent og på et bord står en sjampagne cooler med en flaske oppi. To høye glass står ved siden av.

Hun sukker og blunker et par ganger og der kom den deilige mannen igjen og legger seg oppå henne og der kjenner hun pikken hans gli inni henne. Han kjører forsiktig inn og ut flere ganger. Hun vrir seg under ham og stønner og ville holde rundt ham. Han støter enda hardere og stønner i munnen hennes når de kysser.

-Åhhh jaa, det bygger seg opp igjen stønner hun ut. Han kjører på hardere og fortere og merket at hun er like ved en orgasme.

-Nååååå, åhhhhh, hyler ut hun og presser seg opp mot underlivet hans og da greier han ikke å holde igjen. Han kjenner den deilige følelsen og spruter inni henne når det går for ham.

-Åhhh som jeg kommer, stønner han og pumper og pumper.

Hun ligger der og puster med ham fortsatt inni seg. Han løsner på silkebåndene så hun blir fri og kjenner armene hennes rundt seg. Hun klemmer seg hardt inntil ham.

-Gratulerer med bryllupsdagen kjære. Han smiler til henne.

-Åhhh vennen gratulerer til deg også, svarer hun og kysser ham ømt og intenst.

Han står foran henne i den sorte boxeren og heller i et glass og gir det henne, og fyller til seg selv og setter det på nattbordet. Et fat med jordbær legger han mellom dem.

Han putter en i munnen hennes, hun suger lett på fingeren hans og blunket ertende og spiser jorbæret. –Mmm så søte og deilige de er.

-Helt enig, svarer han og kan ikke ta øynene vekk ifra henne. De mater hverandre og slikker opp champagne som de søler på kroppene sine og hisser hverandre opp igjen så de kan gjøre enda mer sexy ting sammen…..

Lagre

Kommentarer

kommentarer