army

Hun lå under brannbilen og sjekket understellet. Hun var brannmennenes bilmekaniker. En høy og slank kvinne med langt mørkt hår. Kroppen var muskuløs på en feminin måte og hennes gange var grasiøs. Menn snudde seg alltid etter henne og stirret når hun gikk forbi. Blikkene ble blanke og ting begynte å skje nedi buksa deres. Hun var en kvinne menn ville ha sex med.

Hun visste det og likte at menn så på henne med et sløret blikk. Hun brukte alltid trange klær så man kunne se formene hennes. Utsikten til bilene der hun sto og jobbet var en skue for mennene, de kunne se bevegelsene hennes og svetten som rant nedover ansiktet og ned i utringningen.

Denne dagen var hun alene. Mens hun lå under bilen hørte hun noen pusle rundt der i hallen. Det var ett eller annet i luften. Et par svettedråper rant ned i underlivet hennes, det var en opphissende følelse. Mens hun lå der og jobbet merket hun at hun ble kåt og het. Hun pustet tungt. Hvem var den personen som fikk luften til å dirre av erotikk?

Da hun endelig var ferdig, rullet hun seg ut på en tralle hun lå på når hun lå under bilen og jobbet. Hun reiste seg opp og tok av seg caps-en og dro hånden gjennom håret. Hun hadde hatt håret i en hestehale men strikken holdt på å løsne, så hun tok den av og ristet i håret. Hun følte seg svett og møkkete, det skulle bli deilig med en dusj. Hun så seg rundt, alt virket stille.

Var det bare en ønsketenkning?

Kvinnen klatret opp stangen lett som et ekorn. Hun stønnet da hun gned seg oppover stangen. Underlivet føltes vått og følsom. Da hun hoppet ut på gulvet måtte hun lene seg mot veggen. Pusten hennes gikk som en dampmaskin. Hva var det med luften i dag? Hun gikk med skjelvende skritt mot garderoben og fikk av seg klærne og forsvant inni dusjen.

Hun sto under den varme og deilige strålen som rant nedover kroppen. Det var så deilig da hun såpet seg inn, hun masserte brystene og lukket øynene og tenkte på brannsjefen. Han var en rå og deilig mann som var mest opptatt av jobben. Han så ikke til hennes kant en gang. Hun stønnet da hun nærmet seg underlivet. Hun hadde barbert seg og latt en liten stripe hår bli igjen. Hun støtet inn og ut med en finger. Det var så vått og glatt inni der, hun kjente hvordan det bygget seg opp. Hun stønnet høyere og høyere og støtet inn og ut.

– Åhhhhh jaaaa, hylte hun ut da orgasmen ljomet gjennom kroppen.

Da orgasmen debet ut måtte hun støtte seg til dusjveggen og hive etter pusten, hva var det med henne i dag? Blodet bruste gjennom årene, hun så flimmer foran øynene og bena føltes som gele. Hun måtte ta et krampaktig mage drag før hun greide å komme seg ut av dusjen. Hun tørket seg med et håndkle og så smurte hun seg inn med en Aloe Vera krem. Hun begynte med bena og masserte oppover mot underlivet. Hun lukket øynene og små stønnet, hun var fortsatt kåt.

Hun sto ved stangen med høyhælte lateks støvletter, en liten sort blonde truse med fransk åpning og en sort blonde bh som du kunne åpne foran.

Nedenfor hørte hun noen spille AC/DC’s Ballbreaker. Låten ”Cover you in Oil” kom dundrende ut av noen bil høytalere. Hun var som i en transe, hun ville ned den stangen og danse rundt den som en stripper. Hun tok et godt tak i stangen og tok turen ned sakte og elegant. Da hun traff gulvet hørte hun en høy plystre lyd. Hun så mot lyden og der sto han, brannsjefen med de intense grønne øynene. Antrekket hans var i en brannmanns uniform. Hun ga ham et hett blikk og begynte å danse rundt stangen. Han stirret på henne med et intens blikk. Hun kjente blikket gli over henne. Saftene hennes rant nedover lårene da hun gned seg opp og ned på stangen og merket at hun ville få en orgasme snart. Hun lurte på om han skjønte hvordan det sto til med henne. Hun så mot ham med et sløret blikk men måtte sperret opp øynene. Han tok av seg klærne mens han gliste mot henne. Hun stønnet høyt og var så kåt at kroppen skalv for denne deilige brannsjefen.

Hun kjente armene hans ta rundt henne. Han dro henne vekk fra stangen og holdt henne så hun sto lent inn mot brystkassen hans. Hun kjente den tunge pusten hans i øret og håret på brystkassen som kilte så deilig i ryggen. Det gikk rislinger i hele henne. Han kysset og små bet henne i nakken og masserte utenpå brystholderen.

Han kneppet den opp og kastet den vekk, så masserte han brystene og nedover magen mot underlivet. Han gled en finger under trusen.

Åhh herregud jente så våt du er, stønnet han. Han støtet inn og ut et par ganger. Hun gispet, det var så nære på en orgasme. Hun utbrøt hest: – Du kommer til å gi meg en orgasme.

Han snudde henne rundt og satte seg på huk og bet av henne trusa og blåste inni underlivet hennes. Han luktet kåt kvinne.

Åhhhhh, utbrøt hun.

Han smilte ertende opp til henne og begynte å kysse henne på innsiden av begge lårene og der kjente hun endelig tungen hans. Hun klynket.

Han slikket og små bet og støtet tungen inn og ut mens han brukte to fingre til å massere samtidig.

– Åhhh så deilig, visket hun hest. Hun presset seg ned i ansiktet hans og på fingrene. Orgasmen var like ved å komme, hun kjente hvordan den bygde seg opp. – Åhhhh jaaaa nå kommer jeg, åhhhhh.

Den ljomet gjennom hele kroppen hennes.

Da orgasmen debet ut holdt hun på falle om på gulvet, men ble fanget opp av brannsjefen som tok henne inntil seg og kysset henne sultent på de blodrøde leppene.

Hun besvarte kysset sulten og klemte seg inntil ham.

Han små bet henne i øret og visket. – For en vidunderlig skapning du er, du gjør meg så vannvittig kåt!

Hun bet ham i øreflippen og visket tilbake.

– Takk for det kjekken. La meg suge deg, jeg vil kjenne sæden din sprute inn i munnen min.

Han stønnet inni øret hennes så hun ble enda mer opphisset.

Hun satt seg ned på huk og begynte å slikke på ballene hans. AC/DC dundret fortsatt fra stereoen. Denne gangen var det låten ”Ballbreaker”. Hun måtte glise da hun slikket og små bet ham i ballene. Han stønnet høyt mens han strøk henne i håret.

Hun tok ballene i munnen og sugde forsiktig. Slikket rundt og rundt, og så gikk ferden til pikken og den fikk den samme behandlingen. Hun slikket opp og ned på den stive staken og tilslutt tok hun den i munnen. Hun sugde sakte opp og ned, opp og ned.

Åhh som du suger jente.

Farten ble raskere og hardere, opp og ned.

Mannen gispet og sa hest. – Nå er det like før en sprengladning kommer her. Han støtet og støtet inni munnen hennes. – Nååååå skrek han. Han pumpet og pumpet mens sæden sprutet ned i halsen hvor hun prøvde å sluke alt hun kunne.

Da han stanset, gikk den muskuløse brystkassen hans opp og ned, han pustet givende.

Hun slapp pikken hans og slikket de siste dråpene på penis hodet, og så seg selv rundt munnen og gliste ertende til ham.

Han lo en hes latter og tok henne inntil seg igjen. De kysset ømt og inderlig. Hendene hans strøk henne nedover nakken, ryggen og rumpa. Hun visket inni øret hans. – Jeg er fortsatt veldig kåt.

– Mmmm, du skal få mer jenta mi, svarte han hest.

Hun elsket stemmen hans, den var så hes og røff. Han var en rå og tøff mann, en sånn mann som ikke var lett å finne der ute i folkemengden.

Han snudde henne rundt og ba henne gå bort til en rød Nissan 200 SX som sto parkert midt på gulvet. Han ville at hun skulle lene seg mot panseret med rumpa ut mot ham. Hun danset seg bort til bilen og befølte bilens former mens hun vrikket på rumpa og slikket på en finger. Hun så hvordan pikken hans vokste og stønnet mens hun danset seg bort til panseret og lente seg mot den med begge hender. Brystvortene struttet ut og bena sto spredt til siden.

Åhhh herregud for et syn baby, ja vrikk på rumpa di jente.

Han kom mot henne og der kjente hun pikken gli mellom lårene mot underlivet. – Åhhh, stønnet hun. Han masserte brystene og kjørte pikken sakte inn og pumpet inn og ut, mens hun roterte rundt staken hans. Hun gjorde en slags magedans. Det var som om underlivet strammet rundt pikken hans. Han bet seg fast i høyre skulder, der hun hadde en tatovering av et kinesisk tegn. – Åhhhh jaaaa stønnet hun. Det var så utrolig å kjenne den stive staken inni henne som pumpet og pumpet. -Jaa knull meg hardt, åhh jaaaa, nå kommer jeg snart. Hun klynket og stønnet og der kom den etterlengtede eksplosjonen. Hun hylte ut urkvinnen i seg og merket hvordan pikken pumpet inni henne.

– Åhhhh jaaaa, nååååå, hylte han ut. Hun kjente hvordan pikken bygde seg opp til en kjempesprut. Sæden forsvant inn som en rakett.

Begge to lå oppå panseret våte av svette og gispet.

Han løftet henne oppi armene og så henne dypt inni øynene. – Så du trodde jeg ikke var interessert i deg? Han blunket ertende.

– Mmm selvfølgelig visste jeg det kjekken, men du var verdt å vente på. Hun blunket skøyeraktig.

Han lo den hese latteren og ristet på hodet.

– Kom så går vi inn i dusjen der du hadde det så godt med deg selv.

Hun stirret på ham med åpen munn.

– He he he, jeg gjemte meg der inne.

– Fy deg brannsjef og tok et tak i den deilige rumpa hans. Han stønnet og tok hånden hennes og førte henne bort til stangen.

– Vær så god, damen først.

Hun gliste. – Det er bare for å se på utsikten, ikke sant?

Da hun klatret opp hørte hun plystrelyder. Hun gikk mot garderoben.

Da han hoppet av stangen, fulgte han etter og lurte på hva han skulle gjøre meg henne i dusjen.

Men det for bli en annen historie. Det er ikke så lett å sitte stille når du skriver hete saker……

Kommentarer

kommentarer