Det var en herlig sommermorgen, jeg satt ved kjøkkenbordet og leste igjennom brevet jeg hadde hentet i postkassen. Det var et passord jeg måtte huske for å kunne komme inn i den nye parken.

Stedet het Sex Parken,og der kunne man frigjøre seg selv og få sine sexfantasier oppfylt. Det man måtte gjøre for å få passordet var å ringe inn og fortelle litt om en selv og noen av sine fantasier. Jeg hadde sett en artikkel om det i en avis og klippet det ut, og nå satt jeg her og var ganske nervøs men også oppspilt, og litt opphisset og ventet på en drosje som skulle ta meg dit. Klesdrakten besto i en lang rød kjole med splitt og utringning og høyhælte sorte sko. Diskré sminke hvor leppene var blodrøde av leppestiften, en duftene sommerparfyme og lange negler med den samme fargen som leppene.

Tut tut” hørtes utenfor. Jeg reiste meg opp, låste hoveddøren og småløp nervøs nedover trappene mot drosjen.

Så sto jeg der, drosjen hadde kjørt og jeg trakk pusten inn og ut et par ganger før jeg gikk mot den store jernporten. Det hang et lite skilt på porten hvor det sto ”Adgang kun for voksne”. Det var også en liten boks hengende på muren ved siden av porten. Jeg trykket inn knappen og sa passordet og like etter åpnet porten seg og jeg kunne bare spasere inn. Da jeg var innenfor lukket det seg bak meg.

Jeg følte meg kåt og tenkte hvor godt det var å ikke ha noe undertøy under kjolen. Jeg spaserte nedover en grusvei og på alle kanter var det grønt gress, skog og tjern som lå der å lagde små klukke lyder. Det var et utrolig fugleliv der også.

Det var stier som var skiltet med en liten port til. Jeg gikk bort til den første, der sto det ”Å bli voldtatt”. En kvinne hadde akkurat gått inn gjennom porten. Hun småløp bortover stien. Jeg gikk forbi til neste og smilte for meg selv. Jeg gikk inn gjennom porten hvor det sto ” Kikking” og listet meg bortover stien til jeg kom til en lang hekk. Jeg tittet gjennom den og der lå det par i forskjellige stillinger.

En mann slikket en kvinne som satt oppå munnen hans, en annen kvinne red ham. Stønne lydene kom som i stereo. Kvinnene masserte hverandres bryster og kysset hverandre på munnen.

En annen kvinne sto rett opp og ned mellom to menn. Den ene tok henne analt mens en annen tok henne forfra. De pumpet inn og ut og du kunne høre hvor kåte de var. Kvinnen ristet i hele kroppen da det gikk for henne. Stå sånn å kikke var veldig opphissende men også litt forbudt syntes jeg, men jeg ble så kåt av det og begynte å tilfredsstille meg selv. Jeg var så våt da jeg fingret inn og ut med to fingre. Et par lå i en 69 stilling og sugde og slikket hverandre. Det var et sensuelt og sexy bilde og du hørte stønnende blir høyere når de nådde klimaks. Kvinnen sugde pikken opp og ned og små lekte med ballene hans med hendene. Mannen slikket og sugde seg fast i kjønnsleppene til kvinnen mens han holdt henne fast rundt rumpeballene.

6

Jeg merket at jeg var nære på en orgasme, den bygde seg opp og jeg fingret for harde livet mens jeg så på parene og der kom den deilige orgasmen, jeg gispet i hånden min, ville ikke at de skulle vite at jeg sto der og kikket.

Jeg pustet tungt og så flere par holde på med hverandre. Noen ble tatt bakfra. Kvinner og menn som hadde sex med hverandre, noen som brukte strap-on og andre leketøy. Det var en skikkelig sex orgie som fant sted bak hekken.

Jeg var fortsatt veldig kåt og trengte et manneben så for som mulig. Jeg listet meg vekk og gikk til neste port hvor det sto ”Sex med demoner”, det fristet men jeg forsatte forbi og kom til et tjern som fristet enda mere.

Jeg dro av meg kjolen og stupte uti, tok et par svømmetak og stoppet ved en stein platå hvor jeg kunne lene meg inntil en fjellvegg. Jeg lukket øynene og masserte brystene mine. Da hørte jeg et plask og noen som kom svømmende mot meg. Jeg åpnet øynene og så en muskuløs og hårete mann. Han gliste mot meg og de grønne øynene skinte som diamanter. Jeg stønnet da jeg kjente hendene hans som masserte meg oppover lårene mot fitta. Han så spørrende på meg og jeg nikket at han bare skulle fortsette. Der kjente jeg to fingre som kilte meg i sprekken, jeg gled bena til side og møtte fingeren hans, det var så vannvittig deilig. Leppene våre møttes og vi kysset vilt mens jeg presset meg inntil kroppen hans og stønnet i munnen hans. Han kysset meg i halsen, øret og nedover til brystene og sugde på brystvortene som ble harde. Jeg var så kåt og jeg gispet da jeg kjente den harde og lange kukken hans gli inni meg helt til bånn. Jeg tok imot støtene hans der han pumpet inn og ut. Jeg stønnet høyere og ba ham knulle meg hardere og fortere og der kjente jeg den vannvittig deilige følelsen som bygde seg opp til en stor eksplosjon. Jeg skrek ut urkvinnen i meg da jeg kom. Mannen så meg inni øynene med et kåt blikk og der kjente jeg hvordan orgasmen ljomet gjennom kroppen hans mens han stønnet høyt og bet meg i halsen.

Vi pustet ut begge to. Han var fremdeles inni meg. Jeg smilte til ham hvor han kysset meg ømt på nesen og blunket. Han gled ut av meg og la på svøm vekk ifra meg. Jeg kom meg opp på land og satt meg i solen så jeg kunne tørke meg. Ikke så langt fra hvor jeg satt så jeg enda en port med et skilt hvor det sto ”Wetsex”. En kvinne og en mann gikk hånd i hånd bortover stien på den andre siden.

Porten ved siden av var det mange kvinner og menn som gikk igjennom.

Bondage” sto det på skiltet og jeg tenkt at der var det mange som ville inn.

Jeg reiste meg opp og gikk inn porten ved siden av hvor det sto ”Sex i naturen” og gikk med sakte skritt mot et tre hvor jeg lente meg inntil og lukket øynene og nøt lukten av skogen.

Med et hørte jeg en hes stemme og den samme mannen fra tjernet sto der og gliste mot meg.

Jeg gliste tilbake og slikket meg rundt munnen, snudde meg og vrikket med rumpa så han kunne ta meg bakfra. Han var ikke sen med å komme inntil meg og kjøre den stive deilige kukken inni fitta. Han små bet meg i nakken mens han masserte brystene og pumpet inn og ut. Jeg presset rumpa inn mot pikken hans og tok imot. Jeg masserte meg selv samtidig og stønnet høyere at han måtte gjøre det hardere og fortere og igjen kom en deilige orgasme. Vi kom samtidig denne gangen.

En hvitmalt kirke sto der så flott på en gresstue. Jeg gikk mot den og opp steintrappen og stoppet ved døren som sto på vidt gap og måtte måpe. Der over alteret lå en prest med en kvinne ridende over ham. Det var litt av en ritt og jeg kunne ikke noe for det da jeg begynte å le.

Kvinnen og presten stirret i min retning i et par sekunder før kvinnen ga meg et ertende blikk. Jeg gliste og blunket tilbake og gikk derfra og lot de være alene.

Jeg sto utenfor porten og ventet på en drosje og smilte tilfreds med meg selv. Denne sex parken skulle jeg tilbake til, det hadde vært en spennende og tilfredsstillende sommerdag.

Lagre

Kommentarer

kommentarer