Det var en varm og solfylt dag. Gradestokken viste 20 grader. Katrine lå i solsengen på verandaen. Det eneste hun hadde på seg var en liten sort truse. Hun solte den lekre kroppen mens hun drakk champagne.

Den intense lyden av ringeklokken runget gjennom leiligheten. Katrine sukket og tok på seg kimonoen, som var hvit med røde roser, og gikk grasiøst mot døren. Hun åpnet og der ute sto det en lyshåret mann i mørk dress. Hun tenkte, det må være hett.

Han smilte og sa: – Jeg vil gjerne snakke meg deg om Jesus?

Katrine følte hun ville le høyt, men tok seg sammen og sa med en sensuell stemme: – Hvorfor ikke komme inn?

Den unge mannen fulgte henne inn og ut på verandaen. Katrine satte seg i solsengen og den unge mannen satte seg i en av stolene. Han tok frem en bibel fra vesken han hadde med seg.

Kristine tok av seg kimonoen og spurte: – Skal det være et glass champagne?

Den unge mannen svarte stammende: – Nei nei, jeg jeg kan ikke det.

Katrine smilte forførende og spurte igjen: – Hva med litt sex da?

Den unge mannen mistet bibelen i steingulvet med et smell og før han visste ordet av det lå han under henne.

Hun småbet ham i halsen og sa: – Jeg liker unge gutter i dress, jeg blir så kåt!

Hun dro av ham buksa og resten av klærne og satt seg overskrevs den stive pikken og red ham til himmels.

Hun lå naken på solsengen og smilte tilfreds som en katt som hadde fått i seg fløte. Den unge mannen var rød i fjeset da han kledde på seg. Han tok vesken og bibelen og løp ut. Det siste han hørte var den ertende latteren hennes.

Katrine tenkte med seg selv at folkene fra Jehovas Vitner aldri vil komme tilbake igjen. Hun gliste, tok en ny slurk av champagnen og fortsatte med å slikke sol.

Neste morgen var det sol og like varmt. Katrine hadde hatt en dusj og fått på seg en rød lang utringet kjole og satt opp det blonde håret i en topp. Litt svak sminke og parfyme. Høyhælte sorte sko og vesken over skulderen. Hun låste døren, tok heisen ned til garasjen og satte seg i lamborghinien og kjørte. Hun parkerte utenfor et kjøpesenter.

Da hun kom ut sto det en parkeringsvakt ved bilen hennes og skrev en bot.

Katrine tenkte, mmm en mann i uniform. Hun gikk med en grasiøs gange bort til ham og spurte med en sensuell stemme: – Hva er det du driver med?

Den unge mørkhårede mannen snudde seg og stirret overraskende på den sexy damen foran ham.

Hun befalte: – Bli med meg!

Den unge mannen gikk som en robot, han satte seg i bilen med parkeringsboten mens Kristine satte varene i baksetet. Så satte hun seg i føresetet og startet bilen. Hun suste bortover veien i full fart. De svingte av til en grusvei og kjørte et stykke før hun stoppet bilen ved en skogsvei. Katrine tok av seg kjolen og satte seg overskrevs etter at hun hadde tatt av ham buksa og boksershortsen. Den unge mannen trodde ikke sine egne øyne. Hun red ham opp og ned mens hun så ham dypt inni øynene. Han stønnet og holdt rundt hoftene hennes mens han løftet henne opp og ned på pikken.

Etter akten satt de begge tilbake i setet og pustet ut, og Katrine så igjen ut som en katt som hadde fått i seg fløte. Hun slikket seg rundt munnen og blunket til ham og så kjørte de inn mot sentrum igjen. Den unge mannen gikk ut av bilen med parkeringsboten. Han ble stående og se etter bilen og så kastet han boten i søppelkassen. Katrine gliste og tenkte at der forsvant den boten.

Hun parkerte bilen i garasjen, tok med seg varene og tok heisen opp til leiligheten.

Nå sto hun i dusjen og fikk vasket og avkjølt kroppen sin. Det var så deilig og kjenne vannet rennet nedover kroppen så hun masserte seg selv til en orgasme.

Hun tok på seg kimonoen og satte seg ut på verandaen, med et glass rødvin. Hun tenkte på alle episodene hun hadde kommet seg unna på grunn av sex. Hun gliste og lurte på hvem den neste ville bli.

Det var midt på dagen. Katrine kjørte fort, hun elsket fart. Den gjorde henne så opphisset. Plutselig så hun en motorsykkel bak som blinket med lysene. Hun gliste, saknet farten og stoppet bilen. Så ordnet hun med utringningen på den trange røde kjolen, lente seg tilbake i setet og ventet. Da mannen kom mot bilen, åpnet hun vinduet og smilte sensuelt til ham.

Politimannen måtte kremte et par ganger før han sa: – Du kjører alt for fort.

Katrine svarte med sin sensuell stemme: – Jeg elsker fart skjønner du.

Hun åpnet døren og viste politimannen de bare leggene og gikk sensuelt bort til motorsykkelen og befølte den med fingrene og spurte: – Hva om vi tar oss en kjøretur?

Politimannen merket hvordan pikken reagerte på henne og ble skikkelig kåt der han sto og stirret på henne. Wow, den kvinnen er virkelig sexy, tenkte han. Han gikk bort til henne og svarte: – Sett deg bakpå du.

Han startet sykkelen med en grom lyd og kjørte bortover veien. Katrine holdt rundt ham og merket hvor våt hun ble og kjente saftene som langsomt dryppet ned i trusa. Det var så deilig med vinden som befølte henne.

De stoppet ved en øde strand. Katrine tok av seg kjolen, trusen og bh og sto naken foran ham.

Politimannen snappet etter pusten da han stirret på henne.

Hun hjalp ham av med klærne og nå lå de tett slynget sammen i vannkanten og kysset iherdig mens hender gikk på oppdagelses ferd. En eksplosjon av orgasmer ljomet gjennom kroppene deres.

Etter en lang og het elskov, fikk de på seg klærne.

Han spurte: – Hva heter du?

Hun smilte og blunket – Jeg heter Katrine.

– Jeg heter Roger. – Jeg har aldri møtt noen som deg. Er det mulig vi kan gjøre dette igjen?

Katrine smålo. – Hvorfor ikke kjekken.

Roger ga henne et visittkort og sa: – Du må bare ringe meg.

Hun gliste.

Så satte de seg på motorsykkelen og kjørte tilbake til bilen hennes. Da hun gikk av sykkelen ga hun ham et kyss på kinnet og vinket da han kjørte. Igjen slapp hun unna boten. Hun smilte og strakte seg som en katt og kjørte hjemover.

Katrine og Roger møttes ofte og hadde sex på stranden, i bilen, hjemme hos ham og hjemme hos henne i forskjellige stillinger og på forskjellige møbler. Hun hadde blitt avhengig av ham. Han var den beste elskeren hun noen gang hadde hatt.

Roger følte det på samme måte, hvor han enn var kunne han ikke få henne ut av hodet.

De traff hverandre hver lunsj og spiste av hverandre. Det ble også mye rideturer i politibilen.

Katrine var ute og kjørte med en politibil etter seg som blinket med lysene. Hun saknet farten og stoppet i en busslomme. Politibilen stoppet bak.

Hun ordnet med puppestellet og la seg tilbake i setet og ventet.

Da hun åpnet vinduet, hørte hun en kvinnestemme. – Jeg må nok få se på førekortet og vognkortet ditt.

Katrine smilte irritert. – Det skal du få, og tenkte at her kommer jeg meg ikke unna boten. Politikvinnen smilte: – Du trodde det ville være en mann?

Hun lo. – Ja, jeg må innrømme det.

Politikvinnen ga henne førekortet og vognkortet tilbake sammen med en giro og sa: – Prøv å følg fartsgrensen nå da. Så gikk hun.

Katrine lente seg tilbake i setet og tenkte, ja ja, der fikk jeg min første bot, men så smilte hun og sa høyt: – Kanskje den deilige politimannen kan ordne denne? Hun startet bilen og prøvde å holde fartsgrensen.

Men denne gangen kom hun seg ikke unna boten. Men i stedet fikk hun seg en god elsker og venn.

Lagre

Kommentarer

kommentarer