Hun sto lent inntil bygningen hvor hun hadde fått teften av tyven.

Da politisjefen ringte lå hun i sin søteste søvn og drømte om deilig elskov med muskuløse og hårete menn. Hun var den kvinnelige sjefen i Haremet sitt. Hun bannet da hun våknet av telefonen.

Men nå sto hun her med revolveren og listet seg inn etter sitt bytte. Det var et mørkt lokale som ble opplyst av gatelykter utenfra. Ved et langbord så hun en muskuløs fyr telle de stjålne Strap-Onene. Hun gliste og jaktet seg innpå og da hun var ved mannens rygg dyttet hun revolveren inn i ryggen hans og sa: – Hei kjekken, nå er du min!

– Hva faen, svarte han og følte hvordan verden gikk rundt da han plutselig lå på gulvet med den sexy dama over seg. Han ble liggende og stirre på henne med store øyne.

Hun ga ham et ertende smil og tok et tak i redskapen hans som var hardt som stein og masserte den opp og ned ut på jeansen. Han stønnet og utbrøt: – Er dette en ny måte og bli arrestert på?

– Mmm, ja vi har kommet med nye lover nå kjekken og hjalp ham med å få av buksa hvor en stor stiv kukk kom frem i lyset. Hun slikker seg rundt munnen og satte seg overskrevs. Hun var truse løs under skjørtet. Bare det å kjenne den deilige stive kukken som gled inn og ut var himmelsk og hun så hvordan kjeltringen likte det. Hun gliste og red ham i full galopp og der kjente hun den deilige følelsen og fikk drømmen tilbake i hodet.

– Åhhh nå kommer jeg stønnet hun ut og red hingsten i full fart. Den deilige kjeltringen stønnet ut da det gikk for ham liggende under henne.

Hun reiste seg opp og ristet på rumpa og gliste mot mannen som lå på gulvet pesende. Hun satte seg ned på huk og låste på ham håndhjernene og ringte etter assistanse.

Kvinnen satt i boblebadet og drakk rødvin og følte seg levende, siden hun hadde fakket en kjeltring og fått et deilig knull i samme slengen.

Hun var en kvinne som elsket å gå i uniform siden den satt som smurt på kroppen hennes, og det at menn så på henne med sultne blikk fikk henne til å føle seg sexy og kåt hele tiden. Det å kunne jobbe alene og ta disse mannlige kjeltringene elsket hun. Hun følte seg som den sorte enke og likte tanken på å låse dem inn i buret etter et deilig knull.

Boblebadet boblet herlig. Ved kanten sto en flaske champagne og en bolle med jordbær. Kvinnen som sto der naken var et syn for øyet. En fast og slank kropp med former. Halv lang blondt hår, grønne øyne og en rødlig munn. Brystene var store og myke. Brystvortene var stive og struttet ut. Hun var nybarbert over det hele. kvinnen gikk grasiøst ned i karet. Glasset ble fylt med den skummende champagnen med et jordbær oppi. Hun satte seg godt til rette og tok et par sipp og fanget opp jordbæret med tungen og spiste den sakte så hun kunne nyte den deilige smaken. Varmen og vannet gjorde henne kåt så hun startet med å beføle seg selv med lukkede øyne. Hun lå og nøt sine egne hender da noe fikk henne til å sette seg opp og lytte. Det var noen i huset hennes, noen gikk rundt der oppe i første etasjen. Hun kom seg opp av badet, tørket seg og tok på seg de røde høyhælte skoene og fant frem revolveren. Hun gikk sakte ut av døren og opp trappen fra kjelleretasjen og stoppet i gangen. Hun hørte noen på soverommet og gled grasiøst over gulvet som en panter som siktet seg etter sitt bytte.

Hun sto i dør åpningen med revolveren pekene mot mannen som luktet på undertøyet hennes. Mannen stønnet da han hadde trusa hennes mot nesen.

– Jasså, du liker å lukte på kvinnelig undertøy! Hun stirret strengt på ham.

Mannen glapp trusa på gulvet og ble stående med åpen munn da han så kvinnen foran seg naken med et våpen. Hun virket så sexy og farlig, og merket hvordan det piplet safter ut av pikk hodet.

– Ee , jeg. Han fikk ikke sagt noe særlig mer da kvinnen kom imot ham og dyttet ham på sengen og kom krypende over ham med revolveren og satte seg overskrevs. Hun kjente den deilige harde pikken under seg og merket hvordan saftene begynte å renne ut av underlivet. – Så hva gjør en kjeltring i mitt hus? Hun så stygt på ham.

Han lå der med store øyne og stirret sulten på henne. Hun gliste da hun forsto at han var kåt på henne. Kvinnen krøp vekk og ble stående med revolveren pekende mot ham og befalte: – Reis deg opp og ta av deg klærne!

Mannen satte seg opp og så overrasket på henne men startet med å knappe opp skjorten.

Da han sto der naken foran henne smilte hun og nikket anerkjennende over den deilige trente hårete kroppen. – Kom igjen begynn å gå.

Han gikk med henne etter seg mot trappen og ned til kjelleretasjen mot badet.

Hun gliste ertende til ham der de satt i boblebadet. Hun ga ham et glass champagne med et jordbær oppi. Revolveren hadde hun lagt ved siden av flasken.

Kvinnen satte ifra seg glasset og reiste seg opp. Hun befalte ham å slikke henne.

Mannen kom imot henne og stakk nesen inni fitta og snuste inn lukten av kåt kvinne. Så masserte han tungen sakte opp og ned i sprekken.

Da hun kjente den deilige tungen, presset hun seg mot munnen hans og klemte hodet hans mellom bena. Hun red på tungen hans og pustet tungt.

Mmm åhh kom igjen kjeltring spis meg, det bygger seg opp her. Det var så utrolig deilig å kjenne tungen inni seg. – Åhh herregud så deilig skrek hun ut da det gikk for henne.

Mannen måtte ta henne i mot så hun ikke falt. Hun kom seg fort ut av armene hans og gliste.

– Nå er det din tur!

Han reiste seg opp og hun satte seg ned og begynte å slikke pikken hans mens hun lekte med ballene. – Åhh herregud kvinne som du suger stønnet han ut. Hun svarte med leke og pirre på tuppen og tok lange slikk opp og ned. – Åhh herregud jeg kommer snart.

Da slapp hun pikken og reiste seg opp på kne så hun kunne ta den mellom brystene og suge på hodet hver gang den traff munnen.

– Åhhhh, nååååå hylte han ut mens sæden traff henne i ansiktet, halsen og nedover mellom brystene og magen.

Da han stoppet gikk brystkassen hans opp og ned mens hun gliste og tok begge hendene sine og masserte sæden over brystene. Hun skled en finger mellom brystene og fanget opp mannlige safter og puttet den i munnen og slikket det i seg. – Mmmm deilig krem du har og blunket ertende.

Han måtte sette seg ned og puste ut.

Hun satt der og smilte mens hun masserte pikken hans med den ene foten.

Mannen stønnet med lukkede øyne. Da den var stiv nok reiste hun seg opp og skrevet over ham og gled ned på den stive kukken. Hun stønnet da hun kjente den helt i bånn. Hun begynte på en sakte riding. Mannen holdt rundt hoftene hennes og løftet henne opp og ned.

– Så våt og trang du er visket han hest. Du gjør meg så vanvittig kåt kvinne.

– Mmmm, godt å høre det kjeltring. Men nå kan du kanskje fortelle meg hvorfor du brøyt deg inn hos meg? Hun stønnet da hun stirret ham inni øynene.

– Åhhh, jeg har en truse fetish og må bare bryte meg inn og rote i skuffer etter truser og lukte på dem, åhhh, stønnet han til svar.

– Hehe, du er faen meg ikke god, åhhhh det bygger seg opp her stønnet hun ut. Hun red fort da orgasmen ljomet gjennom henne.

– Ikke stopp utbrøt mannen og løftet henne opp og ned på den stive pikken. – Åhh herregud som jeg kommer skrek han ut.

De satt begge lent tilbake i boblebadet med hvert sitt glass. Hun så på ham og gliste ertende. – Denne damen her er ikke som andre damer, jeg jobber i politiet og må nok sperre deg inne for innbrudd. Men du har krav på advokat.

Mannen svelget da han stirret på henne og utbrøt: – Men jeg har da ikke gjort noe galt, jeg har bare lukter på truser! Det må man vel kunne få lov til.

– Selvfølgelig, men ikke med å bryte seg inn til folk, så tenk deg om neste gang du vil lukter på kvinners truser.

Mannen ble hentet og hun kunne slappe av i boblebadet med deilig vannmassasje og nydelig champagne. Hun ble så god og mett av disse måltidene fra kjeltringene hun fakket og lurte på hvordan den neste ville smake…..

Kommentarer

kommentarer