– Mmmm, jeg strekker meg som en katt og gjesper, snur meg mot vekkerklokken på nattbordet som viser 10:00. Deilig og kunne sove ut uten og bli vekket av klokka. Snur meg mot den andre siden hvor det er tomt og sukker. Drømmen om å ha en mann der ved min side blir bare sterkere og sterkere. Jeg legger meg på rygg og begynner å stryke nedover mot brystene som er myke og gode. Jeg maserer dem lett, merker at brystvortene blir stive. Det er så deilig så jeg ligger der og nyter mine egne hender. – Mmmm så godt visker jeg og fantaserer om en deilig uniformert mann som tar meg hardt men ømt. Hendene maserer lengre nedover magen mot navlen hvor jeg roter litt rundt med en finger. Merker at pusten blir raskere nå og fortsetter enda lengre nedover mot fitta som er nybarbert fra gårsdagens barbering i dusjen. – Åhhh, stønner jeg, da jeg kjenner hvor våt jeg er og maserer lett i sprekken, opp og ned, roterer med hoften og stikker en finger lengre inn og begynner og støte inn og ut. – Mmmmm så deilig stønner jeg ut og kjenner hvordan det bygger seg opp, jeg gisper og støter for harde livet og der kommer den etterlengtede orgasmen som ljomer gjennom hele kroppen.

Puster ut og må le av meg selv, en kvinne i sin beste alder som onanerer, jaja, noe må jeg gjøre for å mette meg selv så sulten som jeg er bestandig. Ligger litt og slapper av før jeg reiser meg opp og går ut av soverommet til badet så jeg kan ta en varm og deilig dusj.

Etter en god frokost og en god kopp urte-te, tar jeg vesken og går ut i det nydelige sommerværet. En lett bris får det halv lange mørke blonde håret til blåse i ansiktet mitt så jeg må skyve det bak øret. Trekker pusten dypt inn og ut et par ganger før jeg så går fra huset mot sentrum. Jeg smiler for meg selv og sikter etter et bytte, jeg er på jakt. En varmblodig og heit kvinne som meg trenger hot stoff!

Den nye politibetjenten kjører inn til kanten og parkerer. Han lener seg inntil setet og må lukke øynene. Han er sliten av all dataarbeid, trodde han skulle komme seg mer ut blant folket. Han hadde klaget til sjefen, noe han ikke skulle ha gjort, fordi det ble enda mer jobbing på dataen. Men så fikk han beskjed om å ta en tur med patruljebilen. Noe han ikke hadde i mot.

Jeg ser en politibil og slikker meg rundt munnen, en plan begynner å ta form og jeg lister meg bort til bilen og åpner passasjerdøren og setter meg inn. Politimannen som sitter der er jo bare så deilig, jeg merker hvor våt jeg er igjen. Han har ikke merket meg ennå så jeg bøyer meg frem og legger høyre hånd på låret hans. Han skvetter høyt med et utrop og stirrer som forstenet på meg. Jeg smiler ertende og slikker meg rundt munnen.

– Hei du, sier jeg med en sensuell stemme! Hva meg litt lunsj?

– Jeg jeg, hva i helvete, du kan da ikke bare komme inn her på denne måten?

Det begynte å skrape i radioen. – 436,436 dette er sentralen hva er det som skjer?

Han kremter og ser på meg og tar mikrofonen mot munnen og svarer:

– Helt i orden, jeg bare dovnet av her og våknet opp av en drøm, over og ut. Han slår av radioen og ser på meg igjen med et vanntro blikk.

– He he he, la oss dra et sted for oss selv eller hva mener du? Jeg ser spørrende på ham med et lurt smil.

Politimannen tar på seg belte og starter bilen og kjører. Jeg tar også på meg beltet og lener meg tilbake i setet og sprer bena.

– Jeg har ikke noe truse på, sier jeg små stønnende.

Politimannen må bremse brått så han ikke kjører inni bilen foran ham som har stoppet for å kjøre inn til høyre. – Faen ta deg jente, svarer han hest, du er ikke riktig klok vil du at jeg skal lage en ulykke her? Han svelger og fortsetter å kjøre.

Jeg legger hånden på låret hans igjen og beføler ham opp og ned, så går ferden mot bulen i bukse og jeg ler ertende. – Så deilig og hard du er, sier jeg forførende.

Han kjører litt vinglete men får rettet seg opp igjen. Jeg maserer pikken hans utenpå buksa og hører han stønne. Bøyer meg over ham og tar et bitt over bulen i buksa. Politimannen gisper høyt av behandlingen min.

Endelig stopper vi ved et tjern. Han slår av motoren og ser på meg. Jeg suger på pekefingeren og drar opp kjolen med den andre hånden. Så glir jeg fingeren inn i fitta og støter inn og ut med halv lukkede øyne og stønner.

– Åhh herregud kvinne hva er du gjør, stønner han ut.

Jeg peker fingeren mot ham og han tar den i munnen og suger.

– Åhhh så deilig du smaker stønner han i mellom sugene.

– Mmmmm svarer jeg og ser på ham med halv lukkede øyne og merker at jeg vil sprenge snart hvis jeg ikke få kjenne tungen hans inni meg.

Jeg kjenner på siden av setet og tar i et håndtak så setet faller helt ned. Jeg løfter opp kjolen og sier stønnende: – Spis meg min uniformerte hingst.

Politimannen får ordnet en krøkket liggestilling og kommer nærmere herligheten min. Han blåser litt før han tar et langt slikk.

– Åhhh som du slikker meg stønner jeg ut og tar i mot munnen hans og roterer under ham. Den måten han småbiter og drikker saftene mine, gjør meg så vannvittig kåt og noe skjer med hele kroppen min, det bygger seg opp til en vannvittig orgasme og da den kommer hyler jeg ut og kjenner noe sprute ut av meg og inni munnen hans. Jeg ser hvordan han drikker saftene og det er så vannvittig sexy og se på.

Etter den opplevelsen måtte jeg puste ut en stund. Han ser på meg og kommer over meg og kysser meg grådig så jeg kjenner min egen smak. Jeg stønner i munnen hans og kysser intenst tilbake.

Han ligger i setet og stønner, jeg har fått opp pikken og leker og erter både ballene og den stive pikken. Det smaker deilig og jeg blir så kåt av å suge. Han stønner og liker behandlingen min. Jeg suger opp og ned, leker i sprekken med tungen og kjenner litt salt smak, tar leppene mine over igjen og suger sakte opp og ned, opp og ned. Maserer ballene samtidig og hører på pusten hvordan det bygger seg opp. Jeg får øyekontakt med ham og blunker, hvor han sperrer opp øynene og stønner enda høyere.

– Åhhh nå er det like før, sier han høyt og støter inn og ut av munnen min. Jeg suger hardere og hardere og han kommer som en rakett. Jeg melker ham til han ligger utslitt i setet og puster tungt. Jeg kryper over til ham og kysser ham. Han tar armene rundt meg og holder meg hardt inntil seg.

– Har du det deilig, spør jeg?

– Mmmm ja du er bare så vanvittig deilig, svarer han og smiler til meg.

– Jeg vil ha mer, må ri deg, sier jeg og beføler ham nedover uniformskjorten mot staken hans, den har visst vokst litt igjen. Jeg runker ham lett til den blir skikkelig stiv som jeg liker det. Han setter opp setet litt og jeg skrever over ham mot pikken og erter med den i sprekken før jeg så setter meg rett oppå. Jeg glir sakte nedover og nedover til den er i bånn. Jeg kjenner jeg kommer borti noe i dashbordet men tenker ikke på det og begynner å ri.

Politikvinnen ser forskrekket på radioen på sentralen. – Hva i helvete er det Roger driver med, utbryter hun og blir sittende å høre.

Ut fra høy talerne kommer det lyder som får flere kollegaer til å stoppe opp med det de holder på med og lytter.

– Åhhhhh for en hingst du er, stønner jeg høyt. – Det er så vannvittig sexy og kjenne deg inni meg hyler jeg ut og merker at det bygger seg opp igjen til en deilig orgasme.

– Åhhh jente herregud som du rir a, åhhh ri meg hardere hyler han ut.

Jeg jumper opp og ned og merker den deilig orgasmen komme.

– Åhhhh jeg greier ikke å holde meg lenger hyler han ut.

Jeg føler at begge får et klimaks som varer i evigheter.

– Wow det var deilig min herlige politimann. Så vannvittig sexy det er å ri deg inni denne bilen.

– Hehe, du er ikke sann, svarer han leende og trekker meg mot ham så vi kysse ømt og intenst.

– La oss gå å bade i tjernet sier jeg!

Han nikker og jeg kjenner pikken glir ut av meg da jeg går av ham. Saftene våres renner nedover lårene mine. Jeg tar av meg kjolen og løper bort i tjernet og stuper uti. Politimannen kommer etter mens han tar av seg resten av uniformen.

Da politibilen stopper ved veikanten lener jeg meg mot ham og tar et tak foran buksa og gir ham en liten massasje. – Åhhh du deilige kvinne, jeg må ha deg i morgen også, sier han hest.

– Mmmmm samme sted samme tid, sier jeg spørrende?

Han nikker og jeg bøyer meg frem og kysser han ømt og intenst før jeg så går ut av bilen. Jeg vinker og begynner å gå men så snur jeg meg og ser han ser etter meg i bakspeilet. Jeg gliser og drar opp kjolen og vrikker rumpa mot ham. Da kommer det plutselig en skikkelig tut fra bilen. Jeg ler og blunker ertende til ham og ser at han puster tungt. Jeg fortsetter hjemover mens politibilen kjører fra meg.

Han parkerer, låser og går inn på stasjonen. Der blir han møtt med et heiarop og latter. Han ser spørrende på kollegaene da en av politikvinnene spør leende,

– jasså var det derfor du vil ut på patrulje Roger! Virker som du hadde en deilig lunsj!

Roger stirrer forskrekket på alle og blir drit flau og tenker, men jeg slo jo av radioen! Helvete, helvete og trekker pusten dypt og snur og går ut igjen og lener seg inntil veggen. Han tar opp røykpakka fra jakkelommen, tar ut en røyk, tenner den på og trekker den langt inn og blåser den ut igjen. Men må glise og merker at pikken vokser bare ved tanken på neste dag med den varmblodige kvinnen…

Lagre

Kommentarer

kommentarer