De møttes i barnehagen og ble bestevenninner. De hadde sitt eget språk som ingen andre forsto.

De vokste opp og gikk i samme klasse på skolen. De forelsket seg i samme gutt og hadde samme musikksmak. Da de fylte 14 år ble de interessert i lakk, latex og høye støvletter. Kanskje det hang igjen fra lystige opplevelser de hadde hatt med regntøy i barndommen. De likte å kle seg ut mens de hørte på Black Metall.

De begynte å føle andre følelser for hverandre og det var en spennende tid for dem begge. Det var en kveld de var alene hjemme hos Angelica. Hun og Agnete lå nakne i sengen med hver sin joint og hørt på støyende heavy musikk mens de onanarte. Det var en vanvittig beusende følelse den orgasmen ga dem.

Nå var de blitt 20 og kjærester og var på vei til en fotoshoot. De skulle ta fetish bilder som de skulle legge ut på nettsiden deres, som de hadde startet som et felles prosjekt for erotiske fantasier, og den hadde blitt ganske så populær. Nå var tiden inne for flere bilder.

De møtte en grasiøs og sexy fotograf som skulle ta bilde av dem.

Angelica hadde valgt en hel catsuit i sorte latex samt høye sorte skinnstøvletter.

Agnete hadde på seg en hel catsuit i transparant latex, som var en anelse gjennomsiktig, og var mer gul en blank. På bena hadde hun sorte støvletter i lakk som gikk til midten på leggen, med reimer og spenner. De hadde mye sminke i ansiktet og langt svart hår. De så dødelig sexy ut. Fotografen knipse bilder av dem, de tok på hverandre og poserte i forskjellige stillinger. Stemningen ble hetere og hetere og man kunne nærmest ta og føle på lysten som veltet igjennom rommet. Angelica bøyde seg ned mellom bena til Agnete og sleiket tungen opp og ned. Hun lukket øynene og nøt tungen. Så reiste Angelica seg opp. De startet med å ta av hverandres klær. Fotografen stoppet fotograferingen, blunket og sa til dem:

– Jeg har noe som dere jenter kan leke med i pausen, og så forsvant hun i et annet rom og kom ut igjen med en sort strap-on. Hun blunket igjen og lot dem være alene.

Jentene begynte først å kysse og beføle hverandre, så satte Ancelica på seg strap-onen. Det var en deilig følelse og ha den på, så krøp hun over Agnete og presset den inn i henne. Hun var så våt og stønnet mens hun vred seg under Angelica.

– Åhhh jaaa, ta meg hardere og raskere noe Angelica gjorde. Hun jukket inn og ut et par minutter da Agnete kom i en kraftig orgasme. Hun hylte ut den deilige følelsen. Etterhvert ble hun liggende og puste ut.

Så var det Agnete sin tur og ta den på. De byttet plass så hun kunne ta Angelica bakfra. Hun skled den inn i den dypvåte fitta og jukket inn og ut mens hun maserte brystene hennes. Angelica stønnet voldsomt og tok imot støtene, og like etterpå kjente hun hvordan det bygde seg opp til en vanvittig orgasme. Hun skrek ut sin nytelse da den ljomet gjennom kroppen hennes.

De satt nakne på en sauseskinnfell og skålte i champagne som fotografen hadde kommet inn med -Nå kunne dere tenkt dere å bli fotografert når dere leker med hverandre? Begge jentene kikket på hverandre og kniste, og nikket glisende.

-Skål for det, sa fotografen og tre glass klinket mot hverandre.

Angelicia hadde tatt på seg lange sorte hansker som glinset i fargen gull. Hun hadde på seg de høye sorte skinnstøvlettene. Hun hadde den ene hånden bak hodet på Agenete, mens høyre hånd skled sakte nedover brystene og magen. Agnete som sto der med sorte støvletter i lakk nøt hanskehånden som gled nedover mot fitta. Hun kjente stoffet på hansken når hun maserte kjønnsleppene frem og tilbake, hun stønnet. -Sånn ja, hvis at du nyter, hørte hun fotografen si som knipset i vei. Angelica tok av seg hansken og maserte litt til før hun fingret inn og ut. -Åhhh jaa stønnet Agnete, mens de hørte knipsingen fra kamera. Det gjorde noe og fikk henne til å komme, hun småhylte da hun merket orgasmen ljome igjennom kroppen hennes.

Agnete hadde satt seg på kne foran Angelica og snuste inn kvinnekjønnet, så startet hun med å slikke rolig for å erte henne. -Ja det er bra hørte hun fotografen si, det er bare å fortsette. Angelica stønnet med lukkede øyne, og hørte kamera gå, det virket så sexy og kjente tungen gli inn i henne, og begynte å jukke på tungen hennes. -Ååå jaah kommer snart. -Se på meg ropte fotografen, som hun gjorde og da følte hun det, en deilig følelse fly igjennom kroppen.

-Dette blir knall sa fotografen, jeg skal få bildene inn på en minnepine som dere skal få med hjem. Hun pekte på en dør og sa:- Dere kan bare gå inn der og stelle dere.

Fotografen satt foran laptoppen og klikket igjennom bildene, jentene sto bak henne og fulgte med, de var fornøyde alle sammen. -Dette var kult sa begge jenten i kor. Tusen takk. Fotorgrafen smilte skøyeraktig tilbake.

De gikk hånd i hånd hjemover og gledet seg til å få ut bildene på Hjemmesiden……

Kommentarer

kommentarer