Denne novellen hadde jeg i Cupido nr. 3 / 2009,

,dolph-lundgren

Jeg har så lyst til fortelle noe som hendte meg for ikke så lenge siden. Jeg er 50 år og jobber med IT. Jeg har ikke vært så flink med helsa og en dag besvimte jeg og måtte fraktes til legevakten hvor jeg fikk bekreftet noe jeg hadde i bakhodet. Jeg hadde fått diabetes sykdommen, og fikk streng beskjed om å ta vare på kroppen min. Så jeg sluttet å røyke, begynte å trene, spise sunnere enn det jeg hadde gjort og tok meg turer i skogen. Jeg var så heldig å bo i nærheten så det tok bare en 10 minutters gange før jeg var på stien og kunne gå innover i skogen.

Ble til og med interessert i å lage annerledes mat og etterhvert merket jeg hvordan vekten gikk ned og hvor humøret kom tilbake. Jeg følte meg som et nytt menneske. Disse turene ga meg noe og jeg fant et tjern som var gjemt fra stien. Jeg satte meg alltid der og nøt stillheten, naturlydene, lukten og stemningen fra skogen.

En dag skulle jeg få meg en overraskelse da jeg gikk mot tjernet. Det var en deilig sensommer dag med sol som skinte fra en skyfri himmel og sølvet på gradestokken hadde klatret opp til 20 grader celsius. Jeg hadde på en shorts og en blå trøye og på bena hadde jeg joggesko. Jeg vandret bortover stien i mine egne tanker og da jeg nærmet meg tjernet hørte jeg et stønn. Jeg tenkte at noen trengte hjelp så jeg gikk raskere men stroppet brått bak noen busker da jeg så den skjønneste mannen jeg noen gang hadde sett ligge henslengt på bakken med hånden sin masserende på den stive og deilige pikken. Øynene var lukket og du kunne se hvordan han nøt sin hånd. Jeg følte hvordan pikken min vokste og jeg måtte bare beføle meg selv mens jeg betraktet den skjønne unge mannen ved tjernet. Han hadde en deilig muskuløs kropp og virket veltrent. Håret var i en mørkebrun manke, munnens hans var tykk og kjøttfull med en rødlig farge. Øynene var lukket så jeg fikk ikke med meg fargen på de. Hånden hans runket sakte opp og ned, det var så opphissende å se på og jeg kjente hvordan kåtheten bygde seg opp i kroppen min. Herregud, jeg ville bare ha den mannen. Men jeg ble stående der jeg var å betrakte mannen som runket raskere og nå kunne jeg se at han var på bristepunktet til å komme og det var da jeg tråkket på en kvist og ødela det hele. Mannen stirret fort mot busken hvor jeg sto og fikk øye på meg. Han låste øynene mine i sine og fortsatt og runke den deilig pikken. Jeg følte meg fanget og det var da jeg kunne se fargen på øynene hans. De var stålgrå og store. Så slapp han blikket mitt og runket raskere og like etterpå kom spruten, kroppen hans skalv mens han tømte seg. Jeg svelget og følte meg så kåt. Mannen reiste seg opp og stupte ute i tjernet og kom opp igjen med et lurt smil mens han svømte tilbake til kanten og reiste seg opp og ble stående rett opp og ned hvor han ga meg et frekt smilt. Hjertet mitt dunket i hundre da han vinket meg til seg. Da jeg var et par meter foran han smilte han og sa med en heshet i stemmen; Likte du det du så?

Jeg nikket bekreftende og svelget nervøs av en eller annen grunn. -Hvorfor ikke ta av deg klærne, jeg vil se deg, sa han igjen.

Jeg kremtet litt før jeg gjorde som han sa. Da jeg sto der naken med en stiv en oppover magen så jeg hvordan leppene hans slikket seg rundt munnen. Det gjorde at jeg hikstet og hvor pikken min rykket til. Det var lenge siden jeg hadde elsket med en mann, ja dere har sikkert skjønt at jeg er homofil. Han satt seg ned på huk og tok pikken min inni munnen og sugde på en vidunderlig måte. Han klemte rundt rumpeballene og presset underlivet mot seg. Det var en opplevelse uten like der jeg så hvordan kjønnet mitt gikk ut og inn av den deilige munnen hans og siden jeg var så kåt merket jeg sitringen i pungen og hvordan det beveget seg utover den stive pikken. Jeg stønnet ut at jeg ville komme fort noe som fikk den unge mannen til å suge i raskere tempo og så kom jeg i en vanvittig orgasme, kan ikke huske sist jeg hadde en sånn utløsning. Jeg gispet og stønnet og holdt på å falle oppå mannen, men han holdt meg fast mens orgasmen ljomet igjennom kroppen min.

Wow utbrøt jeg da han slukte sæden og slikket pikk hodet og seg selv rundt munnen.

Han reiste seg opp hvor han rakte meg opp til halsen. Jeg så ned på ham og svelget før jeg tok hånden hans og sa: -Hei jeg heter Svein.

Mannen smilte lurt og svarte hest: De kaller meg skogs guden og blunket ertende. Så snudde han seg og stupte uti tjernet. Da han kom opp til vannflaten dro han hånden igjennom håret og vinket meg til han. Han ville at jeg også skulle komme uti. Jeg gikk mot kanten og stupte uti og svømte opp mot overflaten og så han svømme bortover mot en fjellplatå som var gjemt bort fra all tilsyn.

Man kjente noe av fjellet under vannet så det var bare å skli seg selv oppover mot flaten. Jeg fikk reist meg opp og så utover en flott eng av forskjellige trær, det var en flott utsikt der jeg sto og nøt. Plutselig kjente jeg noen hender på baken min. Han befølte meg med runde sirkler og oppover ryggen til nakken min. Det var så godt å bli tatt på. Jeg snudde meg og tok hendene mine bak hodet hans og fant leppene hans hvor han klemte meg hardt inntil seg og besvarte kysset mitt lidenskapelig. Det var så godt å stå ute i friluft og kline med den deilige gutten i mine armer. Vi kysset intenst og lenge mens vi begge beveget oss ned i en liggestilling.

Der vi lå siden av hverandre klemte jeg ham hardt inntil meg mens jeg kysset han over det hele. Jeg kysset han på brystkassen og nedover mot den deilige pikken hans. Endelig skulle jeg få smake og da jeg tok den i munnen og sugde sakte opp og ned hørte jeg hvordan han nøt det. Jeg tittet opp mot ham mens jeg holdt på og så at øynene var igjen og at han nøt det jeg gjorde med ham. Jeg sugde raskere mens jeg lekte med ballene. Mannen stønnet høylytt mens jeg holdt på og så merket jeg hvordan kroppen hans skalv og så hikste han ut;

– Jeg kommer, jeg kommer, hvor jeg sugde i rask tempo og kjente spruten som sprøytet inni munnen min. Jeg melket han og svelget og da han roet seg ned, slikket jeg han ren for sæd og så ertende opp mot ham. Han gliste tilbake og strøk meg i håret.

Den unge mannen fant frem noe glide middel og kondomer som jeg lurte på hvor kom fra, vi var jo begge nakne da vi kom svømmende hit. Han så spørsmålet i øynene mine og pekte mot en grop i platået og sa; Har alt vi trenger her, et fint lite hemmelig gjemmested.

Jeg svelget og tenkte wow skal jeg få oppleve anal sex. Hjertet mitt dunket i hundre da jeg så han ta på seg en kondom og så komme mot meg og ville at jeg skulle stå foran han på alle fire så han kunne stimulerer meg og gjøre meg klar. Jeg skalv og skalv enda mere da jeg følte hendene hans der bak. Han fingret meg forsiktig hvor jeg stønnet høylytt, det var så deilig. Han kåtet meg såpass opp at når jeg følte at jeg skulle sprenges kjente jeg hvordan han gled inni meg. Han pumpet forsiktig inn og ut hvor han så bøyde seg mot meg og tok tak i pikken min og runket meg mens han knullet meg bakfra. Det var en så vanvittig følelse og jeg hadde aldri følt meg så kåt. Bare det å kjenne hånden hans runke meg mens han knullet meg bakfra ble så mye at jeg ristet i hele kroppen og brølte ut da jeg kom i en orgasme jeg følte jeg fløy til en annen verden. Da spruten stilnet kjente jeg mannen bak gå raskere inn og ut og like etterpå kom han, hvor han stønnet og gispet.

Nå var det min tur til å knulle han bakfra. Jeg hadde aldri følt meg så kåt og det var han som rullet på meg kondomet med den deilige munnen. Han fikk meg til å føle meg som en villmann da jeg sto bak ham og så han stå der på alle fire. Jeg fant frem glide middelet og smørte og masserte i hullet og fingret han forsiktig, det virket som han ville at jeg skulle gjøre det hardere, så jeg finger knullet han litt før jeg endelig kunne gli inn i ham med pikken. Jeg pumpet inn og ut forsiktig mens jeg onanerte den deilige pikken hans med den ene hånden og den andre hånden holdt jeg rundt brystkassen hans. Jeg hørte han nøt det med stønn og hikstelyder, bare det gjorde meg gal av kåt skap og da jeg hørte han stønnet ut at han kom, fikk det meg også til å komme. Jeg pumpet og runket piken hans i voldsom fart og følte igjen at jeg fløy inn i en annen atmosfære.

Vi ble liggende i hverandres armer og kysse. Munnen hans var deilig og spiselig. Vi kysset lenge og tilslutt sovnet jeg utmattet i hans armer.

Jeg strakte meg og gjespet og snudde meg å så at jeg var alene. Hm hvor er han, tenkte jeg og reiste meg opp og så meg rundt. Nei det var ingen der. Jeg gikk bort til hullet han hadde vist meg og nedi der var det tomt. Jeg begynte å masere tinningen og riste på hodet. Jeg følte meg mett og tilfredsstilt, men igjen lurte jeg på om dette hadde vært en drøm. Jeg skled meg selv ut i tjernet og svømte mot land. Klærne min lå der fremdeles som jeg tok på meg. Jeg lette rundt, men fant han ikke. Hva var det han sa han het igjen? Så husket jeg det, skogs guden, det var da et merkelig navn og følte at jeg ikke var vel bevart. Idet jeg skulle til å gå hørte jeg en plystring, og snudde meg og så utover tjernet og på den andre siden sto han i all sin prakt og sendte meg et slengkyss og et blunk før han forsvant innover i skogen…..

Kommentarer

kommentarer