Hun ligger på en solseng et sted ved Middelhavet, solen står høyt på himmelen og det er ikke en sky å se. Hun snur seg på magen for å sole ryggen.

En mann kommer imot henne, i en rød badebukse. Han er brun og veltrent, det mørke håret er dekket av en rød caps.

Alexandra blir liggende å se etter han, hun følger hver bevegelse han tar. Han nærmer seg, smiler til henne og går forbi, til et par lengre bort.

Hun setter seg opp, tar solbrillene på, later som hun roter i den beige strandveska si. Badevakten titter bort på henne i det han gir det unge paret billettene for solsengene.

Alexandra ankom stranden tidlig, det var da ei ung jente som tok i mot penger fra henne, hun syns det var synd, at det ikke var denne mannen som var på jobb da. Hun kunne føle hvordan kroppen hennes lengtet etter å bli kjærtegnet. Varme, sol og deilig sandstrand fikk henne alltid i elskovs humør.

I det hun retter på den hvite bikinioverdelen sin, kommer badevakten bort til henne. Hun skvetter til, men får stotret frem et hei.

Hallo, unge dame. Har du det bra?”

Å ja, har det kjempefint. Deilig sted.” svarer Alexandra så høflig hun bare kan. Hun vipper solbrillene opp på hodet og titter opp i to lysebrune mandelformede øyne.

Alexandra kjenner hjerte dunke av betatthet.

Hva heter du og hvor kommer du fra?”

Heter forresten Nico jeg” fortsetter han.

Jeg heter, Alexandra og er fra Oslo i Norge” svarer hun raskt og strekker ut hånden for å hilse.

Han tar hånden hennes og fører den opp til hans lepper og kysser mens han ser henne dypt inni øynene. Nico ser en skjelving går igjennom kroppen til Alexandra og tenker at henne må han bli mer kjent med. Han smiler ned til henne og spør: ”Jeg er ledig etter klokken fem hva med å spise middag sammen?” ”Jeg vet om en romantisk restaurant.”

Alexandra føler at hele henne står i brann og må trekke pusten inn og ut et par ganger før hun smiler og nikker: ”Gjerne det.”

Hun sitter overfor ham ved et vindusbord. Den trange korte røde kjolen med utringning sitter som smurt på kroppen hennes. Hennes blå øyne glitrer mot ham og han merker hvor tent han er på denne norske kvinnen foran ham. Han er ikke så verst å se på heller, med en muskeløs kropp med en gyllen brunfarge over det hele og en mørk kort sort manke på hode.

Nico beføler henne på det ene låret og merker en skjelving som går igjennom henne. Han er kåt på henne og vet at hun vil like behandlingen hans.

De spiser i stillhet og bare nyter hverandres selskap. Nico ser på henne og blunker og spør hva hun syns om maten.

Det smaker himmelsk svarer hun og smiler betatt mot ham. De klinker og skåler glassene som har en blodrød rødvinsfarge oppi.

De går hånd i hånd bortover sandstranden, det er en nydelig kveld med en liten sommer bris og Alexandra har aldri følt seg så levende på lenge, bare det å gå sammen med denne ukjente mannen gjorde henne yr og kåt. Hun er så våt og har så vannvittig lyst på denne mannen som går ved siden av henne. De kommer til en bungalow som står der så ensom på en tue noen meter fra strandkanten. Det er en vakker atmosfære og han leier henne inn igjennom døren.

Det står en champagne flaske i en cooler på et bord og to høye glass. Han heller oppi glassene og gir henne det ene. Hun smiler og de skåler og begge tar en slurk mens de ser hverandre i øynene.

Nico er så kåt at han merker hvordan pikken vil ut av buksa hans. Det føles så ubehaglig så han setter glasset på bordet og unnskylder seg og går for å ta på seg noe lettere og behageligere.

Han kommer tilbake i en hvit løs treningsdrakt uten noe underbukse under og det føles veldig opphissende og deilig. Han går helt bort til Alexandra og tar henne inntil seg og de møtes i et heftig kyss hvor han beføler henne nedover ryggen og blir enda mer opphisset når han kjenner at hun ikke har noe truse under. Han stønner i øret hennes og hun blir helt skjelven i armene hans og presser seg mer inntil ham og puster tungt mot halsen hans.

Nico kjenner hvordan hjertet dunker i full galopp da han kjenner pusten hennes så han løfter henne opp i armene sine og bærer Alexandra til den store himmelsengen og legger henne ned på. Han kryper over henne og legger seg oppå og begynner å kysse henne på øynene, nesen og ned til de fristene røde leppene. De kysser ømt og intenst. Han kjenner armene hennes som tar rundt ham og som presser ham hardt inntil seg. Han stønner i munnen hennes mens han beføler henne oppover lårene mot den våte fitta. Hun er så våt at det renner av henne. Nico glir av henne og Alexandra får av seg kjolen og legger seg ned igjen å ser på ham med kåte øyne mens hun slikker seg rundt munnen og visker at hun trenger ham så sårt. Han tar av seg og står der naken med en hard pikk og stønner da han ser Alexandra ligger der naken med sprikende ben og de sorte høyhælte stilett skoene og blunker til ham mens hun suger på en finger. Hun er så våt at det glinser fra fitta, så Nico må bare bort å smake på henne. Han snuser inn kåt kvinne og tar en langt slikk og hører hvordan Alexandra puster tungt og stønner høyt at han må ta henne hardt og deilig. ” Jeg er så kåt ” stønner hun ut. Nico slikker og suger seg fast mens Alexandra rotere på tungen hans og presser seg hardt ned på munnen og plutselig skjelver hun og skriker ut da det går for henne. Det spruter ut safter hvor Nico suger det til seg og drikker som om han ikke hadde fått i seg nok veske på år og dag. Da hun roer seg ned legger han seg oppå henne og kysser henne ømt og inderlig og glir langt inni henne og ligger stille en stund og ser henne inni øynene. Hun smiler dovnet til ham og så begynner han med å pumpe inn og ut hvor Alexandra roterer under ham og stønner. Han glir inn og ut forsiktig, erter og merker hvordan musklene hennes jobber inni der og blir så gal av det og må pumpe hardere og kjenner hvordan det begynner å bygge seg opp i pungen, den velkjente følelsen da hun skriker ut at hun vil komme igjen. Han pumper og pumper og hyler ut da den deilige utløsningen kommer.

De ligger oppå hverandre og puster ut . Nico smiler til henne hvor Alexandra tar et kjærlig grep rundt rumpa hans. Han stønner og bøyer seg ned mot munnen hennes og de kysser ømt og intenst.

Neste morgen strekker hun seg og ser at sengen er tom, hun reiser seg opp og går inn i dusjen og gir seg selv en orgasme. Hun tar håret i et hånkle og seg selv i et håndkle og går inn på soverommet. Der på rommet står Nico naken med et brett fult av godsaker av mat og drikke og gliser til henne. -Lyst på forkost. Alexandra slenger håndklene på gulvet og rister håret på plass og smiler ertende.

-Gjerne, er skubbsulten etter nattens aktiviteter og blunker, tar gjerne noe dessert etterpå og slikker seg rundt munnen.

Nico måtte svelge og trodde ikke sine egne øyne og ører av denne varmblodige nordisk kvinnen….

Lagre

Kommentarer

kommentarer