Det var en varm sommerkveld da hun kjørte bortover motorveien. Politikvinnen som satt i setet masserte pannen og trakk pusten dypt inn og ut. Hun var sliten i kroppen, og tenkte hvor godt det kunne være med litt ferie, der hun gasset bortover og sjekket bilistene som kjørte foran henne. Det var ikke så mange bilister på veien og det så ut som de holdt fartsgrensen de som kjørte i kveld. Etter en halvtimes kjøring så hun plutselig en bil komme i full fart forbi henne hvor hun målte farten opp mot 150 kilometer i timen. Hun satte på sirenene og gasset etter bilen.

Den unge mannen i bilen ble ikke oppmerksom på lysene før han så dem i speilet. Han saknet farten og kjørte av og stoppet på siden. Politibilen parkere bak ham og slo av motoren. Mannen bannet og sveivet ned vinduet men ble overrasket over den sexy politikvinnen som sto der. Hun hadde en fast og fin kropp med flotte store bryster. Skjorten var åpen så man kunne se den sorte blonde bhen hun hadde under. Han var sikker på at hun trente flere ganger i uken, hun virket spenstig og sprek. Det blonde lange håret var satt i en hestehale under politihatten. Hun gransket ham før hun sa bestemt: -Kom deg ut av bilen unge mann og bli med meg.

Han gjorde som hun sa og fulgte etter henne til politibilen og satte seg inn.

Hun smilte da hun viste ham hvor fort han hadde kjørt og sa: -Det er 80 grense her og da burde man ikke kjøre i 150 kilometer i timen.

Han nikket og svarte: Beklager, jeg er så sliten, det har vært et mas på jobben og jeg ville komme meg hjem så fort som mulig, vet det er en dum unnskyldning. Han smilte skjevt og spurte om han ville miste lappen?

-Nei du mister ikke lappen men du må betale en stor bot. Hun så på ham og følte seg kåt. Den mannen var utrolig kjekk. Man kunne se musklene gjennom skjorten som var åpen hvor hun kunne se noe av den hårete brystkassa hans. Hun hadde lyst på ham rett og slett og tenkte på hva hun kunne gjøre med det. Hun hadde benyttet anledning til å skru av radioen så ingen hørte henne og la hånden på låret til mannen og smilte sensuelt og sa: -Hvis du blir med meg på en kjøretur så slipper du boten, hva sier du til det?

Den unge mannen stirret overraskende på kvinnen og tenkte, hmm, hva nå dette er så liker jeg ideen veldig godt så han gliste og nikket. –Hva med bilen min, kan den stå der?

-Ja det er i orden, svarte hun.

De tok på seg bilbelte og politikvinnen startet bilen og kjørte.

De kjørte et stykke før de så tok av til en skogsvei. Hun stoppet ved et tjern. Den lå der så forlokkende og klukket. Han gikk ut og ble stående og se mot bilen. Kvinnen kom ut og gikk mot ham. Hun stoppet foran ham med et sensuelt smil og slikket seg rundt munnen. Hun blunket ertende da hun startet med å strippe.

Han sperret opp øynene og svelget da han så plagg for plagg som datt på bakken hvor hun til slutt sto der splitter naken og gliste til ham.

Han var ikke sen om å ta seg klærne selv hvor hun vinket ham bort til seg med pekefingeren og sa: Len deg mot bilen. Han gjorde som hun sa hvor hun blunket og satte seg ned på huk og startet med å slikke pikken hans sakte opp og ned. Hun stakk tungen i sprekken og lekte.

-Åhh herregud kvinne, stønnet han ut. Hun tok et grep rundt rumpeballene hans med begge hender og sugde ham sakte opp og ned. Han stønnet og kjente den vannvittig kåtheten og at han snart ville sprute. Hun sugde raskere nå, opp og ned og da merket han hvordan det bygde seg opp og da han kom skrek han ut og fylte munnen hennes med sæd hvor hun svelget det hele.

Da han roet seg ned reiset hun seg opp og slikket seg rundt munnen og sa: -Mmm nam så deilig du smaker og blunket til ham.

Han ble stående og skjelve med bankende hjerte og trodde ikke sine egne øyne, for en vanvittig deilig kvinne.

-Nå er det din tur, sa han og byttet plass med kvinnen. Han var ikke sen om å sette seg på huk og stikke nesen inni fitta hennes hvor han luktet kåt kvinne. Hun var våt og glatt og da han smakte på henne hørte han henne hikste og stønne. Hun lå over panseret på bilen og masserte brystene mens han slikket henne til himmels. Hun smakte så deilig og han spiste henne grådig og da hun nådde klimaks sprutet hun inn i munnen hans hvor han slukte saftene hennes.

Da hun roet seg ned reiste han seg opp og slikket seg rundt munnen og gliste. –Du smaker vidunderlig.

Hun reiste seg opp og forsvant inni armene hans hvor han klemte henne inntil seg og nærmet seg munnen hennes. Da hun kjente leppene hans kysset hun ham sultent. De lekte med hverandres tunger mens hender befølte kroppene til hverandre. Hun stoppet opp og blunket til ham og sa: -Bli med ut i tjernet og gikk med en sensuell gange mot kanten og stupte uti. Det var et flott syn der hun fløy i luften og forsvant under vannet og kom opp igjen og tok begge hendene over hodet så håret la seg til rette. Hun smilte sensuelt til ham.

Han gliste og stupte uti han også og svømte mot den deilige kvinnen som gjorde ham så vannvittig kåt. Han hadde alltid hatt sansen for politikvinner og det var noe med uniformen som viste formene til kvinnene som gikk med dem. Hun tok ham i mot og førte ham med seg hvor de stoppet på et lite platå under vannet og hvor man kunne lene seg inntil fjellveggen. Hun lente seg inntil og spredte bena litt og blunket ertende og sa stønnende: -Jeg vil kjenne deg inni meg.

Han var ikke sen om å gjøre som hun sa og tok et tak rundt hoften hennes og kjørte den stive pikken inni henne sakte.

Kvinnen så på ham med halv åpne øyne og stønnet jaaaa, så deilig og klemte ham mer inntil seg ved å presse rumpa hans.

-Åhhh herregud kvinne så deilig du er der inne og så kåt du gjør meg.

Han fant leppene hennes og kysse henne intenst mens han kjørte pikken ut og inn av henne.

-Mmm, åhh stønnet hun mens hun presset hendene mot ryggen hans. Hun slapp munnen hans og små bet ham i øret og visket stønnende: -Det bygger seg opp, jeg kommer snart, ta meg hardere.

-Åhh svarte han og presset seg så langt han kunne inn i henne og knullet henne med lange og seige støt.

Plutselig skrek hun til, hun kom så vanvittig på pikken hans mens hun klemte ham hardt inntil seg.

Hun roet seg ned og smilte dovent til ham og møtte munnen hans hvor de kysset intenst mens han fortsatte å pumpe inn og ut av henne. Han slapp munnen hennes og så henne dypt inni øynene da det gikk for ham og stønnet høylytt ut. Hun tok i mot ham mens hun sugde på pekefingeren hans.

Da han roet seg ned holdt han henne tett inntil seg og nøt lukten av henne med nesen ned i håret hennes.

Hun strøk ham over ryggen og klemte nesen inn i halsen hans og snuste inn den deilige mannelukten. Sånn ble de stående en stund uten å si noe til hverandre.

De kjørte bortover skogsveien mot hovedveien. Hun smilte til mannen ved siden av og strøk ham på låret. Han tok hånden hennes og holdt den der.

-Jeg gjør gjerne dette igjen, sa han og gliste.

– Hehe, det tror jeg nok og blunket ertende til ham men nikket enig.

Da de stoppet ved bilen hans sa hun: Takk skal du ha, det der trengte jeg og måtte le.

– Bare hyggelig deilige kvinne, det samme gjorde jeg og nå får du gi meg nummeret ditt så jeg kan ringe deg i morgen så vi kan gjøre dette igjen, og ga henne et visittkort hvor hun kunne skrive ned nummeret.

Hun tok i mot og skrev det ned og la det i skjortelommen hans og ga ham et hett kyss på munnen, i halsen og bet ham forsiktig i øret og visket:

– Ring meg til lunsj i morgen kjekken, og satte seg tilbake i setet med et ertende blikk.

– Det er en ordre, svarte mannen og gikk ut av bilen og vinket til henne. Da han satte seg inn i føresetet kjørte politibilen forbi ham med lys som blunket to ganger før den forsvant.

Han strakte seg og følte seg så mye bedre da han startet bilen, og gledet seg til i morgen med den vakre politikvinnen……

Lagre

Kommentarer

kommentarer