I dag på jobben i lunsjpausen satt jeg og surfet på nettet og fant en side med sexy klær. Der jeg satt og klikket på bildene ble jeg skikkelig tent og merket hvor våt jeg ble i trusa. Jeg bestemte meg for å kjøpe der og da og bestilte meg et korsett i lakk med leopard mønster, sorte stay-ups med blonder, sorte stringtruser med fransk åpning og sorte blonde bh.

Et par dager etter var jeg på posten og hentet en pakke. Dro til sko butikken og kjøpte meg sorte høyhælte lange støvletter og et par stilett sko. På Vinmonopolet kjøpte jeg meg et par flasker champagne og whisky.

video_preview_0002

Da jeg var vel hjemme skjenket jeg meg et glass champagne, kledde av meg og sto naken på soverommet. Fant frem esken og tok ut klærne. Den sorte blondetrusen med fransk åpning føltes opphissende og da jeg tok på meg sorte stay ups med blonder gjorde jeg det med en sånn ømhet at jeg måtte stønne da jeg følte på stoffet og så hvordan hendene arbeidet seg oppover lårene. Det var utrolig opphissende. Neglene mine var røde for anledningen og da jeg dro de sorte lær støvlettene oppover lårene med hendene skjelver jeg lett. Må riste på hodet av meg selv av den opphissende følelsen jeg føler.

Jeg slikker meg rundt munnen og beføler meg på brystene og lukker øynene og ser for meg flere menn som står rundt og runker mens de ser på meg som ligger i sengen og tilfredsstiller meg selv med en dildo. Jeg stikker en finger under trusen og kjenner hvor våt jeg er. Jeg onanerer og erter meg selv i sprekken og må stønne. Jeg ser på meg selv i speilet og merker en deilige orgasme bygger seg opp mens jeg fingrer meg selv inn og ut og puster tungt meg halvlukkede øyne og stønner ut den deilige orgasmen som ljomer gjennom kroppen.

Etter den deilige orgasmen reiser jeg meg opp fra stolen og går bort til skapet og finner frem pelskåpen. Jeg tar av meg trusen men lar være og ta av strømpene og støvlettene.

Håret er satt i en topp og leppene er røde av leppestiften. På stuebordet står champagne flasken og jeg fyller den med den brusende drikken og tenner meg en sigar. Sigaren mellom leppene gjør det lille ekstra at jeg må ta en finger å vete det i glasset og stryke meg i underlivet og slikke meg på fingeren etterpå. Røyken siger ut av munnen min og små huller kommer til syne i røykskyene.

Jeg setter meg foran dataen og finner chatte kanalen hvor jeg har sittet hver kveld og hatt hetende samtaler med menn. Jeg kaller meg ” En sensuell hulder” og alle mennene som popper opp nederst på skjermen får meg til å le. Men det er en som virkelig har fått blodet til å bruse og det er en fyr jeg har chattet mye med. Har kaller seg ” brannmannen”. Han får meg til å komme så mange ganger mens jeg leker med meg selv med en vibrerende vibrator hvor jeg fortelle ham alt jeg gjør med den. Han svarer med at han blir tent av det og må runke til det han leser. Jeg forteller hva jeg har på meg og at jeg røyker sigar og drikke champagne. Han skriver tilbake at han tenner veldig på kvinner som bruker pels og høyhelte støvletter og røyker sigar. Tiden går og vi må avslutte men jeg lover å komme tilbake på nettet neste kveld.

Etter en masete dag på jobben er det godt å komme tilbake til leiligheten. Jeg fyller badekaret med varmt vann og beroligende oljer. Finner meg et glass rødvin og får av meg klærne og glir nedi badekaret. Jeg ligger og fantaserer om menn i uniformer som redder meg fra ubehagelige situasjoner. Jeg begynner å masere meg selv på brystene og nedover mot skrittet. Jeg leker med meg selv og stønner og vrir hoften på fingrene. Det er så utrolig deilig men avslutter med å pirre meg før jeg for orgasmen. Jeg fører fingeren i munnen og slikker av saftene mine. Setter meg opp og tar en slurk av rød vinen. Legger meg ned og slapper av med en deilige opphissende følelse i kroppen.

Jeg sitter i sofaen naken med høyhælte lakkstøvletter. Sigaren ligger i askebegeret og rødvinen står ved siden av. Plutselig ringer telefonen iltert og jeg småstønner sint før jeg svarer:

– Ja du snakker med Rose, hva kan jeg hjelpe deg med?

– Hei sexy det er Kåre, jeg lurte på om jeg kunne komme over en tur, jeg er ferdig med vakt og kunne tenkt meg en varm kvinnekropp.

– Hehe, din kåte hingst, selvfølgelig kan du komme, jeg venter deg i stuen.

– Den er grei, ha det så lenge og så et klikk.

Ikke lenge etter hører jeg en nøkkel i låsen og skritt som kommer inn. Jeg sprer bena, putter sigaren i skrittet og lener meg tilbake i sofaen og lukker øynene. Så hører jeg han komme inn i stuen og stopper opp foran meg. Han utbryter et stønn og sier: – Herregud kvinne hva er det du gjør med meg?

Jeg åpner øynene og gliser mot mannen min og sier: Du vet jeg liker og erte deg, og ser ned mot sigaren som står ut av skrittet og røyker. Må le av synet selv og titter skøyeraktig på mannen foran meg.

– Wow, det er det råeste jeg har sett sier han og stirrer på sigaren i skrittet. Adamseplet går opp og ned hvor han stønner: De nett chattene vi har hatt har vært helt utrolig og jeg tenner hver gang.

– Samme her, men nå trenger jeg virkelig deilig sex så kom igjen og slikk meg, befaler jeg ham hvor jeg tar ut sigaren og tar et par trekk og kjenner smaken av meg selv. Så legger jeg den i askebegeret.

Han er ikke sen med og sette seg foran meg og erte meg. Den måten han pirrer og leker med kjønnsleppene gjør meg gal og jeg tar i mot tungen og vrir meg under munnen hans og når det bygger seg opp hyler jeg ut at ham må ta meg hardere og når orgasmen kommer rister jeg i hele kroppen.

Så er det min tur til å leke med han. Jeg setter meg foran ham og slikker pikkehodet, nedover og mot ballene. Jeg hører hvordan han liker det og suger og erter ham en stund før jeg stopper og reiser meg opp. Jeg gliser mot ham og setter meg overskrevs på den stive pikken hvor han holder rundt livet mitt. Jeg roterer rundt hvor han heiser meg opp og ned på pikken. Det er så utrolig deilig og kjenne ham inni meg og merker at det bygger seg opp til enda en orgasme. Jeg forteller ham det, hvor han løfter meg raskere hvor jeg hyler ut når jeg kommer. Han stønner ut at han ikke greier og holde seg lengre og jeg føler hvordan pikken bygger seg opp til en kjempesprut inni meg. Jeg faller mot ham og vi puster ut. Så kysser vi lidenskapelig og jeg tenker hvor heldig jeg er.

Vi sitter i badekaret hvor han sitter med ryggen til i enden av badekaret og hvor jeg sitter lent med ryggen inntil ham med armen hans rundt meg. Vi skåler i champagne og feirer kjærligheten og lærdommen i bøkene vi har lest av erotikk og sex tips fra forskjellige forfattere.

Her jeg sitter på jobben og tenker på min mann får jeg fortsatt ilinger i magen og føler fuktigheten i trusa selv om vi har vært sammen i 25 år. Herlig at man kan leke sammen og få det til i hverdagen……

Lagre

Kommentarer

kommentarer