Hun står foran speilet og tar på seg leppestift. Hun er i midten av 30 årene, slank og veltrent med kort rufsete mørkt hår, blå øyne og en rød munn. En sort bukse dress med utringing sitter trangt over kroppen så man ser formene. På bena har hun sorte høyhælte sko.

Hun hadde ringt en venninne og lurt på om de skulle dra til den nye dansebaren i sentrum, men hun hadde ikke følt seg noe særlig så da bestemte hun seg for å ta turen alene. Hun tok vesken og forsvant ut døren.

Hun går mot baren og kjøper seg et glass rødvin og setter seg ved et bord. Legger vesken på bordet og ser seg rundt før hun så tar en slurk av rødvinen.

Det begynner å bli sent. Han kikker på klokka, overtid i dag også, sukker han og begynner og bli vant med det. Han har enda noen få år til han blir tredve, høy, normalt bygd med kort mørkeblondt hår og blå øyne.

Han gjør seg ferdig med den siste rapporten, slukker skrivebords lampa og det eneste han vil nå er å komme seg hjem. Utenfor kontoret legger han merke til hvor fin kvelden er, kanskje han skulle stikke innom en plass og ta seg en øl? Det var et sted nedi gaten han hadde lagt merke til, men aldri vært innom. Ikke var det så langt heller så han bestemmer seg for å spasere.

Da han kommer inn i lokalet er det nesten ingen der, bare noen få personer som sitter i baren og småprater. Han setter seg nederst ved bardisken og bestiller en øl. Det er dempet belysning, en veldig rolig atmosfære. Et sted å slappe av, få tankene bort fra kunder og irriterende selgere.

Han bestiller en ny øl, tenner seg en sigarett og tar et dypt drag. Blåser røyken ut i rommet da han plutselig legger merke til en kvinne som sitter alene ved et bord. Rart at han ikke la merke til henne da han kom inn? Han føler at hun ser på ham, han kikker bort på henne, jo hun ser på ham. Han møter blikket hennes og smiler, hun reiser seg og kommer bort til ham ved bardisken. Et nydelig vesen, mørk med blå øyne, en utringning som nesten tar pusten fra ham, må ta seg selv for ikke å stirre.

– Hei, får jeg slå meg ned, sier hun med et ertende blikk.

Han smiler og spør: – Vil du ta en drink med meg?

– Gjerne det, svarer hun og setter seg ned ved siden av ham. Hun skjelver lett, det er noe med nordlandsdialekten hans.

– Takk skal du ha og tar en slurk av rødvinen og gir ham et blikk over glasset.

Han kjenner det begynner og vokse der nede. Den måten hun smiler til ham og stikker tungen ut og slikker bort dråper fra leppene etter rødvinen. Han tar ølet opp til munnen og stønner ned i glasset.

Hun sitter der og er så våt og blir nesten skremt av den følelsen hun føler for denne unge ukjente mannen foran seg. Men tenker, shitt au hvorfor ikke følge den. Hun smiler mot ham og legger den ene hånden på låret hans hvor neglene er lange med neglelakk som har den samme fargen som på leppene hennes. Hun bøyer seg mot ham og visker i øret hans.

– La oss sette oss litt for oss selv eller hva mener du?

Han skjelver og føler hvordan det banker både her og der. Han kjenner at han har lyst på henne, nå. Han blir skremt av seg selv, hva er det som går av ham? Han kremter og nikker.

Hun sklir ned fra bar stolen på en sexy måte og vrikket lett på rumpa der hun går mot en sofa som står vekk fra folks innsyn. Han følger etter og svelger.

– Jeg håper jeg ikke skremmer deg? Hun smiler da hun igjen legger hånden på låret hans. – Du må bare si ifra, mener ikke å være så rett på sak, men er ikke dere nordlendinger sånn? Hun blunker ertende.

Ka i h…, tenker han men svarer: – Det kan nok stemme det og du er virkelig en sexy kvinne. Han smiler da han tar ut en ny røyk fra pakka. Hun gir ham fyr og blunker skøyerartig.

Han trekker røyken langt inni lungene og ut igjen.

– Skål da. Hun smiler til ham.

De klinker glassene mot hverandre.

Det kommer en rolig låt ut fra høyttalerne. To par danser sammen der ute på gulvet. Hun snur seg mot ham. – Skal vi ta en dans?

– Gjerne det, og reiser seg og tar hånden hennes og fører henne mot dansegulvet. Han tar henne inntil seg og puster inn lukten av henne. Det er en pirrende og behagelig lukt, han blir bare mer og mer kåt og har mest lyst til å rive av henne klærne og ta henne her og nå.

Hun klemmer seg inntil ham og snuser inne den deilige mannelukten, det er en svak deilig parfymelukt som gjør henne kåt. Hun må svelge et par ganger der hun danser tett inntil ham. Det er så deilig å føle armene hans rundt seg og kjenne hvor hard han blir.

– Mmmm så deilig og hard du er, og tar noen forsiktig bitt i øreflippen.

– Åhhh ka e det du gjør med mæ, stønner han tilbake.

– Mmmm jeg vil ha deg, la oss dra hjem til meg nå!

Han tar hånden hennes og går for å hente jakkene og så går de ut og får tak i en drosje.

De står utenfor døren hennes og kysser hverandre intenst mens hun låser opp med litt anstrengelse. De kommer inn tilslutt og fortsetter i gangen. Han presser henne inntil veggen og maserer begge brystene mens han kysser henne i halsen.

– Åhhh stønner hun og småbiter ham i øreflippen.

– Du er så deilig og frekk stønner han i øret hennes.

– Kom, sier hun og drar ham inn mot soverommet hvor det står en stor seng.

Hun dytter ham nedpå, setter seg oppå ham og gnir underlivet opp og ned.

Han trekket henne ned mot seg og kysser henne. De kysser vilt mens de river av hverandre klærne til de endelig er nakne og kan kjenne hverandres hud. Han kysser henne på brystene og nedover magen og opp igjen da hun tar et tak i pikken hans og runker ham lett.

– Åhhhhh så deilig hender du har stønner han ut, men må ta vekk hånden hennes så det ikke går for ham.

– Ble det for godt? Hun slikker seg rundt munnen. – Spis meg, la meg få kjenne tungen din.

Det har han ikke noe i mot og kysser nedover magen til herligheten hennes og puster inn kåt kvinne før han tar et langt slikk opp og ned, erter henne.

Så lar han tungen gli ned langs leppene, beveger den sakte opp mot klitten igjen. Tungen roterer i sirkler rundt og rundt og lar den så streife borti, igjen.

Åhhhh jaaa det er så deilig, spis meg åhhhhhh, stønner hun ut.

Hun tar tak i ham og trekker ham opp til seg, hun brenner nesten opp av kåt skap.

Han legger seg oppå henne og kysser henne. Hun kjenner smaken av seg selv og kysser ham ømt tilbake og får snudd ham rundt og kysser ham nedover brystkassen til den stive pikken. Hun ser mot ham og gliser før hun så begynner å slikke og suge ballene.

– Åhhh jaaa for en tunge du har, stønner han ut og skvetter da han kjenner hvordan hun tar pikken i munnen og suger sakte opp og ned. Det er så sinnssykt deilig å kjenne den måten hun erter og suger og merker at det er like før han vil sprute. – Det er like før jeg kommer, stønner han ut, men hun bare fortsetter og får øyekontakt med ham.

Åhh så utrolig det er, tenker han, og fortsetter med å pumpe inn og ut av munnen hennes. Han skriker ut da sæden spruter inn i munnen som hun prøver å svelge så godt hun kan.

Han ligger og puster ut med kvinnen oppå seg. Han holder rundt henne og sånn ligger de uten og si noe.

Hun smiler til ham og kysser ham på nesen. – Mmmmm jeg vil kjenne deg inni meg. Kan du ikke ta meg bakfra?

Wow, tenker han og merker hvordan pikken vokser seg hard igjen.

– Gjerne det, svarer han og blunker.

Hun ler mot ham og snur seg rundt så hun står på alle fire og vrikker på rumpa foran ham.

Det er en sexy og myk rumpe. Han masserer og kysser rumpeballene og slikker henne oppover ryggen. Hun stønner og ber ham om og kjøre den stive deilige pikken inni henne.

Han sprer leppene hennes litt før han presser pikken forsiktig inn og bøyer seg forover og småbiter henne i nakken. Hun er så varm og våt, det nærmest renner av henne. Han får et godt grep rundt brystene og masserer dem mens han glir inn og ut av henne.

– Åhhhhh så deilig du er, åhhh jaaa ta meg hardt.

Han pumper ut og inn og merker hvordan musklene jobber og hvor våt og glatt hun er der inne.

Hun skriker ut når hun kommer. Det er så vannvittig deilig å kjenne ham inne seg.

Han kjenner at det strammer rundt pikken, og greier ikke å holde tilbake lengre. Han stønner høyt mens saftene hans pumper inn og blander seg med hennes.

De blir liggende inntil hverandre, hun med ryggen mot ham. Han kysser henne i nakken hvor hun maler som katt.

– Så deilig du er, visker han. Håper vi kan gjøre dette igjen?

– Mmm du også, svarer hun og ja jeg vil gjerne gjøre mer av dette….

Lagre

Kommentarer

kommentarer