Hun sto foran verkstedet hvor Bentlyen hennes var. Hun gikk innover hallen der en annen bil ble reparert. En ung mann sto under bilen og mekket. Bilen var heist opp så det var plass til å stå under den. Han var muskuløs, svetten rant nedover ryggen og man så hvordan musklene jobbet. Han virket sterk og kvinnen som sto og så på slikket seg rundt munnen og tenkte deilig sex hvor hun beordret mannen til å gjøre ting hun ønsket av ham. Hun hadde på seg en pelskåpe og under var hun naken bortsett fra sorte stay-ups og høyhælte sorte sko. I munnen hadde hun et munnstykke med en sigarett i hvor hun blåste røyken ut og kremtet.

normal_linn_cigarette08

Den unge mannen snudde seg og stirret perpleks på henne. Det fikk henne til å le ertende.

– Jeg skal hente bilen min, en Bentley?

– Åh jaa, den er ferdig til henting, svarte mannen hest.

Kvinnen stirret på ham og et stygt smil kom på hennes lepper da hun åpnet pelskåpen og viste ham hvordan hun var under.

Mannen svarte med å miste verktøyet i gulvet med et brak og stønnet ut : – Herregud kvinne hva er det gjør med meg? Han slikket seg rundt munnen og adamseplet gikk fort opp og ned.

dc17a139cfcfbc62e33a9ddae74b9dd7Kvinnen lo en ertende latter og satte seg i en stol som var der og spredte bena så han kunne se hele den våte fitta hennes. Hun røykte mens hun stirret på ham. Etter et par intense minutter sier hun: – Liker du å bli dominert?

Han nikker og svarer hest: – Det tenner meg veldig.

– Godt å høre. Hun kastet sigaretten på gulvet og tråkket på den og vinket ham bort til seg og befalte:

– Slikk meg!

Han satte seg på kne og luktet og pustet inn kåt kvinne før han begynte slikke henne på kjønnsleppene, han ertet henne hvor hun svarte med og presse hodet hans ned i underlivet. Hun stønnet og roterte over munnen og tungen hans. Han ble så kåt av og høre på henne. Da han merket at hun var like ved å komme klemte hun bena rundt hodet hans og stønnet ut da orgasmen ljomet gjennom henne.

Han ble sittende på huk, hvor hun smilte salig til ham, så bøyde hun seg ned og slikket ansiktet hans rent.

– Gå tilbake å bare se på meg. Hun tar opp en vibrator fra lommen på pelskåpen og smiler ertende. Kvinnen slikker seg rundt munnen og tar den mot fitta og erter i sprekken med halvlukkede øyne. Den vibrerer og hun stønner svakt og leker med seg selv. Etter en stund går farten litt fortere. Mannen ser hvordan vibratoren glir inn og ut av den våte fitta hennes. Han er så kåt og vil ta på seg selv og beføler seg utpå buksen. Med et hører han et strengt rop: – Hei, jeg sa ikke at du skulle tilfredsstille deg selv! Kvinnen ser strengt på ham.

Han svelger og tar vekk hånden.

– Godt, du skal få din belønning snart min hingst. Hun stønner høyere og høyere når vibratoren sklir inn og ut. – Åhh så deilig, det bygger seg opp. Hun ser på ham og stønner høyt når orgasmen raser gjennom henne.

Hun blir sittende og puste med lukkede øyne. Når hun åpner dem står mannen og ser på henne med et kåt blikk. Hun smiler salig og vinker ham bort til seg. Han kommer skjelvende mot henne. Hun tar et grep i belte og drar den av ham hvor buksa følger etter. Så drar hun ned bokseren og ut kommer en stiv pikk som står i giv akt. Hun smiler og tar pikken i munnen og suger sakte opp og ned.

Mannen utbryter: – Åhh herregud så deilig og pumper inn og ut av munnen hennes. Hun tar et tak i rumpa hans og presser han mot munnen og suger ertende opp og ned, leker i sprekken og suger sakte opp og ned. Farten går fortere og raskere og mannen hyler ut når det går for han. Hun svelger og svelger så godt hun kan. Da han roer seg ned går brystkassen hans opp og ned hvor han puster i givende fart.

Hun smiler og slikker pikk hodet rent og blunker ertende.

Han gliser tilbake og får på seg bokseren og buksen.

Kvinnen reiser seg opp og gir ham et kort. – Kom til den adressen klokken 18:00. Så vrikket hun seg mot bilen sin uten å vente på svar.

Mannen blir stående å se etter henne og kortet han har i hånden.

Han står utenfor døren til kvinnen. Hjertet hans banker og han må svelge et par ganger før han trykker på ringeklokken. Det er en intens ringelyd. Det går et par minutter før døren åpner seg og der står hun i det samme antrekket. Hun stirrer på ham mens hun røyker og vinker ham inn. Han går etter henne og inn mot stuen. På tv-en vises en pornofilm og stønnende fra høyttalerne er opphissende. Han blir stående og se på. Kvinnen setter seg i en stol og åpner pelskåpen og han ser hvordan det glinser i fitta. Pikken dunker voldsomt i buksa og det er ubehagelig.

– Stripp for meg, befaler hun og trekker røyken lang inn før hun så blåser den ut igjen og lager små hull av røyken. Hun tar frem en fjernkontroll og trykker så stønne lyden forsvinner fra tv-en. Istedenfor kommer låten “Erotic” av Madonna ut fra noen høyttalere. Hun smiler og befaler: Nå får du danse for meg kjekken!

Mannen prøver å danse så godt han kan mens han tar av seg klærne. Han ser mot henne og ser at hun tar på seg selv med halvlukkede øyne og stønner. Det får han til å leve seg inn i dansen og gjøre seg så deilig han kan for henne. Han ser hvordan en dildo glir inn og ut av fitta hennes og stønner høyt og skulle ønske det var han som gled inn. Han hører på pusten hennes at hun er nære ved å komme, det gjør fryktelig vondt i pikken. Da hun kommer står han naken foran henne og bare stirrer med et kåt blikk. Da hun tar ut dildoen gliser hun mot ham og vinker ham til seg. Hun tar av seg pelskåpen og snur seg rundt på gulvet og sier: – Ta meg bakfra.

Den unge mannen skjelver når han bøyer seg ned bak henne. Han kysser og småbiter oppover rumpeballene og ryggen. Han hører hun liker det godt og glir inni henne. Det er så glatt at det sier svupp og så er han inni henne. Pikken går ut og inn i raske støt og hun hyler ut at han må ta henne hardere. Han er ikke sen om å gjøre det og merker hvordan det bygger seg opp til en kjempesprut og når han kommer må han bite seg fast i den ene skulderen hennes og stønne.

linn-novelle01

Han ligger på gulvet med en stiv en igjen. Kvinnen står foran han med pelskåpen og en sigarett i munnen. Hun drar røyken langt inn og ut og ser ertende på ham. Hun går sakte mot bena og begynner å masere med de høyhælte skoene over leggene. Skoen kiler han oppover låret mot pikken opp og ned. Så presser hun skoen forsiktig på pikken. Mannen stønner høyt og blir kåt av å se hvordan hun bruker skoene på ham. Han tenner på trampling og ser sløret på henne der hun bruker hælene på ham. Hun tråkker over ham med forsiktig skritt mens hun røyker og ser ertende på ham. Han er så kåt og føler at han kommer til å sprute når som helst nå.

Hun står overskrevs ham og kommer seg sakte ned og sklir rett ned på den stive pikken.

Han holder rundt livet mens hun rir ham i et utrolig tempo hvor han løfter henne opp og ned.

Kvinnen ser sløret på ham og stønner og ber ham om å holde seg så hun kan få en orgasme til.

Når det går for henne, greier ikke han å holde igjen og spruter en ladning inni henne mens han hikster stønnende.

Senere sitter han i boblebadet sammen med kvinnen og skåler i whisky. Han skulle bli hennes faste elsker noe han ikke hadde imot…..

Lagre

Kommentarer

kommentarer