Etter den første fangsten hadde det vært dårlig tider i jakten på kriminelle, men denne gangen skulle hun få fanget inn fangsten sin. På politistasjonen lette de etter en mann i 50 årene som drev med smugling av sprit og narkotika, Elena som elsket jobbet sin, skulle ut og ha en date med en tyster som var veldig kjent for politiet. Hun gledet seg som en unge på julaften. Hun kunne endelig for tillfredstilt sine lyster igjen. Hun glemte aldri den episoden om strap on som var stjålet og han truse lukteren. Det var en stund siden, så nå var det digg med action.

Hun sitter i baren og en mann kommer i mot henne.
Mannen: Hei du sexy kvinne!
Hun, ser på mannen, liker han og svarer: Hei du!
Mannen: Få jeg sette med ned?
Hun: Høres fint ut for meg.
Mannen: Kan jeg spandere en drink på deg?
Hun: Høres deilig ut og blunker ertende.

Elena og mannen sitter i hver sin bar stol ved baren. Hun drikker gin og tonic, han drikker whisky.
Mannen ser på henne og sier: Du har noen flotte ben der, kan jeg stryke dem?
Elena setter de blågråe øynene i hans og svarer: Det høres godt ut, men la meg ta hånden din så jeg har føringen.
Mannen: En grei avtale og klinker i glasset.
Hun følger mannens hånd, som glir fra kneet og opp til hoften, det føles godt, et par strøk og han tar hånden til seg og tar opp glasset og tar en slurk. Setter den ned på disken og sier: Faen du jobber i politiet og gnir hånden over munnen.
Elena setter sine blågråe øyne i hans øyne og svarer: Ja jeg jobber i politiet, men er ikke ute etter deg, men en du kjenner, du vet hvem jeg mener.
Mannen svelger, nikker og sier; Han er er på Aker Brygge og sitter nok på lektern.
Hun tar hånden hans og leggger den på låret sitt og sier: Selv om jeg jobber i politiet betyr ikke det at vi kan ha det litt gøy sammen.
Mannen ser på henne og svelger.
Elena ler og gir ham et kort, ring meg i morgen kjekken og du vil få en dag og en natt du aldri vil glemme. Hun bøyer seg over og kysser ham lidenskapelig på munnen og så var hun borte.
Mannen sitter igjen med kortet hennes i hånden.

En mann sitter ved et bord på lektern og slukker tørsten med øl da to menn plutselig dukker opp og drar han opp fra stolen. Den ene mannen sier: Vi er fra politiet og du vet godt hvorfor vi tar deg med oss. Mannen prøver å protestere, men kommer ingen vei.

Det ringer på og mannen fra baren åpner. Han stirrer som forhekset på damen fra baren der hun står foran ham i en sexy politiskjorte med utringing med en kølle i hånden og håndjern som henger fra beltet i skjortsen. På bena har hun høyhelte sorte latex støvletter. Hun gliser når hun dytter ham inn og lukker døren. Han står der og føler seg så kåt, kvinnen kommer sakte i mot ham og da hun er så nær at han nesten kjenner munnen hennes dytter hun ham så han faller i sofaen. Hun kryper over ham og gliser og legger seg oppå ham og gir ham et lidenskapelig kyss. Han tar hendene rundt hodet hennes og besvarer kysset stønnende.
De ligger å kliner da han kjenner hendene hennes tar et tak i hans hender og låser de bak ryggen hans. Så kryper hun vekk og blir stående og stirrer ertende på han der han ligger ubekvemt i sofaen. -Nå min tyster, nå skal vi ha det gøy. Hun går bort til stereoen og leter i cd samlingene hans, og finner noe hun liker og setter det på. Hun stiller seg foran han og sier, nå er du klar for litt striptease?
Mannen i sofaen svelger og skulle ønske at han satt i en bedre stilling, men hun ville noe annet skjønte han og nikket.
Whitesnake med låten *Slide it in* kom ut av høytalerne hvor hun beveger seg etter musikken og stirrer på ham hele tiden hvor hun tar på seg selv mens plagg faller av hennes kropp bit for bit. Han er kåt og føler mer og mer ubehag i buksa for hver tid som går av å se på kvinnen foran seg, hvor hun snart ville være naken. Han stønner høyt i både nytelse og frustrasjon.

Endelig står hun naken foran ham med latex støvlettene. Hun suger på høyre pekefinger og drar den nedover kroppen mot underlivet hvor hun glir fingeren inn og ut mens hun stirrer på ham og stønner. Det ble vanskelig for han nå og han stirrer bedende på henne at hun skal få ham løs. Hun gliser og blunker og så går hun imot ham som i en sakte film og kryper over ham.

Hun finner munnen hans og kysser ham lidenskapelig mens hun løsner armene hans. Mannen slår armene rundt henne og besvare kysset grådig og sultent. Hun hjelper ham med å få av han klærne mens de kysser lidenskapelig. Da han er naken reiser hun seg opp og går fra ham, men kommer raskt tilbake med en kondom i munnen.

Hun gliser når hun åpner pakken og putter kondomen i munnen så hun kan skli den på hans kjønnsorgan med leppene. Mannen stønner da han føler munnen hennes. Da den er på plass, reiser mannen seg opp og løfter kvinnen opp i hans armer og går bort til veggen hvor han lener henne inntil. Så begynner han å støte inn og ut. Kvinnen låser bena rundt hoftene hans og tar i mot støtende.

Hun merker hvordan det bygger seg opp og stønner; hardere, hardere, i øret hans hvor han tar henne på ordet og støter raskere. Han hører på pusten at hun er like ved å komme og støter raskere og hardere og får gitt henne den etterlengtede orgasmen. Da hun roer seg ned er det hans tur til å komme, det går raskt, bare et par støt og så kommer den deilige utløsningen.

De ligger i sengen etter enda en elskovsakt. De ligger i hverandres armer uten å si noe. Mannen vet at for henne er han bare en tyster, men han har et håp, men den er nok forgjeves.

Kvinnen står ved frontdøra neste morgen, hun gir ham et kyss og sier: Takk for en deilig kveld og natt, du får passe på deg selv og oppføre deg pent ok. Hun gliser.
-I lige måde og det samme til deg frøken politi og blunker. Han ser henne forsvinne nedover trappene og lurer på når hun vill dukke opp neste gang….

Les mer erotisk novelle her: https://linn.gudinne.no/category/noveller/

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Kommentarer

kommentarer