Hun gikk bortover stien og pusten inn den deilige skogs luften. Det var en herlig sommerdag. Hun var blond med langt krøllete hår som flommet nedover ryggen. Øynene hennes var grønne. Kjolen hun bar var kremhvit med utringning og splitt. På bena hadde hun høyhælte sandaler. Under var hun naken, det var så deilig å kjenne kjolen mot huden. Hun kjente hvordan brystvortene ble stive. Hun befølte seg utenpå kjolen og merket en sitring i underlivet. – Mmmmm, stønnet hun og fortsatte å gå bortover stien. Rett foran henne på en eng så hun to hester. En hoppe og en hingst. Hingsten var svart som natten. Den skinte i solen. Hoppa var lysebrun. Begge var flotte å se på. De løp side om side og hingsten bet hoppa i nakken et par ganger. Sånn holdt de på en stund. Hun stoppet opp og betraktet dem. Hestene saktnet farten og stoppet. De tok mulen mot hverandre som om de kysset. Så gikk hingsten bak hoppa og befølte mulen opp og ned på ryggen. Det varte en liten stund, så løftet hingsten frontbena over ryggen på hoppa og der så hun det lange lemmet til hingsten.
– Wow, utbrøt hun da hun så hingstens lem gli inni hoppa. Der ble de stående med hode mot himmelen mens begge flerret overleppa. Hestene vrinsket. Hingsten pumpet inn og ut. Hun så på dem og merket at hun ble opphisset av det. Det var utrolig å se hvordan hestene nøt det. Hun løftet på kjolen og stakk en finger inni den våte fitta.
– Åhhh, stønnet hun, det var så våt og glatt da hun onanerte.

Hingsten gled ut av hoppa, lemmet hang og slang frem og tilbake. Hoppa ristet på bakenden og gikk sakte bortover gresset. Hingsten kom etter og bet hoppa i nakken. Sånn ble de stående. Hun pustet fort og tenkte på gårdsgutten. Hun ville ha ham. Han var så deilig og muskuløs, og herregud der kjente hun orgasmen komme. Hun fingret inn og ut med to fingre, åhh jaaaa, stønnet hun.

Da orgasmen ebbet ut dro hun ut fingrene og slikket dem. – Mmmm, så godt. Hun trakk pusten og gliste da hun gikk med bestemte skritt mot gården.

Hun sto ved porten. Gården var gjerdet inn så kuene og sauene gikk fritt rundt på gårdsplassen. Gårdsgutten sto ved traktoren og fikset på et eller annet. Han hadde på seg en grå bomullsbukse med et sort belte. Overkroppen var bar. Hun så hvordan musklene beveget seg på ryggen og svetten som silte nedover ryggmargen. Hun stønnet høyt og slikket seg rundt munnen. Hun smilte da hun åpnet porten. Da hun lukket den merket hun hvordan hjertet dunket som en dampmaskin og at det rant safter nedover bena hennes. Hun var så utrolig kåt og måtte stoppe opp og trekke pusten et par ganger før hun gikk med lette skritt mot traktoren.
Nå sto hun like bak ham. Det luktet gård av ham, en svak pirrende fjøslukt, men også en deilig mannlig lukt. Hun var så jævla kåt.
– Hei kjekken, sa hun med en sensuell stemme.
Gårdsgutten skvatt rundt og stirret overasket på henne.
Hun smilte og slikket seg rundt munnen. – Kom, og tok hånden hans.
De gikk mot fjøset og opp en stige. Der var det et tretak fult med høy. Hun dytte ham ned og slang seg oppå ham.
– Mmmmm jeg er så sulten, jeg vil elske!
Gutten stirret opphisset på henne og befølte henne nedover ryggen og baken. Hun fant munnen hans og kysset ham grådig. Hun kjente tungen hans leke inni munnen. Hun ble gal og presset seg oppå pikken hans. Han var hard. Hun gned seg opp og ned og gutten klemte henne hardt inntil seg mens de kysset iherdig.
Han fikk en hånd under kjolen og pusten tungt da han klemte det ene brystet hennes. Hun stønnet høyt. Han masserte brystvorten mellom fingrene. Hun reiste seg opp og dro av seg kjolen og la seg opp på ham igjen. Gutten stønnet høyt og klemte bakenden hennes og masserte opp og ned i sprekken. Hun løftet seg litt opp så han rakk frem til der det brant så deilig.
– Åhhh herregud så våt du er, visket han hest da han stakk en finger inni henne. Hun begynte å ri på fingeren hans mens hun stønnet høyere og høyere. Gutten merket hvordan pikken hans vokste og vokste og ville ut av buksa. Han tok ut fingeren og kvinnen hikstet: – Nei, jeg trenger deg inni meg.
Gutten dyttet henne så hun lå på ryggen og la seg mellom bena hennes og stakk tungen inni henne. Hun smakte himmelsk. Han slikket og sugde henne voldsomt mens hun klemte seg ned i ansiktet hans og masserte ham i hode og stønnet. – åhh jaaa, jeg kommer, skrek hun ut.

Da hun roet seg ned reiste han seg opp og dro av buksa og bokser shortsen. Pikken hans sto rett opp og det glinset på hodet. Hun reiste seg opp på kne og slikket penis hodet.
– Åhhhhh, stønnet han. Hun stoppet og smilte lurt og dytte ham ned i høyet. Hun la seg i en 69 stilling og små kløp ham i ballene mens hun sugde pikken. Gutten stønnet mens han slikket henne samtidig. Det var så deilig å kjenne tungen hans igjen.
– Mmmmm, stønnet de begge i kor mens de sugde og slikket iherdig. Hun merket en orgasme komme igjen, hun red tungen hans mens hun melket pikken hans . Hun kjente sæden sprute i munnen og svelget det hun kunne.
Så ble de liggende og hive etter pusten.

Etter en liten stund, reiste gutten seg og tok på seg klærne.
– Jeg må jobbe litt igjen, bonden vil sparke meg hvis jeg ikke gjør jobben min.
Hun strakte seg som en katt og smilte sensuelt. – Møt meg i skogen ved tjernet senere i kveld, så skal jeg gi deg mer deilig sex.
Gutten trakk pusten og smilte dovent til henne. – Jeg kommer jeg. Så klatret han ned stigen.
Hun tok på seg kjolen og sandalene og klatret etter. Hun blunket til ham der han sto ved traktoren og vrikket seg mot porten. Hun kjente blikket hans i ryggen. Hun følte hun ble het igjen og snudde seg og ga ham et slengkyss. Gutten vinket tilbake.

Hun sto ved tjernet splitter naken med håret flommene nedover ryggen. Det var en smidig og slank kropp med de rette formene. Tjernet lå der så stille med kveldssolens stråler som lekte seg i vannet. En fjellvegg rundt nesten hele tjernet gjorde det til et skogs basseng. Hun hørte noen kvister som knakk. Hun smilte for hun visste hvem som kom gående.
Gutten stoppet og betraktet henne opphissende. Han måtte rette litt på utstyret sitt. Han var så utrolig hard. Hun minnet ham om en hulder. Hjertet dunket altfor fort. Han begynte å gå mot henne igjen. Hun sto der med ryggen til. Til høyre for ham lå et teppe utover med en kurv stående ved siden av. Det var dekket med to høye glass og to tallerkener og bestikk. Han svelget og merket en rumling i magen. Han var sulten på mat men mer sulten på kvinnen. – Hei kjekken. Han snudde seg mot henne og møtte blikket hennes. Hun slikket seg rundt munnen og befølte seg nedover magen mot underlivet. Så stakk hun to fingre inn og fingret inn og ut. Hun stønnet og blunket til ham. Så tok hun ut fingrene og slikket dem.

– Mmmmm deilig. Øynene hennes var slørete og munnen hennes var blodrød.
Gårdsguttens brystkasse gikk opp og ned. Han pustet tungt og rev av seg klærne mens han nærmet se henne. Han dyttet henne ut i og hoppet etter. Plasket laget småbølger. De kom opp samtidig, hun smilte til ham da han tok henne inntil seg og kysset de blodrøde leppene hennes. Hun kysset ham sulten tilbake.
– Her, stå lent inntil der, det er en liten hylle du kan stå på. Han så spørrende på henne.
Hun nikket og lente seg inn mot fjellveggen. Han så brystvortene som struttet ut og tok den en i munnen og så den andre og sugde de varsomt. Så kysset han henne nedover magen. Hun stønnet og masserte ham i håret. Han rettet seg opp og kjørte pikken sakte inni henne mens han holdt rundt hoftene hennes. Han pumpet inn og ut mens han så henne dypt inni øynene og så hvordan hun reagerte på ham. – åhhh jaa, ta meg hardt jeg trenger deg, åhhhhhh, skrek hun ut.
Han pumpet inn og ut og ga henne en deilig orgasme. Da hun roet seg ned fortsatte han mens hun stønnet og bet ham i øret, og der kjente han utløsningen. – Åhhhhhh jaaa, stønnet han.

Han kysset henne og sånn ble de stående en stund.
De satt begge på teppet og skålte. Champagnen smakte deilig. Hun bøyde seg og slikket ham på leppene og nedover brystkassen.
– Mmmmm deilig, sa gutten.
Hun rette seg opp og blunket til ham. – Vil du ha mer elskov?
– Du trenger ikke å spørre om det sexy og dro henne inntil seg og kysset henne på munnen…….

Lagre

Kommentarer

kommentarer