Stakkars nissefar som har så mye å gjøre nå før jul, da trenger han å gjøre sitt ritualet for at alt skal bli til et kjempestjerneskudd på selve juleaften!

Det var travle arbeidsdager i Nissens verksted. Nissearbeiderne lagde gaver og pakket dem inn i julepapir og skrev på navn lapper. De sang og rocket etter den groovy julemusikken i samme tempo mens de arbeidet.

Nissefar gikk og humret og smilte mens han inspiserte sine ansatte. Han var i et godt humør og tok frem lommelerken og tok en slurk av den hjemmelagede aquaviten. – Mmm deilig og slikket seg rundt leppene og kom plutselig på noe annet deilig og satte opp farten mot nissehuset.

sexy_santa_wallpaper5356

Nissemor var også i et godt humør, hun hadde laget ferdig alle kakesortene og det var pyntet til jul. Hun smilte og tok glasset til munnen og nøt den deilige rødvinen. Hun slikket seg rundt munnen og smilte lurt.

Nissefar åpnet døren og humret ut: – HO HO HO , hvor er min deilige kåte nissekone?

– Hi hi hi hørtes fra kjøkkenbordet. Nissefar sperret opp øynene da han så sin nissemor liggende på bordet naken utenom de høyhælte sorte støvlettene. Hun smilte lurt og blunket ertende.

sexy_santa_wallpaper5324

Nissefar tok seg til hjertet og utbrøt: – Ho ho ho, hva er du gjør med mitt stakkars nissemanns hjertet! Han ble stående å se på den glatte og skinnende herligheten hennes og de to store og runde deigene og merket at verktøyet mellom bena begynte å vokse seg hardt og stivt mens noe smøring begynte å piple frem. Han så hvordan det glinset i nissemors herlighet.

– Åhhh nissefar kom til meg, jeg trenger deg så sårt nå! Nissemor slikket seg rundt munnen og stønnet mens hun masserte sine to deiger.

Det ble for mye for nissefar så han rev av seg klærne så verktøyet spratt frem, ready to go in for some action.

Nissefar la seg oppå nissemor og kysset henne på munnen hvor de kysset iherdig mens han masserte den ene deigen ømt og intenst. Hun vred seg under ham og stønnet i munnen hans hvor han bare ble enda mer andpusten og merket enda mer smøring piple frem. Hånden gikk videre nedover på siden hvor han løftet seg selv opp litt og fant frem til herligheten hennes. Hun var så våt og glatt at to fingre forsvant fort inn. Han fingret inn og ut mens nissemor gispet og tok i mot fingrene hans. Da hun følte at hun nærmet seg stoppet nissefar og gliste mot nissemor.

Åhh din fæle nissemann jeg er så sulten, stønnet hun ut.

Verktøyet hans fant veien og skled rett inn i nissemors herlighet hvor hun tok i mot ham med et stønn og danset under ham. –Åhh jaaa nå kommer jeg, skrek hun ut og slo bena rundt nissefars rygg hvor han pumpet inn og ut og skrek ut han også da en rakett av melkekrem sprøytet ut av ham og inn i nissemors herlighet.

De ble liggende å puste oppå hverandre.- Deilig du er, og smilte mot ham.

– I lige måde jenta mi. Han kysset henne lenge og ømt på munnen, hvor hun svarte ømt og inderlig tilbake.

Nissefar fikk ut verktøyet sitt og vasket det rent før han fikk på seg klærne. Han smilte mot nissemor som gikk for å gjøre seg ren etter akten og tenkte at dette ritualet aldri måtte brytes.

47c169225e873b9ae8093e9aa3870bc6

Han satt seg ned i godstolen og så inni peisen der flammene slikket oppover trestammene. Nissefar lukket øynene og tenkte at han var en heldig nissemann som hadde en sånn deilige nissekone som tenkte på hans drifter og gjøremål nå før julen ringer inn, ho ho ho………..

Kommentarer

kommentarer