Uff”, et oppgitt stønn glipper ut av meg der jeg glir lenger ned i stolen på bakerste rad. En hel dag på forelesning kan bli for mye – selv for meg. Det er tross alt en stund siden jeg satt på skolebenken sist.

Konsentrasjonen er helt borte nå. Dagen har vært lang, og hadde det ikke vært for at stoffet egentlig er ganske interessant så hadde jeg vært borte for lenge siden. Dessuten sitter det en lekker, liten frøken på skrå foran meg. Mørkt, kort hår. Slank og med en sexy stump som ber om å bli sett på. Kansje rundt 30. Hun lener seg fremover så den korte toppen glir opp, bukselinningen litt ned og frem dukker en lekker, rød g-streng.

Jeg kjenner at det rykker aldri så lite i pikken Alt håp om å innhente konsentrasjonen er som blåst bort. Stolen jeg sitter på er ganske hard, men jeg finner en behagelig stilling og lar øynene betrakte utsikten. Hun ser ganske forsynt ut hun også. Ser litt blek og dratt ut. Hun strekker seg og bøyer ryggen bakover.. dama er råsexy.

Hun blir plutselig oppmerksom på at hun ganske så tydelig har signalisert at hun er lei av hele forelesningen. Hun kaster et spørrende blikk bakover mot meg og får et blunk tilbake. Jeg mimer mot henne at jeg er sliten jeg også. Tydeligvis faller det i god jord, for hun blir sittende å se på meg en stund før hun brått snur seg fremover igjen. ”Hva i all verden var det du tenkte på nå?” undrer jeg for meg selv. ”Har jeg fått en signalgul og ekkel kvise i løpet av dagen?”. Jeg lar fingrene gli søkende over ansiktet, men kan ikke kjenne noe. Er ikke helt fornøyd med det så jeg henter opp en cd fra stresskofferten og legger den på bordet foran meg. Lener meg rolig fremover og speiler meg diskret i cd’en. ”Nei, kan ikke se noe”. ”Jeg ser faktisk ganske så opplagt ut”, ”Håret ligger akkurat som det skal, og det frekke glimtet i øyet – varemerket mitt – er så absolutt til stede”.

Jeg lener meg tilbake og ser rett inn i hennes dype, brune øyne. Hun smiler litt overbærende til meg. Har garantert fått med seg at jeg satt der og speilet meg og var fornøyd med det jeg så. Det er lenge siden jeg har følt meg så avslørt, men hun tar brodden av det ganske fort. Hun mimer noe som ligner på å spise og peker først på seg selv og deretter på meg. Jeg nikker bekreftende. Det er ingenting jeg heller vil enn å spise middag sammen med den lekre dama!

Hun snur seg rundt igjen, skribler noe på en lapp og kaster den forsiktig i min retning. Jeg plukker opp lappen fra gulvet og leser navnet på en restaurant inne i byen og et klokkeslett. Blikket mitt fanger hennes og jeg mimer et ”OK” idet foreleseren avslutter for dagen. Seksti mennesker toger ut av rommet, og i mengden så forsvinner hun fra meg. ”Nå, ja. Jeg har sted og klokkeslett så det ordner seg vel” beroliger jeg meg selv med. ”Men det hadde jo vært greit å visst hva hun heter”. ”Tenk om hun ikke kommer, og jeg blir stående der som en dust”. Jeg kaster alle negative tanker ut av hodet, kommer meg ut av skolebygget og begynner å gå mot hotellet.

Jeg blir liggende litt på sengen for å tømme hodet for tanker. Vurderer et øyeblikk å ta en øl fra minibaren og se noen minutter på pay-tv, men jeg dropper det. Tar heller av meg klærne og går ut på badet. Der barberer jeg ansiktet grundig før jeg tar med meg skum og høvel inn i dusjen for å gi understellet en real omgang. Det er viktig å ta seg god tid når man har skarpe gjenstander i nærheten av pikkens bløte hud. Har skåret meg mer enn en gang når jeg har stresset litt og bare hatt til hensikt å dra fort over. Nei, langsomme, grundige bevegelser og nøyaktighet i kantene er alfa og omega i denne sammenheng.

I løpet av barberingen har pikken begynt å strekke litt på seg, og innen jeg er ferdig så står den rett opp. Jeg vurderer et øyeblikk å runke, men jeg lar det være. Ikke at jeg har noen forhåpninger i kveld, eller jo forresten. Det er akkurat det jeg har. Når jeg ser etter så har det begynt å flakse bilder rundt i hodet mitt. ”Hun og jeg på restaurant, på vei til hotellet i drosje, på rommet mitt mens klærne blir revet av”. Stønn – jeg rister det av meg og gjør meg ferdig i dusjen.

Det var ikke romantisk middag med en lekker dame jeg hadde i tankene da jeg pakket for disse dagene, men et anstendig antrekk har jeg greid å få med meg. Jeg kler meg fort, sjekker sveisen, pusser tennene og rusler ned i lobbyen. Regner med at jeg rekker en drink før jeg drar inn til byen.

Det har tydligvis hun også tenkt. For den lekre, lille rumpa sitter å vrikker på seg på en stol ved bardisken når jeg kommer inn i lobbybaren. Hun bor sikkert på dette hotellet hun også. Kanskje ikke så rart siden alle som går på kurset tar det som etterutdanning, og kommer fra alle kanter av landet.

Hun har ikke sett meg ennå så jeg blir stående å se litt på henne. Ser hvordan hun lener seg fremover, buer ryggen bakover og lar mannen bak disken få se både det ene og det andre. Dama har så absolutt former på de rette stedene, og det er hun svært klar over selv.

Jeg glir opp på siden av henne, bestiller et glass rødvin, vender meg mot henne og presenterer meg. ”Kunne du tenke deg å spise middag med meg i kveld?” spør jeg akkurat så høyt at mannen bak disken og den halvfulle førti-åringen som sitter to stoler lenger nede kan høre meg. Hun måler meg opp og ned med blikket før hun sier; ”Kan vi ikke bare gå rett opp på rommet ditt?”

Hun ser ertende på mannen foran seg som stirrer tilbake litt sjokkert men kommer fort over det og gir henne et glis.

Da legger hun en hånd på låret hans og føler ilinger nedi mageregionen og kjenner hvordan hjertet hamrer.

Du svelger og merker hvordan pikken reagerer og hvor mye du har lyst på henne. Hun bøyer seg frem og visker i øret ditt.

-Jeg pleier ikke å gjøre sånt men du er bare så deilig, jeg må bare ha deg! Hun kysser deg lett på kinnet og setter seg tilbake å ser på deg.

Du svelger og reiser deg opp og tar henne i hånden. Dere går mot heisen og du trykker på knappen. Dere venter og hender flettes sammen og endelig åpner heisdøren seg. Du lar henne gå først inn så du kan se mer av på rumpa hennes når du går etter. Dørene lukkes og du kan ikke holde deg lenger og tar henne inntil deg og presser henne inntill veggen og møter leppene hennes, hvor dere kysser vilt.

Hun småbiter deg i ørflippen og sier: -Jeg er så kåt!

a477b9deb42a54fc9bbb030ee6bfac79

Du blir bare enda mer hard og tar et godt grep rundt rumpa hennes og presser henne inntil deg. Så åpnes heisdøren. Du tar hånden hennes og dere småløper mot rommet ditt. Du fikler med nøkkelen og skjelver lett på hånden men greier å åpne døren og lar henne gå inn først. Du stirrer på den deilige rumpa hennes igjen og stønner før du lukker og låser døren.

Hun snur seg etter å ha satt på radion og ” Hott Stuff” med Donna Summer kommer ut av høytalerne. Så begynner hun å strippe foran deg.

Du blir overrasket men veldig tent og følger spent med når klærne faller av.

Hun slikker seg rundt munnen og gir hete blikk mens hun beføler seg selv på brystene og stønner.

Du er så vannvittig kåt og tar av deg klærne og ser at hun liker det. Du står der foran henne i bare boxeren, hvor hun danser sexy i bare stringtrusen. Hun maserer seg nedover mot trusekanten og stikker to fingre nedi og roterer rundt. Hun får et soverromsblikk og stønner under behandlingen sin før hun så tar fingrene i munnen og suger.

I det Donna Summer fader ut slår jeg radioen av og finner frem Ipaq’en i stedet. Den er beleilig nok fullstappet med musikk for situasjoner som denne. Jeg finner frem Lily Was Here med Dave Stewart og Candy Dulfer. Det er et eller annet med den Saxen som tenner meg og det ser ut til at det virker på henne også.

Hun kommer over gulvet med vuggende hofter, fingeren fortsatt i munnen og et blikk som sier mer enn tusen ord. Selv er jeg så kåt nå at hvis pikken blir noe stivere nå så kommer boxeren til å revne. Hun kommer helt inntil meg, legger en hånd bak nakken min og putter den andre ned i boxeren. Hodet mitt trekkes ned mot hennes og våre fuktige, svulmende lepper møtes i et heftig kyss.

Nå eksisterer vi kun for hverandre. Hun masserer ballene mine og jeg klemmer rumpa hennes hardt med fingre. Jeg biter henne ivrig i underleppa, hun svarer med å dra forhuden min bestemt tilbake. Like etter har hun fjernet boxeren min og pikken spretter fornøyd ut. Hun gisper litt idet hun ser synet, før hun synker ned på kne og tar meg under behandling med både hender og munn.

Hun slikker ballene etter tur og tar så pikken i munnen igjen og suger opp og ned og hører at du gisper når du får hennes behandling. Hun tar et godt grep rundt hoften din og småbiter og suger til hun hører du stønner ut i esktase og melker deg tom.

Da du for roet deg ned slikker hun pikken ren etter å ha svelget sæden. Hun reiser seg opp og ser på deg med et kåt blikk som sier alt.

Slikk meg, befaler hun og legger seg ned på sengen. Du er ikke sen med å begynne å kysse henne oppover lårene og erter henne så hun gipser at hun trenger tungen din så sårt og når hun endelig kjenner den skvetter hun med et gisp og tar i mot din munn og tunge og du merker hvordan kroppen hennes rister når orgasmen jomer gjennom kroppen hennes. Hun skriker når det går for henne og presser seg ned i ansiktet ditt.

Hun ligger der med et smil om munnen og blunker til deg. Du har blitt stiv igjen og smiler tilbake til henne. Hun reiser seg opp og går ut på gulvet og finner buksen sin og tar ut en kondompakke. Hun blunker til deg og ber deg om å legge deg på ryggen. Du gjør som hun sier og hun hopper oppi sengen så den rister litt. Da ler hun skøyeraktig og åpner pakken og tar ut en kondom. Hun river av den gråfargede innpakning og setter den på pikken med munnen og hører du stønne av behandlingen hennes.

Mmm så deilig munn du har,visker du.

 3

Hun smiler og legger seg ved siden av deg og vil at du skal legge deg oppå henne. Det har du ikke noe imot og stønner når du glir inni den våte og deilige fitta hennes. Du ser henne dypt i øynene og ser det ertende blikket hennes. Du kysser henne ømt hvor hun svarer med å ta armene rundt deg og kysser deg ømt tilbake. Hun stønner i munnen din når du pumper inn og ut av henne. Hun roterer under deg og du merker at farten går fortere og stønnene blir intense, og når det går for henne igjen legger hun bena rundt korsryggen din og presser seg opp mot deg og tar i mot støtene dine mens hun biter seg fast i skulderen din. Det er en opphissende følelse og du kjenner det rykker i pungen og at du vil komme hvert øyeblikk. Du pumper fort og hardt og stønner høyt når du spruter inni kondomen.

Dere blir liggende stille og du er fortsatt inni henne. Du kysser henne ømt hvor hun tar et ømt grep rundt baken din og svarer kysset sultent.

Dere står i dusjen og vasker hverandre og det er en deilige følelse av å bli tatt vare på og begge to har den samme tanken, kommer vi til å se hverandre igjen?…

Lagre

Kommentarer

kommentarer