hulder_villemo04Hun ble kalt kattekvinnen, med det lange tykke ravnsvarte håret. Katteøynene var grønne med et gult skjær i. Den fyldige munnen hennes var blodrød og huden var gyldenbrun. Kroppen var slank og smidig. Hennes gange var sensuell og myk, som en panter som var ute etter sitt bytte.

Hun het Angelika, oppkalt etter sin tippoldemor.

Kvinnen strakte den nakne kroppen sin og gjespet. Hun lå på magen og så bort på sopelimen som sto i hjørnet. Hun smilte henført og tenkte på gårsdagens hyrdestund med sin fyrste. Hun følte en intens hodepine nærme seg og jamret.

– Den salven er ikke god, visket hun.

Flasken med navnet Afrodisiaka sto i vinduskarmen. Det var en erotisk salve. Det var den hun brukte når hun møtte sin fyrste. Hun smurte seg inn med salven før hun fløy til ham på sopelimen. Det var deilig når det sto på, men bivirkningene var jævlig dagen derpå. Det var jo bare i fantasien det skjedde. Hun var lei sopelimen, hun ville ha noe virkelig, ikke bare en erotisk fantasi. Hun var litt sår etter rideturen også. Det kunne gå ganske hardt for seg. Angelika snudde kroppen sin og lå på ryggen med lukkede øyne.

– Jeg må ta noe for den hodepinen, visket hun til seg selv.

Angelika gikk mot skogen med en kurv under armen. Hun skulle plukke urter. Hun hadde drukket en kopp jern urt-te og hodepinen var borte. Hun nynnet på en sang mens hun plukket urtene. Hun følte seg kåt. Det var så godt å gå med den lange kjolen uten å ha noe under og kjenne det deilige bomullsstoffet som gned seg mot underlivet når hun gikk. Kjolen var lang med en dyp mørkerød farge. Hun bar på en amulett laget av en alrune som hang nedover utringningen på kjolen. Hun befølte den og kjente den deilige brisen som blåste rundt henne. Luften krøp under kjolen og oppover bena mot skrittet. Hun pusten tungt og merket at hjertet slo fortere. Hun følte seg så yr og skulle ønske hennes fyrste var her nå. Hun sukket henført og gikk hjemover.

Plutselig hørte hun noen som lo ertelystent. Hun så seg rundt men kunne ikke se noe.

Hun smilte ertende og manet: – Du som ler så ertelystent, vis deg fram.

Da følte hun at noen strøk henne over munnen. – Ooh, sa hun høyt og igjen hørte hun latteren.

Hun ble irritert og befalte: – Kom frem din djevel!

Det var stille en stund før hun hørte en hes stemme si: – Vær forsiktig med din uttalelse lille venn, og igjen den ertelystne latteren.

– Hvem faen er du? Hun så seg rundt.

Så hørte hun en annen stemme si: – Du skal ikke banne.

Hun snudde seg i retningen av stemmen og så den unge presten stå ved porten til kirkegården. Det gikk en djevel inni henne da hun gikk imot ham.

Hun ga ham et sensuelt smil og sa: – Nei, men er det ikke presten? Hun så ham inni øynene og merket at han ble påvirket av henne.

Han sto lent inntil kirkeveggen med hendene hennes mot brystkassen. Han forsto ikke hvordan han hadde kommet seg dit. Han sto jo i porten!

Angelika kysset ham på munnen og sa: – Mmmm, til å være en prest kysser du bra.

Presten følte hvordan pikken vokste seg hard og blodet som bruste i kroppen. Han sa hest: – Du kan ikke gjøre dette mot meg din heks. – Vik fra meg satan.

Angelika lo og svarte. – Gå hjem til din kone og gi henne alt du makter av dine lyster.

Det siste han hørte var hennes djevelske latter og så var hun borte. Oscar skalv da han gikk hjemover. Da han la hånden på dørhåndtaket skalv hånden hans så mye at han ikke greide og åpne døren. Han prøvde igjen og da gikk den opp.

– Er det deg Oscar?

Han måtte kremte et par ganger for han svarte hest: – Ja kjære det er meg.

Han fikk av seg frakken og gikk med tunge skritt inn mot stuen. Der sto hun i en lang hvit kjole og høyhælte sandaler. Han gikk sakte mot henne og tok henne i armene sine. Så rev han av henne klærne la henne på stuebordet og ga henne alt han maktet.

Angelika gliste der hun sto og så på. Hun hadde gitt ham en liten hjelpende hånd. Han trengte det for han virket så mutt og sint hele tiden. Hun forsvant lydløst.

Hun kom inn og satte kurven på kjøkkenbordet. Hun kjente noe mykt som smøg seg rundt bena hennes. Det var katten. Hun var sort som natten og øynene lyste gule. Angelika tok henne opp i armene og kurret mot den. Da begynte katten å male. Hun klappet den, mens hun tenkte på den hese stemmen hun hadde hørt ved skogen.

Hvem var han?

Hvorfor ble hun så opphisset når hun tenkte på ham?

Katten ville ned så hun slapp henne og ga den mat. Etterpå ville den ut. Hun sto i døråpningen og så den løpe etter noen blader som blåste bortover gresset. Det var da hun følte at noen små bet henne i nakken. Hun skvatt rundt men kunne ikke se noe. Så fikk hun et bitt til. Det var en herlig følelse at hun ble stående å nyte det. Så kjente hun et pust i øret. Hun pustet dypt og fikk en følelse av at noe forsøkte og trenge inni henne.

Hun snudde seg rundt og slo bena hardt i gulvet og freste ut: – Hvem i helvete er du som tror du kan gjøre disse tingene uten å vise deg frem!

Hun hørte den hese latteren. – Du er en slem kvinne, sa stemmen. – Du liker å utnytte menn, jeg har nok sett deg. Du hisser dem opp og forsvinner. Dette er straffen. Så den heslig latter.

Angelika pustet tungt og sa: – Faen ta deg, din jævla demon.

Det var halen han hadde stukket inni henne. Hun hadde hatt drømmer om det. Moren hennes hadde fortalt henne om demoner, de var villige, farlige, men noen utrolige elskere.

– Jasså, du gjettet riktig min skjønne, hørte hun ham si.

– Vis deg frem, manet hun.

Men det var helt stille rundt henne og hun kunne ikke føle at han var der. Hun bannet høyt og gikk opp trappen til soverommet og fant dildoen i nattbordskuffen. Hun måtte få vekk den brennende hete følelsen hun hadde i underlivet. Hun tok av seg klærne og la seg på sengen og satte dildoen på det rette stedet. Hun kjente hvordan det bygde seg opp og da orgasmen endelig kom skrek hun ut. Hun pustet fort og ble litt roligere. Hun så sopelimen i hjørnet, men ville ikke bruke den. Den demonen var så virkelig og fyrsten var bare i hodet hennes.

Det var en ny dag med sol fra en skyfri himmel. En liten bris fikk trærne til å svaie som i en sakte dans. Angelika strakte den nakne kroppen sin og reiste seg opp. Hun gikk mot vinduet gjespende og så ut. Så forsvant hun inn på badet og tok seg en lang og deilig dusj.

Hun hadde tatt på seg en sort lang kjole. Den satt som smurt på kroppen så man kunne se formene hennes. Håret flommet nedover ryggen. Hun fant amuletten og tok den over hodet. La den mellom brystene og holdt den der. Lukket øynene og tenkte på demonen. Hun måtte få ham til seg, for ham skulle hun ha. Plutselig følte hun at noen så på henne. Hun åpnet øynene og måpte av opphisselse og forbauselse. I speilbildet så hun et høyt vesen. Han var grønn og muskuløs over det hele. Det sorte håret hans gikk ned til nakken. Ørene var lange og spisse. Øynene var sorte og skinnende. Munnen hans var blodrød, akkurat som hennes. Hendene var som klør. Halen hang rett ned og lå som en slange på gulvet. Føttene var full av dun med klør. Han hadde sort dun over hele kroppen. Han var naken og det lange tykke lemmet hans sto rett ut. Han lo en hes latter.

Angelika snudde seg og stirret på ham og tenkte. For en skapning, han er jo så rå og så spiselig.

Hun gliste mot ham og utbrøt: – Jasså du er brunstig, og tok et godt tak i kjønnet hans.

Vesenet stoppet og le og så henne rett i øynene med et opphisset blikk. Angelika befølte kjønnet opp og ned med hånden og merket at han ble mer og mer opphisset. Hun ble virkelig kåt der hun sto.

Hun smilte ertelystent og stoppet med det hun holdt på med og spurte:

– Du tror du skal få noe nå da?

Demonen svarte hest: – Din jævla heks og ble borte.

Angelikia lo en djevelsk latter. – Liker du ikke leken? – Kom igjen demon hva skal jeg kalle deg?

Hun hørte noe freselyder før han sa: – De kaller meg Omar.

– Ooh, så søtt, svarte hun og lo. Da kjente hun en intens smerte på venstre kinn. – Au, det gjorde vondt, skrek hun.

– Ja, det er for ditt eget beste, sa demonen. Du får leke med den dingsen igjen for nå stikker jeg.

Angelika ble sint. – Ser du på meg når jeg tilfredsstiller meg selv?

Hun hørte den hese latteren igjen. – Jeg følger med deg min heks.

Det var stille en lang stund.

– Omar hvor er du?

Men det kom ikke noe svar. Hun bannet høyt.

Hun likte at menn tente på henne, men hun var ikke interessert i dem for de kunne aldri tilfredsstille henne. Det hun trengte var en demonelsker. Men nå ødela hun for seg selv igjen. Hun fikk ham alltid til å forsvinne. Hun smilte kaldt til speilbildet sitt og visste at han ville komme tilbake. Hun hadde merket at demonen ble tent av henne og hun var utrolig flink til å få alt hun begjærte. Mens hun satt der ringte det på dørklokken.

– Hmmm, hvem kan det være?

Hun reiste seg og gikk ned trappen og åpnet døren. Der ute sto presten og han virket sint.

Han sto der med knyttneven og sa rasende: – Hva er det du har gjort med meg? Kona har gått ifra meg for hun mente jeg voldtok henne på stuebordet. Jeg husker ikke så mye, men du var den siste jeg så før det hendte.

Angelika smilte trist til ham og sa: – Det virket som om både du og henne likte det. Jeg så det gjennom vinduet.

– Din jævla heks, du burde brennes. Du skulle ikke få lov til å leve. Hvordan kunne du? Han skrek den siste setningen.

Angelika fikk ham inn i stuen og ga ham en beroligende urte-te.

Presten satt i sofaen og Angelika satt i en stol overfor ham.

Hun sa: – Jeg kan få din kone tilbake til deg.

Presten stirret på henne og spurte sarkastisk: – Med heksekunstner?

Hun så på ham med dådyrøyne. – Det var ikke meningen at det skulle gå slik, men jeg følte at du trengte å få ut spenningen din som du hadde i kroppen, og som du fremdeles har.

Presten så på henne måpende og ristet på hodet.

Hun fortsatte: – Jeg skal snakke med din kone og jeg lover at du skal få henne tilbake.

Ja gjør det og fortell henne at du har forhekset meg, sa presten. Og med det reiste han seg opp og forsvant ut av huset hennes som om han hadde fanden i hælene.

Angelika hadde oppsøkt presten på Prestegården og spurt ham om hvor kona hans kunne ha dratt. Han likte ikke at hun hadde kommet på døra hans, men han fortalte henne likevel at han trodde kona var hos hennes søster.

Angelika sto utenfor et flott hus med flere blomsterkasser under vinduene med nydelige blomster i som luktet godt. Hun ringte på døren og den ble åpnet av en liten pike.

Hun smilte og spurte: – Kan jeg får snakke med Kaia?

Piken løp inn og litt etterpå kom prestekona. Kaia stirret på Angelika og spurte: – Hva gjør du her?

– Jeg har kommet for og snakke om din mann.

Kaia ble rød i ansiktet og sa: – Forsvinn fra meg din heks.

– Det var min feil det som skjedde, jeg sendt ham noen energier og det gikk visst hardt for seg.

Prestekonen så på henne og spurte hysterisk: – Du forhekset ham?

– Nei, jeg bare hjalp ham til å få vekk stress symptomene. – Selv om dere er kristne, må dere jo ha sex. – Nå syns jeg du skal dra hjem til ham. Hun stirret henne i øynene.

Kaia så ned og sa: – Du har rett. Jeg skammer meg, men han har aldri gjort noe sånt før.

Angelika gliste, men smilte trist da Kaia så opp. – Du får fikse det da. Her får du noe ylan og ylang olje. Masser hverandre med dette. Jeg har blandet den med basisolje så det er bare å bruke den rett på huden. Det skal hjelpe mot problemene dere har.

Kaia smilte og spurte: – Hvordan gjør jeg det?

Angelika ga henne et hefte og sa: – Følg denne.

Prestekonen nikket og takket henne. Så spurte hun: – Hva med en matbit?

– Det høres godt ut.

– Du får komme inn, sa Kaia.

Senere den kvelden, satt Angelika i stuen og drakk rødvin, da hun hørte et dunk utenfor i hagen. Hun reiste seg opp og åpnet døren. Det var ingen der men hun følte en uro i kroppen. Hun smilte og tenkte på Omar. Hun lot terrasse døren stå åpen. Så gikk hun opp til soverommet og tok av seg kjolen og fikk på seg en leopard-look sateng neglige og høyhælte sorte sko. Så sprayet hun på seg en erotisk parfyme som hun hadde laget selv. Hun smilte til speilbildet. Så gikk hun ned trappen. Da hun kom ned i stuen luktet hun ham. Han var brunstig.

Hun slikket seg rundt munnen og visket: – Er du der, Omar? Jeg har ventet på deg.

Angelika hørte demonen puste fort.

– Liker du det jeg har på meg? spurte hun ertende.

– Ja! Hørte hun ham svare hest.

Hun lo mot ham. – Kan du ikke vise deg frem nå da?

Demonen sto plutselig foran henne. Igjen måtte hun sperre opp øynene. Fy faen for en rå og deilig skapning han var. Hun merket hvordan blodet pumpet gjennom henne og hvordan kåtheten ble sterkere. Hun pustet fort og smilte djevelsk til ham. Kjønnsorganet sto rett ut og munnen hans var åpen og hun så den spisse tungen gli over tennene og leppene. Hun så ham inni øynene og følte hvor kåt han var. Hun nærmet seg ham og tok rundt kjønnet og befølte ham opp og ned, først litt sakte og så raskere. Hun hørte ham gispe høyt og ble skikkelig kåt av å høre på ham. Anglika stoppet og dyttet ham ned på sofaen. Hun satt seg overskrevs og kjente hvordan den deilige stive staken gled inni henne. Hun så ham inni øynene hele tiden og merket at han var klar der han lå med henne oppå seg. Hun begynte å ri ham, først sakte, så raskere og raskere. Hun kjente orgasmen komme som en eksplosjon.

Da hun falt oppå ham sa han hest: – Jeg vil ta deg bakfra.

Hun ga ham et kyss på munnen og kjente klørne hans på ryggen da han skviset henne og kysset henne sulten tilbake. Tungen hans lekte inni munnen hennes og hun ble helt gal der hun lå. Så grep han tak i henne og snudde henne rundt. Hun sto på gulvet på alle fire, da hun kjente kjønnet hans gli inni henne igjen bakfra. Han pumpet inn og ut i en sakte bevegelse og ertet henne og da hun merket orgasmen bygge seg opp stønnet hun ut at ham måtte ta henne hardere. Hun hylte ut da orgasmen igjen ljomet gjennom henne. Demonen kom like etter og gispet pesende da han fylte henne med demon sæd. Så falt han oppå henne og der ble de liggende helt utmattet.

Hun kjente kjønnet gli ut av henne. Han pustet fort da han reiste seg opp. Angelika reiste seg også og kjente hvordan demon sæden rant nedover bena hennes. Det var varmt og deilig.

Hun smilte dovent til ham og spurte: – Vil du ha mer?

Øynene hans skinte opphisset igjen. Plutselig kom vingene hans fram, de var store og sorte. Han sa: – Bli med på en flyge tur!

Hun gikk inni armene hans. Han holdt rundt henne og så fløy de avsted.

Det var en herlig stjerneklar natt. Han fløy henne til en fjelltopp og satt henne ned. Vingene ble borte og Angelika lente seg mot fjellveggen.

Demonen så på henne og sa: – Jeg vil spise deg!

Han kom mot henne og satte seg på kne og heiste opp neglisjeen og stakk tungen inni herligheten hennes. Angelika stønnet høyt da hun kjente hvordan tungen gled langt inni i henne. Han roterte rundt og ertet og lekte med tungen. Så kom eksplosjonen som var så voldsom at det svartnet for henne.

Omar strøk henne forsiktig over kinnet med klørne. Øyelokkene hennes vibrerte før hun åpnet øynene helt.

Han smilte til henne og spurte: – Er du ok?

Hun nikket og smilte dovent tilbake.

– Du ble borte for meg en stund, sa han. Han lo hest.

Hun gliste og reiste seg opp og startet med å kysse ham nedover brystkassen og ned til det stive lemmet. Hun tok den i munnen og sugde opp og ned. Kjønnsorganet pulserte i munnen hennes og hun hørte hvordan han likte det. Hun sugde raskere og hardere til han hylte ut og der kjente hun demon sæden som sprøytet inni munnen. Da han roet seg ned slapp hun lemmet og svelget sæden. Hun så på ham ertende mens hun slikket seg rundt munnen.

Demonen stirret på henne og sa hest: – Du er utrolig!

Hun smilte og sa: – Ja, ikke sant.

Han lo og tok henne i armene sine og kysset henne intenst. Så fløy han henne hjem.

Angelika våknet opp i sengen og merket at hun fortsatt hadde på seg neglisjeen. Hun strakte seg og følte seg deilig og mett. Hun sto opp og tok seg en dusj.

Hun satt i hagen da det ringte på døren. Hun reiste seg opp og gikk for å se hvem det var.

Det var prestekonen. Hun smilte forlegent og spurte: – Kan jeg få snakke med deg?

Angelika smilte søtt tilbake og vinket henne inn. De gikk ut i hagen og der tilbød hun Kaia en kopp urte-te.

Kaia sa: – Jeg ville bare si takk for hjelpen. Jeg har aldri hatt det så godt på lenge. Oscar er helt utrolig.

Angelika smilte humoristisk tilbake.

Kaia begynte å le, men så forlegent ned i gresset.

– Jeg er glad at alt er i orden. Du må bare si ifra hvis du trenger noe hjelpemidler.

Kaia stirret forskrekket på henne, kremtet og sa støtt: – Det går fint som det er.

Hun smilte ertelystent da Kaia så ned i gresset igjen.

Etter at de hadde drukket opp teen dro prestekonen.

Angelika lente seg tilbake i stolen og lukket øynene. Plutselig kjente hun et velkjent pust i øret. Hun smilte og åpnet øynene og så Omar stå der foran henne.

– Blir du aldri mett?

– Nei. Du er en sexy heks.

Hun smilte sensuelt til ham og reiste seg opp og befalte: – Følg meg!

Demonen gliste da han fulgte etter henne….

Kommentarer

kommentarer