Den unge mannen setter seg på Harlyen. Kjøredressen sitter trangt over den muskeløse kroppen. Han skal på date og føler seg nervøs. De deilige nettchattene med henne gjorde ham kåt og vill og tanken på å bli kjent med hele henne og kroppen hennes gjorde ham hard der han kjørte nedover hovedveien på sykkelen. Det var som om vinden befølte ham. Han håpet hun ville like ham. Han hadde grå øyne, mørkt kort hår og kinnsjegg. Han hadde fått høre at han lignet på John Lennon, som han tok som et kompliment, han var jo tross alt en Beatles.

Der ser han restauranten, han finner en parkeringsplass og parkerer. Hjertet dunker fort, han må trekke pusten et par ganger før han skritter mot hovedinngangen. Han kommer inn og stanser og ser seg rundt og der ved et bord ser han kvinnen som stirrer i hans retning. Han ser på henne og merker hvordan blodet bruser gjennom kroppen. Han tar et magedrag og går med raske skritt mot bordet hennes. Da han stopper ved bordet smiler hun ertende. Han ser ned på henne og nikker mot stolen.

– Hei på deg kjekken! – Bare sett deg ned, sier hun.

– Hei søte kvinne, svarer han og setter seg overfor henne. Han smiler og tar begge hendene hennes i sine og klemmer dem. En servitør kommer bort til dem. Han ser opp og bestiller en cola.

Han ser på henne igjen og spør: – Kunne du tenkt deg å være min eksosrype? – Mye deilig man kan gjøre på en Harley vet du. Han blunker skøyeraktig.

Hun smiler og slikker seg rundt munnen og nikker.

Han føler seg kåt og vil ha denne tigerinnen som virker så pirrende på ham. Han får colaen og tar en slurk, de ser på hverandre og merker elektrisiteten mellom dem. Plutselig kjenner han en sko på pikken. Hun beføler ham opp og ned. Han ser på henne med et hett blikk og store øyne. Hun besvarer med en sexy latter. Han stønner ned i colaglasset. Hun smiler ertende. For en kvinne, tenker han og merker det pipler safter ut av pikkhodet.

Etter en het middag, tar han henne med seg ut. Han setter seg på Harlyen først og støtter med bena så hun får satt seg bak ham. Hun tar et godt grep rundt midjen hans og lener seg inntil ham. Det var så opphissende å kjenne henne så nær. Han starter sykkelen med en gromlyd og kjører. Hun presser seg enda mer inntil ham og han føler hvordan pikken vil ut av buksa.

Ved en rasteplass møter de et annet par som er ute og kjører. De presentere seg for hverandre og snakker litt og alle fire har den samme tanken. Hvorfor ikke ta en kjøretur sammen.

Vinden sveiper over parene der de kjører bortover veien. Hun klemmer seg enda nærmere mannen og føler hvordan kåtheten bygger seg opp i hele henne. Hun titter mot det andre paret og ser kvinnen maserer kjøreren på låret.
Hun vil gjøre det samme, og når hun beføler ham kjenner hun hvordan han spenner musklene. Mmm, hun er så utrolig kåt og gleder seg til og bli mett av den sulten hun føler for den deilige mannen foran henne.

De svinger av til en rasteplass og fortsetter innover en skogsvei. De stopper ved et tjern som er fylt med masse vannliljer. Blomstene vugger i takt med fuglene som synger i bakgrunnen og med solen som skinner gjennom trærne. Det er en utrolig atmosfæret i skogen.

Parene går av syklene. Kvinnen ser på partneren sin og slikket seg rundt munnen og sier: – Kom med meg bort til det treet der, jeg vil at du skal ta meg hardt mot stammen.

Mannen puster tungt og tar hånden hennes.

Kvinnen blunker til det andre paret og vrikker seg bort fra dem.

Hun blir stående og se på mannen som er så rå og deilig med en rask pust.

Han ser på henne og smiler. – Du er så utrolig sexy. De chattene vi har hatt har du virket så frekk og herlig, du vet ikke hvor mange ganger jeg har måttet tilfredstille meg selv.

– Åhhh stønner hun og svelger, jeg har også måttet gjøre det, du gjorde meg så vannvittig kåt hele tiden, visket hun.

Han tar henne inntil seg og stønner i øret hennes mens han småbiter i øreflippen. Hun blir helt mo i knærne og klemmer seg inntil ham. Så kjenner hun leppene hans mot sine. Hun kysser ham sulten. Han leker med tungen inni munnen hennes.

– Åhh, stønner hun i munnen hans.

Han stopper opp og ser på henne og sier: – Kle av deg og legg deg på Harlyen, jeg vil elske med deg der.

– Åhhh, stønner hun igjen men nikker iherdig. Hun tar av seg kjolen og kjenner hjertet dunke fort. Trusen og bh går samme vei og så legger hun seg ned på Harlyen.

Han har tatt av seg kjøredressen og står der og ser på henne i en bar overkropp og svarte olabukser. Han er så sexy, deilig og muskuløs. Brystkassen hans er hårete noe hun elsker ved menn. Han sveiper blikket over henne og slikker seg rundt munnen. – Du gjør meg så vannvittig hard kvinne! Han starter med å kysse henne oppover lårene. De hører det andre paret, og det virket opphissende på dem begge.

– Hva gjør de? Hun er nysgjerrig.

– Han slipper seg løs fra lårene hennes og ser opp. Han gliser.

– Mannen slikker henne, hun presser seg ned i ansiktet hans nå.

– Åhhhh stønner hun, det er så sexy å høre de andre holde på.

Han ser på henne igjen og blunker og fortsetter og slikker henne oppover begge lår og der kjenner hun tungen hans. Det er så vannvittig, hun er så våt og kåt. Hun ligger og vrir på seg og presser seg ned i ansiktet hans og stønner ut. – Åhhhhh så deilig, spis meg, det bygger seg opp her, åhh jaaa, nååå kommer jeg, skriker hun ut og kjenner han suger seg fast i kjønnsleppene hennes.

Da hun roer seg ned reiser han seg opp og legger seg oppå henne og kysser henne. Hun kysser ham vilt tilbake og kjenner smaken av seg selv.

Hun stopper opp og smiler til ham med halvlukkede øyne.

– Nå driver hun og suger ham.

Hun åpner øynene og smiler lurt. – La oss ta en titt.

Han gliser og hjelper henne opp. Hun står lent inntil ham mens de ser mot paret ved treet. Mannen står lent inntil trestammen med kvinnen sittende foran sugende på pikken hans. Hun suger og slikker opp og ned og du ser hvor godt han liker det.

– Åhhh, jeg blir så kåt, visker hun.

– Jeg også, visker han hest.

– Jeg vil suge deg, sier hun og snur seg rundt.

Han får av seg buksa og boxershortsen og legger seg på Harlyen. Hun bøyer seg ned og angriper brystkassen hans med kyss etter kyss nedover mot pikken. – Mmmm så deilig, stønner han da hun slikker ballene hans. Hun slikker ertende rundt og rundt. Så går ferden til pikken som hun slikker opp og ned i et sakte tempo. – Åhhh herregud så deilig, stønner han ut igjen. Hun hører noen andre høye stønnelyder fra treet.

Hun suger og slikker pikken og leker i sprekken og skjenner den deilige saltsmaken.

– Åhhh ja, så deilig, sug hardere vær så snill, det bygger seg opp her.

Hun suger hardere og fortere mens han støter inni og ut av munnen hennes.

– Nååååå kommer jeg, skriker han ut og støter og støter. Hun svelger og svelger og når han roer seg ned slikker hun ham ren for sæd.

Han drar henne oppå seg og kysser henne.

– Du er bare så vanvittig deilig vet du det, frekk og herlig er du.

– Mmmm takk for det, hun blunker til ham og slikker seg rundt munnen.

Han ler og klemmer henne inntil seg og hun presser seg hardt inntil ham og visker i øret hans at han må ta henne bakfra.

Hun ligger på magen over Harlyen og stønner. Han slikker henne nedover ryggen mot rumpa og småbiter og kysser rumpeballene. Så kjenner hun pikken hans glir inn i fitta. Hun ser det andre paret i en samme situasjon. Mannen tar kvinnen bakfra mens han masererer brystene hennes. Hun ynker og stønner, det er så sexy og opphissende å se på at det er like før hun kjenner hun vil komme igjen. – Åhhhh så deilig, ta meg hardt, klynker hun. Nå hører hun kvinnen komme og da merker hun den samme følelsen. – Åhhhh jaaa, nå er det like før, roper hun ut i ektase. – Nåååååå! Han pumper inn og ut, hardere og fortere, og det er så sinsykt deilig å være inne i henne, hun er så våt og trang inni der. Det er som om fitta melker pikken hans. Nå er det like før han kommer. Han ser mot mot treet og ser hvordan mannen tar kvinnen bakfra i et hardt tempo, han hører hvordan begge stønner ut i ekstase, det er så vannvittig og der kjenner han det bygger seg opp i pikken til en kjemesprut. – Nååååå hyler han og biter henne i skulderen og støter inn og ut. Hun hikster stønnede.

Begge ligger på Harlyen og puster ut,

– He he, hvis noen kom og så oss nå, sier hun.

– En overaskende og sexy utsikt, svarer han leende.

Han hjelper henne opp fra Harlyen og tar henne inntil seg og kysser henne ømt på munnen. Hun klemmer seg inntil ham og besvarer kysset sultent.

– Hei dere to la oss bade i tjernet, hører de kvinnen rope.

De snur seg mot henne og partneren og nikker, og alle fire hopper ut i tjernet….

Lagre

Kommentarer

kommentarer