sexy-heks

Det var en deilig sommermorgen, hvor fuglene og insektene lekte i det svarte tjernet dypt inni skogen som var som et speil for solstrålene som lekte med dem.

I sengen lå heksen Rosita og strakte seg etter en het natt med sin fyrste. Hun så mot hjørnet hvor sopelimen sto og trakk pusten lengtende etter hyrdestunden.

Etter et deilig morgenstell sto hun klar med kurven og låste hytten. Det var på tide å sanke inn urter til mat og sabbat. Rosita løftet på kjolen og gikk grasiøst innover i skogen.

Etter å ha fått plukket urtene sto hun i Christiania Torg og hørte på fest ropene. En heks var fanget og skulle brennes neste dag. Hun var låst inn i et bur bundet rundt hender og føtter. Heksen lå på bakken med lukkede øyne. Rosita freste som en katt og knytte med neven og hvisket. “Dere fryktede mennesker jeg skal gi dere en festopplevelse dere aldri vil glemme” og gikk med raske skritt hjemover.

Det var sent på kvelden og månelyset lyste over buret hvor kvinnen lå. Hun hulket og tenkte på det de skulle gjøre med henne. Hvem kunne redde henne fra dette? Kvinnen krøllet seg i en fosterstilling og ønsket hun kunne sovne inn og ikke våkne igjen.

heksen

Rosita listet seg mot buret, i hånden hadde hun en gjenstand. Hun gliste da hun tenkte på måten hun hadde fått tak i den. En av soldatene som holdt vakt måtte gjøre sitt fornøden og et nøkkelknipe lå henslengt på bakken og Rosita hadde sneket seg bort og tatt en av nøklene ut av nøkleknippe som hun håpet var til buret og forsvunnet før soldaten hadde fått mistanke.

Hun så kvinnen ligger der stille og ble redd for at det var for seint men da hun stakk nøkkelen inn i låsen og vred rundt, rørte hun på seg, og da døren åpnet seg stirret hun redd mot Rosita som blunket et par ganger til henne. -Hei, greier du å reise deg opp? Rosita sto over henne og tok et tak i armene hennes og hjalp henne opp. Da de var ute av buret lukket Rosita døren så den gikk i lås. Hun fikk løs repene og så listet de seg vekk fra torget og innover i skogen.

Den unge kvinnen våknet og kjente med hendene at hun lå i en seng. Drømte hun eller var hun død? Hun strøk hendene på kroppen og da hun snudde hodet så hun en kvinne stå og røre i en sort gryte.

Siri lukket øynene og trakk pusten godt inn og ut før hun så åpnet dem igjen og da sto kvinnen foran henne med en kopp med noe rykende i. Hun tok i mot koppen og tok den mot munnen og blåste før hun tok et par slurker. Hun svelget varm veske som fikk kroppen til å bli varm og følelsen av å ligge på en sky. Hun la seg tilbake og lukket øynene.

Siri våknet brått og så seg rundt i det lille rommet. Hvor var hun? Hun snudde hodet mot døren som gikk sakte opp. Inn kom en kvinne med langt svart hår med en kurv under armen. Kvinnen så til hennes kant og smilte varmt.

– Hei, så fint at du er våken. Jeg er Rosita og nå er du trygg for her vil ingen få tak i deg. Noen meter herfra ligger et tjern hvor ingen har turt å nærme seg. Flere har druknet der. Kvinnen satt kurven på bordet og smilte til henne. – Det betyr at ingen mennesker vil komme hit.

Siri stirret på Rosita før hun satte i en hjertelig latter som fikk kvinnen foran henne til å le med henne.

Etter et par dager i sengen følte Siri seg bedre og nå var både hun og Rosita i skogen og sanket urter. Hun følte seg trygg og lurte på hvordan de ville reagere når hun var borte.

Ja hvordan sto det til der i Christiania Torg mon tro. Vakten som kom tidlig den morgen så at buret var tomt og ble stående og stirre overrasket før han slo alarm. Hvor var heksen? Hadde selve Djevelen hentet henne? Det ble sent soldater rundt i Christianias gater og i skogen får å lete men ingen fant heksen.

Siri og Rosita sto foran jerngryten hvor det boblet så lystig. De holdt hverandre i hendene med lukkede øyne. Det var sabbat tid. De hadde spist bakt brød og pyntet med kornbuketter. Stearinlys lyste opp rommet.

Rosita helte vesken i to kopper og ga den ene til Siri. De tok et par slurker og kjente hvordan drikken varmen opp kroppene deres. Så hentet Rosita frem sopelimen hvor hun kostet tre ganger til høyre og tre ganger til venstre da en gnist føyk over gulvet fra kosten. Heksene satte seg på sopelimen og døren fløy opp.

Sopelimen tok dem over det sorte tjernet hvor fullmånen skinte og lyste opp skogen. De fløy over Christiania by og lo høyt da menneskene der nede på bakken pekte mens de skrek opp. Soldater skjøt med riflene men kulene kom aldri så høyt. De fløy langt til de kom til en slette hvor de landet med vinden som sveipte over landskapet. Foran dem var det et bål med en sort gryte hengende i flammene. En mann i en lang svart kappe sto og rørte i gryten. Han tok frem to kopper og helte i en varmende veske og ga det til kvinnene. Rosita neiet og tok i mot, det samme gjorde Siri. De tok kruset til munnen og blåste, og tok en god slurk.

Den mørke fyrste sto foran dem med glødende øyne og strakte ut armene. Rosita og Siri gikk sakte inn i hans favn hvor han tok sine armer rundt dem. Nå var de trygge for fogden og bøddelen.

Et annet sted neste dag skinner solen fra en skyfri himmel hvor fuglene synger i stereo. En deilige morgen å våkne til. Men for Kristin var det en vondt morgen å våkne til. Hennes foreldre hadde lovet henne bort til en mann hun ikke visste hvem var. Hun som ønsket seg en mann som ville få kroppen hennes til å leve og sprudle sammen med hans kropp. Men hennes foreldre forsto ikke hennes ønsker. De tenkte bare på penger og status. Hun slenger vekk pleddet så det faller på gulvet og setter seg opp i sengen. – Jeg vil ikke dette, de kan ikke tvinge meg, visker hun ut i luften. Kristin reiser seg opp og tar på seg klærne og lister seg nedover trappen og ut. Bare det å føle gresset under føttene merker hun den deilig følelsen i kroppen. Hun løper mot skogen til tjernet der hun elsker å bade naken. Ingen så henne der når hun tok av seg klærne og la på svøm. Vannet som beføler henne på kroppen får henne til føle deilige og rare følelser hun ikke visste om. Hvem var det som fikk henne til å tenke hete tanker? Var det mannen i hennes drømmer som hun kunne tenke seg å leve sammen med? Hun kommer seg opp fra tjernet og legger seg på bakken så solen kan tørke henne. Den lange slanke kroppen hennes hvor det lange lyset håret bølger seg rundt henne lager en mystisk atmosfære hvor tjernet laget småbølger, fugler som stilner og trær som svaier i brisen sammen med bølgene.

Kristin merker deilige følelser i kroppen, hvor hun må stønne da vinden sveiper over henne. Hennes hender legger seg over de runde brystene hvor hun masserer rundt og rundt. Så går hendene nedover magen i bølger mot stedet som hyler etter berøring. Kristin stønner ut og roper på nøkken, ”kom til meg jeg trenger deg”. Hvor hennes hender rører ved det helligste og en strøm av noe går gjennom henne så hun skriker ut sin nytelse.

Kristin hutrer, hun glipper med øynene og reiser seg opp i en sittende stilling og ser seg rundt. Fuglene kvitrer igjen og solen varmer. Hun reiser seg opp og tar på seg klærne. Hun ser utover tjernet og puster inn den deilige skogs lukten før hun tenker oppgitt, jeg får vel ikke gjøre dette mer når jeg skal gifte meg, og går sakte hjemover.

En ung mann ser etter henne der hun går vekk fra ham. Han puster tungt og beføler seg på sitt kjønn og føler de siste safter som sprøytet ut av hans skaft etter opplevelsen med den skjønne kvinnen som lå på bakken og koste med seg selv.

Kristin sitter ved bordet sammen med sine foreldre og spiser kveldens rett. Hun vil tilbake til skogen hvor hun føler seg så levende. Hvem vil leve for penger og status når man kan elske sin mann og ha et herlig elskovsparadis sammen med sin utkårede? Maten som lå foran henne var kjøtt fra lammet de hadde slaktet, med deilig urter til og en krydret soppsaus. Det luktet godt men Kristin hadde ikke matlyst. Hun pirket i maten.

– Men Kristin, du må spise og ikke pirk i maten, ropte moren skarpt.

– Jeg er ikke sulten.

– Selvfølgelig er du sulten, spis nå mitt barn.

– Må jeg, jeg orker ikke, kan jeg ikke ta det senere?

Moren ristet oppgitt på hodet. – Hvis ikke maten blir ødelagt så.

– Kan jeg gå fra bordet, hun neier der hun står foran dem.

Moren og faren nikker anerkjennende til henne.

Morgenen etter er hun ved tjernet. Hun kler seg naken og går mot tjernet da hun hører en stemme.

Hun snur seg brått og ser en naken mann med et stivt lem stå der og stirre intenst på henne. Kristin blir stående med store øyne med en brennende følelse i kroppen. Mannen kommer imot henne og Kristin blir helt rar i kroppen, noe hender i underlivet. Safter renner nedover låret og hun puster tung.

Mannen tar henne inntil seg og berører leppene hennes. Hun smelter sammen med ham hvor hender går på oppdagelsesferd. Mannen kysser og suger på brystvortene og nedover magen mot stedet som brenner. Hun føler en tunge inni seg. Hun vrir seg i ekstase og stønner ut den deilige følelsen. Hun føler hun er i himmelen.

Hun ligger over mannen og kysser ham lidenskapelig. Hun forlater munnen og går nedover magen mot den stive staken som ligger mot magen. Kristin kysser den og slikker med tungen og hører mannen stønne i ekstase. Hun slikker helt opp til toppen og tar staken i munnen og suger. Mannen stønner høylytt og masserer henne i håret. Hun suger opp og ned på den stive staken og smaker salte dråper.

Kristin slipper seg løs fra pikken og ser på mannen foran henne. Han er så deilig og hårete, hun ville ha ham inni seg og legger seg på bakken og sprer bena og visker: – Kom inni meg min deilig mann.

Mannen gisper da han ser hennes våte herlighet åpne seg foran ham. Han kryper over henne og glir den stive staken inni henne forsiktig.

Kvinnen får et vondt drag over fjeset så han tar pikken over sprekken og erter henne så hun blir våtere. Kvinnen stønner høylytt nå så han tar et forsiktig dytt og er inni henne.

Kvinnen ser på ham med en sløret blikk og begynner og danse under ham. Han støter forsiktig ut og inn og ikke lenger etterpå slår hun bena rundt ham og hyler ut. Han pumper pikken ut og inn flere ganger og hyler ut den deilige følelsen.

Kristin står der og smiler. Mannen holder henne inntil seg. Sånn står de lenge før hun kommer seg ut av favnen og sier: – Takk for den deilige stunden du har gitt meg.

– Takk det samme min skjønne, svarer han og kysser hennes hånd.

– Får jeg se deg igjen?

Mannen nikker og kysser henne ømt på munnen hvor han snur seg og forsvinner inni skogen.

Kristin følger ham til han er helt borte for henne, så snur hun og går hjem.

Kristin har pyntet seg og sitter i stuen og venter på sin utkårede. Hun er syk av kjærligheten for mannen i skogen og ser ned i gulvet med lukkede øyne.

Hennes foreldre kommer inn i stuen pratende med mannen hun må gifte seg med. Kristine holder hendene mot hodet og stønner da en velkjent stemme kommer krypende mot henne. Drømmer hun eller hva er det som skjer? Hun løfter hodet sakte opp og ser mannen fra skogen. Kristin får sjokk og stirrer overraskende før hun med et faller om på gulvet.

– Barnet mitt, kom igjen, nå må du våkne.

Kristin blunker et par ganger før hun stirrer inni morens bekymrende øyne, så snur hun seg og ser mannen fra skogen stå der med det samme uttrykket. Hun lukker øynene litt og setter seg opp.

– Beklager, vet ikke hva som hendte. Hun tar seg til hodet og ser opp mot mannen hun har drømt om.

Han smiler til henne.

Kristin reiser seg opp og går mot ham og neier.

Dette er Ola fra Sogngård, sier moren.

– Hei Kristin, sier Ola og stemmen kryper over kroppen hennes og hun føler de deilige følelsene komme tilbake igjen.

– Hei Ola, sier hun og smiler blygt.

– Kom la oss gå en tur, sier Ola

Noe Kristin ikke har i mot og tar armen hans og går. De går mot skogen til tjernet hvor de elsket. Da de nærmere seg tjernet snur Ola seg og kler av henne. Da begge står der naken løfter han henne opp i armene og går mot tjernet og sier: Du har fått din nøkken nå, og forsvinner under vannet med henne.

Foreldrene står og ser mot tjernet og holder hverandre mens de gråter. Hvordan kunne nøkken ta deres datter? Det var ikke sånn de hadde tenkt hennes fremtid skulle bli.

I skumringen kommer en hvit hest gående med en langhåret blond kvinne sittende oppå som rir mot tjernet og ut i vannet.

Rosita puster stønnende da hun glir ned på den stive pikken og rir ham opp og ned. Siri slikker seg rundt munnen og maserer brystene sine mens hun rir på tungen til fyrsten. Hun ser hvordan Rosita nærmer seg klimaks og det gjør at hun selv hikster stønnende mens en etterlengtede orgasme ljomer gjennom kroppen hennes.

Etter en lang økt ligger de på bakken og puster ut med lukkede øyne. Det hadde vært en lang natt og man kunne skimte sol oppgangen. Rosita gjesper og strekker seg og åpner øynene. Siri lå der med et smil om munnen med en rolig pust. Fyrsten var borte men han ville komme igjen. Rosita gliste, han hadde blitt overrasket da hun foreslo trekant men man kunne se i øynene hans at han ble veldig opphisset av ideen.

Rosita bærer en kurv under armen og en kniv i hånden. Hun er ute og sanker urter da hun hører en hulkende kvinne. Hun går mot lyden og ser en eldre kvinne ligge på bakken ved et tjern som hulker så hjerteskjærende. Rosita blir stående litt vekk fra tjernet da noen alver kommer glidende mot henne. – Nøkken har tatt deres datter, Kristin. Hennes mor kommer hit hver dag og hulker, det er hjertekjærende å se og høre.

Rosita nikket og sier: Jeg skal finne henne og se hva jeg kan gjøre. Alvene forsvinner innover i skogen.

I skumringen hørtes det lyder fra et tjern. Rosita svømte og koste seg i vannet da plutselig en hvit hest stoppet foran tjernet. På hesten sitter en vakker kvinne med langt tykt lyst hår. Rosita svømmer mot land og kommer seg opp og står der splitter naken foran dem. Hun smiler og sier: – God dag Kristin. Mitt navn er Rosita og jeg har en beskjed til deg.

Kristin sperrer opp øynene da hun hører navnet sitt. – Jeg har det fint svarer hun og får hesten til gå mot tjernet.

– Din mor har det vondt på grunn av deg. Hun ligger her ved tjernet hver dag og hulker. Du har kanskje sett det?

Kristin hopper av hesten og stopper like foran Rosita og sier: – Det er ikke meningen og skape problemer for mine foreldre, men jeg har det godt sammen med min nøkken. Jeg skal besøke dem og fortelle dem at jeg har det bra for å stoppe smerten deres. Rosita ser bort på hesten som hadde forvandlet seg til en vakker herremann. Hun sperrer opp øynene og tenker med seg selv, at det var ikke rart at Kristin ville være sammen med ham. Hun neier til begge to og sier: – Kjære nøkken, du må la din brud få besøke sine foreldre en gang i blant.

– Selvfølgelig skal jeg la henne få lov til det, sa han med en vakker røst. Rosita tok på seg klærne og vinket da hun dro fra dem og håpet at ting ville gå i orden for familien.

Den virkelige Ola fra Sogngård som skulle gifte seg med Kristin fra Brage gårdstun fikk aldri sin brud. Han bodde alene på gården og ønsket seg sånn en kone ved sin side. En dag da han var ute og sanket ved møtte han en vakker ung kvinne. Han hadde ikke sett denne kvinnen før men noe i ham fikk seg til å snakke med henne. Hun var en nydelig skapning og den kvelden lå de i hverandres armer på en eng ute i skogen. De elsket langt inni sommernatten.

Neste morgen var han alene i engen og ble forbauset da han ikke så den vakre kvinnen ligge der ved hans side. Hvor var hun blitt av? Han reiste seg og gikk med raske skritt til gården. Da han nærmet seg huset hørte han en nynning og stoppet brått. Hvem kunne det være, tenkte han forskrekket mens han sakte listet seg mot lyden og inni huset. Der på kjøkkenet sto den vakre kvinnen og lagde mat, men så fikk han øye på noe som satte hjertet i halsen på han. Kvinnen hadde en hale. Han hadde elsket med en hulder og følte angsten komme krypende før han segnet om på bakken.

Ola våknet og merket at han lå på brisken. Ved hans side satt en bekymret hulder og så på ham. Han kremtet og da strøk hun ham på kinnet og sa: -Jeg fant deg på gulvet, så jeg bar deg hit. Hun hadde et fantastisk smil som gikk rett i hjertet på ham.

– Du er en hulder, stammet han frem. Hva vil skje med meg nå? Han så engstelig på henne.

Huldra rusket ham i håret og smilte beroligende da hun svarte: – Gifter du deg med meg vil halen forsvinne og du vil få en god og varm kone som hjelper deg med gårdsarbeidet. Du har ikke noe å være redd for.

Ola så på den vakre hulderen som satt der å så på ham med et varmt blikk og tenkte hvorfor ikke, hun er jo så vakker og deilig. Han husket elskovs akten i skogen hvor han hadde sprutet inni henne flere ganger. Han tok hånden hennes mot munnen og kysset den og sa: – Jeg vil gjerne ha deg ved min side. Han smilte til henne der han lå på brisken.

Kvinnen smilte strålende og bøyde seg mot munnen hans og ga ham et langt kyss. Han slo armene rundt henne så hun ble liggende oppå ham og svarte henne med et langt og hett kyss.

Rosita og Siri tok seg et kvelds bad i tjernet da noen alver kom dansende mot dem og smilte. – Takk for hjelpen Rosita, nå er hulkingen stoppet.

Rosita smilte strålende og svarte: – Glad jeg kunne hjelpe til og vinket da de danset seg vekk i fra dem. Siri smilte hjertelig til Rosita og gledet seg til i kveld da de skulle møte fyrsten igjen. Hun følte seg beruset og kjente det i underlivet bare ved tanken. Rosita gliste tilbake og blunket og gledet seg til hyrdestunden med Siri og fyrsten, noe hun visste han virkelig så frem til….

Kommentarer

kommentarer