Denne novellen er et bidrag fra en leser. Enjoy! 🙂

Jeg har alltid tent på rollespill, og i forholdet til kjæresten min er jeg alltid den underdanige. Jeg er en jente på 28 år, og samboeren min er en god del eldre enn meg. Jeg har alltid hatt en tenning på eldre menn. Og da mener jeg også de som er mye eldre enn meg, både 20, 30 og til og med 40 år eldre. Ikke så å forstå at jeg ønsker å være i et kjærsteforhold med en såpass mye eldre mann, men tanken på å være den seksuelle bruksgjenstanden til en godt voksen mann gjør meg fryktelig kåt.

Jeg er en søt brunette, passe høy og litt frodig. Puppene mine er store, myke og naturlige, og fitta mi er myk og trang. Jeg trives godt med meg selv, og er ikke redd for å gi meg hen seksuelt på noen måte.

Nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet. Til daglig er jeg tilsynelatende en helt normal jente med en vanlig jobb og en snill og grei kjæreste. Alt dette stemmer jo også forsåvidt. Bortsett fra at jeg lever et utrolig dobbeltliv!

For snart et år tilbake ble jeg medlem av en privat og eksklusiv sexklubb. Og da mener jeg veldig eksklusiv. Og veldig privat. Vi – samboeren min og jeg – har ofte frekventert lukkede sexklubber, og der har vi blitt bedre kjent med noen få personer. En av disse personene er en mann i starten av 60-årene. En velstående mann med noen helt spesielle preferanser.

Han eier en stor herregård der han tilbringer helger og ferier, og her har han ansatt en stab på nå 7 personer (det varierer litt hvor mange vi er, og det er fra tid til annen utskiftninger). Jeg er en av disse personene. Og for å si det slik: han betaler ekstremt godt, faktisk så godt at jeg kunne droppet jobben jeg har til daglig, men for å bevare en viss sunn balanse i livet har jeg valgt å beholde den.

Men den gode betalingen kommer med forpliktelser. Seksuelle forpliktelser. Vi er i dag 4 jenter og 3 gutter i alderen 26 til 42. I tillegg til huslige sysler som enkelt husarbeid og matlaging, må vi adlyde vår Mesters minste lille ønske, og det kan være alt fra å suge kuken hans når han trenger en kjapp utløsning, ha samleie med ham når det passer, eller ha sex med noen av de andre i staben når han ønsker underholdning til runkingen. Ja, faktisk har vi også måttet ha sex med noen av gjestene hans, det være seg småperverse mannlige venner og bekjente av han, eller forretninsgforbindelser han ønsker å gi det lille ekstra.

Disse seksuelle kravene kan komme når som helst. Jeg har enda ikke tilbrakt en hel ferie der, men jeg er der nesten hver helg, og kommandoene kan komme som lyn fra klar himmel når man minst venter det. Vi har streng dresscode, og alle har fått utdelt minimale stuepikeuniformer med dyp utrigning og snuppekort skjørt. Truse er forbudt, og det er et krav at vi alltid er rene og klare for en hvilken som helst type sex, både oralt, vaginalt og analt.

Nå vil jeg fortelle litt om mine sexopplevelser fra herregården.

Det var en lørdag morgen på herregården. Jeg hadde ankommet kvelden før og var uthvilt og i godt humør. Jeg og to av guttene i staben sto på kjøkkenet og tilbredte frokost. Vi pleier som regel å få jobbe i fred på kjøkkenet, men denne morgenen ble vi forstyrret av vår Mester. Han kom inn i bare morgenkåpe, åpenbart rett fra sengen. Han satt seg ned på en av kjøkkenstolene og betraktet oss der vi jobbet for å tilfredsstille med frokost et luksushotell verdig. Brått ber han meg hente noe nederst i kjøkkenskapet. Jeg bøyer med ned på huk, men da avbryter han meg strengt. “Nei, ikke sett deg ned, du skal bøye deg fremover”. Jeg reiser meg opp igjen og bøyer meg ned på nytt, denne gangen uten å sette meg på huk. Den snuppekorte kjolen gjør selvsagt at han ser rett inn i alle herligheten, og jeg kjenner det kribler i fitta. Jeg bøyer meg litt ekstra frem og sprer bena en smule, akkurat nok til at leppene åpner seg litt og han kan se at det glinser. Jeg føler meg enormt eksponert, med både fitta og rumpehullet på utstilling, men samtidig klarer jeg ikke å la være å bli utrolig kåt. Jeg hører en lett stønning bak meg, og når jeg reiser meg opp og snur meg sitter Mesteren der med en glinsende ståkuk og runker. Morgenkåpen er brettet tilside, og han har ingenting under. De to andre gutta fra staben jobber tilsynelatende upåvirket, men jeg kan se at det buler i de trange buksene de har blitt tvunget til å gå med. De har nok fulgt nøye med mens jeg sto der med baken blottet i været.

Mesteren befaler meg bort til kjøkkenøya som ruver midt i rommet. Der ber ham meg lene meg foroverlent over benken. Så der står jeg da, med en svulmende og våt fitte og lurer på hva som skal skje. Brått utbryter Mesteren “dere to, knull henne nå!”. Jeg ble satt ut. Dette var første gang jeg hadde blitt tvunget til å knulle noen fra staben. Før jeg vet ordet av det kjenner jeg et enormt lem som presser seg opp i fitta mi, og et høyt stønn unnslipper leppene mine. Jeg snur meg for å skue scenarioet som pågår, og ser Mesteren stå like ved meg med det glinsende og bankene lemmet i heftig men kjent bevegelse mellom drevne hender. Den andre gutten fra staben sår på andre siden med en enda større ståkuk og runker for harde livet mens han venter på tur. Jeg sperrer øynene opp når jeg ser den svære kuken, og skjønner fort at disse gutta har blitt asnatt på grunn av størrelsen på utsyret. Mesteren nyter visst tanken og synet av å se den trange fitta mi bli spiddet av svære kuker.

“Bytt plass”, sier han til gutta. Men i det jeg kjenner kuk nummer to presse seg inn, blir han avbrutt. “Nei, ikke fitta, knull henne i rumpa. Knull henne hardt i rumpa, og sprut”. Jeg fikk en anelse panikk, hvordan i alle dager skulle det trange rumpehullet mitt klare å ta i mot en så svær kuk? Men jeg rakk ikke tenke lenge. Han spredte rumpeballene mine tilside og begynte å slikke hullet mitt. Viste det frem til de to andre mens han presset en finger inn. Jeg stønnet høyt av nytelse og kjente at jeg var helt klar. Han reiser seg opp og presser forsiktig det digre lemmet sitt inn i det trangeste hullet mitt, og jeg hyler i skrekkblandet fryd. Aldri før har jeg blitt knullet i rumpa av en så diger kuk. De to andre nyter åpenbart synet, for de har omringet meg med de stive lemmene sine, klare til å sprute når som helst. Jeg kan høre på den brunstige stønningen til han som tar meg i rumpa at han er nær ved å komme, og brått kjenner jeg en varm ladning med sperm fylle det trange hullet mitt. Han trekker seg ut når krampetrekningene gir seg, og jeg kjenner det renner sperm ut av det åpne og nypulte hullet mitt. Men jeg får ingen lang pause. Mesteren har bygget opp kåtheten sin til bristepunktet, bytter plass med han som akkurat har pult meg og presser brutalt inn den svære kuken sin i det nypulte og nå søkkvåte og glatte rumpehullet mitt. Han jukker som en villmann til han kommer i en voldsom orgasme. Jeg føler meg helt ihjelpult! Men han siste har enda ikke kommet, så jeg slipper fortsatt ikke unna. Han presser det fortsatt stive lemmet sitt inn i den våte fitta mi, samtidig som han presser to fingre opp i den våte rumpa mi. Han blir åpenbart kåt av dette, trekker seg ut og blir den tredje til å misbruke rumpa mi. Følelsen av stiv kuk i en allerede nedsprutet rumpe tar pusten fra meg, og jeg kommer i en voldsom orgasme. Sammentrekningen gjør at rumpehullet mitt strammer seg voldsomt rundt kuken til tredjemann, og det brister fullstendig for ham. Han hyler som en brunstig hangorilla i det han kommer, og atter en gang blir jeg fylt opp av varm, deilig mannejuice.

Vi får beskjed om å gå og stelle oss og gjøre klar frokosten. Kvelden vil nemlig by på nye overraskelser, men det skal jeg fortelle om en annen gang?

Lagre

Lagre

Kommentarer

kommentarer