Det var en tidlig sommermorgen på en norsk bondegård. I huset nede i stuen tikket en gammel klokke frem mot fem. Kuene, sauene, hestene og hønene tuslet rundt på gården og spiste det de fant av interesse. Hanen sto og struttet med fjærene og stirret mot huset der hvor menneskene bodde. Så da klokken startet med å slå, strakte hanen hals og gol ut morgenen sammen med klokken.

a9d95d5981842534152af95fb9153319

Bondekonen strakte den nakne og slanke kroppen sin og snudde seg mot bonden sin og smilte kjærlig. Han lå fortsatt og sov. Kvinnen hadde et ertende blikk og slikket seg rundt munnen da hun skjøv forsiktig dynen av ham. Hun unnslapp et stønn da hun så den deilige stive pikken oppover magen. Det var noe med morrabrødet. Hun bøyde seg forsiktig ned mot hodet og slikket. Mannen rørte seg ikke. Hun gliste og slikket pikken opp og ned og merket den deilige murrende følelsen i underlivet. Der begynte bonden å røre på seg men han var fortsatt i drømmeland. Bondekvinnen stoppet med slikkingen og satte seg overskrevs. Hun tok et tak i den stive pikken og førte den på plass og gled rett ned på den. Da hun var helt til bunns utbrøt bondekonen et stønn. Bonden sov fortsatt og ante ingen ting. Hun begynte å ri sakte opp og ned på den deilige kjærlighets pilen som hun elsket og kalle den. Hun var virkelig kåt nå og masserte brystene sine og stønnet ut.

Han lå der i en urolig søvn mens våte drømmer viste bilder i hodet hans. Han stønnet og våknet brått med stirrende øyne på sin sexy bondefrue som red opp og ned på pikken hans. Det var en utrolig opplevelse og våkne på den måten, kåt og stiv som en stokk. Han kjente det i pungen da hun red ham i vill galopp. Han ville holde igjen og se når det gikk for henne, det var så utrolig opphissende. Han ble så kåt av å se på henne. Hun var så spiselig deilig der hun red opp og ned med soveromsøyne og masserte brystene sine mens hun stønnet høylytt

– Åhhh elskling god morgen, stønnet hun hikstende nå er det like før her, utbrøt hun da hun merket at han hadde våknet.

– Mmm, kom igjen sexy kom for meg, svarte han kåt og hest.

– Åhh jaaaa, nå kommer jeg, ropte hun ut og red i en voldsom fart på staken hans. Det var så deilig den måten hun red på at han ikke orket å holde igjen mer, han måtte bare sprøyte inn kremen. – Åhh jaaa, stønnet han ut da han merket hvordan det sprøytet ut fra pikken hans.

Hun lå oppå ham og gliste. Han ga henne et langt kyss.

– Du er ikke sann jenta mi, men jeg liker måten du vekker meg på.

– Hehe, det tror jeg nok, svarte hun ertende. – Mmm jeg elsker kjærlighets pilen din, kan vi ikke ta en tur i dusjen og vaske hverandre med litt attåt? Hun blunket ertende.

– Hehe, så rå du er, og gliste da hun gikk av ham.

Hun reiste seg opp og kjente den deilige varme sæden renne nedover på siden av lårene. Hun tok begge hender og strøk det opp mot fitta og tok et par slikk av håndflatene og slikket seg rundt munnen og blunket til mannen sin før hun tok ham i hånden og dro ham med seg i dusjen.

Dyrene på gården hadde fått sitt stell og sin frokost. Bonden drev med våronna. Han kjørte traktoren over åkeren og plystret og tenkte på sin deilige bondekone. Han var i et godt humør, hun fikk ham alltid til å smile, det var en grunn til at han følte seg som verdens heldigste mann på jorden. Hun tilfredsstilte alle hans behov på samme måte som han tilfredsstilte hennes. Ja han var en heldig bonde. Etter en lang pløying stoppet han traktoren for en pause og hoppe ut, lente seg inntil traktoren og lukket øynene.

Bondekvinnen sto foran speilet og gliste til speilbildet. Han ville få seg en overraskelse der ute på åkeren. Hun sprayet litt berusende parfyme i halsen, malte leppene røde og satte caps en på hodet. Så løftet hun opp stereoen og forsvant ut av huset.

Han strakte seg og gjespet og skulle til å klatre inni traktoren igjen da han hørte musikk. Det var som et slag i magen da låten kom ut av noen høyttalere. Det var favoritt låten:” Slide it in” med Whitesnake. Han gikk etter musikken og stoppet brått med åpen munn og stirrende øyne.

Der et par meter foran ham sto kona med en politiuniform og danset sexy med et hett blikk som sa det meste. Bonden svelget og kjente hvordan det knyttet seg i brystet og hjertet som banket i hundre. Det ble ubehagelig i buksa. Pikken dunket og han var så utrolig kåt. Kona visste om fetisjen hans og det var uniformerte kvinner, spesielt politikvinner, han ble bare så dyrisk kåt av det og merket at han ville gjøre hva som helst for å ta henne nå. Men kona hadde andre planer forsto han og hun lot ham lide litt der han sto og følte det piple lett fra skaftet.

Uniformen hadde hun sydd selv etter en modell av uniformen til søsteren som jobbet i politiet.

Hun danset og strippet og gjorde ham gal. Hun blunket da hun røska av buksa. Så knappet hun opp skjorten mens hun danset sexy. Tilslutt vrikket hun rundt på åkeren i en rød strengtruse og en rød blonde bh med røde høyhælte lakkstøvletter på bena. Hun danset rundt og struttet rumpa mot ham og kneppet opp bh og snudde seg rundt mot ham igjen og startet med å beføle brystene. Hun slikket seg rundt munnen og tok pekefingeren nedover mot navlen og ned i trusa.

Han svelget, pustet tungt og stirret på henne.

Fingeren gikk inn og ut av fitta før hun så tok den ut og sugde på den med lukkede øyne.

Han kom mot henne som i en sakte film. Nå var det nok, han måtte ha henne og endelig kjente han kroppen hennes mot sin og kysset henne begjærlig mens han holdt hendene rundt hodet hennes. Hun klemte seg inntil han og stønnet i munnen hans.

Hun slapp seg løs og løp bort til traktoren og slang trusa i ansiktet hans etter og ha tatt den av. Han tok imot den og snuste inn lukten av henne og kunne ikke annet enn å stønne. Hun snudde seg rundt og vrikket på rumpa, som om den sa, kom å ta meg da vel!

Han var ikke sen med og rive av seg buksa og bokseren, skjorten hadde han tatt av for lengst. Pikken spratt ut klar for action. Han kom mot henne og gled den mellom bena hennes hvor han fant hennes våte herlighet. Det surklet lett da han forsiktig gled den inni henne. Hun stønnet hikstende mens han små bet henne i nakken og masserte brystene hennes. Pikken gled inn og ut hvor hun var så våt og glatt og som føltes vanvittig her ute i åkeren. Hun strammet om pikken hans mens musklene jobbet iherdig. -Åhhh, ta meg hardere stønnet hun ut og han var ikke sen om å gjøre som hun sa og pumpet hardt inn og ut mens hun roterte rundt pikken og skrek ut da det gikk for henne. Han bet seg fast i skulderen hennes og pumpet og pumpet og merket selv at det ikke var lenge igjen før han ville få en kjempe orgasme. Det var så vannvittig da den kom. Han pustet tungt og stønnet i nakken hennes.

Han sto med henne i armene og kysset henne ømt og kjærlig mens hun kjærtegnet ham gjennom håret. Hun klemte seg inntil ham og bøyde seg mot øret hans og visket: – Gratulerer med dagen min kjære. – Senere vil du få enda mer dessert.

Han klemte henne hardt inntil seg og visket tilbake: – Mmm, gleder meg allerede og takk for en herlig start på bursdagen min. Hun smilte kjærlig til ham og rusket ham i håret. Han gliste og tok et godt grep rundt rumpa hennes og blunket ertende før han steg inni traktoren og startet den.

Hans kvinne vinket og slikket seg rundt munnen og vrikket seg vekk fra ham, hvor han smilte for seg selv og tenkte på det han ville få senere, og det å høre henne stønne navnet hans når han gledet henne.

Det er noe med bonderomantikken….

Lagre

Kommentarer

kommentarer