Det var en kald januar natt med en krystall klar himmel, og røyk som vrimlet i luften fra noen få biler. Noen hastet gjennom gatene. Plutselig hørtes et grusomt skrik som gikk gjennom marg og ben.

Merete og Kristoffer var i dusjen. Merete sto lent inntil dusjveggen og følte hvordan pikken til Kristoffer gled sakte inni henne bakfra. Han holdt rundt brystene hennes og befølte dem mens han små bet henne i nakken og i øret. Det dampet av pust og varmt vann inni dusjen som ble til en tykk tåke som la seg over baderommet. Merete stønnet av begjær og merket hvordan orgasmen kom i rask rekkefølge. Kristoffer pumpet inn og ut og hørte Merete skrike i ekstase og det fikk ham til å komme. Det var så utrolig deilig og kjenne pikken inni henne. Hun var så våt og glatt.

Begge falt på dusjgulvet i en givende pust. Så reiste begge seg opp hvor Kristoffer tok henne inntil seg og kysset henne ømt på munnen.

Hun klemte seg inntil ham og kysset ham sulten tilbake.

Det var et grotesk syn. Mannen i sengen var død. Pikken hans var klippet av og sto ut av munnen hans. På magen var det skrevet med blodig skrift: Jævla soper og under var det noe som minnet om et hakekors. Mads gikk ut av rommet og brakk seg. Han tastet på mobilen og ventet. Det ringte i fem minutter før han hørte Kristoffer.

– Hei det er Mads, det har skjedd igjen.

– Gi meg ti minutter så er jeg der.

– Greit. Så brøt han forbindelsen og ble stående på kjøkkenet og vente.

Merete lå i sengen og stirret på Kristoffer mens han kledde på seg.

– Det er det tredje mordet. Helt sykt.

Kristoffer nikket. Han bøyde seg ned å kysset henne på munnen og gikk mot døren.

– Vet ikke hvor lenge jeg blir, ropte han fra gangen.

– Ok, jeg sover sikkert når du kommer hjem. Hun hørte døren slå igjen etter ham. Merete ble liggende og tenke på mordene.

Kristoffer stirret på liket. En kvinnelig patolog var kommet og gjorde en grundig undersøkelse.

– Han har vært død i ca tre timer. Mordvåpenet som er brukt er hagesaks og kniv.

– Noe så jævlig.

– Er det nazister som står bak dette? Spurte Mads bak ryggen hans.

Kristoffer snudde seg og heiste opp skuldrene. – Det virker sånn. Men kan det være noen som vil at det skal se ut som at det er nazister som står bak dette her?

Mads tenkte og klødde seg i skjegget. – Hvorfor det tro?

Neste dag satt Kristoffer og Mads på sjefens kontor og diskuterte saken.

– Jeg syns dere skal ta en tur til Dragon Queen baren og sjekke stedet.

Kristoffer lagde en grimase da han stirret på sjefen. – Kan ikke Mads dra alene siden han er homofil?

– Det er best om dere er to, svarte politisjefen. Så vinket ham dem ut.

Mads så etter Kristoffer der han forsvant nedover trappen.

Han fulgte etter og fant ham utenfor med en røyk i hånden.

– Jeg kan godt gjøre det alene.

Kristoffer stirret på ham en stund. – Jeg blir med, det er jo jobben min å fakke mordere. – Beklager, jeg får bare hetta noen ganger.

Mads smilte og slo ham kameratslig på skulderen. – Helt i orden Kristoffer.

– Du er en bra fyr.

Kristoffer stumpet røyken, smilte og forsvant inn.

Mads gikk etter.

Merete sto foran ham. Hun hadde på seg en sort blonde truse med fransk åpning og en sort blonde bh du kunne åpne foran. På føttene hadde hun sorte høyhælte sko. Hun hadde et hett blikk og slikket seg rundt munnen.

– Jeg er så jævla kåt, kan du ikke ta meg hardt!

Kristoffer ristet på hodet og måtte le. Han tok henne i armene og kysset henne sulten. Merete klemte seg inntil ham og kysset ham grådig tilbake. Så dyttet hun ham på sengen så han ble liggende på ryggen. Merete satte seg oppå ham og kjente den harde og stive pikken under seg.

– Mmm, så deilig og hard du er. Hun rev av ham skjorta og kysset ham nedover brystkassen. Kristoffer stønnet. Han dyttet henne ned ved siden av seg og bet av henne bh. Han små bet brystene hennes og nedover magen og dro av henne trusen med tennene. Så blåste han inni fitta og små bet henne og stakk tungen inn og slikket i seg saftene. Merete vrei seg og stønnet høyt og skrek ut da det gikk for henne.

Kristoffer la seg oppå henne og så henne inni øynene.

– Var det deilig?

– Mmm.

– Vil du ha mer?

– Åhh ja.

Etter å ha fått av seg resten av klærne gled han pikken sakte inn og knullet henne først forsiktig så etter hvert hardere og fortere. Det gikk igjen for Merete, hun beit ham i skulderen og låste ham med beina og presset kroppen sin imot ham. Da kunne han ikke holde seg lengre og kjente en utrolig utløsning komme. Det føltes som den varte i evigheter.

De ble liggende og puste fort. Kristoffer så henne i øynene. Merete smilte dovent og strøk ham over arret han hadde på kinnet.

– Jeg får aldri nok av deg. – Du er en rå deilig mann.

Kristoffer gliste og blunket til henne. – Du er ikke så verst du heller.

Merete tok et ømt grep rundt rumpa hans.

Kristoffer gled ut av henne og dro henne opp og bar henne inni dusjen hvor de fortsatte med å elske.

Det var fredag kveld og utenfor Dragon Queen var det fult med folk. Kristoffer og Mads sto i kø for å komme inn. Kristoffer hadde på seg sorte cowboy støvler, sorte jeans og en sort skinnjakke. Under hadde han en sort skjorte som var åpen i halsen. Mads hadde på seg sorte vintersko, svarte jeans og en brun skinnjakke. Under hadde han en hvit skjorte og et sort slips.

De betalte og hang fra seg jakkene og gikk rett til baren og bestilte hver sin øl. Musikken var høy med skikkelig dunke musikk som kom ut fra høyttalerne og det var mange som danset.

– Hei kjekken. Kristoffer snudde seg og så en drag foran ham. Han hadde langt blondt hår, lange øyevipper og masse sminke. På kroppen hadde han en åletrang sort utringet kjole. Pupper hadde han også. På føttene hadde han sorte høyhælte sko. Kristoffer ble helt satt ut. Han måpte.

Da lo mannen. – Skal vi ha det litt moro sammen?

Kristoffer tok seg sammen, og kremtet. – Beklager jeg er sammen med noen. Han visst ikke helt hva han skulle si.

– Han er med meg. Blondinen snudde seg mot Mads og sukket. Så snudde han seg mot Kristoffer igjen. – Du kan jo tenke på det smukken og vrikket seg mot dansegulvet.

Kristoffer pustet lettet ut og smilte tåpelig til Mads. Mads gliste og ristet på hodet.

Plutselig kjente Kristoffer et pust i øret. Han snudde seg fort og så en blondine og måtte blunke et par ganger. Var det en kvinne? Personen lente seg imot ham og visket i øret hans: – Det er meg Merete, jeg måtte bare komme å se.

Kristoffer tok et tak i armen hennes. – Hva er det du driver med?

Mads stirret på Merete og begynte å le. Hun hadde kledd seg ut som en drag. Merete gliste og blunket ertende.

Kristoffer ristet på hodet.

– Nei, nå for vi ta oss sammen og jobbe. – Du Merete, du skal hjem.

Merete ristet på hodet og sa: – Dess flere dess bedre. Så gikk hun ut på dansegulvet og danset mens hun sonderte mennene. Mads stirret etter henne og sa: – Hun er en tøff kvinne, la henne være med. Kristoffer så på ham en stund før han nikket. – Greit, det ville ikke bli lett å få henne vekke herfra heller. De ble stående og betrakte folkene mens Kristoffer fikk masse blikk som gjorde ham urolig, han hadde mest lyst til å forsvinne så fort som mulig. Musikken dundret høyt fra høyttalere, røyken ble nesten til en tykk tåke og det var vanskelig å prate. Plutselig kom den drag typen som hadde kjekket opp Kristoffer bort til baren med et skremt utrykk mens han mumlet etter eller annet. Da han stoppet ved baren sa han høyt: – Det er en død mann på toalettet. – Et grusomt syn.

Kristoffer og Mads løp fort mot toalettet, de måtte dytte for å komme seg frem. Det var et par menn der inne. De virket skremte og noen kastet opp. Kristoffer åpnet døren til en av toalettene og så et grotesk syn. Mannen satt på doen med buksa og underbuksa ved ankelen. Det var skrevet med blod på magen: Jævla soper, med et hakekors under. Pikken hans var stappet inni munnen. Det var mye blod på gulvet. Kristoffer lukket døren og ba alle om å gå ut. Han slo med neven i døra og utbrøt:

– Jævla faen, hvordan i huleste greide han å gjøre dette med så mange folk i nærheten! Så ringte han ambulanse personalet og politisjefen. Mads kom bort til ham. – Morderen har klatret gjennom vinduet, det er blod spor der og vinduet er åpent.

Kristoffer gikk for å se.

Ti minutter senere var stedet fult av politifolk. Liket ble båret ut og det ble finkjemmet for spor. Kristoffer og Mads sto utenfor da mobilen til Kristoffer ringte.

– Hei, det er meg. – Jeg vet hvor morderen er, har fulgt etter ham. Han bor i et lite hus under jernbanelinjen. Han er der nå.

– Da jeg sto utenfor for å trekke litt frisk luft, så jeg en fyr klatre ut av do vinduet, det virket som han hadde hastverk, så jeg fulgte etter ham.

– Ok, Merete, bli der og ikke la ham se deg. Vi kommer med en gang.

Kristoffer fortalte Mads om samtalen mens de kjørte.

Merete listet seg bort til huset og så inn gjennom vinduet. Det satt en fyr med piggsveis i en sofa. Han røykte og drakk øl. Merete gikk bort til inngangsdøren og kjente på håndtaket. Døren var åpen så Merete listet seg inn.

– Hei kjekken, sa hun da hun kom inn i stuen.

Fyren skvatt så ølboksen fôr i gulvet. – Hvem faen er du og hva gjør du i mitt hjem?

Merete smilte søtt: – Jeg er bare en som liker å følge etter mannfolk, særlig de som klatrer ut gjennom do vinduer.

Mannen stirret på henne.

– Det er du som driver med disse drapene! – Hva er det du har sånn imot homofile? – Og hvis du ikke liker dem hvorfor gidde å gå på homse bar?

Merete gliste mot ham.

Mannen ble sint og langet ut så Merete falt i gulvet. Han dro henne opp og holdt henne hard rundt halsen. – Din jævla tøs skrek han og slo henne.

– Det er jeg som dreper dem, de har ikke noe her å gjøre. De er som pesten, de burde stoppes før det kryr av dem. Han skrek det mot henne og slo henne igjen og igjen.

Merete prøvde å gjøre motstand, men mannen var sterk og hun følte hun ble svakere. Blodet rant nedover ansiktet hennes fra hodet. Merete sêg ned på gulvet og ble liggende.

Plutselig fôr frontdøra opp og Kristoffer og Mads kom løpende inn med hver sin revolver.

– Stå stille ellers skyter jeg, ropte Kristoffer. Mannen stirret på dem, men gjorde en bevegelse og en kniv fløy rett i skulderen på Mads, så revolveren hans falt i gulvet med et brak. Kristoffer skjøt mannen i venstre lår så han falt skrikende på gulvet. Så gikk han bort og fikk på ham håndjern. Mads holdt seg til skulderen og stønnet.

Så satt han seg ned ved Merete, hun pustet, men det var en svak puls. Det hadde kommet flere politimenn. Kristoffer løftet opp Merete og bar henne ut til bilen og la henne forsiktig i baksetet. Mads satte seg ved siden av henne.

Kristoffer startet bilen og kjørte i vill fart mot sykehuset.

Han parkerte og løp inn med Merete i armene og fikk tak i en sykepleier. Hun ble lagt på en seng og kjørt inn til operasjonsstuen.

Kristoffer gikk frem og tilbake i gangen og bannet. Han var sint på Merete. Hun skulle alltid ta sakene i egne hender. Han måtte ikke miste henne da visste han ikke hva han skulle gjøre.

– Hei!

Kristoffer snudde seg og så Mads. Legen hadde sett på skulderen hans og han hadde hele armen i bind.

– Hei, går det bra med deg?

Mads nikket. – Kniven gikk ikke så langt inn.

Kristoffer nikket og smilte trist.

– Hvordan går det med Merete?

Kristoffer ristet på hodet. – Vet ikke ennå. – Det er så frustrerende.

Mads klappet ham på ryggen og sa: – Hun er en sterk kvinne, hun greier seg nok.

Kristoffer nikket og satte seg ned i en av stolene.

Mads satte seg ved siden av.

Et par timer senere kom endelig legen ut til dem. Kristoffer reiste seg opp da han så legen. – Nå, hvordan går det med henne?

Legen smilte. – Hun har fått seg en stygg hjernerystelse og trenger hvile.

– Kan jeg få se henne?

– Ja da, men ikke bli for lenge.

Kristoffer og Mads gikk inn til henne. Kristoffer satte seg i en stol ved sengen og tok hånden hennes og holdt den.

– Jenta mi, har jeg ikke sagt at du skal holde deg unna mine saker.

Merete ga ham et svakt smil og visket: – Beklager Kristoffer, men jeg vil så gjerne hjelpe til.

Kristoffer himla med øynene men måtte smile. Han bøyde seg ned og kysset henne forsiktig på munnen.

Da han reiste seg opp pekte Merete på bordet ved sengen. Der lå det en diktafon. – Jeg tok opp alt han sa.

Kristoffer tok den overraskende. – Utrolig hva du finner på. Han bøyde seg ned for annen gang og ga henne et langt kyss på munnen.

Mads og Kristoffer dro til politistasjonen, de hadde hørt på diktafonen i bilen. Det var bra bevismaterialet for og få mannen i fengsel.

En uke senere lå Merete i armene til Kristoffer, de hadde hatt en lang og het elskov. Hun lå der og sukket henført. Kristoffer så ned på henne og smilte.

– Nå, var det godt?

Merete gliste og tok et forsiktig grep i pikken hans og masserte den opp og ned. Kristoffer kysset henne stønnende på munnen. Hun slo armen rundt ham og kysset ham hardt tilbake. Merete snudde ham rundt og kysset ham på magen, så løftet hun blikket mot Kristoffer. – Hva var det med den fyren?

– Han er en syk mann. – Han taklet ikke at han var homofil og trodde han kunne kurere seg selv ved å drepe andre homofile menn.

– Stakkars mann.

Kristoffer tok henne inntil seg og holdt rundt henne. – Han prøvde å drepe deg og du syns synd på ham. – Du er altfor god.

Merete holdt rundt ham og kysset ham i halsen. Sånn ble de liggende til de sovnet i hverandres armer.

Dagen etter satt Merete, Kristoffer og Mads og spiste middag på en kinesisk restaurant.

– Bra jobba gutter, sa Merete og skålte.

– Du gjorde en bra jobb du også, svarte Mads og klinka glasset mot hennes.

Kristoffer smilte kjærlig til Merete. – Hun har lovet og holde seg borte ifra politiarbeid.

Mads ristet på hodet. – Det tror jeg ikke før jeg får se det!

Merete lo hjertelig.

Lagre

Kommentarer

kommentarer