Det var en varm sommerkveld, en kvinne snek seg bortover en brakke. Hun stoppet ved det ene vinduet, trakk pusten dypt, tok et godt tak i vinduskarmen og løftet seg opp. Der inne så hun paret i en het omfavnelse. Merete stirret på ryggen til kvinnen, hun hadde en tatovering av en edderkopp, den sorte enke. Den dekket nesten hele ryggen. Kvinnen hadde langt blondt hår og en feminin muskuløs kropp. Merete slapp seg ned og tenkte. Hvorfor hadde hun fått en magefølelse på at det ville skje noe ubehagelig da hun så paret nede ved bryggen? De hadde ikke sett henne, men hun hadde sett dem. De hadde vært så oppslukt av hverandre at de ikke hadde lagt merke til Merete. Hun skulle til å gå da hun fikk den samme følelsen igjen. Merete heiste seg opp til vinduet igjen og stirret inn, de var visst ferdige nå. Kvinnen hadde kledd på seg, som var i en gammeldags keltisk kjole. Plutselig hadde kvinnen en dolk i hånden. Den suste gjennom luften og rett i hjertet på mannen. Det gikk så fort at Merete bare sto og måpte forfjamset, og like plutselig var kvinnen borte. Merete tok seg sammen og fikk åpnet døren. Hun løp inn til mannen, som fremdeles pustet, men som blødde noe så forferdelig. Kvinnen måtte ha tatt med seg dolken for hun så den ikke noen sted.

Merete hadde en ryggsekk som hun alltid hadde med seg og inni der fant hun en rull med bandasje. Hun tok den rundt brystkassen på mannen og strammet til og festet den med en sikkerhetsnål. Så tok hun ham over skulderen. Han var tung, men hun var sterk. Merete fant bilen sin og la mannen i baksetet og kjørte fort til sykehuset.

Hun løp inn og fant en sykepleier og ba henne om hjelp. De kom med en båre og fikk mannen oppå og rullet ham inn til operasjonsrommet og startet operasjonen med det samme.

Merete lå henslengt i en stol og lurte på hvor dette kvinnfolket kunne ha tatt veien. Hun kunne ha fulgt etter henne, men da kunne jo mannen ha blødd i hjel. Og så forsvant kvinnen så fort så det var ikke sikkert hun ville finne henne. Plutselig så hun et par cowboy støvler foran henne. Bena var slanke og muskuløse, med sorte Levis bukser og over der så hun en skinnjakke som var åpen. Under der en sort kortermet trøye hvor det sto AC/DC på. Ansiktet var furete og nybarbert. Øynene var mørke grå og han hadde et arr fra høyre øye og ned til høyre munnvik. Han var den råeste og deiligste mannen Merete noen gang hadde sett. Hun ble helt paralysert.

Mannen åpnet munnen og spurte med en liten heshet i stemmen som fikk det til å gå rislinger nedover ryggen til Merete: – Det var du som fant mannen?

Merete nikket, det kom ikke en lyd ut av munnen hennes. Hun følte seg tåpelig og reiste seg opp så hun satt rett i stolen. Han sa igjen: – Jeg er kriminalbetjent Kristoffer Karlsen. Han smilte ned til henne, noe som igjen fikk Merete til å føle rislinger i hele kroppen.

Merete strammet seg opp og fikk endelig åpnet munnen og gjengjeldte smilet . – Jeg heter Merete Kristiansen. Hun ga ham hånden, han hadde et fast håndtrykk, bare det fikk hjertet hennes til å slå fortere. Faen, tenkte hun, nå må du ta deg sammen.

Kristoffer satt seg ned ved siden av henne og spurte: – Vil du fortelle meg hvordan du havnet opp i dette?

Merete kremtet. – Jeg var på en av mine små nattlige eventyr, da…..

– Et øyeblikk, hva mener du med nattelig? avbrøt han.

Merete stirret på ham og svarte: – Jeg trodde du ville at jeg skulle fortelle om saken?

Kristoffer smilte ertende. – Det vil jeg, men jeg er ganske nysgjerrig på deg.

Merete himlet med øynene og fortsatte.

Da hun var ferdig stirret politimannen på henne. Han hadde skrevet ned det hun hadde sagt og spurte: – Kan jeg få adressen din og telefonnummeret ditt i tilfelle jeg trenger å snakke med deg igjen?

Hun fortalte ham det.

Da han var ferdig med å skrive kom legen ut til dem, og sa: – Du er litt av en kvinne. Mannen klarer seg, heldigvis for ham så traff ikke dolken hjertet, den var et par centimeter ifra. Du reddet livet hans unge dame.

Merete smilte og svarte: – Det er jeg glad for.

Kristoffer så på kvinnen og merket hvor hard han var. Den kvinnen var virkelig sexy, langt kobberrødt hår som var bundet i en hestehale. Hennes grønne øyne som glitret og en rød munn som var så kysse bar at han virkelig måtte ta seg sammen for ikke og ta henne i armene sine. Hun hadde på seg en sort treningsdrakt som satt som smurt på den slanke og sexy kroppen hennes. Den måten hun hadde ligget henslengt i stolen og måten hun hadde sett på ham, så var det kanskje ikke rart at pikken hans vokste. Han måtte ta seg sammen.

Kristoffer unnskyldte seg og gikk på herretoalettet og skvettet litt kaldt vann i ansiktet og fikk roet seg ned.

Merete satt der fremdeles da han kom tilbake. Han smilte til henne og sa: – Vi er ferdige så du må bare gå!

Merete nikket, reiste seg og forsvant bortover korridoren. Hun var som i en feber, den mannen hadde taket på henne. Hjertet hennes banket iherdig og hun følte hvordan blodet fòr i rasende fart gjennom årene hennes. Hun var til og med veldig våt nedentil. Hun skjønte ikke hva som gikk av henne. Med dette i tankene merket hun ikke den andre personen som kom etter henne. Plutselig følte Merete en intens smerte i høyre skulder. Hun tok seg til skulderen og merket blodet som rant nedover armen. Hun prøvde å få et glimt av personen, men det eneste hun fikk var en flagrende kappe med hette som forsvant inn i en sidegate. Merete ville løpe etter, men smerten var så intens at hun småløp tilbake til sykehuset. Hun ble møtt av en sykepleier som tok henne til et rom. Så kom det en lege. Hun hadde blitt stukket av den samme dolken. Det var et langt åpent sår. Men legen fikk sydd og nå satt hun med skulderen i bandasje og måtte holde seg i ro. De ville ha henne der i et par dager.

Kristoffer hadde fått høre om hendelsen og kom inn til henne. Hun satt i sengen og så sliten ut. – Morderen har visst vært på ferde igjen.

Merete nikket. – Personen må ha sett at jeg reddet mannen og ikke likt det.

– Det kan hende. Så du hvem det var?

– Nei, det eneste jeg så var en blå kappe med hette som forsvant inn i en sidegate.

Kristoffer nikket.

Merete følte et deilig grøss. Hun hadde så lyst på den mannen. Hun fikk lyst til å flire. Her blir hun knivstukket og det eneste hun tenker på er å ha sex med den rå mannen foran henne. Men helvete heller den mannen var noe for seg selv. Det var vel ikke hennes feil at hun tenkte på sex. Det var ikke bare henne som hadde det sånn. Kristoffer følte at han ikke kunne være i samme rom som henne, i hvert fall ikke alene med henne. Han måtte ut derfra.

Han sa: – Du får ha god bedring. Må stikke men du vil bli passet på. Han klappet henne på den friske skulderen og følte en sitring i ryggen. Nei nå måtte han ut derfra. Han smilte og forsvant fort ut av døren. Merete stirret på den lukkede døren og merket hvordan kroppen reagerte på den mannen.

Hun ble så søvnig fra de sterke tablettene. Tilslutt sovnet hun og begynte å drømme. Hun lå naken i en stor seng festet med håndjern på hender og føtter. Døren åpnet seg og Kristoffer kom inn. Han hadde på seg politiuniformen og så virkelig deilig ut. Han kom sakte imot henne mens hun vred på kroppen. Hun ville at han skulle ta av henne håndjernene, men det gjorde han ikke. Han satte seg ned på sengekanten og bøyde seg over henne og kysset henne ømt på munnen. Hun besvarte grådig tilbake. Så reiste han seg opp og forsvant ut av døren. Merete lå der i en brann og ville at Kristoffer skulle slukke den men plutselig sto en annen person der, mannen hun hadde reddet. Han smilte mot henne og bøyde seg ned og klappet henne på magen. Men så kom det en grimase over munnen idet han falt over henne med en dolk i ryggen. Han var tung. Så sto det en kvinne der og så ned på henne. Merete kjente henne igjen.

Kvinnen dro bort mannen og satte seg på siden av sengen og sa: – Liker du det hardt og rått? Hun hadde et djevelsk smil da hun tok de lange neglene og begynte å skrape henne fra halsen og nedover magen. Hun satte neglene enda dypere inni i huden hennes og dro neglene nedover igjen, denne gangen så blodet sprutet. Merete våknet av at hun skrek.

En blond sykepleier med grønne øyne så forferdet ned på henne. – Er du ok?

Merete stønnet og sa: – Et jævla mareritt.

Sykepleieren smilte beroligende. – Se her, her har du et glass vann.

– Det føles bedre, sa Merete etter at hun fikk drukket.

Sykepleieren smilte tilbake og spurte: – Vil du snakke om det?

Merete ristet på hodet. – Nei, jeg er helt i orden, pleier ikke å være så vettskremt egentlig.

Sykepleieren klappet henne på skulderen og gikk. Merete hadde en ekkel følelse av at den kvinnen ikke var noen sykepleier. Hun tenkte på vannet hun hadde drukket og stirret forferdet på glasset. Det fòr gjennom hodet hennes, jeg har blitt forgiftet! Merete slapp glasset på gulvet så vannet rant utover. Merete måtte le. – Du er hysterisk, sa hun til seg selv. Hun trykket inn knappen over sengen og et par minutter etter kom en annen sykepleier inn sammen med en lege.

Hun pekt på glasset og sa: – Jeg sølte visst.

Sykepleieren smilte og tok opp glasset og tørket opp vannet.

– Vi hørte du hadde et mareritt. Legen så på henne.

Merete nikket. – Noe dumme greier.

Legen sjekket henne og da det var gjort, fikk hun mer vann. Så var hun alene igjen.

Neste morgen våknet Merete av at solen skinte gjennom vinduet. Hun strakte seg og satte seg opp og trykket på knappen over sengen. Noen minutter etterpå kom det en sykepleier.

Merete smilte til henne. -Jeg kunne tenkt meg en dusj, hvis det går an?

– Det går bra, bli med meg du.

Etter en deilig dusj og frokost satt hun inne hos pasienten hun hadde reddet. Hun satt i en stol og spurte ham ut om kvinnen.

Robert smilte ertende og sa: – Det var litt av en kvinne, hun var rå sexy.

Merete himlet med øynene. – Faen heller hun prøvde å drepe deg! Og du snakker bare om at hun var sexy og bra i senga!

Han svarte smilende: – Hun er verd det.

Merete sukket og sa: – Beskriv henne for meg.

– Hun er like høy som deg, langt blondt hår, grønne øyne, lange negler meg rød neglelakk og den sexy kroppen. – På ryggen har hun en tatovering av den sorte enke. Han smilte ertende igjen og sa: – Du er ikke så verst du heller, hvorfor ikke hoppe opp i her så skal jeg vise deg noe skikkelige greier?

Merete himla med øynene igjen og sa: – In your dreams. Hun reiste seg opp og gikk ut av rommet og tenkte, for en type, synd jeg redda han.
Merete gikk ut i hagen og satte seg i en solseng. Hun lukket øynene og nøt solen.

Hun måtte ha sovnet for plutselig lå hun i sengen igjen. Kristoffer sto ved sengen og så ned på henne, han var naken den gangen. Han spiste henne opp med øynene. Så satte han seg ned på sengekanten. Merete var så klar for den mannen. Han la seg ned ved siden av henne og strøk henne over brystene og maven. Så kysset han henne på munnen, et langt hett kyss. Hun kjente hvordan pikken gled inni i henne og merket hvordan orgasmen bygde seg opp.

Hun våknet og blunket et par ganger. Hun lå i solsengen og følte en uro i kroppen.

Så hørte hun en stemme: – Er du ok?

Merete så inn i noen grønne øyne, det var den samme sykepleieren hun hadde sett da hun våknet fra marerittet. Hun rettet seg opp og smilte tåpelig. – Jeg drømte visst igjen, men ikke mareritt denne gangen.

Sykepleieren smilte beroligende og spurte. – Orker du besøk?

Merete så spørrende opp på henne. – Ja det skal vel gå greit.

Det var Kristoffer. Han smilte ned til henne.

Merete smilte tilbake. Men følte seg flau, hun tenkte på drømmen hun nettopp hadde hatt. Den hadde vært så levende.

– Nå, hvordan føler du deg? spurte han.

– Mye bedre. Funnet ut noe mer om saken?

– Ja, svarte han. Det viser seg at en syk kvinne har rømt fra et sinnssykehus.

Hun stirret på ham. – Hva har denne kvinnen gjort?

– Hun elsker med menn og dreper dem etterpå.

– Som den ”Sorte Enke”, sa Merete. Hun tenkte på tatoveringen. – Litt av en person.

Kristoffer nikket. Så spurte han: – Merete, når du kommer ut herfra, kunne du tenkt deg å spise middag med meg?

Merete så overraskende på ham og smilte. – Det høres hyggelig ut.

Kristoffer smilte til svar og tenkte med seg selv at denne kvinnen kunne han tenkt seg å bli bedre kjent med.

En uke senere satt Merete hjemme på terrassen og leste i avisa og drakk kaffe. Hun var bra i skulderen. Kristoffer hadde ringt og spurt henne om hun ville møte ham utenfor den indonesiske restauranten senere den kvelden. Det hadde hun sagt ja til.

Kristoffer plystret da han kom imot henne der hun sto ved utgangen til restauranten. Hun hadde på seg en sort kjole med stropper over skuldrene. Den var utringet og viste de flotte brystene hennes under stoffet. Hele kjolen satt som smurt på kroppen. Håret flommet nedover ryggen. På bena hadde hun høyhælte sorte sko. Hun var virkelig sexy.

Hun smilte skøyeraktig til ham. – Mmmm, litt av en kjekkas.

Han hadde på seg en sort bukse og en kortermet blå skjorte som var litt åpen og støvletter. Hun nøt å se litt av den hårete brystkassen hans. Kristoffer blunket og smilte til henne da de gikk inn. De fikk et bord ved vinduet.

Mens de spiste, kunne de begge merke en elektrisitet som vibrerte mellom dem. Merete kjente hvordan kåtheten bygde seg opp. Hun måtte bare ha den mannen!

Etter middagen, gikk de hånd i hånd mot stranden.

Kristoffer sa: – Jeg vet om en liten vannkulp like i nærheten her. Der kunne jeg tenke å elske med deg.

Merete merket at pusten hennes gikk litt fortere, hun så forførende på ham. – Mmmm, og blunket ertende.

Kristoffer lo hjertelig.

Så sto de der. Det så nesten ut som et lite rundt boblebad. Kristoffer knyttet opp stroppene og kjolen falt elegant ned. Han gispet, for der sto hun helt naken med høyhælte sko.

Merete fniste og sa: – Når jeg har en date med en kjekkas, så kan jeg ikke ha noe undertøy på.

Kristoffer tok henne i armene sine og ga henne et hett kyss på munnen, og fortsatte nedover maven og ned til underlivet. Hun kjente tungen hans gli inni henne og stønnet. Hun var så våt og smakte utrolig deilig. Han stoppet med å slikke og ba henne gå uti vannet.

Kristoffer tok av seg klærne og kom etter. Hun lente seg inntil en steinvegg da Kristoffer kom imot henne og tok rundt henne. Der kjente hun pikken gli sakte inni henne. Han kysset brystvortene hennes, halsen, munnen, og så må han ha truffet g-punktet for orgasmen kom som en eksplosjon. Hun stønnet og bet ham i skulderen og følte at den varte i evigheter. Kristoffer kom like etter og pumpet inn og ut og som var litt av et klimaks for begge to.

Et annet sted i et rom kom en sykepleier inn døren. Hun lukket og låste og gikk bort til pasienten som lå i sengen. Mannen åpnet øynene og stirret på henne og følte hvordan pikken hans vokste seg hard.

Hun smilte forførende, mens hun tok av seg uniformen. Så satte hun seg opp på ham og gled ned på den stive pikken og red ham i et voldsomt tempo. Han følte han fikk flere utløsninger etter hverandre.
Etter akten la hun hendene rundt halsen hans og klemte til. Det gikk raskt. Det kom ikke en lyd fra mannen. Så kledde kvinnen på seg og forsvant lydløst.

Kristoffer så Merete inni øynene, han var fremdeles inni henne. Hun smilte dovent mot ham. – Mmm, så deilig du er. Hun tok et hardt grep rundt rumpa hans.

Han stønnet. – Jeg har drømt om dette her siden første gang jeg så deg, du vet ikke hva du gjør med meg.

Merete smilte. – Har det akkurat på samme måte. Hun befølte arret på kinnet hans og spurte: – Hvordan fikk du dette?

– Etter en slåsskamp med en narko langer som hadde kniv.

– Uff, så jævlig da, svarte Merete stille.

Kristoffer kysset henne ømt på munnen.

Senere da de gikk hjemover ringte mobilen til Kristoffer. Han fikk høre om drapet. Da han avsluttet samtalen så han på Merete. – Han du reddet ble drept nå i stad.

– I helvete, hvordan gikk det til?

– Vet ikke, men det er nok vår kvinne. De hadde visst hatt sex før hun kvalte ham. – Ingen så eller hørte noe.

– Jævla greier dette her.

Kristoffer nikket. – Jeg skal finne denne kvinnen og få henne innlagt igjen.

Da de sto utenfor Meretes leilighet, ga han henne et langt kyss og sa:

– Jeg ringer deg.

– Høres bra ut, hun smilte mot ham.

Kristoffer satt på en barkrakk i en pub midt i sentrum. Han hadde fått et tips om at kvinnen ville komme dit. Plutselig luktet han en sterk parfymelukt. Han snudde seg rundt og der sto hun. Langt lyst hår, grønne øyne og fyldige røde lepper. En sexy og veltrent kropp. Hun var litt av et syn. Det var noe med de øynene, de virket så hypnotiserende.

Hun sa med en sensuell stemme: – Hei kjekken, hvorfor ikke bli med meg!

Kristoffer var helt blendet av denne kvinnen så han fulgte villig med.

Merete hadde fått vite hvor Kristoffer var, og hun kom akkurat tidsnok til å se ham forlate baren med kvinnen. Hun fulgte etter dem.

Kristoffer skjønte ikke helt hva som foregikk rundt ham. Han lå i en seng med en blond kvinne over seg og følte seg dopet. Hadde han drukket noe? Han visste ikke hva, men det gikk rundt i hodet på ham. Kvinnen som satt opp på ham kloret ham nedover brystkassen. Han følte smerte og merket blodet som rant nedover på siden. Plutselig glimtet han en dolk i hånden hennes, den kom nærmere og nærmere. Han følte en intens smerte og så ble alt svart.

Merete fyrte av pistolen midt på den sorte enke så kvinnen falt over Kristoffer. Hun løp bort og dyttet henne ned på gulvet og så dolken som sto i høyre skulder på Kristoffer. Hun tok den forsiktig ut med lakenet. Så rev hun av en bit til og bandt det rundt såret. Etterpå ringte hun etter ambulanse og politiet.

Det var en deilig solskinnsdag. Merete hadde med seg søte deilige jordbær da hun kom inn til Kristoffer som satt i en sykeseng og leste i et blad. Han så opp og smilte til henne da hun kom imot ham. Hun satte seg på sengekanten og tok hendene hans.

Han sa skøyeraktig: – Du kunne visst ikke holde deg unna.

Merete gliste. – Du trengte visst hjelp. Den kvinnen var gal! Du var heldig jeg fulgte etter.

Kristoffer så alvorlig på henne. – Jeg skjønner ikke hva som gikk av meg, det var noe med øynene hennes.

– Jeg beklager at jeg ikke kom før, men jeg mistet dere av syne og så måtte jeg bryte meg inn gjennom vinduet før jeg endelig kunne hjelpe deg.

Hun ga ham et jordbær. – Mmm, deilig jordbær sa han.

Merete nikket enig og reiste seg opp. Hun låste døren med bakenden av en stol mot håndtaket. Så kledde hun av seg og la seg under dynen og tok et forsiktig grep rundt pikken hans. – Orker du en omgang? Hun så spørrende på ham.

Kristoffer slo armene rundt henne og klemte henne hardt inntil seg og kysset henne ømt på munnen…..

Kommentarer

kommentarer