Det hadde vært en lang dag og prekenen hadde gått fint. Presten trasket hjemover og siden han bodde i nærheten tok ferden bare ti minutter som var en fin tenketid. Han var ungkar og bodde i huset han hadde vokst opp i som barn. Han var enebarn og hadde tatt det over etter foreldrenes død. Han låste seg inn og gikk mot kjøkkenet for å lage se en kopp te. Så gikk han inn i stuen og tente i peisen. Han satte seg i stolen og tok frem en sigar fra bordet ved siden av og tente den. Tok et langt drag og så ut igjen. La den i askebegeret og åpnet boken han hadde tatt fra hyllen og lente seg godt til rette. Han tok et par slurker av te koppen mens han leste.

Plutselig kimte ringeklokken, han la fra seg boken og reiste seg opp og gikk med raske skritt til døren og åpnet den. Utenfor sto det en ung mann med en sort lue over hodet og en lang frakk på kroppen. Presten smilte til ham og spurte: – Hva kan jeg gjøre for deg?

Den unge mannen svarte med en heshet i stemmen: – Jeg trenger hjelp.

Presten vinket ham inn og den unge mannen fulgte etter. Da de var i stuen løftet mannen opp armen og dengte til i hodet på presten så han falt mot peiskanten og slo hodet så hardt at det sprutet blod. Presten segnet om på gulvet. Den unge mannen rørte i blodet med fingrene og skrev noen ord på veggen.

Merete sto på kjøkkenet og lagde i stand kveldsmat for henne og Kristoffer. Hun var i niende måned og strålte. Hun strøk seg over magen og smilte lykkelig. De hadde prøvd å få barn en stund og da hun endelig sluttet å få mensen kjøpte hun seg en graviditet test og fikk bekreftet at hun var gravid.

Kristoffer kom listende inn og tok henne varsomt inntil seg så hun sto med ryggen inntil ham.

-Mmm, sa Merete og klemte seg inntil ham hvor han kysset henne i nakken.

-Hei jenta mi hvordan går det?

-Mmmm helt fint, og snudde seg og ga ham et langt og hett kyss som han besvarte ømt og intenst.

Han stirret en stund på klokken før han stupte uti, måtte tenke klart, bassenget virker beroligende på ham der han svømte frem og tilbake, han måtte være forsiktig så ikke politiet fant ham, han gliste og tenkte på neste offer.

dreamland3-8064.png

Merete sov urolig, hun drømte at hun spaserte gjennom skogen hvor luften var mild med en deilig bris da hun får øye på noe som minner om klokker. Hva er det for en blomst siden hun blir så fascinert av den. Merete går bort til blomsten og spør om lov til å plukke den. Blomstene svarer med en mild vind og et smil og sier; men plukk meg forsiktig så vi ikke blir ødelagt. Hun har en blomstersaks i hånden og klipper til hun har en stor bukett. Så spaserer hun videre og kommer til en grønmalt hytte hvor hun går inn og setter blomstene i en vase. Ved siden av vasen står det en rødvinsflaske som er åpen. Merete fyller et glas med blodrød vin og ser hvordan fargen leker seg i det store glasset. Hun tar det til munnen og drikker den langsomt og nyter hver dråpe. Plutselig er gulvet rødt, det strømmer rødvin nedover bena hennes og gulvet blir fult av vesken. Hun sperrer opp øynene og mister glasset i gulvet hvor hun så våkner brått. Merete reiser seg opp i en sittende stilling og rister på hodet, hva i helvete var det for en drøm? Kristoffer sov rolig ved siden av henne. Merete så kjærlig på mannen sin og strøk han over håret, som hun elsket den mannen.

Det var en deilig vintermorgen i januar, solen skinte fra en skyfri himmel og gradestokken viste -5 grader. Mads låste seg inn i huset etter en joggetur og gikk mot badet. Det skulle bli godt med en dusj. Han fikk av seg klærne og gikk inn i dusjen og vred rundt så vannet kom imot ham. Det var godt å stå under strålen. Mens han sto der å vasket seg, merket han ikke dusjdøren åpne seg og bli lukket. Han skvatt da han følte noen lepper i nakken og snudde seg og så Anders stå der med et kåt blikk og et skøyerartig glis. Han sa hest: Har så lyst på deg Mads.

d55e4ca575b32b694cb9455cfa86684c

Mads merket hvordan pikken hans vokste og hjertet som begynte å slå raskere. Han smilte og tok Anders inn mot seg og møtte leppene hans. De kysset begjærlig mens hender masserte opp og ned. Mads stønnet da han følte hånden til Anders masere pikken hans. Det gikk ilinger i mageregionen og han stønnet inni øret hans om å gjøre det raskere. Anders bet ham i øreflippen og gliste til ham da han satte seg ned på huk og tok pikken i munnen. Han sugde sakte opp og ned.

Mads skalv, det var så vannvittig og da Anders blunket til ham, ble det for mye. Han merket hvordan orgasmen bygde seg opp og visket hest at han ville komme. Anders bare fortsatte behandlingen til det gikk for Mads. Han pumpet inn og ut av munnen hans hvor sæden sprøytet inni munnen til Anders.

Da han roet seg ned, reiste Anders seg opp mens han slikket seg rundt munnen og klemte seg inntil ham mens han kysset ham sultent.

Mads kom seg ut av favnen og visket hest i øret hans; -nå er det din tur og blunket. Anders lente seg inntil veggen da han følte munnen til Mads over pikken. Han stønnet mens han pumpet forsiktig inn og ut av munnen hans. Det var så utrolig deilig og da han følte hendene hans massere bakenden følte han hvordan det bygde seg opp. Han gispet og stønnet ut, da det gikk for ham.

Mads reiste seg opp og kysset Anders kjærlig på munnen og klemte seg inntil ham. Han visket i øret hans hvor mye han betydde for ham. Anders tok hendene rundt hodet hans og klemte ham mot veggen og kysset ham intenst.

Det var en kald og sur vinterdag da Mads og Kristoffer gikk inn i presteboligen. Husholdersken til presten sto inne på kjøkkenet og gråt, hun hadde funnet ham og sett den blodige skriften på veggen og ringt til politiet.

På veggen sto det med blodskrift: Satans soldat var her.

De sto utenfor da Helene kom ut til dem. Hun smilte oppgitt og sa: -Han døde av slaget mot peishyllen, noen har slått til ham, det virker som et hardt slag. Jeg tar han med meg for videre undersøkelser.

-Takk skal du ha Helene, svarte Kristoffer og nikket til henne. Etter at de hadde gjort jobben i presteboligen dro de. Husholdersken skulle få sin søster på besøk så hun slapp å være alene. De hadde spurt henne spørsmål om presten, men hun hadde ikke noe svar til dem om hvem som ville gjøre noe så grotesk.

Merete våknet på sofaen etter en blund og merket at noe var på gang. Hun reiste seg forsiktig opp og det var da hun fikk noen forferdelig smerter i magen. Hun pustet dypt inn og ut og gikk mot kjøkkenet hvor hun fant mobilen og skulle til å ringe da vannet gikk. Hun kom seg til badet, kledde av seg og gikk oppi badekaret. Så satte hun på kranen og satt seg godt til rette. Merete pustet inn og ut som hun hadde lært på barselkurset, det rant veske ut av henne, smerten var ikke så intenst lengre med det varme vannet. Plutselig følte hun babyen ville komme, hun presset hardt og like etterpå kom en liten gutt ut. Hun tok ham i armene da hun på nytt følte et press hvor hun igjen presset hardt, og ut kom en liten jente. Hun tok henne opp i armene og fikk tårer i øynene. Hun følte hun måtte presse igjen og ut kom morkaken. Merete løftet opp bena og holdt dem sammen og la sønnen der så hun kunne ringe til jordmoren.

Etter samtalen løftet hun opp sønnen igjen og la han ved puppen. To munner begynte å drikke. Merete lente seg tilbake og lukket øynene.

Kristoffer og Mads satt i kantinen da Higway to Hell begynte å spille. Mads gliste til Kristoffer og gjorde rock on tegnet. Kristoffer gjorde tegnet tilbake og svarte: -Hei det er Kristoffer Karlsen. Han hørte en kvinne i den andre enden som sa: -Hei, det er jordmora, du har blitt far til tvillinger, en gutt og en jente. -Hva, ropte han og hoppet nesten ut av stolen. Mads ble sittende å stirre på han. -Wow, går det bra med Merete?

-Det står bare bra med mor og barn. Du har en tøff kone, hun fødte alene i badekaret.

-Wow, sa han igjen, jeg kommer så fort jeg kan og brøt forbindelsen. Han gikk bort til Mads og ga ham et kyss på kinnet og smilte fra øret til øret og sa: -Jeg har blitt far til en jente og en gutt, tvillinger.

-Wow så flott, gratulerer. Du for stikke av og hilse så mye.

Kristoffer nikket og løp ut. Mads ble sittende og stirre etter Kristoffer. Han følte fortsatt leppene hans på kinnet. Det brant. Han måtte riste av seg følelsen, hva faen gikk det av ham. Kristoffer var gift og hetro. Han fikk i seg maten og gikk opp trappen til kontoret for å finne ut mer om saken de jobbet med.

Kristoffer ble ikke mett av å se på barna sine, de lå side om side i barnesengen og sov. Tenk at han hadde produsert disse små nydelige ungene. Han kjente noen armer som kom smygende rundt magen hans og noen lepper i nakken.

-Mmm visket han og snudde seg og tok kona inntil seg og holdt rundt henne mens han visket inni øret hennes hvor mye han elsket og holdt av henne. Merete sukket henført og søkte leppene hans.

Helene var ferdig med den døde presten, og snakket inn opplysningene i diktafonen om dødsårsaken. Hun så på klokken som viste 18:00 og strakte seg og hørte musklene knekke og måtte gjespe i tillegg. Hun reiste seg opp og tok på seg kåpen og skjerfet. Så gikk hun til heisen som gikk ned til garasjen der bilen sto parkert. Da hun skulle til å låse opp bildøren, kjente hun noen varme lepper i nakken. Hun skvatt til og snudde seg rundt og så Roger stå der smilende. -Roger, er du i Oslo? Han tok henne inntil seg og kysset henne lenge.

Så gikk munnen opp til øret hvor han visket; -du vet jeg ikke kan holde meg unna en så sexy kvinne, og små bet henne i øreflippen. Helene kjente ilinger som føyk opp og ned i kroppen. Hun stønnet i halsen hans og små bet ham i øreflippen. Hun hørte han stønne i øret hennes. Hun kom seg ut av favnen hans og ba ham sette seg inni bilen som han gjorde med et glis om munnen. Hun satte seg inni førersetet og startet bilen. Hun ville ha ham, hun kjente safter dryppe ned i trusa, herregud som den mannen gjorde henne kåt. Hun gasset ut av garasjen og fantaserte om hva hun ville gjøre med den deilige mannen ved hennes side.

En ny søndagspreken var over og presten gikk inn til sakristiet og tok av seg prestekjolen. Han gikk med sakte skritt mot utgangen da et voldsomt smell kom for hans ører og hvor alt ble svart.

Mads sto på kjøkkenet og stekte løk, sjampinjonger, tomat, bacon og egg i bare bokseren. En deilig lukt spredte seg i huset. Han smilte og tenkte på smårollingene til Kristoffer og Merete. De var utrolige søte og fikk litt vondt da han tenkte at han ikke kunne få oppleve det selv. Men tanken på Anders fikk hjertet hans til å hoppe over et par slag, han var en deilig mann som han elsket høyt. Der han sto følte han plutselig noen lepper i nakken. -Mmmm mumlet han og klemte seg inntil Anders og måtte le for han merket at han var hard. – Hei kjekken nå for du gi deg, for du ikke nok og snudde seg og blunket til han.

Anders blunket tilbake og lo. -Nei, det er noe med politimenn. Mads gliste og blunket ertende tilbake.

-Mmmm det lukter godt her.

-Ikke lenge til lunsjen er ferdig, svarte Mads og rørte rundt i pannen.

Mens de satt og spiste kom lyden av Tina Turners, Steamy Windows . Mads la ifra seg gaffel og kniv og tok opp mobilen og hørte en kjent stemme: -Hei Mads, et nytt drap på en prest.

-Faen, jeg kommer så fort som mulig. Han så oppgitt på Anders som bare smilte kjærlig til ham og sa. -Jeg visste hva jeg gikk meg innpå da jeg traff deg.

Mads reiste seg opp etter å ha slukt i seg maten og gikk bort til Anders og kysset han ømt på munnen. Anders klasket han på rumpa og blunket men ble alvorlig da han spurte hva det gjaldt.

-Et nytt mord , svarte han da han gikk mot soverommet for å kle seg.

De sto innenfor sammen med Helene, rettsmedisineren. På alteret sto det med blodig skrift; Satans soldat var her og satans verk vil ta over.

Mads ristet på hode og spurte: -Satanisme?

Kristoffer så mot han og svarte: -Ja si det, personen må være gal. Skal de prøve å utrydde hele presteskapet mon tro? Kristoffer ristet oppgitt på hodet.

Helene så opp fra den døde mannen og sa: -Denne fyren ble skutt, så hva betyr det? Jeg tar han med meg og finner ut mer og gir beskjed.

De nikket til henne. Igjen sto de stille i saken, ingen mistenkte og ingen hadde sett noe. Kristoffer lente seg inn mot politibilen og lette etter en røykpakke da han husket at han hadde sluttet. Mads kom imot ham og måtte smile. -Røyksugen?

-Ja, faen, blir så gæren når vi ikke finner ut av dette her. Denne gangen må vi jobbe uten Merete, kanskje like greit, hehe.

Mads gliste, ja det hadde vært noe å ha henne her nå. Han lente seg inn mot bilen ved siden av Kristoffer hvor de ble stående å se utover kirkegården mens de tenkte sitt.

Merete var opptatt med tvillingene, men hun var også veldig interessert i saken Kristoffer og Mads jobbet med. Mens hun satt i sofaen med begge barna, de slukte melk som de aldri skulle ha fått i seg mat på lenge, spurte hun ham ut om saken. Etter at Kristoffer hadde fortalt  sier hun: -Dere burde ha noen til å spionere ved kirken ved neste gudstjeneste, dåp, bryllup, etc. Han kommer nok tilbake.

Kristoffer smilte til henne og sa:- Vi har ikke så mange politifolk vet du, men tanken har vært der.

Merete svarte. -Hmm synd ikke jeg kunne tatt meg en tur og gliste mot Kristoffer.

-Vet du, jeg er glad du ikke kan det Merete. Han reiste seg opp og bøyde seg ned å kysset henne på hodet og ble stående og betrakte de skjønne barna som drakk melk. -Jeg elsker dere all tre, sa han og strøk Merete på kinnet.

-Vi elsker deg vi også, svarte Merete og lagde kyssemunn hvor Kristoffer svarte med å bøye seg ned å kysset henne ømt.

Det var en kald søndag formiddag og kirken var full av folk som holdt dåp. Kristoffer og Mads var der i sivil. Kristoffer hadde diskutert med sjefen, de hadde ikke nok bemanning, men han var enig at de måtte prioritere disse mordene, det var viktig og finne morderen så ikke flere prester ble tatt av dage. Timene gikk langsomt og Mads og Kristoffer lurte på om morderen ville dukket opp i dag.

Endelig var seremonien ferdig og kirken ble tom for mennesker. Nå var det bare presten, Mads og Kristoffer igjen. Mads hadde gått ut med de andre mens Kristoffer hadde blitt igjen i kirken. Så nå var det bare å vente. Kristoffer sto gjemt så ingen ville se han hvis noen kom inn. Presten hadde gått inn til Sakristiet for å skifte. Mads hadde gjemt seg utenfor og ventet. Timene gikk og begge lurte på om det var bortkastet tid. Presten kom ut og ble stående ved alteret da et skudd fikk både han og Kristoffer til å skvette. Kristoffer løp ut og fant Mads liggende på bakken ved trappen hvor det blødde fra brystet.

-Han løp innover i skogen sa Mads hest, løp etter han.

-Jeg må ringe ambulanse først, svarte Kristoffer men ble avbrutt av presten som sto over dem med mobilen til øret som sa: -Jeg tar av meg det, løp du og Kristoffer sprintet mot skogen. Han tok opp mobilen og ringte politistasjonen og ga beskjed om at Mads var skutt og at han løp etter morderen. De skulle komme med en gang. Etter en fem minutters sprint så Kristoffer en fyr i full fart bortover stien. Kristoffer satte opp farten og løp som en gal og fikk endelig tatt ham igjen, og da han var like ved hoppet han framover så de begge datt og rullet nedover en skråning. Da rullingen stoppet, kom fyren seg løs, og reiste seg opp, men Kristoffer fikk tak i det ene benet så han falt i bakken igjen. Han fikk snudd han så han lå på magen og tok tak i hendene hans bak ryggen og satte på håndjern. Han fikk han opp i en stående stilling og tok et tak i den ene armen hans og så gikk de oppover skråningen og kom til stien og fortsatte bortover.

-Politivold skrek fyren og prøvde å spenne ben på Kristoffer, men han kom ingen vei der. Kristoffer tok et hardere tak i armene hans og dyttet han bortover. Da de endelig kom frem var det flere politifolk der. Fyren ble satt i en politibil mens Kristoffer gikk bort til presten som kunne fortelle at Mads var kjørt til sykehuset.

Kristoffer tok presten i hånden og nikket og gikk bort til bilen og kjørte derfra mot sykehuset. Han ringte Anders fra bilen og ga ham den dårlige nyheten. Han ville komme etter.

Mads lå på operasjonsbordet da Kristoffer kom inn, så han kjøpte seg en kopp kaffe og satte seg i en av stolene i gangen. Ti minutter senere kom Anders og satte seg ved siden av.

-Hvordan går det med han?

-Han blir operert nå og ga ham et vennlig klapp på armen.

Anders lente seg inntil veggen og lukket øynene og merket hvordan tårene ville komme, men han holdt dem igjen. Han var så redd for å miste Mads.

-Vil du ha en kopp kaffe?

Anders lukket opp øynene og så koppen foran han.

-Takk skal du ha og tok den i mot.

De satt i taushet en stund som varte i evigheter, men endelig kom legen ut til dem og fortalte at operasjonen var godt bra og at Mads ville våkne opp fra narkosen snart.

Anders spurte om han kunne gå inn til ham og det kunne han. Kristoffer dro til politistasjonen.

En måned hadde gått og februar viste seg fra sin beste side. Det var fem varmegrader og sol fra en skyfri himmel. Merete hadde gjort istand god mat til gode venner for å feire navndagen til barna som skulle hete; Villemo og Tristan fra isfolket. Hun elsket den serien.

Kristoffer kom snikende inn på kjøkkenet mot Merete som sto og rørte i en gryte ved ovnen. Han tok armene rundt henne og kysset henne i nakken.

-Mmm svarte hun og lente seg inntil ham. Han små bet henne i øreflippen og nedover halsen.

-Mmm, jeg får ikke gjort noe når du gjør sånn elskling, sa Merete stønnende.

-Så bra da, svarte Kristoffer hest og snudde henne rundt og tok henne inntil seg og kysset henne ømt og lidenskapelig.

Merete kom seg ut av favnen og dasket ham på magen og sa:- Nå får du hjelpe meg med å dekke bordet og finne vin.

-Det er en ordre madam, svarte han og gikk for å fikse det. Barna lå på et pledd i stuen hvor Helene satt og betraktet dem . De var så skjønne. Hun lurte på om Roger kunne tenke seg å starte en familie med henne og snudde hodet og så mot Roger som sto og pratet med Anders og Mads. Han snudde seg og møtte blikket til Helene og blunket til henne. Helene svarte med å smile kjærlig tilbake…

Lagre

Lagre

Kommentarer

kommentarer