Det var en deilig sensommer kveld med en fullmåne fra en klar blå himmel. Luften var varm med en behagelig bris.

Det kom et par ut fra ute – stedet Hesteskoen som var en dansebar for lesbiske. Over inngangen var det bildet av en kvinne i en sort dress og slips som smilte og pekte nedover trappen med et blått blinkende lys.

Paret gikk arm i arm. De kapret en drosje som kjørte dem til et usjenert sted ved skogen.

Drosjen stoppet og kvinnene gikk ut. De fortsatte og gå innover en sti til de kom til en hytte. Kvinnen med det lange ravnsvarte håret låste opp døren og begge gikk inn.

Da de sto innenfor snudde kvinnen med det svarte håret mot den blonde og smilte sensuelt. – Vil du ha noe å drikke?

Den blonde kvinnen nikket og slikket seg rundt munnen og blunket.

Den mørkhårede forsvant inn på kjøkkenet og fant et glass med rødvin, la noe oppi og rørte rundt.

Hun kom smilende ut med to glass. Blondinen slukte alt i en slurk.

Så satte de seg ned i sofaen, og den blonde begynte å beføle henne oppover låret og under kjolen. Hun var skikkelig kåt og ville ha denne ravnsvarte kvinnen. Den ravnsvarte satt der og nøt det med lukkede øyne. Så stoppet kvinnen plutselig og da den andre slo opp øynene så hun blondinen ligge lent tilbake med lukkede øyne. Hun gliste og sjekket øynene hennes.

– Det virket og lo en djevelsk latter. Hun dro henne bortover gulvet mot badet og inn på badegulvet. Der sto det et stort badekar som var full av blod. Hun satte i en rå latter mens blodet rant ut av kvinnen. Hun ville holde seg evig ung ved å bade i lesbe blod. Da kvinnen var tømt for blod kastet hun henne ned i kjelleren sammen med de andre kvinnene som lå der og råtnet. Så kledde hun av seg og la seg ned i karet. Hun var opphisset og beføle seg selv mens hun drakk blod fra et alter glass.

Merete sto på kjøkkenet og vasket opp og hørte ikke Kristoffer komme snikende bak henne. Hun skvatt da hun kjente noen lepper i nakken.

Men roet seg ned og presset seg inntil ham.

– Mmmm, mer, mer.

Kristoffer kysset henne i nakken mens han befølte henne nedover brystene og magen. Hun hadde en utringet sort topp og et kort sort minikjørt så det var lett for ham og komme dit han ville.

Merete stønnet da han små kløp henne i brystvortene. Hun var så utrolig deilig. Han fikk hånden under skjørtet og stønnet. Hun hadde ikke noe truse på og var veldig våt.

– Ohhh, Kristoffer, jeg vil ha deg, stønnet Merete.

Han fingret henne inn og ut og masserte kjønnsleppene hennes. Hun stønnet høyt og ba om mer. Han fortsatte å erte henne en liten stund før han snudde henne rundt og la henne på kjøkkenbordet. Han gikk mellom bena hennes og kysset henne på innsiden av låret og opp mot fitta, og gjorde det sammen på den andre siden, mens Merete hikstet og ba ham om å spise henne. Hun var så utrolig kåt. Da hun kjente tungen hans, gikk det en sjokkbølge i hele kroppen. Han var så utrolig med tungen. Kristoffer slikket og små bet og stakk tungen langt inni henne. Merete stønnet og vred på seg og merket at hun kom.

– Jeg kommer.

Kristoffer drakk saftene hennes og små bet henne og merket hvordan hun presse seg ned i ansiktet hans. Hun masserte hode til Kristoffer samtidig.

Da hun roet seg ned reiste han seg opp og bøyde seg ned og kysset henne på munnen. Merete kysset ham sulten tilbake.

– Var det deilig jenta mi? Kristoffer smilte til henne der hun lå.

– Mmmm, helt utrolig, gutten min.

Kristoffer fikk av seg klærne og la seg oppå Merete og kjørte pikken sakte inni henne.

– Tror du bordet holder oss to, spurte Merete smilende, mens hun tok et grep rundt rumpa hans.

– Ohhh jaa, svarte Kristoffer stønnende, helt sikkert. Han pumpet ut og inn, mens de kysset hverandre og igjen merket Merete at hun ville komme. Hun låste bena rundt Kristoffer og bet ham i venstre skulder mens hun presset kroppen sin imot ham og skrek ut da hun fikk orgasme. Kristoffer kom samtidig og stønnet mens han pumpet inn og ut av henne. Etter noe som virket i evigheter lå de der og hev etter pusten.

De smilte til hverandre og Merete strøk ham over arret han hadde i kinnet.

– Jeg elsker deg, Merete.

– Åhh Kristoffer, jeg elsker deg også. Så ga hun ham et langt hett kyss.

Etterpå bar han henne opp trappen og inn på badet. Der fortsatte de med å elske i dusjen.

Neste morgen satt Mads og Kristoffer og så gjennom rapporten om de fem savnende kvinnene og nå så det ut som en sjette kvinne også var savnet. Kvinnen hadde ikke møtt opp hos moren dagen derpå som de hadde avtalt. Hva kvinnene hadde til felles var at de alle var lesbiske og at de vanket på dansebaren Hesteskoen.

Mads så på Kristoffer mens han tenkte høyt. – Hva med å bruke Merete. Kristoffer stirret betenkt tilbake og ristet hodet. –Nei, jeg vil ikke det, husk hva som hendte forrige gang.

– Bare et forslag, hun kunne jo ta seg en tur til den baren og se om hun fant ut noe. Vi har ikke funnet noe lik ennå, men jeg har en følelse av at kvinnene er døde.

Kristoffer nikket. – Du har kanskje rett. – Trodde ikke jeg skulle komme til å spørre Merete om hun kunne tenke seg å hjelpe oss. Du vet hun kommer til å si ja. Du skal se hvordan øynene hennes lyser opp når hun får være med på litt action. Han måtte smile.

Mads gliste tilbake. – Hun er litt av en dame, er sikker på at hun kunne bli en bra politietterforsker.

Kristoffer rister på hodet. – Tror ikke hun ville like den ideen. Hun ville aldri kunne følge loven vi i huset må gjøre. Begge gliste.

– Jeg skal ta en prat med henne.

Mads nikket.

Det var ikke vanskelig å få Merete med på det. Så en fredagskveld sto hun utenfor Hesteskoen. Hun hadde på seg en rød lang utringet kjole med splitt bak og stropper over skuldrene. Håret var satt opp i en topp og på bena hadde hun høyhælte sorte sko.

I døren sto det en vakt, en stor brande av en kvinne som var barbert på hodet og med ring i det ene øret. På begge armene hadde hun en tatovering av en slange.

Merete ble litt skremt av henne.

Kvinnen så på henne og gliste og sa med litt heshet i stemmen: – Mmm deilig, hun smekket med tungen.

Merete sperret opp øynene og satte hendene i siden.

– Fy deg og blunket. Så vrikket hun seg inn. Hun hørte damen le ertende.

Hun kom inn i lokalet som var ganske stort, med en bar og flere barkrakker.

En del småbord, et dansegulv og et biljardbord. Det var et dunkelt lys over det hele. De spilte ZZ-Top med låten; Legs. Merete gikk bort til baren.

Der bestilte hun en halv flaske rødvin. Damen bak disken åpnet en flaske og skjenket i et glass.

– Kan jeg sitte her, eller er det noen andres stamplass?

– Nei da, bare sitt der du, svarte kvinnen. Hun var en kort nett dame med mørkt langt hår.

Det var en del som så bort til hennes kant, der hun satt og drakk rødvin og spiste nøtter. Hun så seg rundt. Noen danset og andre satt og pratet. Merete så bort til biljardbordet, ingen spilte. Hun tok meg seg flasken og glasset og gikk bort dit.

Satte det ifra seg på et lite bord og fant frem kulene og la de i midten på biljardbordet. Fant en stang og gned litt kritt på den. Flere hadde begynt å se til hennes kant. Ingen hadde gått bort til henne, de bare sto og så på.

Merete la seg litt over bordet på en sensuell måte og slo den sorte kulen rett i trekanten. Kulene fløy i hver sin retning og en falt rett i hullet.

– Wow, litt av en slag, utbrøt hun.

Da kom en kvinne som var barbert på hodet bort til henne.

– Skal vi spille?

Merete nikket og slo et slag og igjen falt en kule i hullet.

Hun gliste. Men så var hun ikke så heldig.

Den andre slo kulene ned en etter en. Men så bommet hun og Merete fikk sjansen til å slå den siste kulen i hullet. Hun la seg over bordet, veldig konsentrert. kjolen hadde glidd opp litt og idet hun skulle til å slå, så følte hun at noen strøk henne på rumpa. Hun skvatt så kulen fløy opp i taket, ned på biljardbordet igjen og rett i hullet. Det var litt av en applaus og hoiing. Merete snudde seg rundt, men det sto ingen der da. Hun tok kvinnen i hånden og sa: – Takk for spillet og gikk bort til baren og satte seg ned. Kvinnen kom etter henne.

– Kan jeg by deg på noe å drikke?

– Nei takk, jeg har nok jeg, men takk for at du spurte.

Kvinnen blunket og bestilte en øl.

Merete følte seg litt utilpass og lurte på hvem eller hva det var som fikk disse jentene til å forsvinne herfra og ikke komme tilbake igjen.

– Der er hun heksen igjen, hørte Merete noen si. Hun snudde seg og så en dame med langt svart hår. Hun hadde på seg en gammeldags keltisk kjole. På bena hadde hun høyhælte støvletter. Leppene var røde som blod og hun hadde røde roser i kinnene. Øynene glitret og det var et eller annet over henne, tenkte Merete der hun satt og iakttok henne.

Hun måtte en tur på toalettet. Da Merete sto og vasket hendene merket hun at noen strøk henne på rumpa igjen. Hun snudde seg og der sto kvinnen med det svarte håret og stirret på henne.

– Du er vakker, jeg vil ha deg, utbrøt hun.

Merete kremtet. – Sier du alltid sånn til vakre kvinner.

Kvinnen smilte. – Bare til de som er sexy. – Hvorfor ikke bli med meg hjem!

Merete stirret overrasket på henne. – Greit, skal bare fiffe meg opp litt så kan vi møtes utenfor.

Kvinnen nikket og forsvant ut. Merete fisket opp mobilen fra vesken og ringte. – Kristoffer, jeg tror jeg har noe her. Jeg kommer til å bli med en kvinne hjem. Hun har ravnsvart hår og har på seg en gammel keltisk kjole og fargen er mørk lilla.

– Ok, Merete, vi følger etter. Vær forsiktig. Så ble samtalen brutt.

Da hun sto utenfor så hun den samme vakten, hun tok et tak i armen til Merete og sa: – Skal du være med henne?

Merete nikket og smilte.

– Jeg kom til å tenke på at de andre jentene ble med henne.

Merete stirret på henne overrasket. Hun tenkte fort, så lente hun seg inntil henne og visket: – Jeg jobber sammen med politiet, hvis hun har noe med forsvinningene å gjøre så har vi henne. Jeg har et par politifolk som vil følge etter. Hun smilte.

– Hva er du driver med?

Merete snudde seg og så kvinnen stirre på henne. Hun smilte tilbake.

– Jeg spurte henne om hun ville være med så vi kan ha trekant.

Merete gliste.

Den ravnsvarte kvinnen ristet på hodet. – Nei, jeg er ikke med på det. Jeg skal bare ha deg jeg.

Merete lo en trillende latter og ristet på hodet og begynte å gå etter henne.

Hun snudde seg og så vakten stirre forskende etter dem.

Idet de satte seg inni en drosje så hun den kjente Nissan Primeraen komme kjørende etter.

Merete sto og så etter drosjen og så den forsvinne. Hun strakte seg.

– Mmm, så deilig det er ute i natt. – Jeg har så lyst til å elske ute.

Kvinnen stirret på henne. – Nei, bli med meg inn.

Merete smilte og lyttet etter en bil og der hørte hun noe. Plutselig kysset kvinnen henne på munnen. Merete prøvde å dytte henne varsomt vekk, egentlig ville hun slå til henne. Da følte hun en smerte i leppene. Kvinnen hadde bitt henne.

– Au, hva faen er du gjør.

Kvinnen smilte. – Jeg ville kjenne smaken din og blodet ditt smaker godt.

Merete kremtet og sperret opp øynene, men tok seg sammen og smilte. Kvinnen begynte å gå og Merete fulgte etter men snudde seg og så bilen til Kristoffer. Hun vinket.

De sto inne i stuen. Merete satte seg ned i sofaen.

– Vil du ha noe å drikke?

– Ja, har du rødvin?

Kvinnen nikket og forsvant ut på kjøkkenet. Merete reiste seg opp og så seg rundt i stuen og så en dør. Hun gikk bort til den og prøvde håndtaket, den åpnet seg og bak den var det en trapp som gikk nedover. Hun hørte kvinnen komme tilbake og fortet seg tilbake til sofaen. Hun smilte da hun tok imot glasset.

– Skål, sa kvinnen.

Merete skålte og latet som om hun tok en slurk. Hun satte ifra seg glasset.

– Har du noe musikk, jeg fikk så lyst til å danse.

Kvinnen ristet på hodet. – Nei, jeg har ikke noe musikkanlegg.

– Nei vel, sa Merete og sukket. – Jeg må en tur på do, hvor er toalettet? Merete gikk bort mot en dør.

– Nei, doen er tett.

– Javel, det er bare det at jeg må så tisse.

Kvinnen så på henne en liten stund. – Hvis du venter litt så skal jeg se om jeg kan fikse det.

Da hun forsvant inn døren gikk Merete til kjøkkenet. Der ved vasken sto en åpen rødvinsflaske og ved siden av lå det en pose med noe hvitt pulver i. Hun helte ut vinen og skylte glasset og fylte opp glasset på nytt med vin og gikk tilbake til stuen.

Da kom kvinnen akkurat ut fra badet. – Det er greit nå, du kan bare gå inn.

Merete tok meg seg glasset og gikk inn døren. Det var et forheng der som var dratt helt ut. Hun måtte smile og ta et titt bak. Hun tok seg for munnen. Karet var fullt av noe rødt. Det så ut som blod. – I helvete, visket hun.

Etter at hun hadde gjort sitt fornøden, gikk hun smilende ut.

– Det var godt og ga kvinnen et smil og satte seg ved siden av henne i sofaen. – Skål, sa Merete og drakk rødvinen i en slurk. Mmm, deilig vin.

Kvinnen smilte og nikket.

Merete strakte på seg og sa: -Ohh, jeg føler meg så trøtt. Hun la se tilbake i sofaen og lukket øynene. Den ravnsvarte stirret på henne, og etter ti minutter sjekket hun øynene hennes. Kvinnen lo en trillende latter. Så dro hun Merete mot badet. Hun la henne på badegulvet. – Faen hvor har jeg lagt kniven,snerret hun og gikk for å finne den. Da hun kom tilbake lå ikke Merete på gulvet lengre.

– Så du trodde du skulle ta meg også.

Kvinnen snudde seg brått og så henne stå der smilende bak badedøren.

Plutselig lå hun på gulvet med Merete over seg, hun holdt henne nede som en skrutrekker.

– Kristoffer nå kan dere komme, ropte hun.

Et par minutter etterpå kom Mads og Kristoffer stormene inn med hver sin revolver. De ble stående å se overrasket på Merete som holdt en sprellende kvinne under seg på badegulvet.

– Hun er en skikkelig villkatt, jeg tror jeg skal la henne få sove litt jeg, og presset et punkt bak i nakken og endelig ble kvinnen stille. Merete reiste seg opp.

Her har dere vår morder. Se opp i karet der, det er fult av blod. Sjekk også døren i stuen, det går en trapp ned til en kjeller tror jeg.

Mads gikk for å se. Noen minutter etterpå kom han tilbake. – Det ligger seks lik der nede.

Kristoffer ringte politisjefen. En halvtime senere var det fult av politi og en patolog. Det ble finkjemmet for spor og likene ble kjørt bort sammen med mordersken.

En uke senere satt Kristoffer og Merete på en restaurant. Merete smilte til Kristoffer. Hun hadde på seg en sort kjole med splitt og utringing. På bena hadde hun høyhælte sorte lateks støvletter som krøp oppover lårene. Hun blunket til Kristoffer som skvatt da han kjente foten hennes på pikken. Merete masserte den opp og ned og slikket seg rundt munnen.

Kristoffer kremtet.

Merete kjente hvor hard han ble. Hun gliste og fortsatte med å masere med foten. Så sto plutselig kelneren der og lurte på om maten var bra.

Merete smilte og blunket skøyeraktig. – Veldig deilig.

Kristoffer nikket og prøvde å se normal ut. Da Kelneren gikk tok hun foten vekk og reiste seg opp. Så gikk hun bort til ham og visket ham i øret:

– Hvorfor ikke komme til dametoalettet, jeg vil at du skal ta meg hardt bakfra.

Kristoffer svelget og ventet litt før han reiste seg opp og fulgte etter.

Da han sto utenfor dametoalettet åpnet døren seg og Merete dro ham inn etter skjortekragen.

Kristoffer løsnet stroppen over skuldrene hennes så kjolen falt ned på gulvet. Han snappet etter pusten.

– Wow, i helvete Merete. Herregud så deilig du er. Hun sto der naken med høyhælte støvletter. Kristoffer pustet tungt og var så kåt.

Jeg vil ha hard og fort sex, sa Merete stønnende.

Kristoffer snudde henne rundt og bøyde henne forover og kjørte pikken forsiktig inni henne. Merete var så våt og glatt og stønnet høyt når han pumpet inn og ut mens han masserte brystene hennes.

– Åhhh Kristoffer knull meg, jeg er så vanvittig kåt.

Han presset seg så langt inn han kunne og pumpet.

Hun skrek ut da det gikk for henne. Kristoffer merket at han ikke greide å hold seg lengre og pumpet inn og ut. – Åhh herregud Merete, du er så utrolig. Han pumpet og pumpet.

De ble stående og hive etter pusten. Kristoffer kysset henne i nakken.

– Du er en utrolig kvinne, Merete.

– Mmmm, du er en deilig mann Kristoffer og lente seg inntil ham.

De fikk på seg klærne og åpnet do døren. Det sto tre damer der og stirret på dem da de kom ut.

Merete smilte skøyeraktig. – Når man blir så sulten, så må man bare.

Kristoffer gliste. De gikk ut og hørte damene le.

De satt ved bordet og spiste dessert. Hun smilte mot ham.

– Åja, det glemte jeg fullstendig. Kristoffer tok ut en liten pakke fra jakkelommen og ga den til Merete. Hun så på den undrende.

– Du får åpne den.

Merete åpnet pakken og inni var det en diamant ring med en rød rose på. Hun snappet etter pusten. – I helvete Kristoffer den er jo praktfull. Hun stirre på ham. Han reiste seg opp og satte seg foran henne på kne og tok hendene hennes i hans og så henne dypt inni øynene.

– Merete, du er en utrolig kvinne, vil du gifte deg med meg?

Det var veldig stille inni restauranten alles øyne var vendt mot dem.

Merete så sjokkert på Kristoffer, dette hadde hun ikke ventet. Hun bøyde seg ned og kysset ham på munnen.

– Betyr det ja, spurte han da de stoppet å kysse.

Merete nikket med tårer i øynene.

Kristoffer reiste seg opp og tok henne inntil seg igjen og kysset henne sulten, mens en applaus og plystring ljomet i hele restauranten.

Lagre

Kommentarer

kommentarer