omaha_couples_boudoir_photography_17

Det var en mild høstdag med sol fra en skyfri himmel. Fuglene kvitret fra trærne og det var en behagelig bris. I en toppleilighet ble det ordnet med saker og ting til en fest. En tynn fyr med langt hår og skjegg sto lent inntil et tre og røykte på en sigarett mens han stirret opp mot en boligblokk. Et glis kom smygene frem på hans lepper.

Senere den kvelden satt to par ved et spisebord og spiste Tapas og drakk rødvin. Det var en opphissende atmosfære i rommet. Vertinnen hadde fått tak i et nytt leketøy som skulle gi en herlig orgasme opplevelse for begge kjønn. Det var en strap-on hun hadde kjøpt fra en selger hun hadde møtt i klubben SOHO.

I SOHO baren var det fult. En skjeggete fyr satt ved baren og drakk whisky og så på damen som strippet rundt en stang. Et par kom opp fra kjeller etasjen og så slitne ut. De kom mot baren og bestilte drikke. Fyren gliste og lurte på hva slags sex leker de hadde holdt på med. Han tok en slurk og tenkte på parene som moret seg i leiligheten.

En mann lå på gulvet med en kvinne overskrevs munnen hans som han slikket. Den andre kvinne red pikken hans mens hun sugde pikken til den andre mannen. Det var høye stønne lyder og hun som ble slikket befølte seg selv på brystene og stirret sløret på pikken til mannen som gikk inn og ut av den andre kvinnens røde munn. Det var så opphissende og se på og der merket hun den deilige følelsen som bygget seg opp. Det kom flere hyle lyder da det gikk for dem alle. Sæd som sprøytet inni munn og fitte. Kvinnelig safter som rant nedover munnvikene og pikk.

De ble liggende og puste ut og lo hjertelig, så reiste vertinnen seg opp og forsvant ut fra stuen og kom tilbake med en strap-on. Nå skulle dette vidunderet prøves på alle sammen.

Merete strakte seg i sengen og gjespet, snudde seg rundt å så Kristoffer sove på magen. Hun følte seg litt morgen kåt og tenkte at litt elskov ville være en fin måte å begynne dagen på så hun reiste seg opp forsiktig og satte seg overskrevs ryggen hans og begynte å kysse ham fra nakken og nedover ryggen mot rumpa. Hun masserte rumpeballene med underlivet og hørte et grynt og et stønn.

– God morgen elskling, sa hun og kysset ham oppover ryggen igjen.

– Mmmm, svarte Kristoffer og bare lå der og nøt henne. Hun masserte ham i nakken og skuldrene og før hun visste ordet av det hadde han snudd henne rundt så hun ble liggende på rygg og stirre overraskende på ham. Han gliste og krøp over henne og stirret henne dypt inni øynene før han planten et kyss på nesetippen og nedover til munnen.

Merete slo armene rundt ham og kysset ham sulten hvor Kristoffer gled den harde og deilige kukken langt inni den våte fitta hennes. Hun roterte under ham mens pikken gled ut og inn. Det var så vannvittig deilig og hun pustet tungt og stønnet og ba ham å ta henne hardere.

45a2a420eb1f1515560a31b2db5e0b3b

Der kom den deilige følelsen og hun skrek ut da det gikk for henne og følte sæden hans sprøyte inni seg like etter.

De sto opp og fortsatte i dusjen.

I en leilighet lå det fire nakne døde kropper. En mannsperson sveipte over dem og gliste da han tok opp noe fra gulvet og snek seg ut av leiligheten.

På kontoret satt Mads og kikket i noen papirer da telefonen ringte iltert. Han tok den og svarte.

Kristoffer og Merete satt ved kjøkkenbordet og spiste frokost da melodien Highway to Hell begynte å spille. Kristoffer tok opp mobilen fra bordet.

– Ja, svarte han.

– Hei, det er Mads, det har skjedd igjen, to par er døde etter en sex orgie.

– Faen, utbrøt Kristoffer. – Greit jeg kommer og la mobilen i jakkelomma.

– Hva er det? Merete så spørrende på ham.

– Dette er det andre mordet på to par som har hatt sex sammen, så nå har vi åtte drepte, grotesk dette her.

Merete nikket og utbrøt: – Hva faen er det med folk om dagen. Har de ikke noe bedre å ta seg til.

– Ja du sier noe jenta mi og kysset henne på hodet. Vi sees.

Hun smilet og vinket til ham.

Helene parkerte og fant frem et plastkort og dro den gjennom en sikkerhets lås og slo inn koden. Da åpnet døren seg. Hun gikk inn og møtte sikkerhetsvakten ved heisen som var en tidligere bokser mester. Han smilte og nikket til henne. Helene smilte tilbake og spurte: – Nå hvordan går det med deg?

Den gamle mannen smilte fra øret til øret da han satte øynene i henne og svarte: – Når man møter en så vakker dame hver morgen har man det godt. Han blunket til henne og gliste.

Helene lo og ga ham en klem og svarte: Så herlig du er, og klappet ham på kinnet.

Karl gliste og tok seg til hjertet da Helene gikk inn i heisen. Hun vinket til ham da døren gled sakte igjen.

Hun gikk inn på kjøkkenet og tok seg en kopp kaffe som sekretæren hadde laget for henne. Så gikk hun til kontoret og satte seg ned i stolen og lukket øynene i et par minutter før hun tok en slurk av kaffen. Da hun åpnet dem leste hun på lappen som lå foran henne på bordet: Kan du ringe kriminaletterforsker Kristoffer Karlsen så fort som mulig, et nytt drap på to par.

Helene sto bøyd over likene mens Kristoffer og Mads sto ved siden av henne.

– Det ser ut som de har fått i seg etter eller annet. Når jeg ser i underlivet på kvinnene er det noe hvitt stoff og det samme er i bakendene på mennene og det har ikke noe med sex safter og gjøre. Jeg skal ta noe prøver og komme tilbake til dere. Hun smilte da hun reiste seg opp.

– Takk skal du ha Helene, sa Kristoffer og nikket til henne.

Parene ble båret ut av leiligheten mens teknikere jobbet etter spor.

Det var tidlig på kvelden da Mads og Anders satt og spiste på restaurant Sushi i Torggaten. De hadde ikke vært ute og spist på lenge og Mads følte at Anders ikke var til stede når han pratet til ham. De hadde hatt en heftig diskusjon hvor Mads hadde slått ham i fjeset noe han hadde angret på like etter. Anders hadde dratt til galleriet sitt og ligget der i flere netter på rad. I dag håpet Mads at de kunne bli gode venner igjen så Anders ville komme tilbake til ham. Mens de satt der kom det en kvinne bort til dem og ba om unnskyldning for at hun forstyrret dem. – Du jobber i politiet ikke sant? Hun stirret på Mads.

– Jo det stemmer det, svarte Mads og så spørrende på henne.

– Jeg har hørt om den saken angående disse parene som ble drept. Jeg vet ikke om dette er noe til hjelp, men da jeg var ute her en dag, du forstår jeg liker å tegne naturen og mennesker når jeg er ute. Men altså jeg så en fyr som sto lent inntil et tre og stirret opp mot noen hus leiligheter med en røyk i munnen. Det var et eller annet med ham, jeg ble dratt mot ham så jeg tegnet ham. Her er bildet og ga det til Mads. Både Anders og Mads så på tegningen av en tynn fyr med langt hår og skjegg. Til og med røyken lå mellom leppene. – Jøss det var virkelig bra tegnet, sa Anders. Jobber du som tegner?

Kvinnen smilte og sa: Jeg er kunstner og har et galleri hvor man kan få kjøpt det jeg tegner og maler. Her er kortet mitt. Hun ga det til Anders.

– Takk, jeg maler og tegner selv så dette var artig.

Kvinnen smilte til ham og snudde seg til Mads.

– Takk skal du ha, kunne du fortelle meg navnet ditt?

– Ja, jeg heter Randi Andersen og tok hånden hans og ga ham et fast håndtrykk.

– Er det greit at jeg kommer innom galleriet ditt i morgen så jeg kunne ta en prat om saken?

Randi nikket. – Helt i orden og ga ham et kort også. Så gikk hun.

Anders smilte og sa: – Håper dette kan hjelpe på etterforskningen.

Mads klappet ham på låret under bordet og nikket. – Håper det, for jeg kunne tenkt meg å ta en tur til Spania og slappe av sammen med deg.

Anders lyste opp og stirret på ham overraskende. – Wow det høres herlig ut og tok tak i hånden hans under bordet som lå på låret hans og klemte den.

Stedet ”Mørkets Fyrste” som lå i sentrum var en utkledning hule hvor man kunne leie kostymer og bli sminket opp. Der var det klesplagg fra forskjellige tidsalder og fra det okkulte. Merete sto i butikken og kikket på de flott plaggene og tenkte på planen som formerte seg i hodet hennes etter at Kristoffer hadde fortalt om mordene og at de kanskje hadde en mistenkt. Helene hadde ringt og fortalt at parene hadde fått i seg et sovemiddel man bruker på rovdyr. Siden det var i underlivet og i bakenden må det jo ha sprutet ut fra noe og det kan jo være så mangt fra sex leketøy.

Merete satt i baren ”SOHO” og nippet til en konjakk. Antrekket var i en lang sort keltisk utringet kjole. På bena hadde hun sorte høyhælte støvletter og på hode hadde hun en blond parykk.

I hjørnet gikk det en trapp ned til en kjeller. Der kunne man utforske alt av sine sex lyster så lenge alle var voksne mennesker. Mötley Crüe, kom ut av høyttalerne og en kvinnelige stripper danset rundt en stang på en scene. Hun var virkelig sexy der hun gned seg rundt stangen og fikk alle som var der til å kaste penger opp til henne. Merete måtte flire av det hun så. Ytterdøren åpnet seg og en fyr med sekk på ryggen kom slentrende inn. Mannen kom bort til baren og bestilte en pils. Han lignet fyren på tegningen. Merete tenkte, han må jeg snakke med, og ga ham et sensuelt smil og blunket. Han gliste og blunket tilbake. Da han fikk drikken skålte han med henne. Hun klinka mot glasset hans og sa:

– God kveld og skål!

– Det samme til deg sexy!

Merete blunket ertende og tok en slurk av konjakken

– Er du ny her? Han så spørrende på henne. Jeg har ikke sett deg før.

Hun gliste og svarte: – Jeg har vært mye nede i kjelleren og hatt en del hanky panky.

– He he he, da har jeg noe til deg! Han tok frem sekken og tok ut en sort Strap-On. – Denne er utrolig og koster bare 200 kroner! Den sender deg til himmels.

– Kan jeg få se?

– Ja, svarte han og ga den til henne.

Da hun holdt den i hånden befølte hun den opp og ned og slikket seg rundt munnen og blunket til fyren.

Han snudde seg og hostet og tok en slurk av pilsen.

Hun fikk med seg at det var et hull i penis hodet og tenkte, kan dette ha noe med mordene og gjøre? – Jeg kjøper den jeg!

Han tok den ifra henne og tok frem en notis blokk. – La meg få adressen din og telefonnummeret så kommer jeg med varen etter avtale. – Dette her er bare en vareprøve.

Hm jasså, tenkte hun, men nikket og fortalte ham en adresse på en leilighet hun kunne bruke og nummeret på jobbmobilen.

Han takket og la vareprøven tilbake i sekken sammen med notisblokken og drakk opp resten av pilsen. Så nikket han til henne og forsvant fra stedet.

Merete drakk opp og bestilte en til. Så ringte hun Kristoffer og ba ham om å komme til Soho klubben.

Litt senere kom en mann inn hun kjente godt. Merete vinket til Kristoffer som kom smilende imot henne. Hun gikk inni armene hans og ga ham et langt kyss hvor han klemte henne inntil seg og besvarte lidenskapelig. Så satte de seg ned og Merete bestilte en whisky til ham.

– Nå har du noe gode nyheter?

Merete nikket og fortalte viskende hva hun hadde hørt og sett.

Kristoffer klemte hånden hennes og kysset henne på kinnet. – Vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten deg jenta mi.

– Ikke jeg heller, svarte Merete leende. De ble sittende der en stund før de dro hjemover.

Det var en regnfull formiddag og en ung mann sto utenfor døren til en leilighet. Han tykket på ringeklokken og hørte det ringe innenfor. Det gikk et par minutter før han hørte noen låse opp. Døren åpnet seg og den blonde kvinnen sto foran ham med et ertende smil. Han kremtet et par ganger, det var noe ved den kvinnen.

– Her er varen, sa han og ga en eske til henne. Hun tok imot og ga ham pengene og smilte et sjarmerende smil. – Takk for det! Vi kommer til å ha en herlig fest i kveld, sa Merete.

– Kos dere, sa han og gikk derfra med et glis om munnen.

Merete ble stående å se etter ham i et par minutter før hun lukket døren.

Hun hadde den samme forkledningen på fra i går kveld.

Hun kom inn i stuen hvor Helene, Kristoffer og Mads var. Hun ga esken til Kristoffer. Han la den på bordet og Helene åpnet lokket med hansker og tok ut en strap-on. Hun penslet over den for å sjekke fingeravtrykk. Helene la merke til hullet i hodet og fant frem en plastikk vagina og presset strap-on inn og ut flere ganger og etter en liten stund sprøytet noe hvitt ut. Hun fant en liten flaske og helte vesken opp i og skrudde på et lokk. Hun smilte og sa:

– Dette her er mordvåpenet, det dødelige sovemiddelet. De andre sto rundt henne og riste på hodet. – Hvorfor gjøre noe sånt? Mads stirret på det Helene holdt i hånden.

– Ja si det, mye rart vi har her ute, svarte Helen med et oppgitt drag om munnen.

– Han må være skrudd i hodet, sa Kristoffer. – Ok men da har vi en plan i kveld.

De andre nikket bekreftende.

Det var en mild høstkveld. Døren ut til verandaen var åpen og toner fra John Le Hooker kom ut fra høyttalerne. Helene og Roger, Kristoffer og Merete og Mads og Anders satt rundt en bord.

En duft av afrikansk kylling gryte spredde seg i leiligheten. En kurv med hvitløk brød sto på bordet. Hver og en forsynte seg med ris og av gryteretten og nøt maten og vinen.

Merete og Kristoffer sto ute på verandaen. Hun ga ham et kyss på munnen og blunket. Kristoffer tok et grep rundt rumpa hennes og klemte henne inntil seg så hun kjente hvor påvirket han ble av henne. Merete lente seg mot øret hans og visket: -Mmmm vil gjerne elske med deg senere.

– Det er en avtale, visket han hest tilbake.

Mads kom ut til dem og blunket.

Merete gliste mot ham og snudde seg rundt og tok en titt ned på parkeringsplassen: – Se der nede, der er fyren visket hun.

Kristoffer og Mads så mot der hun pekte og så en kjent fyr med langt hår og skjegg låse døren på en blå mazda. Han gikk med raske skritt til hovedinngangen til bygget. De gikk inn og slukket lysene. Damene satte seg ned i sofaen mens mennene sto spredt rundt i stuen.

Ikke lenge etter hørte de noen ved døren, den ble åpnet og lukket og så kom det skritt mot stuen.

Han fomlet seg frem og lette etter en lysbryter og da han slo den på så han seks levende mennesker som stirret på ham. Han stirret sjokkert på dem før han snudde seg og løp mot døren. Men Mads var raskere og fakket ham og la ham på gulvet og satt på håndjern. Fyren hylte ut at det var politivold og hvorfor i helvete ble han arrestert.

Kristoffer og Mads tok han med seg til politistasjonen. Helene og Roger fulgte etter. Merete og Anders ble igjen og ryddet opp i leiligheten før de også dro til hvert sitt.

Merete sto lent inn mot døren til soverommet i lakkstøvletter, sorte lange hansker og en sort truse med fransk åpning. Brystene duvet ut med stive brystvorter. – Hei kjekken!

Kristoffer snudde seg fra garderobeskapet og gispet overraskende.

– Herregud Merete og måtte vete leppene.

– Mmm liker du det?

– Han gikk mot henne og tok henne inntil seg og la hendene bak hodet hennes og bøyde seg ned og kysset henne lenge og intenst.

Merete stønnet i munnen hans og kløp ham i rumpa.

– Åhh Merete hva er du gjør med meg, og løftet henne opp i armene og bar henne mot sengen og la henne varsomt ned og studerte henne lenge med et glis om munnen.

– Mmm, så deilig du er kjekken, kom og ta meg, jeg er sulten og har eggløsning.

Kristoffer sperret opp øynene men måtte le. – Høres deilig ut jenta mi og dro av seg skjorta og underbuksa og la seg over henne og befølte henne over støvlettene med hendene og slikket henne mellom brystene.

Merete vrei seg under ham og stønnet og ville ha ham inni seg. -Få kjenne den deilige stive kukken din.

– Mmmm ha litt tålmodighet jenta mi, må bare kjenne på deg først, du vet jeg tenner på antrekket ditt og slikket over trusen og lukter deilig våt kvinne før han bet den av og slang den på gulvet.

Merete stønnet og dro han mot seg og tok et tak i rumpa hans og klemte ham inn mot seg og stønnet ut: – Gli inn i meg nå jeg er så klar for deg hingst, åhh.

Kristoffer kysset henne på nesen og gled sakte inni henne, og startet med seige støt ut og inn. Merete var så våt og trang at Kristoffer måtte roe seg ned. Han stoppet og kysset henne lenge hvor hun roterte under ham. Han merket på pusten hennes at hun vær nære på et klimaks så han støtet inn med seige støt igjen. Merete slo bena rundt ham og klemte ham inn mot seg og ropte ut: – Åhh herregud Kristoffer jeg kommer så vanvittig, støt inn hardere nå, åhh jaaa.

Kristoffer pumpet inn og ut og merket en lang og deilig orgasme bygge seg opp så han støtet hardere og fortere. – Åhh herregud Merete nå kommer jeg og, åhh.

Han falt oppå henne og pustet givende.

Merete måtte le der hun lå under ham.

– Hva er du ler av sexy.

– Som vi stønner og hyler og kløp ham i rumpa.

– Bare deilig det, svarte Kristoffer og kysset henne på munnen.

– Mmm håper svømmerne kommer i mål denne gangen da og strøk ham over ryggen.

– Det gjør de helt sikkert jenta mi og klemte henne hardt inntil seg og visket kjærlig ord i øret hennes.

Merete malte som en katt der hun lå under ham.

Dagen derpå med en varm solskinnsdag kom Anders og Mads ut fra flyplassen i Barcelona og kapret en drosje til hotellet. Mads følte en lettelse i kroppen siden Anders hadde tilgitt ham og virket glad og villig til å fortsette forholdet med ham som føltes godt. Han var sikker på at denne ferien ville bli topp og gledet seg til å våkne opp ved siden av sin kjære uten å måtte dra på jobb….

Lagre

Kommentarer

kommentarer