– Åhhhh så deilig, utbrøt hun stønnende over den deilige tungen som slikket over brystene hennes og nedover magen. Hun lå i sengen med gartneren, mannen som hadde fått jobben de trengte så sårt. Det var en stor hage og det var ikke bare bare å se etter den.

– Mmmm så deilig, åhh jaaa spis meg, åhhhhh. Hun kjente hvordan han presset tungen inni henne, det var så deilig. Hvorfor kunne ikke mannen hennes gjøre det samme? Uff han var ikke særlig interessert i sex lengre, bare opptatt av jobb. Godt at hun hadde fått seg en yngre elsker, han var bare så herlig.

Hun glemmer ikke den første gangen han kom til huset. Han kom kjørende i en sort Jaguar. Mannen som kom ut av bilen var høy og mørk med intense brun øyne, muskuløs var han også, hun hadde blitt så våt, noe hun ikke hadde blitt på lenge siden hun var 55 år og hadde mistet mensen. Han minnet henne om en farlig sigøyner, noe hennes mor alltid hadde påpekt at de mennene der var bare ute ette en ting fra kvinner. Ikke at hun brød seg om det, så lenge de kunne tilfredsstille sa hun aldri nei takk til mørke mystiske menn. Hun skulle selvfølgelig ende opp med en kjedelig lys mann, ja ja, han hadde jo penger da. Nå var han blitt litt grå i håret også, mens hun så ung og sexy ut. Hun gjorde alt for å se lekker ut for disse yngre mennene.

Han sa han het Marco og var 30 år gammel, en deilig alder for henne.

Han kysset henne intenst på munnen, hun besvarte sultent tilbake. Han stoppet opp og smilte ertende til henne. – Snu deg rundt så jeg kan ta deg bakfra.

– Mmmmmm, svarte hun og snudde seg. Han tok et grep rundt hoften hennes og kjørte pikken inn i den våte fitta. Rart hvordan den mannen gjorde henne så våt. Han begynte å pumpe sakte ut og inn. – Åhhhh ja fortere, det bygger seg opp her. Hun stønnet høylytt og der kjente hun den etterlengtede orgasmen. – Åhhhhh jaaaa, skrek hun ut. Han pumpet og pumpet inn og ut av henne.

Hun lå på magen og pustet tungt. Marco hadde godt i dusjen, han måtte komme seg ut i hagen før mannen hennes kom hjem. Kristina var utslitt, hun ble alltid så trøtt etter sex akten med den mannen. Øynene lukket seg og ikke lenge etter var hun i drømmeland.

Kristina våknet brått av en lyd. Hun så på klokken og spratt ut av sengen og da hun så ut av vinduet så hun mannen hennes komme gående fra garasjen. Hun redde fort opp sengen, tok med klærne og fortet seg inn på badet hvor hun slang dem i skittentøykurven. Så gikk hun i dusjen.

Da hun kom ned trappen ble hun møtt av mannen sin som så jævla sint ut.

– Hvem faen har vært i safen på kontoret? Alt av verdipapirer, aksjer og diamant kjede ditt er borte. Hun ble stående å stirre på ham et par sekunder før hun ristet på hodet.

– Har du vært hjemme hele tiden?

– Ja, det har jeg og det har ikke vært noen her.

– Gartneren er borte, han har tatt med seg alt han eide fra gjestehuset. Det må være ham. – Jeg stolte aldri på den jævla fyren. Hvorfor i helvete måtte du på død og liv ha ham her når det var så mange andre vi kunne velge imellom?

Kristina stirret på mannen sin og tenkte, ”nei det må ikke være deg, du som gjør meg så mett i sengen”. Kristina ble stående å riste på hodet.

Mannen hennes snudde seg og gikk bort til telefonen og ringte politiet.

Kristoffer sukket da han la på røret. Mads hadde ringt fra et villa strøk, det var det femte tyveriet. Fem rike par midt i femtiårene hadde blitt frastjålet aksjer, verdipapirer, penger og smykker fra en safe.

– I helvete heller hvor dumme kunne man være, hvorfor ikke oppbevare det i en bankhvelv, hveste han ut. Han var sliten og tenkte mer på Merete enn på arbeid. De hadde vært gift i ett år nå og han var fortsatt vill etter henne. Bryllupsreisen endte i Tenerife på et sted som het Los Gigantes.

Et deilig hotell og herlige sand strender. Deilig mat og drikke og ikke for å glemme den hete sexen de hadde hatt hver dag. Merete var så sexy i antrekkene med de høyhælte skoene til. Hun ertet ham hele tiden. Han hadde aldri følt seg så kåt på en kvinne. Han la seg tilbake i kontorstolen og lukket øynene, måtte bare ta en pause og tenke på henne. Han smilte lurt og kjente hvordan pikken vokste bare ved tanken på kona si.

– Uff nei jeg må jobbe, utbrøt han, og reiste seg ifra stolen. Han tok med seg noen papirer og gikk ut av døra mot kopierings rommet.

Døra var lukket så han måtte åpne den og finne lysbryteren. Der sto kopieringsmaskinen. Han satte i papirarket han skulle kopiere og trykket på startknappen da han plutselig hørte en lyd. Han snudde seg mot døren og måtte sperre opp øynene. Der sto Merete i høyhælte sorte lateks støvletter og en lang sort frakk som var åpen. Under var hun helt naken. Hun gliste og slikket seg rundt munnen. Døren var lukket med en nøkkel stikkende ut av nøkkelhullet.

– Merete hva i.. Han fikk ikke sagt noe mer før hun var i armene hans og kysset ham ømt og intenst på munnen. Kristoffer måtte bare klemme henne inntil seg og besvare kysset sultent. Merete presset seg inntil ham og stønnet i munnen hans. Kristoffer ble så kåt der han sto med henne i armene. Hun stoppet opp med å kysse og så på ham med halvlukkede øyne og sa: – Mmmm min deilige mann, jeg vil at du skal ta meg oppå kopieringsmaskinen.

Kristoffer lo ertende da han løftet henne opp og la henne ned på kopieringsmaskinen. Hun lå der på ryggen med sprikende ben og slikket seg rundt munnen. Hun var så sexy der hun lå at han måtte svelge et par ganger mens han tok av seg uniformen.

Han sto foran henne og masserte henne oppover støvlettene. Det var så sexy å kjenne lateks stoffet mot lårene hennes. Merete stønnet smilende da han fortsatte oppover lårene mot stedet som skrek etter berøring. Kristoffer masserte kjønnsleppene opp og ned. Hun var så våt der. – Åhhh herregud, stønnet han da han fingret inn og ut med to fingre.

– Åhhh Kristoffer, mmmmm jaaa ikke stopp.

Han så hvor slørete øynene hennes ble og stoppet opp med å fingre. Hun stønnet og ba om mer. Han bøyde seg ned til herligheten hennes og snuste inn lukten av kåt kvinne, han kunne ikke motstå og måtte smake.

Da Merete kjente tungen hans skrek hun nesten ut, han var så utrolig med tungen der han slikket henne sulten opp og ned og sugde seg fast i kjønnsleppene. – Åhhhh Kristoffer du får meg til å komme så fort. Åhhh spis meg hardt vær så snill, nå er det like før, åhh jaaaaa stønnet hun ut, nåååååå. Hun presset seg ned i ansiktet mens hun holdt fast i hodet hans. Kristoffer slikket og sugde alt han maktet til hun roet seg ned.

Han reiste seg opp og gliste mot henne. – Var det deilig jenta mi.

– Mmmmm det vet du at det var, sa hun dovent tilbake. – Kom å legge deg oppå meg, jeg vil kjenne deg inni meg.

Kristoffer la seg oppå henne og gled den stive pikken så langt inn i henne som mulig – Åhhh Merete du er så våt og glatt inni fitta.

– Mmmmm, jeg elsker den harde pikken din.

De så hverandre inni øynene da han sa stønnede: – Håper vi ikke ødelegger kopimaskinen her.

– Mmmm den tåler det meste, svarte hun og begynte å rotere rundt under ham. – Åhhhhhh så deilig du er Merete. Han pumpet inn og ut av henne mens Merete bet ham i øreflippen og sa stønnende i øret hans at han måtte gjøre det hardere. Farten gikk fortere og hardere og han hørte stønnende hennes ble mer intense. – Du kommer til å gi meg en til stønnet hun i øret hans. Hun slo bena rundt ham og tok imot støtene og der kjente hun den deilige følelsen av orgasmen som bygde seg opp.

– Åhhhh Kristoffer nå er det like før igjen her.

– Åhhhhh Merete det er bra, for nå greier jeg ikke å holde igjen mer.

– Nåååååå, ropte hun ut og kjente leppene hans mot sine. Hun kysset og stønnet i munnen hans. Det var så sinnssykt deilig å kjenne hvordan han sprutet inni henne mens orgasmen ljomet gjennom kroppen.

De lå oppå hverandre og pustet ut. Kristoffer smilte til henne.

– Mmm jeg elsker deg Kristoffer.

– Har aldri opplevd maken til kone, svarte han og kysset henne ømt.

sensual-couple-compressedDe var tilbake på kontoret til Kristofferhvor han la fra seg kopiene på skrivebordet og smilte matt til Merete.

– Nå en ubehagelig sak igjen?

Han nikket og fortalte henne om den.

Merete gikk bort til ham og kysset ham lenge.

Hun blunket til ham og sa: – La oss samarbeide om dette, jeg skal sette mine grå celler i gang og når du kommer hjem så kan det hende jeg har en plan, ok?

Kristoffer måtte le og riste på hodet. – Den er grei sexy.

Det var lunsjtid dagen derpå så Mads og Kristoffer satt ute siden været var så bra og diskuterte saken mens de spiste. Mads var ganske fraværende, det virket ikke som han hørte etter når han pratet.

– Hei Mads, hører du hva jeg sier, du virker så fjern? Er du dårlig?

Mads stirret på Kristoffer et par sekunder før han kremtet og så ned på tallerken sin.

– He he he, jeg tror mannen er forelsket! Kristoffer gliste mot ham da han utbrøt: – Nå må du fortelle!

Mads gliste tilbake og måtte le. -Ja du har nok rett, jeg har funnet meg en, men vi trenger ikke å prate om det.

Kristoffer slo ham kameratslig på skulderen og sa: – Jeg vet at jeg ikke har taklet legningen din, men jeg har skjønt at du er en bra fyr og en jævla god etterforsker.

– Takk for det Kristoffer, jeg liker både deg og Merete veldig godt og syns vi gjør en utrolig bra jobb sammen. – Han heter Anders og maler bilder.

– Jøss en skikkelig kunstner!

Mads gliste da han svarte: Ja, mye rart der, er ikke så inn i kunst jeg da, men han er flink.

– Gratulerer Mads!

– Takk skal du ha Kristoffer. – Ok, hva med disse sakene, hva tror du?

– Tror du ikke Merete har fått griller i hodet igjen.

– He he, ikke overrasket der. Mads måtte glise. – Hva tror hun da?

Merete tror at denne mannen går rundt til rike eldre par, hvor kvinnene er hjemmeværende og tilbyr seg å jobbe som gartner. Han sjarmere konene og får dem i seng, hvor de forteller ham om safen og hva de inneholder.

Gartneren forsvinner med innholdet og blir borte.

Mads ristet på hodet og utbrøt: – Den dama burde jobber her. – Det virker logisk det hun tenker.

Kristoffer nikket. Men da skal du høre hva planen hennes går ut på.

Samtidig på en kafé midt i byen sitter en ung mørk mann og drikker en kopp kaffe mens han leser i avisen. Han leter i annonsene under ledig stilling da han brått stanser og sperrer opp øynene. – Wow den jobben må jeg ta, sa han viskende til seg selv og følte hvordan pikken vokste bare ved tanken. Mannen så opp og vinket til en servitør. – Har du en saks jeg kan låne?

– Skal klippe ut noe fra avisa!

Servitøren nikket smilende da hun gikk for og hente en saks.

Han klippet ut annonsen og leste den om igjen før han la den i inne lommen på den åpne skjorten han hadde på seg og lente seg tilbake i stolen og gliste rått. Han tenkte på politiet som ikke hadde en anelse om hvem han var og som ikke ville tenke tanken på ham en gang. Han hadde jo tross alt jobbet som fengselsbetjent men da var han lys. Nå var han helt sort i håret og i huden. Mye hva sol, krem, hår farge og kontaktlinser kan utrette på et menneske. Han så ut som en neger denne gangen og måtte glise av alle utkledningene han hadde gjort. Han slang et par mynter på bordet. Avisen hadde falt ned på bakken.

Merete tok opp avisen og så etter fyren som gikk bort til en rød Porsche. Han hadde en holdning som om han eide hele verden. Han satte seg i førersetet og måtte lage litt gromme lyder før han kjørte sin vei. Merete himla med øynene og tok en titt i avisen og så at det var klippet ut noe fra annonsesiden. Hun la den i vesken og gikk for finne en kiosk så hun kunne kjøpe dagens avis.

Neste morgen sto Merete foran Kristoffer og Mads. Hun smilte ertende til dem. – Nå hva syns dere? Hun var kledd i en sort og hvit tjenestepike uniform som besto i et sexy kort kjørt, en bluse som var knyttet under brystene og høyhælte sorte sandaler. På hodet hadde hun et skjerf hun hadde knyttet rundt hodet og i hånden hadde hun en støvbørste.

Begge måtte le, men Kristoffer så litt betenkt på henne en liten stund før han sa. – Er du sikker på at dette her er en god ide?

Merete nikket. – Ikke være engstelig for meg gutter, det er en drit bra måte å ta ham på fersken, hvis det er han vi er ute etter. Hun gliste.

Mads måtte le. – Forstår ikke hvorfor du ikke jobber med oss i politietaten, du hadde blitt en god etterforsker.

– He he, du vet hvordan jeg er Mads, kan ikke fordra lover og regler fra sjefer, liker helst å gjøre det på min måte. Men jeg er veldig takknemlig for at dere bruker meg. Hun kysset ham på kinnet og ga Kristoffer en god klem og forsikret ham at hun skulle være forsiktig og at de skulle få oppdatering fra villaen hver dag.

Marie alias Merete, sto og så ut av vinduet fra rommet hun hadde fått.

Hun så rett ned på et gjestehus som sto litt i utkanten av hagen. En klatreblomst klatret oppover veggen på gjestehuset. Den så ganske bortgjemt ut blant grønne blader og gule blomster. Gartneren sto utenfor, lent inntil hoveddøren og røykte en sigar. Merete måtte smile og gjorde seg klar for litt action.

Hun sto inne på hjemmekontoret til mannen i huset og tørket støv da gartneren kom inn. Da han så henne smilte han et sjarmerende smil før han spurte: – Har du sett herren i huset?

– Nei, han dro for fem minutter siden. Hun blunket forførende til ham.

– He he, beklager unge frøken, men jeg liker best modne kvinner, så du får bare fortsette og tørke støv. Han lo ertende da han gikk.

– Jasså, da er du kanskje vår mann da, visket hun og fulgte etter.

Gartneren gikk mot vinterhagen. Et stort basseng lå der så fristende i varmen. I et hjørnet var det et boblebad hvor boblende bruste så herlig. Mannen stoppet ved bassenget og stirret på kvinnen som svømte.

– Hvorfor ikke hoppe inn, sa hun forførende.

Mannen gliste da han tok av seg klærne og stupte uti. Han svømte mot henne og tok henne i armene og kysset henne intenst på munnen. Kvinnen klemte seg inntil ham og besvarte kysset sultent.

Merete sto bak døren og så hendelsen. Det begynte å bli ganske hett der inne. De hadde satt seg i boblebadet hvor kvinnen red gartneren.

Merete ble så kåt av se på dem at hun måtte ta på seg selv. Hun var så våt da hun fingret inn og ut med to fingre og masserte brystene med den andre hånden. Parret hadde forflyttet seg til gulvet nå. Han slikket og sugde seg fast i kjønnsleppene hennes. Kvinnen stønnet og vred seg da det gikk for henne. Merete måtte bite seg selv i hånden så hun ikke skrek da orgasmen ljomet gjennom kroppen hennes.

Da den ebbet ut skalv hun så fælt at hun måtte lene seg inntil veggen bak døren og trekke pusten. ”Faen ta deg Merete, du skal etterforske ting ikke drive å få orgasmer.” ”Ta deg sammen”, sa hun inni seg.

Hun tittet inn i rommet igjen og så kvinnen svømme mens gartneren sto ved bassengkanten og kneppet igjen skjorten.

– Jeg har en jobb til deg Markus. Mannen min har et eventyr med sekretæren. Jeg vil at du skal forføre henne og knulle henne så min mann ser det. Hun pleier å komme hit å hjelpe meg med blomster dekorasjoner. Hun kommer i morgen kveld. – Jeg har doblet lønningen din.

Markus så ned på henne og gliste. – Jeg er med på det madam.

– Godt, da kan du gå.

Merete sto urørlig bak døren da Markus gikk forbi. Hun ventet litt før hun listet seg vekk og kom seg usett inn i stuen hvor hun fortsatte med støvtørkingen.

Det var sent på ettermiddagen neste dag. I stuen sto det et lang bord med masse blomster liggende utover. En nett ung mørk dame sto og lagde buketter. Merete serverte henne et glass iste og gikk ut. Hun gikk forbi Markus som smilte til henne da hun passerte ham i døren. Merete gliste tilbake og fortsatte mot kjøkkenet og ut i hagen.

Du kunne se inn til stuen gjennom vinduet når du kom gående fra garasjen. Det var et syrin tre ved huset ikke så langt fra stuevinduet.

Merete sto bak det og fulgte med. Ikke lenge etter kom en bil.

Mannen kom gående mot huset og bråstoppet da han så inn gjennom vinduet. Merete tok en titt inn og måtte holde seg for munnen for ikke å le. Der sto gartneren og knullet sekretæren bakfra inn mot bordet. Ektemannen satte farten opp. Da han kom inn i stuen tok han et tak i gartnerens hode og dro ham vekk fra kvinnen og dytte ham ned på gulvet. Sekretæren sto og skalv etter akten fra gartneren. Plutselig sto kvinnen i huset i døråpningen til stuen og stirret sint på mannen sin. Merete benyttet sjansen og løpe inn. Hun listet seg inn bak døren til stuen.

– Din jævla hore bukk, så jeg hadde rett angående sekretæren din! Kvinnen gliste stygt da hun plutselig sto med en revolver i hånden og pekte den mot mannen sin. Hun trakk av to skudd mot brystet på mannen og det samme mot sekretæren. Begge sank ned på gulvet. Gartneren stirret overrasket og sjokkert på kvinnen i døren. – Jeg sa jo at jeg hadde dobla lønnen din. Du får hjelpe meg å kjøre bort likene. Vi drar til Orm øya så vi kan dumpe dem i sjøen. Hun la revolveren på stuebordet.

Markus nikket: – Den er grei madam.

Merete sto i spisestuen og ryddet bort bestikk da fruen i huset kom inn.

– Marie, jeg lar deg få en tidlig kveld i dag så du kan ta deg en tur ut, det fortjener du virkelig. – Her har du noen penger til taxi.

Merete smilte overraskende da hun tok i mot og gikk opp til rommet sitt.

Hun sto og holdt i mobilen da det gikk opp for henne hva hun hadde sett. Hun sto lent inntil døren og merket hvordan kroppen reagerte, hun skalv og tårene begynte å renne. Merete skled ned på gulvet og hulket. Hun måtte bite seg i hånden for ikke å hulke høyt. Hun som trodde hun var så tøff og tålte alt. Kvinnen hadde virket så kald og tent da hun drepte de to. Blodet ble også for mye for henne.

Merete greide å ta seg sammen og ringte Kristoffer, men da hun hørte stemmen hans begynte hun å gråte igjen.

– Merete, hva har skjedd? Han hørtes redd ut i stemmen.

– Det har skjedd to mord her og jeg…… Hun hostet mellom hikstene men fikk endelig roet seg ned igjen og fortalte om hendelsen og hva som ville skje videre.

– Hvordan går det med deg jenta mi?

– Det går fint nå, jeg ble bare så satt ut, beklager, visket hun.

– Hei min deilig kvinne du har helt rett i å føle deg på den måten, ok.

– Det vil bli sendt folk til Orm øya. Jeg kommer og henter deg om ca tyve minutter.

– Ok Kristoffer, vi sees.

– Elsker deg jenta mi.

– Elsker deg også kjekken.

Merete la mobilen på sengen og kledde seg om. En trang sort buksedress med utringning. Sorte høyhælte sko. Litt diskré sminke og parfyme. Et lite rufs i det lange kobberrøde håret, så var hun klar.

Merete gikk ned trappen hvor hun møtte fruen i gangen som smilte skøyeraktig til henne.

– Wow så sexy du er Marie. – En spesiell du skal møte?

– Mmmm ja, et hett stevnemøte håper jeg og blunket til henne.

Ta ham hardt jente, utbrøt hun og blunket ertende.

– He he, ikke noe i mot det, svarte Merete leende og forsvant ut døra.

Hun gikk med raske skritt mot gjestehuset og gjemte seg på baksiden og ventet.

En sort amerikansk varebil sto utenfor inngangsdøren. Merete så kvinnen og gartneren legge likene inni varebilen.

Mobilen hennes vibrerte, hun tok den fra lommen og svarte.

– Merete hvordan går det?

– Ikke lenge til de drar nå.

– Ok, jeg står parkert ved veien i en grå Ford. – Prøv å kom deg usett hit.

– Greit, svarte Merete og slo av mobilen. Hun så mot varebilen og så kvinnen gå inn i huset mens gartneren lukket bakdøren på varebilen.

Hun løp fort vekk fra gjemmestedet og saknet farten da hun var ved jernporten. På den andre siden så hun bilen og skyndte seg over og satte seg inn i passasjersetet.

Kristoffer tok henne inntil seg og kysset henne ømt. Merete pustet lettet ut da hun klemte seg inntil ham og svarte ham sultent.

De satt begge lent inn mot setet og kikket ut av vinduet.

– Der kommer varebilen, sa Merete

Kristoffer venter litt før de kjørte etter dem.

Det var skumring og stille ved bryggen. To mennesker bar en kropp mellom seg. I det de skulle kaste kroppen uti sjøen kom et flomlys på og en hes stemme ropte ut: – Stans i lovens navn dere er omringet. Kroppen ble slengt på bryggekanten og begge to løp i hver sin retning. Mads og en annen politimann løp etter mannen mens Merete løp etter kvinnen. Hun tok henne igjen og falt oppå henne og holdt henne nede.

Da kvinnen så hvem hun var stirret hun vantro på henne og utbrøt:

– Du, hva i helvete er du driver med?

– Tar mordere, jeg sto bak døren og så alt. Da fikk Merete et slag i ansiktet så hun falt på siden og kvinnen greide så vidt å komme seg unna da Kristoffer kom løpende og tok henne igjen. Han tok et tak i armen hennes og fikk smekket på håndjern. Mads og den andre kom med gartneren mellom seg. Begge to ble låst inn i en av utrykningsbilene og ferden gikk til stasjonen. Merete masserte nesen sin etter det harde slaget og gikk mot bilen hvor Kristoffer sto og skrev noe ned i en notisblokk.

Det var en ettermiddag dagen derpå da Kristoffer listet seg ned trappen og stoppet i døråpningen til kjøkkenet og så Merete ordne med mat. De skulle ha middagsgjester og siden været var så bra skulle de grille lammelår. Men før det, kunne han tenke seg noe helt annet. Han var så kåt og ville ta henne på kjøkkenbordet. Han gliste da han listet seg mot henne.

Merete skvatt kraftig da han kysset henne i nakken. Men roet seg ned og stønnet: – Mmmm og presse seg inntil ham. Hun merket hvor hard han var og måtte le ertende.

– Merete jeg er så sulten på deg!

– Åhhhh Kristoffer, utbrøt hun og slapp det hun hadde i hendene og snudde seg og kysset ham hardt på leppene. De kysset intenst.

Så tok Kristoffer av henne toppen og bh og masserte begge brystene og kysset og slikket dem.

– Åhhhhhhh så deilig, stønnet hun.

Han fortsatte nedover magen og opp igjen og løftet henne opp og la henne på kjøkkenbordet hvor han kysset henne oppover bena og lårene. Ertet henne der hun lå stønnende og tagg ham at hun trengte ham så sårt. Han lo ertende og små bet henne halsen og nedover magen igjen. Så dro han av henne shortsen og trusen og ble stående å se på henne.

– Du er så deilig jenta mi. Er så sulten på deg!

– Åhhh Kristoffer jeg er så klar for deg, du gjør meg så vanvittig kåt, ta meg hardt, spis meg, gjør hva du vil med meg!

– Jasså kan jeg det, he he.

Merete lo hjertelig og blunket mens hun sugde på pekefingeren.

Kristoffer fikk av seg shortsen og bokseren som var det eneste klesplagget han hadde hatt på seg og la seg oppå henne og ertet med pikken. Skled den opp og ned i sprekken der hun var så utrolig våt.

– Åhhh Kristoffer kjør pikken din inni meg, jeg er så drit kåt. Hun bet ham i øreflippen.

– Åhhh Merete, stønnet han da han kjørte kukken hardt inni henne, ut og inn.

Hun lå og vrei seg under ham og roterte og stønnet høyere og høyere.

– Åhhhh jaaaa ta meg hardt, ikke lenge nå, vær så snill knull meg hardt!

Kristoffer pumpet og pumpet og kjente hvordan musklene hennes jobbet der inne.

– Åhhh jaaaa nååååå, åhhhhh, skrek hun ut.

Kristoffer pumpet og pumpet og følte hvordan det bygde seg opp til en utrolig utløsning.

– Åhhh herregud Merete, stønnet han og bet henne i halsen mens han pumpet og pumpet. – Åhhh som jeg kommer åhhhh!

De ble liggende og puste tungt.

– Mmmm så deilig du er Kristoffer. Hun bet ham i halsen.

– Mmmmm du også jenta mi. Er det lenge til gjestene kommer?

– De kommer om en times tid, svarte Merete etter en titt på klokken som hang på veggen.

Kristoffer gled ut av henne og løftet henne opp i armene sine.

– Kom la oss ta en dusj sammen.

– Mmm høres deilig ut vennen min.

Bordet var dekket, det luktet deilig grillmat og det var en herlig sommerkveld. Merete skålte mot Mads og Anders som satt ved bordet. De smilte og skålte tilbake.

– Det er Kristoffer som har ordnet med lammekjøttet, så dere burde glede dere! Hun smilte.

– Høres bra ut, svarte Mads.

– Mannen dere arresterte, var det ham dere var ute etter? Merete så spørrende på Mads.

Han nikket. – Ja han brøt sammen tilslutt under det tøffe avhøret.

– Hva med kvinnen?

Hun var lei av mannens utroskap og hadde lest om disse tyveriene og tenkte hun kunne få gartneren til å hjelpe henne med sin mann. Men hun skulle ha tenkt nøye etter da hun lot deg få jobbe der som tjenestepike.

– He he, I’m so nasty! Hun blunket ertende. – Enda en sak dere har løst, så flinke dere er. Merete gliste.

Mads lo godt da han blunket tilbake.

Anders skålte mot henne og utbrøt: Litt av en kvinne du har Kristoffer!

Kristoffer gliste og ga Merete et klaps på rumpa og sa. – Ja ikke sant, hun er noe for seg selv. – Ok hvem vil ha mat……

Les mer erotisk krim her: https://linn.gudinne.no/category/erotisk-krim/

Lagre

Kommentarer

kommentarer