0329E860AF Jeg er homofil men på grunn av familie årsaker har jeg valgt å leve i et heterofil forhold. Jeg giftet meg med en god venninne i en alder av 23. Hun var 21. To år etter fikk vi tvillinger en gutt og en jente. Begge er gift og har barn så jeg er bestefar i en alder av 45 og er veldig stolt. Min far som jobbet i forsvaret var litt av en brutal type. Alt skulle gå etter hans prinsipper. Det første han alltid gjorde før middag med meg og min søster var at vi måtte stå rett opp og ned og gi ham militær tegnet før vi kunne sette oss ned for å spise. Han ville at vi begge skulle jobbe i militæret. Min mor var en kuet kvinne, hun var redd for mannen sin og gjorde alt han begjærte og befalte. Min far var en jævel for å si det rett ut. Jeg husker en gang ved middagsbordet hvor han sa at hvis ungene hans skulle falle seg inn å bli homofile skulle han drepe oss umiddelbart. Min søster er heterofil og er gift, med tre barn, to jenter og en gutt. Mannen hennes jobber som lærer. Hun jobber som advokatsekretær.

Jeg jobber som advokat og min kone jobber som arkitekt. Min far likte ikke våres valg av jobb, han mente militæret var i blodet, men han aksepterte min jobb, men var ikke bli på hans datters valg av jobb. Men hun har alltid vært sterk og ga rett og slett beng. Min mor døde for to år siden av kreft. Min far lever fremdeles og er en flott bestefar og oldefar. Mine barn har gått den veien min far ville at jeg og min søster skulle. Min sønn jobber i flyvåpenet og min datter jobber i militærpolitiet. Min datters mann jobber i brannvesenet og min sønns kone jobber i politiet. Min far føler at han har en flott familie han kan skryte av om til venner og bekjente. Min søster vet om min legning men har holdt skjeft om det. Hun syns det er vondt at jeg må leve i et heterofil forhold. Jeg er bare glad for at hun vet om min hemmelighet, min mor visste også, men snakket ikke mye om det, hun var redd og holdt munn.

Vi fikk et problem med vanntilførselen i huset og måtte bestille rørlegger. Siden jeg hadde hjemmekontor kunne jeg ta i mot vedkommende. Jeg satt og skrev notater da ringeklokken kimte igjennom huset. Jeg reiste meg opp og gikk for å åpne døren og fikk meg et sjokk. Den unge mannen som sto der ute var så skjønn og deilig at jeg må ha sett helt fjetret ut. Jeg ble så satt ut at jeg bare ble stående å se på ham. Vet ikke hvor lenge det varte, det føltes i evigheter men jeg fikk tatt meg sammen og smilt til fyren og ba ham komme inn. Vi sto på kjøkkenet da jeg fortalte han hva problemer var. Han smilte et utrolig sjarmerende smil da han nikket. Jeg gikk inn på kontoret og lukket døren. Jeg var varm, hjertet dunket i hundre og pikken var så hard at det gjorde vondt. Jeg hadde så lyst på den mannen. Herregud, jeg tok meg til hodet og masserte tinningen mens jeg satte med ned i stolen. Jeg ble sittende å mane fram bilder av rørleggeren. Helvete nå må du ta deg sammen, visket jeg til meg selv.

Jeg hadde aldri følt meg så kåt og så dum, tenk å tenne noe så innmari på en heterofil mann.

Jeg greide å konsentrere meg om jobbing etterhvert men så følte jeg at jeg måtte ha meg en kopp kaffe. Så jeg reiste meg opp, åpnet kontordøren og gikk mot kjøkkenet og satte på vann. Mens jeg sto der å drev på kjente jeg en hånd på rumpa mi. Jeg skvatt rundt og så inni noen herlige mørkeblåe øyne som tilhørte rørleggeren. -Har du en kaffe til meg å, spurte han med et sjarmerende smil.

Jeg måtte kremte før jeg nikket med hodet. Da kaffen var ferdig gikk vi ut med hver vår kopp til terrassen og lente oss inntil veggen mens vi drakk i stillhet. Solen varmet oss opp denne tidlige våren.

Jeg var forvirret og kåt. -Så du har valgt å leve på denne måten? Hørte jeg han spørre.

Jeg snudde meg mot han og møtte øynene hans. Jeg er selv homo, sa han og tok en slurk av kaffen.

Jeg ble stående og stirre på mannen foran meg med et forfjamset blikk som fikk han til sette i en herlig latter. Han stoppet med å le og klappet meg på kinnet. -Har du elsket med en mann? Spurte han med alvor i stemmen.

Jeg kremtet igjen før jeg svarte:- Nei jeg har ikke det.

Rørleggeren nikket og sa: -Du behøver ikke forklare, jeg forstår. Du er en veldig deilig mann og jeg har veldig lyst til å kysse deg.

Igjen ble jeg satt ut og ble stående å stirre på ham. Rørleggeren tok et tak i skulderen min og lente seg inn mot meg og la leppene sine over mine.

Jeg var i den syvende himmel da jeg kjente leppene hans og klemte ham inntil meg og kysset ham sulten mens jeg stønnet i munnen hans.

Han stoppet opp og sa med et ertende blikk: -La oss ta en dusj sammen, jeg er ganske svett etter arbeide. Jeg nikket smilende. Alle mine tanker om fornuft hadde forduftet, jeg måtte bare ha denne mannen. Jeg hadde aldri følt meg så kåt som da.

Vi sto på badet, han hadde tatt av seg klærne og gått inn i dusjen. Jeg ble stående litt og vente, visste ikke helt hvordan jeg skulle gå frem da han sa: -Kom igjen, ta av deg klærne og kom inn varmen, veldig deilig. Jeg gjorde som han sa og følte hvordan hjertet og pikken dunket i hundre. Da jeg kom inn og lukket dusjdøren bak meg dyttet han meg varsomt mot veggen og tok rundt hodet mitt og søkte munnen min. Da jeg kjente leppene og tungen hans merket jeg hvordan det rykket i pikken. Han klemte seg inntil meg så jeg kunne kjenne det harde lemmet hans. Jeg ville så gjerne ta på det og fikk befølt hånden min nedover magen hans til jeg kom frem. Det var så godt å kjenne på en annen manns pikk. Fyren stønnet i munnen min da jeg sakte runket ham. Det var så himla godt dette her. Han tok vekk hånden min og sa: -Kan du ikke vaske meg, noe jeg ikke hadde i mot. Jeg fant frem såpen og masserte inn den deilige brystkassen og magen. Jeg masserte han på ryggen og rumpa som jeg tok litt ekstra i. Han stønnet og presset rumpa mot hånden min. Jeg måtte smile da. Så fikk jeg endelig vasket pikken hans. Jeg såpte den inn og runket ham. Han sto lent inntil veggen med lukkede øyne og tok imot behandlingen med høye stønn. Jeg stoppet opp og ga ham et ertende blikk. Jeg tok dusjhodet og skylte av ham såpen. Så satte jeg med ned på huk og tok pikken hans i munnen. Nå ville jeg så gjerne smake. Jeg slikket opp og ned mens jeg masserte ballene hans. Fyren stønnet høylytt og likte behandlingen min. Jeg tok et tak bak på rumpeballene og tok pikken så langt inn jeg greide så den gikk ut og inn av munnen min. -Herregud som du suger mann, stønnet han ut. Jeg kommer snart hørte jeg han si. Jeg bare fortsatte til han sprøytet inni munnen min hvor han skrek ut sin nytelse.

Da han roet seg ned reiste jeg meg opp mens jeg slikket meg rundt leppene, det var godt å svelge sæden hans og klemme ham inntil meg og kysse ham grådig. Han besvarte meg sultent. Han fikk meg ut av favnen og sa: -Nå er din tur og blunket. Jeg ga ham såpen og han ga meg den samme behandlingen jeg hadde gjort med ham. Det var så godt å kjenne manns hender på kroppen min og da han tok tak i den harde pikken min hikstet jeg. Det var en så vidunderlig følelse og da han tok den i munnen svevde jeg høyt. Bare det å se hvordan pikken gled inn og ut av munnen hans var en opplevelse uten like og da jeg kom så skrek jeg ut i nytelse og holdt nesten på å besvime.

Rørleggeren klemte meg inntil veggen og så bekymre på meg. -Går det bra med deg, spurte han.

Jeg nikket og måtte flire. -Beklager det ble for godt for meg. Han tok meg inntil seg og klemte meg hardt og visket i øret mitt. -Jeg kunne tenkt meg å ta en 69 stilling med deg.

-Åååå herregud, svarte jeg stønnende. Dette ville jeg oppleve.

Jeg tok ham med meg inn på gjesterommet, ville ikke bruke ektesengen. Jeg satte meg ned på sengekanten hvor han satte seg ved siden av meg. Han tok hånden min og så meg dypt inni øynene og sa:- Nå dette var vel ikke skummelt og smilte hjertelig.

Jeg ristet på hodet og så dro han meg opp i sengen så vi ble liggende side om side og se på hverandre. Jeg ville bare ta på ham, kjenne den deilige mannekroppen under hendene mine. Det var så opphissende og jeg så hvor mye han nøt det. Vi ble liggende å masere hverandre mens vi kysset lenge og intenst. Så endelig snudde vi oss og lå i en perfekt stilling. Vi kunne suge hverandre samtidig. Da jeg kjente munnen hans igjen over pikken min stønnet jeg høyt, det var så godt. Jeg begynte å slikke opp og ned, erte i sprekken og så tok jeg den i munnen. Jeg hørte hvor godt han likte det. Jeg var overrasket over hvor lett jeg tok dette til meg siden jeg aldri hadde sugd en mann før. Vi lå der og koste og skjelte med hverandre og jeg merket hvordan det bygget seg opp til en orgasme jeg aldri før hadde følt maken til. Jeg slapp pikken hans og sa hest: -Jeg kommer til å komme noe så vanvittig snart. Han bare fortsatte behandlingen på meg. Jeg tok pikken hans i munnen igjen og sugde i rask tempo og da jeg kom så ristet jeg i hele kroppen. Vi kom samtidig som var en vannvittig følelse. Jeg fløt og fløt og elsket denne følelsen.

Vi ble liggende i hverandres armer og nøt tiden.

Jeg sto i gangen med visittkortet hans da han skulle gå. Arbeidet var fikset og han smilte da han sa: -Jeg vil gjerne møte deg igjen og jeg har ikke noe imot å holde dette hemmelig.

Jeg nikket og svelget og ble litt svett av en skremmende tanken hvis noen skulle få greie på det, men svarte: -Ja, det vil jeg gjerne og takk for at du tar det på denne måten.

Han ga meg et langt tungekyss og visket i øret mitt: -Jeg har aldri opplevd maken til elskov, du er utrolig deilig.

Takk i lige måde, svarte jeg skjelvende og ble stående utenfor ytterdøren og se bilen hans forsvinne bortover veien. Da jeg ikke så den lengre gikk jeg inn og ryddet etter oss.

Jeg lever et dobbeltliv, ingen vet noe og sånn vil det forbli. Vi møtes en gang i uken og har det godt sammen. Jeg elsker ham av hele mitt hjertet.

Lagre

Kommentarer

kommentarer